- 19 Eylül 2018
- 758
- 605
- 23
- 35
- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #2.401
Inşallah bu defa herşey güzel olacak içini ferah tut kadınlar kulübünde neler okudum ben ne mucizeler yaşayanların msjlarını gördüm onlara o mücizeyi veren rabbim bizlerede verecek inşallah buna canı gönülden inanıyorum sadece dolmamış imtihanımızı dolduruyoruzImom latteyi almak için gittim fakat eczane zaten senin kullandığın vitaminlerde o içerikler var dedi zararı olabilir deyince almadım .bir kaç güne tekrar başlıyorum canım. Umarım rahim inceliği derdim olmaz
Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla.Siz şanslısınız ki nar suyu
Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla.Şanslısınız ki hem östrofem hem nar suyu işe yaramış siz de.Ben de ve bir çok kişide bunların ikisi de işe yaramıyor maaleasef
.Ama kadınların çoğunda nar suyu kuşkusuz kalınlaştırıyor.
Canım sen takılma bunlara adet problemleri kişiden kişiye değişiyor rahim inceyse ilaçlarla kalınlaştırıyorlar bi çaresi var yani mesela benim kalınlaşmadı fakat benim rahim bayaa sorunlu farklı tedaviye başlanacakRahim inceliği sorunu olan arkadaşlar adet düzeniniz nasıl? Ben soğan küründen sonra rahim inceliği yaşadım. Hem adetlerim geç geliyor hemde kanama miktarı eskiye göre azaldı.tüp bebege başlıyacam umarim öyle bi sorun çıkmaz bendede
evet şükür yaradı inş en yakın zamanda sizlerinde istediğiniz olur inşallahh.
Benim normalde 28 günde bır olurdu soğandan sonra 47 günde bir oldu. 37 oldu 33 oldu. Eskiye göre gecikmeli oluyor ve düzensiz. Korkuyorum bende. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. Insallah tez zamanda kavuşuruz bebeklerimizeCanım sen takılma bunlara adet problemleri kişiden kişiye değişiyor rahim inceyse ilaçlarla kalınlaştırıyorlar bi çaresi var yani mesela benim kalınlaşmadı fakat benim rahim bayaa sorunlu farklı tedaviye başlanacak
Inşallah bu defa herşey güzel olacak içini ferah tut kadınlar kulübünde neler okudum ben ne mucizeler yaşayanların msjlarını gördüm onlara o mücizeyi veren rabbim bizlerede verecek inşallah buna canı gönülden inanıyorum sadece dolmamış imtihanımızı dolduruyoruz
Hayırlı olsun sizin hikâyeniz neydi bende tüp bebeğe tekrar basliycam ama o kadar iğne ilaç kullanırken nar suyu zararlı olmaz mi ve ne zaman nar suyu içmeye başladınız
Unarım cıkmaz benim birden azaldı adetim ne oldu anlayamadımRahim inceliği sorunu olan arkadaşlar adet düzeniniz nasıl? Ben soğan küründen sonra rahim inceliği yaşadım. Hem adetlerim geç geliyor hemde kanama miktarı eskiye göre azaldı.tüp bebege başlıyacam umarim öyle bi sorun çıkmaz bendede
Unarım cıkmaz benim birden azaldı adetim ne oldu anlayamadım
benim boş gebelik kürtaj oldu ondna sonra rahimde incelik oldu ve adetim kesildi , rahim 5,5 mm deydi
önce duğhaston kullandım adet olmak için
sonrada estorfem verdi doktor 3 gün kullan dedi ama ben bu 1 ay iinde hergün narsuyu ve bal plen arı sütü propolis karşımı yedim eğriçayırınkini
o ay adet olmadım doktora gittiğimde çok şükür hamile kalmıştım rahimde 11 mm olmuştu ..
Teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka.umarım bize de şifa oluraslan pençesi iç benim adetim bir anda kesildi 4 ay olmadım dupbaston ilaç içtim aslan pençesi içtim hergün bir bardak çok güzel oldu adetim
Maşaallah canım ne güzel bir sürpriz olmuş sana bende Ari sutu Egricayir yiyiyorum saf katkısız olandan her sabah bir tatlı kaşığı nar suyuna reglde mi başlamak lazım doktorlara bu tarz şeyler sorulmuyor malum çoğu ilaçların gücüne inanıyor
Teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka.umarım bize de şifa olur
evet 1 ay boyunca hergün iç ben öğlen 1 bardak akşam 1 bardak içtim ,
dimesin % 100 sıkma olanı var onu al saraçoğluda onu öneriyor ama
eğriçayırın , bal+polen+arısütü+propois karşımını mutlaka kullan benona çk inanıyorum doğurganlığı 3,3 kat arttırıoyr
birdeee solgarın Q10 hapı var ben bunu da kullandım hepsini o ay içinde kullandım bu Q10 D ÇOK İNANIYORUM KADINLAR DA DOĞURGANLIK ERKEKLERDE SPERM GÜCÜNÜ ARTTIRIYOR KULLAN DERİM
ARTIK ONDAN SONRASI TAKDİR İLAHİ NASİP
Sağol canım Bende nar suyuna başlayayım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
Umarım çıkmazUnarım cıkmaz benim birden azaldı adetim ne oldu anlayamadım
Dimesin nar suyunu nerden bulabilirim? Daha önce bi iki markete bırakmıştım bulamamistimevet 1 ay boyunca hergün iç ben öğlen 1 bardak akşam 1 bardak içtim ,
dimesin % 100 sıkma olanı var onu al saraçoğluda onu öneriyor ama
eğriçayırın , bal+polen+arısütü+propois karşımını mutlaka kullan benona çk inanıyorum doğurganlığı 3,3 kat arttırıoyr
birdeee solgarın Q10 hapı var ben bunu da kullandım hepsini o ay içinde kullandım bu Q10 D ÇOK İNANIYORUM KADINLAR DA DOĞURGANLIK ERKEKLERDE SPERM GÜCÜNÜ ARTTIRIYOR KULLAN DERİM
ARTIK ONDAN SONRASI TAKDİR İLAHİ NASİP
Migrosta var ben ordan alıyorumDimesin nar suyunu nerden bulabilirim? Daha önce bi iki markete bırakmıştım bulamamistim
küçük bi ilçedeydim o yuzden bulamamistim. Migros yoktutesekkur ederim cevabiniz içinMigrosta var ben ordan alıyorum
Dimesin nar suyunu nerden bulabilirim? Daha önce bi iki markete bırakmıştım bulamamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?