Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

İşe yarar inşallah saraçoğlu çok emin konuşuyor düzenli kullanmaya çalışıyorum bende yazarım burdan sonucu sona yaklaştım.Çayı demleyerek içiyorum ayva yaprağım bitti yakınlardaki aktarlarda bulamadım mevsiminde ayva yaprağı bulamıyorum iyi mi
nar suyu beni de çok zorluyor(2 bardak içiyorum ben) normalde bitki çaylarını seve seve içerim ama nar suyu miğde asitini arttırıyor sanırım ayrıca tansiyonum zaten 9/6 birde nar düşürüyor içtikten sonra 1 saat jöle kıvamında dolaşıyorum.Bitecek inşallah az kaldı sonrasında bebiş/ler düşürecek tansiyonumu[/QUOTE]

Ayy inşşşş... ben bugun adet oldum histeroskopi olacam yine hersey yolunda gider inş da transfer olurum artık ..
Bende yarın alıp basliycam bitkileri malum nar suyunuda.. Bakalım bi fark olacakmi.. Bu arada doğum kontrol hapı da içecem inş bi yan etkisi olmaz...

Ayy inşşşş... ben bugun adet oldum histeroskopi olacam yine hersey yolunda gider inş da transfer olurum artık ..
Bende yarın alıp basliycam bitkileri malum nar suyunuda.. Bakalım bi fark olacakmi.. Bu arada doğum kontrol hapı da içecem inş bi yan etkisi olmaz...[/QUOTE]

hadi bakalım yaklaşık 6-7 gün sonra yaparlar o zaman histeroskopiyi İnşallah herşey çok güzel olur.Doğum kontrol hapını bir önceki dond.transferi öncesi kullandım (yumurta oluşmasın diye veriyorlar sanırım) o ay çok daha az adet göreceksin endişelenme başka bir zararı yok ama.Dün kontrol vardı benim de rahim yine yeterli değilmiş esfrofemi günde 6 ya çıkardı.Bir de kaç mm olduğunu söylese asla bilgi vermiyor ekranına baktım gizlice rakam yazmamıştı

hadi bakalım yaklaşık 6-7 gün sonra yaparlar o zaman histeroskopiyi İnşallah herşey çok güzel olur.Doğum kontrol hapını bir önceki dond.transferi öncesi kullandım (yumurta oluşmasın diye veriyorlar sanırım) o ay çok daha az adet göreceksin endişelenme başka bir zararı yok ama.Dün kontrol vardı benim de rahim yine yeterli değilmiş esfrofemi günde 6 ya çıkardı.Bir de kaç mm olduğunu söylese asla bilgi vermiyor ekranına baktım gizlice rakam yazmamıştı[/QUOTE]

Benim Dr da pek soylemez bana ince der ama ben hemşire ye not aldirirken duyuyorum genelde :))
6 estroferme çıkıyorsun demek ay hadi inş işe yarar ben daha o aşamalara gelemedim bile...

[

Benim Dr da pek soylemez bana ince der ama ben hemşire ye not aldirirken duyuyorum genelde :))
6 estroferme çıkıyorsun demek ay hadi inş işe yarar ben daha o aşamalara gelemedim bile...[/QUOTE]

geleceksin cnm bişey kalmadı.Aslında bilmememkte mutluluk İlber hocanın da dediği gibi :) yoksa soluğu pc nin başında alıyoruz hemen en kötü senaryoya takılıp üzüyoruz kendimizi.Ya bu nar ile ilgili tıp dr ları bile olumlu şeyler yazıyor cnm ama en az 1 ay kullanılmalıymış ben bunu bilmiyordum toplam 20gün kullanmış olacağım sen şanslısın inşallah güzel sonuç alırsın çayı bizzat denedim o ok zaten.

Kızlar bişey sormak istiyorum
Embriyomun üçüncü günü dört hücreli olan ve beşinci güne giden varmı duydunuz mu
Üçüncü gün sekiz hücreli olması gerekir
Giderse cgh yspılacak

[/QUOTE]Benim Dr da pek soylemez bana ince der ama ben hemşire ye not aldirirken duyuyorum genelde :))
6 estroferme çıkıyorsun demek ay hadi inş işe yarar ben daha o aşamalara gelemedim bile...[/QUOTE]

geleceksin cnm bişey kalmadı.Aslında bilmememkte mutluluk İlber hocanın da dediği gibi :) yoksa soluğu pc nin başında alıyoruz hemen en kötü senaryoya takılıp üzüyoruz kendimizi.Ya bu nar ile ilgili tıp dr ları bile olumlu şeyler yazıyor cnm ama en az 1 ay kullanılmalıymış ben bunu bilmiyordum toplam 20gün kullanmış olacağım sen şanslısın inşallah güzel sonuç alırsın çayı bizzat denedim o ok zaten.[/QUOTE]

İnş cnm hayırlı sonuçlar alalım da geç olsun güç olmasın... sabrediyoruz inş mükafatıni alacağız....
Bitkileri aldım bakalım içmeye başladım bugün. Bakalım bende etkisi ne olacak....

Kızlar bişey sormak istiyorum
Embriyomun üçüncü günü dört hücreli olan ve beşinci güne giden varmı duydunuz mu
Üçüncü gün sekiz hücreli olması gerekir
Giderse cgh yspılacak

Cnm cgh yi duydum ama ayrıntılarını pek bilmiyorum... Acıbadem tüp bebek merkezinin sayfasından öğrenebilirsin..

