Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

Arkadaşlar benim iki tüp denemesi öncesi günde 2 şer adet yani bir ayda 2 kutu doğum kontrol hapı kullanmışlığım var,şimdi estrofem kullanıyorum buna başlamadan önceki ayda dk hapı kullanmıştım ve bu dk hapları da çok inceltiyor endo yu ,siz de dk hapı kullanmış mıydınız?
 
 

3.tüp bebek denememde yine rahim duvarı kalınlaşmadığı için dondurulmuştu embriyolar o zaman bende bir ay kullandım dogum kontrol hapını.evet dediğin gibi çok inceltiyor sanırım çünkü o ay ki adetim çok çok azdı.hatta dr arayıp estroferme öyle başlamıştım lekelenme mi adet mi anlayamadığımdan.Neden verdikleri konusunda bir fikrim yok.Bu denemelerde kullanmadım.
 
anatolya9 viagra konusunda da olumlu şeyler duydum denemeyi düşünüyrum.damarlara kan akışını hizlandıran etkisi bizdede işe yarayabilir ama bu konuyu dr a danışıp öyle karar vermek lazım.bir de şu neupogeni mutlaka dr ma soracağım.
 

dafniacım belki sana iyi gelir canım,ben sadece 2 gün kulanmıştım mm lik fark oluşturmayınca bırakmıştır;belki çok erken kalınlaşma bekledim bilemiyorum zaten doktorum da biraz gönülsüz yazmıştı (Sadece deneysel sonuçlara dayandığından ,kanıtlanmış bir ilaç olmadığından....)
Ben reglimle beraber başlamamıştım doğrusunu söylemek gerekirse,başlayanlar regliyle başlayıp transfre kadar devam etmişler....Via....da uterus için zararlı olabilecek maddeler de bulunduğunu okumuştum,tabi biraz kar-zarar ilişkisi belki de ama nedense tebokan daha sıcak geliyor ....Bugün yarın tebokan a başlıyacağımm.Neuropeni hakkında öğrendiklerini yazar mısın canım daha sonra bıuraya....
 
Dafniya isminden dolayı da bir ortak noktamızın daha olabileceğinin tahmin eder gibiyim :)
 

Yok ne demek seve seve cevaplarım, bende bu sitede yazılanlardan çok şey öğrendim ve uyguladım
Tüp bebek konusunda bazı salak dr lardan bile daha mantıklı olduğumu düşünüyorum
7 ay önce falan dondurulmuş tedavime başladığımda dr lucrinle başladı hem de 10 ünite olarak ...nerdeyse 30 gün kullandım lucrini ve ilk kez o ay ince dendi rahim için...ve ertelendi tedavi...başka dr dediki Lucrin inceltir...birde düzenli olan adetim ciddi Lucrin yüklemesinden dolayı 1 ay da gecikti..
Neyse birsonraki ayın adetinde dr bana yine lucrinle başlayalım deyince, yok dedim Lucrin istemiyorum..ama her hastaya aynı tedaviyi uyguluyoruz deyince yinede kabul etmedim..( bazen bazı şeyleri sorgulamak gerekiyor...her dediklerini yapacak durumları çoktan aştım çünkü birçok şey yaşadım )
Neyse Lucrin olmadan sadece estroferm le devam ettik olmadı, sonraki ay bantlarla devam ettik olmadı ...bu arada ben taze nar suları , ermiş aktardan alınan bu duruma özel çaylar falanda içirum. Maalesef bana faydası olmadı .5,5 ları geçemedim.yine iptal oldu.hele soğan suyu yaptığım ay 5 te kaldı..
Bir sonraki adette yine başladık bu sefer estroferm yerine cyloprognava ya ve bantlara ... bu arada sürekli e2 ölçülüyor ve e2 yine düşünce ben kendiliğimden bütün ilaçları bıraktım..ama dr a demedim bile nasılsa bu ay da iptal diye ...ilaçları bırakınca yumurta oluşmuş ve o kaçak yumurta estrojen değerimi otomatik yükseltti.dr bunu fark edince demekki senin doğal siklus devam etmez dedi..ve birdaki ay yumurta baskılayıcı değil yumurta geliştiririci iğneler vurularak estrojeni yumurtalardan salgılatmış olduk..gelişen yumurtalarımı almadık...onlar yan oyunculardı.
Dr şaşırdı bence ona da değişik bi tecrübe oldu.bu arada nar suyunu ve tebocanı kafama göre içtim.omega olarak solların 3-6-9 olanından aldım.d vitaminimi ölçtürmedim bile ...normal çıkan insan sayısı çok zaten.haftada bir 1 ampul toplam 4 hafta yaptım..bunu kardiyolog bi arkadaşımın tavsiyesiyle yaptım..d vitaminini ihmal etmeyin derim.en azından ölçtürün .
Gebelik aşısında gelince benimde bildiğim birşey değildi açıkcası dr yapalım dedi yapın dedim.600 tl ek ücret verdim ..
Çok uzun yazmışım kafanızı şişirdim..herkese bol şans ..merak etmeyin en azından değişken olan birşey olduğundan umudumuz oluyor rahim kalınlığı için.
 

