Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

Ben sabah a 101 e gittim haftasonu geliyomus yiyecek icecek turleri kizlar haberiniz olsun yoktu yani daha narsuyu

Can'ım d vitamini ampulünü al ,kır ekmeğin üstüne dök ve ye ...haftada 1 tane sadece 4 kez ...2.5 lira ampulun tanesi..ama mutlaka yap...zaten d vitamini çok önemli ...tebokan mideme dokunduysa bırak bence , acaba aç karınlamı içtin..

Günaydın canım Ampullleri aldım bir gün önce ama kullanmaya cesaret edemedim Dvit alt sınırım 3 ay önce kan tahlili sonuçlarıma göre 24 imiş,normal aralığı ise 13-50 imiş.Korkuyorum çünkü bu depo edilme özelliği olan vitaminlerin fazla miktarda vücuda girmesi toksik etki yapabiliyor Belki ampulün yarısı ile başlarım.Tebokan a gelince dün sabah kahvaltı ardından aldım ,akşama doğru mide kramplarından kıvranıyordum,doktorum da teb. baş ağrısı yapar diye beni uyarmıştı ben de mide ağrısı yaptı ,damarları genişlettiği için ağrı yapması normal sanırım .Birkaç gün daha deneyeyim bakayım belki kendiğinden ortadan kalkar bu durum....

Can'ım hayırlı olsun...valla tuttuğunu kopartmışsın ....gelişmeleri haber ver canım

pirilk transferin ne zaman olacak canım inşallah güzel haberlerle buraya yazarsın gebelik haberini !! Neupogen e doktrorumuzu ikna etmemiz mi gerekecek işin en zor tarafı da bu sanırım .Bu ilaç tüp bebek ve aşılamadaki gibi kateter yardımıyla mı enjekte edildi???Senin gittiğin merkez neresi canım ?Gittiğin merkezde zaten uygulanıyor muydu bu ilaçla tedavi?Transfer günündeki endo kalınlığını da bizlerle paylaşırsan seviniriz.Ah unutuyordum endometriumunun yanı yanı kalınlaşıyor mu canım ,benim küçücük bir tepe misali kalınlaşan yer benim de yarın kontrolüm var bakacakalr endo ya 7 ye çıkmış olsa bile ,bu küçüück tepeye dondurulmuşlarımın tutunmasına pek imkan vermediğimden sanırım transferi önümüzdeki aylara erteleyeceğim .
Bu ilacı ne kadara temin ettin canım bu arada?

Can'ım hayırlı olsun...valla tuttuğunu kopartmışsın ....gelişmeleri haber ver canım

Benden önce uygulanmıyordu ama artık uygulanıyor. Dokturu ikna etmeye gerek yok ilacı söyleyin Google'da baksın zaten hemen o da uygulamak isteyecektir. Pazartesi transfer olacak bana. İlaç da transfer deki gibi uygulanıyor. Hiç bir ağrı sızı olmuyor. Sizin de transfer yakınsa tedaviyi kesmeden ömce mutlaka ilacı yaptırmanızı tavsiye ederim. Neden 1 ay daha boşuna hormon almış olasınız ki? Ayrıca o aldığınız ilaçları da bedava vermiyorlar. Psikolojik çöküşü de cabası. Eğer indirim falan yaptırırsanız 600 700 tl ye alabilirsiniz ilacı zaten 2 seferde kullanılacak. Diğer boşa giden ilaç paralarını düşününce hiç de pahalı değil. Hem de %100 başarı sağlıyor. Size tavsiyem tedaviyi yarıda kesmeyin ilacı yaptırın ve kalınlaşmayı gmrüp transferinizi gerçekleştirin. Benim merkezim İstanbul'da Beşiktaş'da.

Sağol canım cevapladığın için ...Pirilk senin rahim duvarının küçük bir kısmı mı kalınlaşıyor bu ilaç kalınlaşmayan yerleri de kalınlaştırıyor mu merak ediyorum ,bu şırıngayı içeriye yolladıklarında hemen kalkıyor musun ayağa.....