Eveet benim transfer yine iptal rahim 4,7mm düşmüş 6 tane estroferm+narsuyu+bitkiçayı sonuç bu..neyse hayırlısı yapacak birşey yok.Dr 1 ay dinlen ocakta görüşelim dedi
Akgüvercin yarın yapılacakmış hist.inşallah herşey çok güzel olur.Bu arada seninde 4.denemen olacakmış benimde 4. inşallah herşey yolunda gider hayırlısıyla son denemen olur

Ayy cnm çok üzüldüm yaaa(
Sende incelik problemi neden kaynaklanıyor histeroskopi olmuş muydun hiç Allah korusun yapışıklık falan mı var acaba....

Ben kullandım çaydan. Umut tacirliği. Hiç bir işe yaramadı. Yüzlerce bilim insanının hazırladığı ilaçlar bir işe yaramıyorken çaydan umut beklemek saçma zaten.[/QUOTE]

Cnm sen naptin adet olmadın mi durumunu bizede yaz olur mu belki birimiz diğerlerine umut oluruz....

Günaydın canımmm bende denedim o çaydan we 5 mm lik rahmim 10.5 a cıktı we yannda nar suyu ictm birde sıktıgm narın kabuklarını atmadm kaynattm ictimm cok iyi geldi perşembe ALLAH izin ederse transferim war

Sende incelik problemi neden kaynaklanıyor histeroskopi olmuş muydun hiç Allah korusun yapışıklık falan mı var acaba....

geçen şubatta oldum canım ilk önce yapışıklık var denildi ama hsg de çıkmadı.Enfeksiyon olabilir denildi biyopsi temiz çıktı.Dün doktorum stres yapmıssındır dedi.Yani elle tutulur bir nedeni de yok.Nasıl oluyor anlamıyorum ilaçsız adetin 14.günü 6mm oluyor rahim duvarı ilaçla 20.gün 4,7mm.

Günaydın canımmm bende denedim o çaydan we 5 mm lik rahmim 10.5 a cıktı we yannda nar suyu ictm birde sıktıgm narın kabuklarını atmadm kaynattm ictimm cok iyi geldi perşembe ALLAH izin ederse transferim war

Maşallah çok güzel hayırlı olsun canım çay bende de işe yaramıştı tek başına..Nedense bu ay sonuç alamadım ama nar suyu ve çaya devam edeceğim yine de en azından sentetik hormon kullanmaktan iyidir.Kabuklarını da kullanalım o zaman paylaştığın için çok teşekkür ederim.Sen nasıl ve de ne kadar süre kullandın bunları

Bende ilk kez tüp bebek denedim eylülde negatif sonuçlandı. İki embiryo dan bir tanesi cgh den temiz geldi.agustosta histeroskopi oldum sonrasında ise rahim kalınlığı, 7,5 mm ile transfer oldum tabi sonuç negatif benim iki kurtaj bir düşügum var doktor embiryo dan yada kurtajdan kaynaklı rahim sorunu defi şimdi yine denemek istiyorum ama ne yapmalı

Cnm yapışıklık malesefki rahim filminde gözükmeyebiliyor..
Benim önce ki dr um rahim filmi çekti çok ii yapışıklık yok dedi ben öncesinde 2 yapışıklık amaliyati geçirmiştim... sonra ben adet miktarından endişe duydum başka Dr a gittim oda film çekti dedi yapışıklık yok incelik problemi var sende... bende bu Dr lara güvenip ilk film çekindigim Dr a 2 kez tüp bebek yaptirdim.. ikisinde de sonuç negatif ti neden olmuyo dedim bana bi sebep söyleyemedi

Bende eşime dedim illa bi sebep vardır bunu bulmak istiyorum... Başka Dr a gittim o muane de baktı büyük ihtimal yapışıklık var filme güven olmaz bu konuda ankarada bi Dr a git dedi...
Sonra şimdiki klinige geldim 4. Histeroskopi yi olacağım düşün yani...
Dr um şaşırıyor nasıl bu halde tüp bebek yaptılar sana diye...

Kısaca filmlere çok güvenme... aklını karıştırmak istemem ama bunu bi düşün.. bi sonraki aydada bu problemi yaşarsan (inş yaşamazsin) aklında olsun başka bi Dr un da görüşünü al derim...

Cnm süper olmuş maşşallah inş güzel sonuçlar alırsın.....sen çayı ermiş aktardan mi aldın yoksa kendini aldın bitkileri....

Cnm benimde kürtajdan kaynaklı problemim...
Bunu görmek için histeroskopi şart tabi..
Öncesinde sorunu bulmak önemli tabi bence bunun üstünde duracak bi Dr a gitmelisin....

Evet cnm ermiş hüseyn aktardan aldımm gecen ay benm tedavi iptal oldgnu duydugm andan basladım günde 2 bardaga perşembe transferm war hala iciyorum

Cnm yeni gördm kusura bakmaa benm gecen ay 5 mm oldgnu duydugm anda araştırdm we 2 paket aldım iciyorum o zamandan beri transfer gününe kdarda dewam edicem insallah 1 ayda etkisini gösterdi bana sende kesnlkle ic we nar kabugnuda kaynat dene

Kızlar ben günde iki bardak hazır %100 olanından, nar suyu içiyorum. Benim Dr.da kaç mm olduğunu söylemiyor, bazen iyi bazen ince diyor. Sizler hazır mi iciyorsunuz ? Faydasını goruormusunuz?

Kızlar ben günde iki bardak hazır %100 olanından, nar suyu içiyorum. Benim Dr.da kaç mm olduğunu söylemiyor, bazen iyi bazen ince diyor. Sizler hazır mi iciyorsunuz ? Faydasını goruormusunuz?

ben kendim sıktım ama hazır olanlarda olurmuş.Rahim durumuna göre etkisi oluyor sanırım tavsiyem kesinlikle dene zararı yok sonuçta antioksidan ne kaybedersinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…