- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #2.081
Eet bende öyle yapmayı düşünüyorum aktardan kendim alıp karıştırayim diyorum... dün telefon ettim 50 tl dedi 15 tl kargo ücreti dedi bana pahali geldi biraz 50 tl.. içinde neler var dedim buna söyledi ekstra söylemedi gi bişey cami bilmem
Bide gerçekten stres acayip etkiliyor...
Şimdi adet olmayı bekliyorum bugün yarın olurum yine histeroskopi olacağım bu aydan baslayim diyorum nar suyuyla birlikte.. ya ben nar suyunu da çok zor içiyorumama mecbur içeceğim...
Bakalım bende etkisi nasıl olacak burdan yazarım mutlaka bekleyip göreceğiz. .
Peki sen bu bitkileri haşladin mi yoksa demleyip mi içtin
İşe yarar inşallah saraçoğlu çok emin konuşuyor düzenli kullanmaya çalışıyorum bende yazarım burdan sonucu sona yaklaştım.Çayı demleyerek içiyorum ayva yaprağım bitti yakınlardaki aktarlarda bulamadım mevsiminde ayva yaprağı bulamıyorum iyi mi
nar suyu beni de çok zorluyor(2 bardak içiyorum ben) normalde bitki çaylarını seve seve içerim ama nar suyu miğde asitini arttırıyor sanırım ayrıca tansiyonum zaten 9/6 birde nar düşürüyor içtikten sonra 1 saat jöle kıvamında dolaşıyorum.Bitecek inşallah az kaldı sonrasında bebiş/ler düşürecek tansiyonumu
Ayy inşşşş... ben bugun adet oldum histeroskopi olacam yine hersey yolunda gider inş da transfer olurum artık ..
Bende yarın alıp basliycam bitkileri malum nar suyunuda.. Bakalım bi fark olacakmi.. Bu arada doğum kontrol hapı da içecem inş bi yan etkisi olmaz...
hadi bakalım yaklaşık 6-7 gün sonra yaparlar o zaman histeroskopiyi İnşallah herşey çok güzel olur.Doğum kontrol hapını bir önceki dond.transferi öncesi kullandım (yumurta oluşmasın diye veriyorlar sanırım) o ay çok daha az adet göreceksin endişelenme başka bir zararı yok ama.Dün kontrol vardı benim de rahim yine yeterli değilmiş esfrofemi günde 6 ya çıkardı.Bir de kaç mm olduğunu söylese asla bilgi vermiyor ekranına baktım gizlice rakam yazmamıştı
Kızlar bişey sormak istiyorum
Embriyomun üçüncü günü dört hücreli olan ve beşinci güne giden varmı duydunuz mu
Üçüncü gün sekiz hücreli olması gerekir
Giderse cgh yspılacak[/QUOTE
Bilmiyorum canım ya cgh yöntemini de şuan senin sayende duymuş oldum inşallah 5.güne gider ve taraması da normal çıkar
Kızlar bişey sormak istiyorum
Embriyomun üçüncü günü dört hücreli olan ve beşinci güne giden varmı duydunuz mu
Üçüncü gün sekiz hücreli olması gerekir
Giderse cgh yspılacak
Eveet benim transfer yine iptal rahim 4,7mm düşmüş 6 tane estroferm+narsuyu+bitkiçayı sonuç bu..neyse hayırlısı yapacak birşey yok.Dr 1 ay dinlen ocakta görüşelim dedi
Akgüvercin yarın yapılacakmış hist.inşallah herşey çok güzel olur.Bu arada seninde 4.denemen olacakmış benimde 4. inşallah herşey yolunda gider hayırlısıyla son denemen olur
Ben kullandım çaydan. Umut tacirliği. Hiç bir işe yaramadı. Yüzlerce bilim insanının hazırladığı ilaçlar bir işe yaramıyorken çaydan umut beklemek saçma zaten.[/QUOTE]Bu çok hoşuma gitti dağcı haa
Bugün ermiş aktar aradım 50 tl dedi 15 tl de kargo ücreti istedi acaba ise yarar miki bu çay kafam karıştı.. sen kullandın mi bu caydan ben adet olunca baslayim diyorum yine histeroskopi yapacakmiş Dr kalinlasirmi acaba
Ayy cnm çok üzüldüm yaaa(
Sende incelik problemi neden kaynaklanıyor histeroskopi olmuş muydun hiç Allah korusun yapışıklık falan mı var acaba....
Ayy cnm çok üzüldüm yaaa(
Sende incelik problemi neden kaynaklanıyor histeroskopi olmuş muydun hiç Allah korusun yapışıklık falan mı var acaba....
Günaydın canımmm bende denedim o çaydan we 5 mm lik rahmim 10.5 a cıktı we yannda nar suyu ictm birde sıktıgm narın kabuklarını atmadm kaynattm ictimm cok iyi geldi perşembe ALLAH izin ederse transferim war
geçen şubatta oldum canım ilk önce yapışıklık var denildi ama hsg de çıkmadı.Enfeksiyon olabilir denildi biyopsi temiz çıktı.Dün doktorum stres yapmıssındır dedi.Yani elle tutulur bir nedeni de yok.Nasıl oluyor anlamıyorum ilaçsız adetin 14.günü 6mm oluyor rahim duvarı ilaçla 20.gün 4,7mm.
Günaydın canımmm bende denedim o çaydan we 5 mm lik rahmim 10.5 a cıktı we yannda nar suyu ictm birde sıktıgm narın kabuklarını atmadm kaynattm ictimm cok iyi geldi perşembe ALLAH izin ederse transferim war
Bende ilk kez tüp bebek denedim eylülde negatif sonuçlandı. İki embiryo dan bir tanesi cgh den temiz geldi.agustosta histeroskopi oldum sonrasında ise rahim kalınlığı, 7,5 mm ile transfer oldum tabi sonuç negatif benim iki kurtaj bir düşügum var doktor embiryo dan yada kurtajdan kaynaklı rahim sorunu defi şimdi yine denemek istiyorum ama ne yapmalı
Kızlar ben günde iki bardak hazır %100 olanından, nar suyu içiyorum. Benim Dr.da kaç mm olduğunu söylemiyor, bazen iyi bazen ince diyor. Sizler hazır mi iciyorsunuz ? Faydasını goruormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?