Bu ilaca biraz baktım da içeriğine gebelik aşısı ile benzerlik gösteriyor biraz,gebelik aşısında kiişinin kendi beyaz kan hücrelerinden monositler kullanılıyor yanılmıyorsam ,bu ilaçta da başka çeşit beyaz kan hücreleri var ....neupogen önemli nokta kök hücrelerini uyarıcı etkiye sahipmiş .... Son günlerde yeni okuduğum bir araştırma sonucuna göre ,3 günlük açılığın vücutta kök hücreleri uyardığını öğrendim.Belki kök hücrelerini kendi doğlallığında uyardığımızda bu da işe yarayabilir doğal neropogen etkisi yapabilir diye düşünüyorum .....

anatolia 3 günlük açlık oruç gibi kısmen bir açlık mı yoksa tamamen hiçbirşey yemeden mi.Sen sağlıkçısın sanırım şu topige uğradığın çok iyi olmuş kafamdaki bütün soruları hemen hemen cvp lamışsın lütfen burda olur mu :) kök hücre meselesini daha öncede duydum ama net olarak anlayamamıştım.Şuanda netleşti çok sağol

tekrar başlamanıza ve herşeyin yolunda gitmesine sevindim.İlacın fiyatının hiçbir önemi yok dediğiniz gibi zaten iptal edilen tedavilerle bu rakamlar fazlasıyla cebimizden çıkıyor.Beni asıl rahatsız eden aldığımız hormon ilaçlarıydı zaten üstelikte bazı hastalarda işe yarayabilir ama bizlerde işe yaramıyordu da.Paylaştığın için çok teşekkürler İnşallah herşey çok güzel olur.

http://superileri.com/bir-arastirma...asini-tamamiyle-sifirdan-yeniden-olusturuyor/
araştırma bu linkte canım .

Benim malesef ki hiç bir yeri kalınlaşmıyordu. İlaç yapıldıktam sonra 1 saat poponun altında yastık ile yatıyorsun. Sonra da dinlenmek kaydıyla eve gönderiyorlar.
Ben gebelik aşısı hiç yaptırmadım. Benim yumurtlamada falan sorunum yoktu. Tek sorun endometrium kalınlaşmıyordu.

Gebelik aşısını yaptırdım ...kanımı aldılar bikaçgün önceden aşı haline getirdiler...ve muayene gibi Rahime verdiler..5 dak yattım ..3 saat sonrada transfer oldum...

Can'ım şimdi her yeri kalınlaşıyor mu bu ilaçla

arkadaşlar son 1 haftadır kullandığım estrotrofem hiç etki etmemiş durumda ,sıfır mm artmış ve hala kullanmaya devam edeğim,climara fort eklendi menüye bunun da hiç etkisi olacağını sanmıyorum 6mm de kaldı çarşamba netleşecek durumum ....
bu estrofem ve diğer kullandığınız tüp bebek iğneleri özellikle karın kısmında yağ veya ödem yapıyor mu sizlerde de,bunca tedavinin,iğneleriin ,hapın bana en somut ve büyük armağanı kilolarım oldu maalesef,keşke tedaviler olumlu sonuçlansa da kiloları da görmezden gelsem

Evet kesinlikle hamile gibi bir göbek var ama bebek yok. :)
Tedavini yarıda bırakma derim. Hiç değilse bir defacık olsun bu iğneyi dene. Buraya sevinç içinde sonucunu yazacağına eminim.
Bu gün benim gittiğim merkezde bu iğne ile bir hasta pozitif sonuç aldı. 4 den yukarı çıkmıyormuş onun da 7.5 ile transfer olmuş ve bu gün pozitif sonuç almış.
Pozitif sonucun bir garantisi yok ama tek sorun endometrium ise onu kalınlaştıracağını biliyoruz en azından.
Bol şanslar.

Tek sorun endometrium canım bende de.....ilk tranferimde endo 8,5 üstündeydi ancak negatif sonuç almıştım.Sadece uterusun tepesi kalınlaşıyor benim,embriyonun tutunabileceği çok az bir alan var ki bir de embriyonun hareketli bir yapıda olduğuunu sabit olmadığını düşünecek olursak işimizin ne kadar da zor olduğunu daha iyi anlıyorum.
Canım bu senin ilacı doktorumla konuştum ,deneysel çalışma olduğunu ,kanıtlanmış olmadığını diyerek biraz diretmeme rağmen reddetti.
Eczeneye sordum,doktorların rahim ağzı kanserinde kullandıklarını, tüp bebek doktorlarının da endometriumu kalınlaştırmak için reçete ettiklerini söylediler.Bunun üzerinde güvendiğim bir başka doktorun yolunu tuttum ,o da ilaç için deneysel çalışmanın ürünü olduğunu ifade etti ,gerekirse kullanılır dedi ama şuan o aşamada olmadığımı ,bu ilacın son çare olarak söyledi.Yani özetle canımm daha çekeceğim işkencem varmış diyorum .

Bu arada canım bu ilaç endonun her yanını kalınlaştırıyor mu?Daha önce de yazdım ama cevaplamış mıydın hatırlayamadım kusura bakma zihnim öylesine dolu ki....

Grçmiş olsun canım. Ama aynı ilaçları kullanıp kullanıp tedaviyi yarıda keamenin de bi anlamu yok bana göre. Benim de hiç bir yeri kalınlaşmıyordu. Artık orantılı olarak kalınlaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…