arkadaşlar herkese mhb ve herkese geçmiş olsun. evime yeni geldim yine ankaraya dr a gittim. hemn size gelişmeleri yazmak istedim. sier cnm bende senin gibi batıkentte selçuk beye gittim. adet dönemine girmişsin bekleyelim adet olacakmısın dedi ama olmadım..geçen hafta tekrar gittim histeroskopi yaptı bende çok şiddetli yapışıklık var sadece histeroskopiyle açamıyacağım dedi. benim de durumumu görebilmem için anestezi yapmadı. ama okadar acı çektimki amaliyathaneyi resmen yıktım. :gitme: şimdi ilaç verdi ayın 15inde laparoskopi ve histeroskopi yapacağım durumun çok ciddi dedi. rahmimin sol tarafı tamamen kapalı sağ tarafın sadece 1/3 açık.çok ciddi bi amaliyat geçeireceksin dedi ve şu anda bekliyorum. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.. bu zor günlerde geçecek inş..
Sier'cim öncelikle sana teşekkür etmek istiyorum şuana kadar bana cevap yazan tek kişi sensin. Benim de doktorum vajinal ultrasonda teşhis koydu. Burada okuduğum arkadaşların hiç birinde bu yok bir tek sen demişsin. Ben Çkaledeyim buradadaki tıp fak yeni kuruldu bu yüzden doktorum bizim aletlerimiz en son model birçoğu bu şekilde teşhis yapamaz demişti. O zaman çok inandırıcı gelmemişti taki sen de yazana dek.
Canım gerçekten çok çok geçmiş olsun..selçuk bey den ben çok memnunum..çok ilgili, çok kibar kesinlikle gereksiz yere moral bozan dr lardan değil, ve dee en önemlisi çookk vicdanlı bir dr.bilirsinki çoğu dr larımız maalesef vicdan yönünden yoksun..canım başına gelenler tamamen bir dr unun hatasıysa seni destekliyorum.mahkeme konusundada sonuna kadar git ve böylece başkalarının canlarını yakamasın!! bunun içinde seni tebrik ediyorum gerçekten..sen çok güçlü birisin yazdıklarından hissedebiliyorum bunu.. o yüzden bu illettende selçuk beyin sayesinde kurtulacağına inanıyorum arkadaşım..inşallah ameliyatlarında çok iyi geçer ve bizlere de güzel haberlerini verirsin canım.
cnm kesinlikle haklısın dr lara güvenmek gerçekten çok zor. ama ben 1 buçuk yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum bu benim 3. amaliyatım olacak. benim ankarada antalyada konyada gitmediğim dr kalmadı. hepsinin söylediği şey aynı. yani anlıycan çok gezdim dr dr en mantıklı en doğru yöntemi bu önerdi. kısmet bakalım inş bu son olurda artık çilem biter.zaten bendeki en şiddeli yapışıklıktanmış her dr cesaret edemiyor durumuma el atmaya bu halede bir dr yüzünden geldim. şu anda o dr da mahkemeye veriyorum. çok ağladı çok yalvardı dr ama süründüreceğim onu çektiklerimin acısı biraz olsun dinsin istiyorum.. ALLLAH hepimizin yardımcısı olsun...
sevgili arkadaşım yazdıklarını okuyunca canım sıkıldı gözlerim doldu. seni sonuna kadar destekliyorum .insanların hayatlarının değiştirmeyi bıraksınlar artık.zaten hep yalnış operasyonlardan değilmi bu yapışıklıklar.ama lütfen yinede üzülmemeye çalış ve canım en azından şöyle düşünmeye calış yaşıyorsun nefes alıyorsun sağlıklısın .çok zor biliyorum ama ne olur üzülme canım ne olur
sevgili arkadaşlar bu arada ben bu gün dr giittim cerrahpaşaının profösörlerinden muayenehanesine gittim.adetin 7-9. günü gel demişti. rahim ağzına baktı.lütfen 6 ayda bir simear testi yaptırın bol su için falan dedi.bu gün 7.gün şu anda rahim kalınlığın 4 mm benneyaptımkidedi normalde 5 olması gerekiyormuş bir iki yerde incelme gördüm dedi. 12.gününde tekrar görücek.bu rahim yapışıklık operasyonlarından sonra bu rahim duvarının incelmesi olabiliyormuş.ve bu beni acıkcsı korkutuyor 12.gündede eyer kalınlaşma olmassa meme tedavisnide kullanılan bir ilaçın üniversite araştırmalarında bu rahim duvarını kalınlaştırdığını tespit etmişler eyer incelme tespit edilerse bana bu bahsettiğim ilaçı verilice. eyer incelme yoksa rahim filmi istiyecek çünki kürtajdan sonra tekrar tüplerde tıkanma ve enfeksiyon olabiliyromuş.sizlere bilgi vericeğim .eyer bu rahim duvarı ile ilgili bilgisi olan arkaşaımız varsa ve bizlerle paylaşırsa sevinirim.aynı kaderi yaşıyan tüm arkadaşlarıma geçmiş oldun diyorum işallah bizde herkez gibi bir gün sağlıklı ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıırız.:gitme:
slm arkadaşlar. sonunda ewime gelebildim. hemen sizlere yazayım durumumu amaliyat oldum laparoskopiyle açıldı yapışıklıklarım durumum şu anda gayet iimiş. hemen klomenle tedaviye başlıycak dr. olmazsa 2 ay sonra tüp yapacağız fazla bekleyemeyiz dedi. ama amaliyatım çok ii geçti. şu anda sadece dinleniyorum dr moralin çok önemli dedi. inş ii olacağım inanıyorum hepimiz için ALLAH ım hayırlısını versin..
