- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #2.221
Demekki dr yaptığı tedavi sana göre değil..başka yol izlemeli..banada o ilaçlar fayda etmemişti...herkesin bünyesi farklı tepki veriyor sonuçta...arkadaşlar son 1 haftadır kullandığım estrotrofem hiç etki etmemiş durumda ,sıfır mm artmış ve hala kullanmaya devam edeğim,climara fort eklendi menüye bunun da hiç etkisi olacağını sanmıyorum 6mm de kaldı çarşamba netleşecek durumum ....
bu estrofem ve diğer kullandığınız tüp bebek iğneleri özellikle karın kısmında yağ veya ödem yapıyor mu sizlerde de,bunca tedavinin,iğneleriin ,hapın bana en somut ve büyük armağanı kilolarım oldu maalesef,keşke tedaviler olumlu sonuçlansa da kiloları da görmezden gelsem
Ben hamileyim şükürler olsun rabbime...Allah herkese nasip etsin...
Ben hamileyim şükürler olsun rabbime...Allah herkese nasip etsin...
Tabiki çok normal bunlar...benim göğüslerim ilk 7-8 gün acıdı sonra acısı geçmişti..kaçıncı gün transferininTebrik ederim. Çok sevindim. Ben de test için gün sayıyorum. Ama adet olacakmışım givi bir ağrı var sürekli ve göğüslerim çok hassas. Bu belirtileri yaşayıp da tutan var mı?
Tabiki çok normal bunlar...benim göğüslerim ilk 7-8 gün acıdı sonra acısı geçmişti..kaçıncı gün transferinin
Çok erken ama 6. Gün3.gün transferi. Transfer sonrasi 6.gün de beta baktırdım 0.49 çıktı. Sonra yükselir dediler. Bu gün yeniden yaptırdım sonucu almadım. Ama olması gereken test günüm cumartesi. Ben heyecandan duramadığım için erken baktırdım.
Üstelik 3. Gün emb.ise 6 gün tabiki çıkması imkansız...3.gün transferi. Transfer sonrasi 6.gün de beta baktırdım 0.49 çıktı. Sonra yükselir dediler. Bu gün yeniden yaptırdım sonucu almadım. Ama olması gereken test günüm cumartesi. Ben heyecandan duramadığım için erken baktırdım.
Çok erken ama 6. Gün
Benim 9. Günde 60 çıktı , 11.günde 242 çıktı..bidaha yaptırmadım.bugün bidaha yaptırayım diyorum...test yaptırmak stresli bişey
Geç tutunmaysa anca salgılanıyordur hormon...Bu gün kü beta da 2.49 çıktı. Hâlâ çok az. Ama 2 günde 0.49 dan 2.49 a yükselmiş. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Geç tutunmaysa anca salgılanıyordur hormon...
İşallah pozitif olur...Cumayı bekleyeceğiz umutları söndürmeden. :/
İşallah pozitif olur...
Şöyle söyleyim arkadaşlar 10. Denemeydi benim sanırım..saymayı unuttuğum yoksa eğer..ve 40 yaşındayım...eminim daha gençsiniz...ümitsizliğe kapılmayın...herkese dua ediyorum...
Malesef 2.49 dan 0.19 a düştü.PirilK bugün test günündü sanırım inşallah güzel haberle gelirsin
Malesef 2.49 dan 0.19 a düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?