- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
süper ya tüp bebek tedavisinde misin canım yoksa normal takip mi?
Ben de aldım nar suyu birtürlü başlamadım. Günde kaç bardak içiyorsun?
valla süper.takip bile değil kuzu ben kist olmasın diye gidiyorum artık bebeği falan geçtim ama tüp yapan bi arkadaşım kalınlığını sor deyip duruyodu sordum doktor ii dedi 6.5 arkadaşım ince sanki dedi bende o gün koca bi bardak içtim sonraki 2 günde içtim gittiğimde hem yumurtam çok büyümüştü hemde kalınlık artmıştı bilmiyorum ben faydası olduğuna inandım
valla süper.
Ben de başladım dün akşam içmeye.
Ama senin mevcutta rahim duvarı inceliği ile ilgili bir sorunun varmıydı?
haleldilir işallah canım bebeğine tez zamanda kavuşursun...yok kuzu bişi demediler hiç bana arkadaş deyince tırstım ben sordum ii dedi ama tatmin olmadım ben de içeyim dedim bende pkolu olduğumu öğrendim bu ay mesela hiçkimse bişi demiyordu sorun yok diyolardı bu çıktı ama problemlerimiz var kesin yoksa 2 senedir olurdu kuzu bendede var kocadada var
arkadaşlar nar suyunu hazırmı içiyosunuz yoksa alıp sıkıyomusunuz hazır ise marka varmı tavsiye edebileceğinz?
nar suyu konusunda anlamadığım şey şu arkadaşlar, rahim inceliğine iyi geliyor kalınlaşmayı sağlıyor diyor yazıda...... Ama devamında ne yazıyor? Rahim kalınlaşmışsa içilmiycekmiş. Ne kadar kalınlaşmışsa ? Ne zaman içilecek ne zaman kesilecek? Erken adet falan getirirmi???
1 ay içtik diyelim onun faydası o ay içinmi geçerli? Yoksa bir sonraki ay içinmi? Rahim her ay döküldüğüne göre? Bir ay önce içilenin faydası ne olaki?
Ya gördüğünüz gibi bu durumdayım
Ibrahim saraçoğlu'ndan alıntı...
Rahim duvarı inceliği olanlar için
hekiminiz rahim duvarınızın incelmiş olduğunu belirtmiş ise, bir ay boyunca günde enaz 1 ençok 2 bardak taze sıkılmış nar suyu içiniz. 100% nar suyu olarak satılan hazır meyve suları da bu amaçla kullanılabilir.
Dikkat!
Kimler nar suyundan uzak durmalıdırlar!!!!!!
1. Rahim duvarı kalınlaşmış olanlar
2. Aşırı adet kanaması olanlar
3. Düşük tansiyonlular
4. Rahim miyomlarına bağlı ara kanama geçiren bayanlar
linki kopyaladım bi bakın
rahim duvarı inceliği | şifalı bitkiler rehberi
Kızlar merhaba, nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdr?
pınar ben dimesin 100 de 100 nar suyunu alıyorum..ama 100 de 100 meyve suyu olandan bide nektarı var ondan alma..ama bulması zor biraz büyük marketlerde oluyor..arkadaşlar nar suyunu hazırmı içiyosunuz yoksa alıp sıkıyomusunuz hazır ise marka varmı tavsiye edebileceğinz?
nar suyu konusunda anlamadığım şey şu arkadaşlar, rahim inceliğine iyi geliyor kalınlaşmayı sağlıyor diyor yazıda...... ama devamında ne yazıyor? rahim kalınlaşmışsa içilmiycekmiş. ne kadar kalınlaşmışsa ? ne zaman içilecek ne zaman kesilecek? erken adet falan getirirmi???