Kesinlikle bünye ile çok alakalı sana katılıyorum.
Ama moralle ve zihni doğru yönlendirmeklede çok alakalı..
 


Zaman ayırıp detaylı anlattığın için çok sağol her bilgi çok kıymetli bizim için hele ki olumlu sonuçlar alınmışsa çok sağol cnm dikkat et kendine Allah emanet ol
 
Arkadaşlar daha önce neupegen şırınga hakkında yazmıştım. Ancak kendim deneme fırsatım olmamıştı. Çünkü deneyeceğim ay dışgebelik geçirdim ve tedaviyi yarıda bıraktık .. bu ay tedaviye yeniden başladık. Standart estrofem climara vs vs. Sonuç 5.7 oldu. 2 gün önce neupogen yapıldı. Bu gün kontrole ggeldim şu anda kalınlık 7.1 de.. 1 yılı aşkındır tedavideyim ve ilk defa 7 li rakamları gördüm. Şimdi hastanedeyim ve ikinci doz yapılacak bekliyorum. Bunun sonucunu da yazarım. Ancak transferimin yapılacağı kesinleşti.
 


Hadi hayırlısı ...süper...
 
Sogan suyu inceltir rahimi,adet oldugunuzdan itibaren sabah aksam taze sikilmis nar suyu icin transfere kadar,transferden oncede kesin icmeyi,cok iyi geliyor.rahimi kalinlastiriyor ve kanlandiriyor.
 
Kafa şişirmek ne demek aşk olsun , şu önemli kıymetli Zaman'ından bize Zaman ayırıyorsun tecrübelerini paylaşıyorsun sağol Can'ım ....bir ara ben de cyclo kullandım bir doktorum uterus destekler 3 ay kullan kalınlaştırır dedi , bana iyi gelmedi Can'ım maalesef . Bu arada D vit i Nasıl içiyorsun meyve duyuna filan mı katıyorsun bütün ampulu ..........tebokan fort a başladım. Bu sabah akşama doğru midemi mahvetti kıvrandırdı beni ........Can'ım doktorun konusunda şanslıymışsın biraz da senin yönlendirmenle tedavin sonuç vermiş ,doktorun ille de yumurta baskılayıcı ilaç kullanıp o şekilde endo yu kalınlaştıralım diye diretmemiş , doktorların hastalık yoktur hasta vardır yaklaşımından uzaklaşmamaları lazım öyle değil mi Can'ım .......inşallah güzel bebiş haberi ile bizleri müjdelersin . Bu arada tüp bebek merkezinin adını ve doktır adı yazabilir misin Can'ım
 
Merhaba pirilk öncelikle hayırlı olsun inş güzel bebişlerke dönersin
dış gebelik mi çok geçmiş olsun doğal yoldan mı gebe kalmıştın pirilk ne güzel endometrium kabul ediyor demekki ne kadar ince de olsa embriyoyu . Neuropen i sen mi önerdin doktoruna Can'ım Nasıl karar verildi bu ilacı kullanmaya , bir de bulmak zor galiba bu ilacı fiyat bilgisine ulaşamamıştım . Bu neuropen e ek olaRak neler kullanmıştın .Yeni transferin şimdiden hayırlı olsun Can'ım .telekkürler bizleri bilgilendirdiğin için
 
Bayanlar konuyla alakali oldugu icin buraya da yazayim yrn a 101 e yuzde 100 narsuyu geliyor rahim kalinlasmasi icin iyi geliyormus
 
Estrofem climara ford folik asit kullandım 15 gün boyunca. Kalınlık 5.7 çıktı. sonra 15.günde neupogen yapıldı. Ecza depolarından temin edebilirsiniz küçük doz olan içinden 5 tane şırınga çıkıyor. İlk gün 3 tanesi uygulandı. 2 gün sonra kontrole gittim 1.5 yıl sonra ilk defa 7nin üzerinde bir rakam çıktı. 2.dozda da kalan iki şırıngayı uygulandı. Tekrar gittiğimde transfer yapılacak.
Ben 1.5 yıldır bir türlü kalınlaşmayan endometrium için transfer olamıyordum. Histereskopi dahil denemediğim şey kalmadı. Viagralardan vagifemlerden takobanlardan kullanmadığım ilaç kalmadı. En son amerikada bir doktorun bu ilac üzerine yazdığı bir tezi Türkçeye çevirerek bu ilacı keşfettim. Çeviriler de uygulanan hastalarda %80 başarılı olduğunu öğrendim. Bu muazzam büyük bir rakam. Denemek istedim ancak o ay dışgebelik geçirdiğim için deneyemedim. Ama gittiğim merkezde başka bir hastaya denendi ve başarılı bir sonuç alındı. Şimdi ben de denedim ve başarıya ulaştım. Umarım transferimde başarılı olur ve bebeğime kavuşurum .
Burada herkes aynı sorunu yaşıyor. Zaten yaşamayan bilemez. Aktarlardan kürlerden ilaçlardan denemediğim kalmadı. Dünyanın parasını döktüm 7 ye kadar kalınlaştıramadım. Ben denemenizi tavsiye ediyorum. İlaca vereceğiniz para yarıda kesilen tedavilerin parasından çok daha az olacak merak etmeyin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…