Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

Mhb kızlar.. Bu konu başlarında da vardım hala varım
Yıllardır bir yapışıklıkla uğraşıyorum ama hep yanlış yerlerde aramışim çareyi...
Şimdi başka bi klinige gidiyorum... ağustostan beri Dr um uğraşıyor bu durumla... benimde embryolarim donduruldu... ağustostan beri histeroskopi oluyorum 3 kez oldum 4. yü adetten sonra olacağım..
Bana meta Regen jel kullanıldı.. dr um baya fark olduğunu söyledi..
Pirilk bu ilacı araştırdım netten ama yanlış bi ilaç mi çıktı karşıma kanser hastalığı diyor... merak ettim Dr uma bi sorayım bende....

http://www.tjod.org/wp-content/uploads/2015/06/GCS-F-MÖ.ppt

Yukarda link atmıştım ordan bakın. Araştırmalar var Türkiye'de yapılmış.

akgUvercin sana histeroskopiylemi veriliyor ilaç neden bu kadar cok hısteroskopi oldun bu ilacın verilme şeklimi bu anlamadım

merhaba akgüvercin nerdeyse senin kadar eski sayılırım bende Allah kolaylık versin inşallah son hist. olur. bir yıl içinde bende 2 operasyon geçirdim bu konu ile alakalı 3. direkten döndü zor bir süreç gerçekten..meta regen jel tekrar yapışmayı önlemek için mi yoksa endometirumu kalınlaştırma için mi kullanılıyor.netten baktım ama Türkçe yazılmış hiç bilgi bulamadım napalım ne duysak bir ümit araştırıyoruz artık..

akgUvercin sana histeroskopiylemi veriliyor ilaç neden bu kadar cok hısteroskopi oldun bu ilacın verilme şeklimi bu anlamadım

Cnm bende yapışıklık var o yüzden bukadar çok oldum... malesefki yapışıklıklar acilsa bile tekrar ediyor.. o yüzden oluyorum...

Cnm bu yapışıklık tekrarlamasin hem de dokuları onarsin diye kullandı... histeroskopi şeklinde uygulanıyor. ...
İlk histeroskopide uygulanmadi 2. Seferde uyguladı 3. yude ilacın etkisini görmek için yaptı ...
Şimdide transferden önce bakmak istiyorum dedi.. çizik atacak galiba...
Allah hepimizin yardımcısı olsun yaa emeklerimiz boşa çıkmasin ınss

Cnm bu yapışıklık tekrarlamasin hem de dokuları onarsin diye kullandı... histeroskopi şeklinde uygulanıyor. ...
İlk histeroskopide uygulanmadi 2. Seferde uyguladı 3. yude ilacın etkisini görmek için yaptı ...
Şimdide transferden önce bakmak istiyorum dedi.. çizik atacak galiba...
Allah hepimizin yardımcısı olsun yaa emeklerimiz boşa çıkmasin ınss[/QUOTE]

Amin canım inşallah ...Allah büyük verecekse hiçbir engel yok O'na... bu rahimle zor..çok duyduğum bir cümle umrunda değil benim ümidim var.Bu rahme tutunursa dağcı olur benim uşak..diyorum.

Son düzenleme:

Amin canım inşallah ...Allah büyük verecekse hiçbir engel yok O'na... bu rahimle zor..çok duyduğum bir cümle umrunda değil benim ümidim var.Bu rahme tutunursa dağcı olur benim uşak..diyorum.[/QUOTE]

Bu çok hoşuma gitti dağcı haa
Bugün ermiş aktar aradım 50 tl dedi 15 tl de kargo ücreti istedi acaba ise yarar miki bu çay kafam karıştı.. sen kullandın mi bu caydan ben adet olunca baslayim diyorum yine histeroskopi yapacakmiş Dr kalinlasirmi acaba

Amin canım inşallah ...Allah büyük verecekse hiçbir engel yok O'na... bu rahimle zor..çok duyduğum bir cümle umrunda değil benim ümidim var.Bu rahme tutunursa dağcı olur benim uşak..diyorum.

Bugün ermiş aktar aradım 50 tl dedi 15 tl de kargo ücreti istedi acaba ise yarar miki bu çay kafam karıştı.. sen kullandın mi bu caydan ben adet olunca baslayim diyorum yine histeroskopi yapacakmiş Dr kalinlasirmi acaba[/QUOTE]

ben bu çayı kullandım canım evet ama ben içinde neler olduğuna bakıp gidip aktardan o bitkileri aldım.Karışım şöyle adaçayı+zencefil+melissa(oğul otu)+ayva yaprağı toplamda 10tl tuttu.veee 80 milyonun merak ettiği sorunun cevabı evet çay işe yaradı :) o zaman tedavide değildim ama..yani boşa gitti..şuan da kullanıyorum bu çayı+nar suyu + 2*1 estroferm kullanıyorum en son salı günü kontrolüm vardı dr biraz geriden geliyor ama rahim kalınlaşıyor dedi mm olarak sordum bu cevabı verdi zaten pek konuşmayı sevmiyor..Opu günü 5,5mm di rahim yani çok kötü demek ki çay işe yarıyor.ama ben salı günkü kontrolden sonra zencefili koymadım çaya bağışıklık sistemini güçlendiriyor diye umarım doğru yapmışımdır bu salı kontrol var yine bakalım neler olarak..
Evet dağcı hemde en süperinden kahraman dağcı olacak bizim uşaklar...