slm arkadaşlar. sonunda ewime gelebildim. hemen sizlere yazayım durumumu amaliyat oldum laparoskopiyle açıldı yapışıklıklarım durumum şu anda gayet iimiş. hemen klomenle tedaviye başlıycak dr. olmazsa 2 ay sonra tüp yapacağız fazla bekleyemeyiz dedi. ama amaliyatım çok ii geçti. şu anda sadece dinleniyorum dr moralin çok önemli dedi. inş ii olacağım inanıyorum hepimiz için ALLAH ım hayırlısını versin..
geçmiş olsun inşallah güzel haberler yakındır
bende de adet azalması var. ilk kürtajdan sonrada azdı ama hamile kalmıştım hemde kolay ama bebeğin kalbi durdu
2. kürtaj sonrasıda ilk kürtaj kadar kanama oluyor. ilkinde hamile kalabildiğim için HSG istenmedi ancak 2 ay daha olmazsa histeroskopi ile bakılacak. Ben bunu sadece görüntüleme sanıyordum ama anladığım kadarıyla basit yapışıklıklar açılıyormuş o zaman HSG den daha mantıklı ne dersiniz ?
Birde histeroskopiden sonra aynı gün eve dönülüyor mu ?
sierciğim kesinlikle bende selçuk beye çok güveniyorum çok iyi bir dr. bu güne kadar birçok dr a gittim fakat hiç birisi bukadar ferahlatmamıştı beni ve en sevdiğim yanı asla boş vaadlerde bulunmuyor gerçeği üzmeyerek söylüyor. İnş ikimizinde bebişleri olur gider selçuk beye doğum yaptırtırız :ecrin_bebek: gerçekten çok yıpranmıştım ama artık iyiyim geçmişi unut dedi selçuk bey bende öle yapıorum artık sadece gelecek var umutlarım var. hepimiz burda güüzel şeyler yazacağız inş. merakla heycanla hepinizin gelişmelirini takip ediyorum. bu arada karamel histeroskopide yapışılıkların umarım açılır eğer anestezi almadan yapılırsa aynı gün hastaneden taburcu oluyosun. histeroskopinin hsg ye göre avantajı anında müdahale edebilmeleri sen kendini kasmazsan çok ağrılı bi işlem değil. şimdiden çok geçmiş olsun..
Çiğdem cim yazdıklarındanda artık eskisi gibi değilsin bunu anlayabiliyorum çok sevindim..selçuk bey için dediklerine aynen katılıyorum kendisine herzaman inancım tam..dediğin gibi inşallah bebişler için doğumlarımızı ona yaptırırız inşallah canım :CüvCüv:en kısa zamanda iyilişmen dileğiyle canım kendine iyi bak :enbuyukkk:
cnm çok teşekür ederim iyi dileklerin için. insan zorlukları yaşadıkça güçlü olmayı öğreniyor. herzaman halime şükrediyorum.hepimiz için dua ediyorum. ALLAH ım bizim sesimizi duyacak inşş..
Evet canım bende geçen seneye kadar hayatımda dr yüzü görmemiştim fakat 1 senedir hastanelerden çıkamadım dediğin gibi böylelikle daha güçlü oluyoruz..hele benim gibi herşeyden tırsan canı tatlı denilen biri için çok büyük şeyler yaşadım kendimce..belki de bu zorluklardan sonra hamiş kalırsak doğumumuzu da normal yaparız bu kadar şeyden sonra korkmayız diye düşünüyorum.öncesinde acayip korkardım normal doğum hayatta yapamam ben derdim ama şimdi o kadar korkum yok böyle şeylerden..yeterki bizim sağlığımız yerinde olsun hamiş kalalım ve sağlıklı bebişlerimiz olsun..ama hiç bi zaman isyan etmedim yaşadıklarımdan dolayı..hep ALLAH ıma sığındım ve dualar ettim..ve yavaş yavaş bazı şeyler yoluna giriyor bakalım..bizde eşimle artık denemelere başladık..3 ay deneyin dedi selçuk bey baktık olmadı o zaman gelirsin yardımcı,kolaylaştırıcı yöntemlerden faydalanalım dedi..hayırlısı bakalım canım..umarım hamiş kalırızda hamiş topiklerinde görüşmeye devam ederiz bu sefer yerimseniben[/QU
cnm gerçekten bende herşeyden çok korkan bir insandım amaliyathanenin kapısının önünden geçsem içim bir tuaf olurdu eskiden ama şimdi görmediğim kalmadı. dedeğin gibi bende hep şükrettim dua ettim çok şükür ki dualarım kabul oldu. umarım hayatımızda yaşıyacağımız en zor sınav bu olur. o amaliyathaneyi doğumumuz için görürürüz artık. en kısa zamanda hamile oluruz ve sağlıklı bebekler dünyaya getiririz umarım.artık mutlu olmayı hakettik. RABBİM bizede güzel sağlıklı bebişler kısmet etsin inş. :Saruboceq:
sevgili arkadaşım hoş geldin çok geçmiş olsun .işallah bundan sonra hepimiz için hayırlısı olur .slm arkadaşlar. sonunda ewime gelebildim. hemen sizlere yazayım durumumu amaliyat oldum laparoskopiyle açıldı yapışıklıklarım durumum şu anda gayet iimiş. hemen klomenle tedaviye başlıycak dr. olmazsa 2 ay sonra tüp yapacağız fazla bekleyemeyiz dedi. ama amaliyatım çok ii geçti. şu anda sadece dinleniyorum dr moralin çok önemli dedi. inş ii olacağım inanıyorum hepimiz için ALLAH ım hayırlısını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?