Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

çook sevindim arkadasım insallah tutuar bebeğın

Canım çok iyi inşallah olumlu sonuçlanır.

Benim var.Çok acılı bir işlemmiş kemik iliğinden kök hücre alma işlemi anestezi yapılmayan bir işlem,sonuç ise yüzde yüz değil.Bir arkadaş yaptırdı.
niye anestezisiz yapıyolar ki sanki yeterince acı çekmedik...

Vşegra ne işe yarıyor rahım duvarını mı kalınlaştryor anlamadım kı
Vazodilatör etkiye sahip ; damarları genişletiyor ve bu şekilde endometriuma giden kan miktarı artacaği için bölgeyi besleyerek kalınlaşmayı artırıcı yönde etki ediyor.

Gozun aydın arkadaşım.Allah tamamına erdirsin. Rica etsem rahim hazırlığında neler verdi doktorun hangi dozlarda yazarmısın?Benim de en fazla 7.3 falan oluyor.

Bende bir zamanlar sizler gibi çok araştırdım Nar suyu içtim günde 3 kez estrofem kullanmama rağmen rahim kalınlığım 7.5 ile dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım. Doktorum önemli olan embriyo kalitesi ve rahim kalınlığının 7 ve üzeri olması yeterli demişti. Rabbim yardımcınız olsun bol şans.

Gozun aydın arkadaşım.Allah tamamına erdirsin. Rica etsem rahim hazırlığında neler verdi doktorun hangi dozlarda yazarmısın?Benim de en fazla 7.3 falan oluyor.
Teşekkür ederim ben çayın faydasının da olduğunu düşünüyorum sabah aksam aç karnına içtim ayrıca sabah akşam.2ser adet estrofem sabah akşam , gece 2 adet fitil olarak kullandım . ecopiririn 1 defa , prednol 1 defa , climaraford bant kullandım 4 günde bir degiştirdim

Bugün tekrar tahlil yaptırdım 62 çıktı salı günü 30 çıkmıştı doktorum iyi dedi fakat daha çok artması getirdi salı tekrar kan vermemi istedi bakalım artık sonuç nasıl olacak

Ne çayı kullanmıştınız?

Histeroskobi sonrası 4.ay ara verdim.t rahim genisletmede yapildi.bugun kontrolde 10 gün 6.9 çıktı rahim kalinligim yarin tekrar çağırdı.tramsvere karar verecek büyük ihtimal transver olur.cunku incelikten dolayı çok iptal oldu. Artık gerisi nasip.rahmi kalın olup tutmayanda var.ince olup tutanlarida biliyorum.

4 ay arayı siz mi istediniz yoksa geçen aylarda iptal mi oldu transfer? Ben de histereskopi oldum, bekliyorum.

Bence rahim kalınlığı iyi çıkmış. Transfere kadar 8 i bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…