Histeroskopi sonrası olumlu oluyor genelde kalınlaşır tabiki...aslında %100 değil belki ama streste rahim kalınlığını olumsuz etkiliyor tedavi planı yokken endometrium daha iyi oluyor tedavideyken ne hikmetse çok kötü..stres yapmamaya çalışalım hiçbir faydası yok bize

Son düzenleme:

ben bu çayı kullandım canım evet ama ben içinde neler olduğuna bakıp gidip aktardan o bitkileri aldım.Karışım şöyle adaçayı+zencefil+melissa(oğul otu)+ayva yaprağı toplamda 10tl tuttu.veee 80 milyonun merak ettiği sorunun cevabı evet çay işe yaradı :) o zaman tedavide değildim ama..yani boşa gitti..şuan da kullanıyorum bu çayı+nar suyu + 2*1 estroferm kullanıyorum en son salı günü kontrolüm vardı dr biraz geriden geliyor ama rahim kalınlaşıyor dedi mm olarak sordum bu cevabı verdi zaten pek konuşmayı sevmiyor..Opu günü 5,5mm di rahim yani çok kötü demek ki çay işe yarıyor.ama ben salı günkü kontrolden sonra zencefili koymadım çaya bağışıklık sistemini güçlendiriyor diye umarım doğru yapmışımdır bu salı kontrol var yine bakalım neler olarak..
Evet dağcı hemde en süperinden kahraman dağcı olacak bizim uşaklar...

Histeroskopi sonrası olumlu oluyor genelde kalınlaşır tabiki...aslında %100 değil belki ama streste rahim kalınlığını olumsuz etkiliyor tedavi planı yokken endometrium daha iyi oluyor tedavideyken ne hikmetse çok kötü..stres yapmamaya çalışalım hiçbir faydası yok bize[/QUOTE]

Eet bende öyle yapmayı düşünüyorum aktardan kendim alıp karıştırayim diyorum... dün telefon ettim 50 tl dedi 15 tl kargo ücreti dedi bana pahali geldi biraz 50 tl.. içinde neler var dedim buna söyledi ekstra söylemedi gi bişey cami bilmem
Bide gerçekten stres acayip etkiliyor...
Şimdi adet olmayı bekliyorum bugün yarın olurum yine histeroskopi olacağım bu aydan baslayim diyorum nar suyuyla birlikte.. ya ben nar suyunu da çok zor içiyorum ama mecbur içeceğim...
Bakalım bende etkisi nasıl olacak burdan yazarım mutlaka bekleyip göreceğiz. .
Peki sen bu bitkileri haşladin mi yoksa demleyip mi içtin

Bugün ermiş aktar aradım 50 tl dedi 15 tl de kargo ücreti istedi acaba ise yarar miki bu çay kafam karıştı.. sen kullandın mi bu caydan ben adet olunca baslayim diyorum yine histeroskopi yapacakmiş Dr kalinlasirmi acaba[/QUOTE]
Ben kullandım çaydan. Umut tacirliği. Hiç bir işe yaramadı. Yüzlerce bilim insanının hazırladığı ilaçlar bir işe yaramıyorken çaydan umut beklemek saçma zaten.

AkgUvercin, post: 43667427, member: 136607"]Bende bekliyorum bugün yarın gelir benimki... senin gününe nekadar var[/QUOTE]

Pazartesi kontrole gidecem. İlaçlardan dolayı şaştı tarihler.

Kızlar nar suyu içmeye ne zaman başlıyor ve ne zamana kadar içiyorduk ?

adetin 3.günü başladım bir yada iki bardak içilebiliyor.Dr saraçoğlu 1 ay içilmeli diyor.bizler transfere kadar içiyoruz tüp bebekte..sen normal gebelikse 1 ay kullanabilirsin.

Eet bende öyle yapmayı düşünüyorum aktardan kendim alıp karıştırayim diyorum... dün telefon ettim 50 tl dedi 15 tl kargo ücreti dedi bana pahali geldi biraz 50 tl.. içinde neler var dedim buna söyledi ekstra söylemedi gi bişey cami bilmem
Bide gerçekten stres acayip etkiliyor...
Şimdi adet olmayı bekliyorum bugün yarın olurum yine histeroskopi olacağım bu aydan baslayim diyorum nar suyuyla birlikte.. ya ben nar suyunu da çok zor içiyorum ama mecbur içeceğim...
Bakalım bende etkisi nasıl olacak burdan yazarım mutlaka bekleyip göreceğiz. .
Peki sen bu bitkileri haşladin mi yoksa demleyip mi içtin [/QUOTE]

İşe yarar inşallah saraçoğlu çok emin konuşuyor düzenli kullanmaya çalışıyorum bende yazarım burdan sonucu sona yaklaştım.Çayı demleyerek içiyorum ayva yaprağım bitti yakınlardaki aktarlarda bulamadım mevsiminde ayva yaprağı bulamıyorum iyi mi
nar suyu beni de çok zorluyor(2 bardak içiyorum ben) normalde bitki çaylarını seve seve içerim ama nar suyu miğde asitini arttırıyor sanırım ayrıca tansiyonum zaten 9/6 birde nar düşürüyor içtikten sonra 1 saat jöle kıvamında dolaşıyorum.Bitecek inşallah az kaldı sonrasında bebiş/ler düşürecek tansiyonumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…