- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #2.061
lar.. Bu konu başlarında da vardım hala varım
Yıllardır bir yapışıklıkla uğraşıyorum ama hep yanlış yerlerde aramışim çareyi...
Şimdi başka bi klinige gidiyorum... ağustostan beri Dr um uğraşıyor bu durumla... benimde embryolarim donduruldu... ağustostan beri histeroskopi oluyorum 3 kez oldum 4. yü adetten sonra olacağım..
Bana meta Regen jel kullanıldı.. dr um baya fark olduğunu söyledi..
Pirilk bu ilacı araştırdım netten ama yanlış bi ilaç mi çıktı karşıma kanser hastalığı diyor... merak ettim Dr uma bi sorayım bende....
http://www.tjod.org/wp-content/uploads/2015/06/GCS-F-MÖ.ppt
Yukarda link atmıştım ordan bakın. Araştırmalar var Türkiye'de yapılmış.
akgUvercin sana histeroskopiylemi veriliyor ilaç neden bu kadar cok hısteroskopi oldun bu ilacın verilme şeklimi bu anlamadımMhb kızlar.. Bu konu başlarında da vardım hala varım
Yıllardır bir yapışıklıkla uğraşıyorum ama hep yanlış yerlerde aramışim çareyi...
Şimdi başka bi klinige gidiyorum... ağustostan beri Dr um uğraşıyor bu durumla... benimde embryolarim donduruldu... ağustostan beri histeroskopi oluyorum 3 kez oldum 4. yü adetten sonra olacağım..
Pirilk bu ilacı araştırdım netten ama yanlış bi ilaç mi çıktı karşıma kanser hastalığı diyor... merak ettim Dr uma bi sorayım bende....
İnşallah. Herkes muradına ersin istiyorum.
Mhb kızlar.. Bu konu başlarında da vardım hala varım
akgUvercin sana histeroskopiylemi veriliyor ilaç neden bu kadar cok hısteroskopi oldun bu ilacın verilme şeklimi bu anlamadım
merhaba akgüvercin nerdeyse senin kadar eski sayılırım bende Allah kolaylık versin inşallah son hist. olur. bir yıl içinde bende 2 operasyon geçirdim bu konu ile alakalı 3. direkten döndü zor bir süreç gerçekten..meta regen jel tekrar yapışmayı önlemek için mi yoksa endometirumu kalınlaştırma için mi kullanılıyor.netten baktım ama Türkçe yazılmış hiç bilgi bulamadım napalım ne duysak bir ümit araştırıyoruz artık..
Cnm bu yapışıklık tekrarlamasin hem de dokuları onarsin diye kullandı... histeroskopi şeklinde uygulanıyor. ...
İlk histeroskopide uygulanmadi 2. Seferde uyguladı 3. yude ilacın etkisini görmek için yaptı ...
Şimdide transferden önce bakmak istiyorum dedi.. çizik atacak galiba...
Allah hepimizin yardımcısı olsun yaa emeklerimiz boşa çıkmasin ınss
http://www.tjod.org/wp-content/uploads/2015/06/GCS-F-MÖ.ppt
Yukarda link atmıştım ordan bakın. Araştırmalar var Türkiye'de yapılmış.
Amin canım inşallah ...Allah büyük verecekse hiçbir engel yok O'na... bu rahimle zor..çok duyduğum bir cümle umrunda değil benim ümidim var.Bu rahme tutunursa dağcı olur benim uşak..diyorum.
Bu çok hoşuma gitti dağcı haa
Bugün ermiş aktar aradım 50 tl dedi 15 tl de kargo ücreti istedi acaba ise yarar miki bu çay kafam karıştı.. sen kullandın mi bu caydan ben adet olunca baslayim diyorum yine histeroskopi yapacakmiş Dr kalinlasirmi acaba
Amin canım inşallah ...Allah büyük verecekse hiçbir engel yok O'na... bu rahimle zor..çok duyduğum bir cümle umrunda değil benim ümidim var.Bu rahme tutunursa dağcı olur benim uşak..diyorum.
Cnm ne yaptın hala beklemedemisin
Regl olmayı bekliyorum. Daha olmadım malesef. Sabırsızlanıyorum.
Kızlar nar suyu içmeye ne zaman başlıyor ve ne zamana kadar içiyorduk ?
ben bu çayı kullandım canım evet ama ben içinde neler olduğuna bakıp gidip aktardan o bitkileri aldım.Karışım şöyle adaçayı+zencefil+melissa(oğul otu)+ayva yaprağı toplamda 10tl tuttu.veee 80 milyonun merak ettiği sorunun cevabı evet çay işe yaradı :) o zaman tedavide değildim ama..yani boşa gitti..şuan da kullanıyorum bu çayı+nar suyu + 2*1 estroferm kullanıyorum en son salı günü kontrolüm vardı dr biraz geriden geliyor ama rahim kalınlaşıyor dedi mm olarak sordum bu cevabı verdi zaten pek konuşmayı sevmiyor..Opu günü 5,5mm di rahim yani çok kötü demek ki çay işe yarıyor.ama ben salı günkü kontrolden sonra zencefili koymadım çaya bağışıklık sistemini güçlendiriyor diye umarım doğru yapmışımdır bu salı kontrol var yine bakalım neler olarak..
Evet dağcı hemde en süperinden kahraman dağcı olacak bizim uşaklar...
Histeroskopi sonrası olumlu oluyor genelde kalınlaşır tabiki...aslında %100 değil belki ama streste rahim kalınlığını olumsuz etkiliyor tedavi planı yokken endometrium daha iyi oluyor tedavideyken ne hikmetse çok kötü..stres yapmamaya çalışalım hiçbir faydası yok bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?