1 ay içtik diyelim onun faydası o ay içinmi geçerli? yoksa bir sonraki ay içinmi? rahim her ay döküldüğüne göre? bir ay önce içilenin faydası ne olaki?
ya gördüğünüz gibi bu durumdayım
ibrahim saraçoğlu'ndan alıntı...
rahim duvarı inceliği olanlar için
Hekiminiz rahim duvarınızın incelmiş olduğunu belirtmiş ise, bir ay boyunca günde enaz 1 ençok 2 bardak taze sıkılmış nar suyu içiniz. 100% nar suyu olarak satılan hazır meyve suları da bu amaçla kullanılabilir.
Dikkat!
Kimler nar suyundan uzak durmalıdırlar!!!!!!
1. Rahim duvarı kalınlaşmış olanlar
2. Aşırı adet kanaması olanlar
3. Düşük tansiyonlular
4. Rahim miyomlarına bağlı ara kanama geçiren bayanlar
linki kopyaladım bi bakın
Rahim duvarı inceliği | Şifalı Bitkiler Rehberi
Kızlar merhaba, nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdr?
pınar ben dimesin 100 de 100 nar suyunu alıyorum..ama 100 de 100 meyve suyu olandan bide nektarı var ondan alma..ama bulması zor biraz büyük marketlerde oluyor..
cnm rahim kalınlaşmışsa derken menopoz döneminde olan insanlardan bahsediyor..birde kanamayı artırmak gibi bir etkisi varya o yüzden..ben televizyonda dinlediğimde 2 ay düzenli içilmesi gerekiyor dedi birde özellikle belirtti dr teşhisi eğer rahim inceliği olarak konulduysa dedi..eğer tedavi olacaksan 1 ay öncesinden düzenli iç sonra tedavi sırasındada devam et ben faydası olduğuna inanıyorum adet miktarımdan anladım o ay çok güzel adet olmuştum..sonuçta bütün kürlerin ilaçların etkisi kullanıldığı an için etki yapıor..estrofemde içsen bantta kullansan o ayı tedavi ediyor..en azından zararsız bişey ben dr uma söyledim iç dedi sonuçda antidoksan zararı olmaz dedi..birde varya o kadar salgın oldu bünyem çok hassas hastada olmadım hiç..direnci gerçekten artırıyor..
nil sen nasılsın cnm..kanamalar devam ediyormu??
yıldız kalınlığım 7 olmuş cumartesi 11 de transferim var dua edin bana doktor transfere kadar daha kalınlaşıcak dedi rahim bu ay iyi dedi kaçolur acaba ya umarım sorunsuz hallolur herşey çok heycanlıyım
ayy arkadaşlar bende bunu araştırıyordum. Benimde rahim bi kalınlaşıyor bi inceliyor anlayamadım nedenini. En iyisi bende nar suyunu deneyeyim faydası olur zararı olmaz bence sağolun arkadaşlar bakalım 28inde kont. olacak sonuç ne olacak?
Daha iyiyim canımcım yarın bebişlerin ense kalınlığına bakacak doktorum artık kanamayla yaşamayada alıştım hiç sinirlerimi bozmuyorum panikte yapmıyorum.canım sağol, bu aralar kimselerden yeni haberler yok...
ben iyiyim şu zamanı araştırma ile değerlendiriyorum. umarım sende iyisindir ve hamileliğinin tadını çıkarıyorsundur...
Canımcım ben iyiyim kanmalar bi kesiliyo bi başlıyo aynen devam.Hazır nar suyu alma şimdi mevsimi kendin alıp sıksana taze taze marketten aldığın ne kadar 100/100 desede illaki bir katkı maddesi var canım tembellik yapma.pınar ben dimesin 100 de 100 nar suyunu alıyorum..ama 100 de 100 meyve suyu olandan bide nektarı var ondan alma..ama bulması zor biraz büyük marketlerde oluyor
,
nil sen nasılsın cnm..kanamalar devam ediyormu??
yıldız kalınlığım 7 olmuş cumartesi 11 de transferim var dua edin bana doktor transfere kadar daha kalınlaşıcak dedi rahim bu ay iyi dedi kaçolur acaba ya umarım sorunsuz hallolur herşey çok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?