- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
bence 9. güne göre ii gibi..benim 10. gün 2mm di
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM NİLU AKLIMDA YALNIZ BENDE KANDA PIHTILAŞMA SORUNU VAR İĞNE VURULUYORUM TERS Bİ DURUM OLMAZ UMARIM BİDE DÜN 12. GÜNÜMDÜ 7 KÜSURDU ACABA KALINLIK AZMI ANLAYAAMADIM...DUALARIN İÇİNDE ALLAH RAZI OLSUN SIKI SIKI TUTUNDURSUN BEBİŞİNİ SANA AMİNNN..
bence 9. Güne göre ii gibi..benim 10. Gün 2mm di
çiğdemcim bu 2 mm tedavideykenmi? yoksa normal zamandamı gidip ölçtürdün?
normal süreçte rahim hiç bir ilaç almadan daha kolay kalınlaşıyormuş, ama tüp tedavisindeyken ne hikmetse hem yavaş hem daha az kalınlaşıyor. hatta ben doktoruma sormuştum normal yumurta takibi yaptırırken 7.5 mm olmuştu, tüp tedavisinde buna bile ulaşamadım neden dedim???? gerçi doğru dürüst cevap vermedi. iki süreci karşılaştırmayın dedi.... çok açıklayıcı olmuş dimi ?
allah yardımcımız olsun ya bende pkoluyum ne yumurtam zmanında oluşuyo nede zamanında adet oluyorum sürekli kistim oluyo bu ayda bunları dediler korkuyorum artık hep kötü haber duyucam diye doktordan
Kızlar, Yıldız bu işin uzmanı ve en çok araştıranı olarak çok doğru bir tesbitte bulunmuş. Şimdi doktordan geldim rahim 9,5 mm 10.gün. Ben bunu ölsem tüpte göremem. Gerçektende tüp 2 ucu keskin bıçak yumurta çoğaltırken, rahim inceltiyor gelde çık işin içinden.
merhaba güzel hanımlar:),
arada bir göz atıyorum topiğinize, ancak bu rahım kalınlığı olayını ilaçlarla illaki çözüyorlar, chikagoda bulunan bir kliniğin sayfasında okudum internette,
çok zarar görmüş bir rahim varsa eğer ilaç cevap vermeyebilir deniyor. o yüzden lütfen olumlu olun,
pozitif düşünmek değil, pozitif hissetmek kastettiğim şey.
herşeyin inanınki bir çaresi var bu dünyada, biraz zihnimizi ve bedenimizi esnetmek ve fazla ego yu devreye sokmamak gerekiyor, yani " ya olmazsa ya kalınlaşmazsa, zaten ince , zaten olmuyor" gibi düşünceler inanın daha çok gerginlik yapıyor ve beden kendini kasıyor .
kendimize güvenip, pozitif vehissedip ve sevgi ile bakarsak kendimize ve hayata inanın herşey gönlümüzce olacaktır.
bugün dolunay vardır bir bakın muhteşem görünüyor :))
slm kızlar 9.gün 6 çıktı kalınlık nasıl önceki 5 ti
evet devam ettim o biraz etkiledi sanırım çok sağol
yıldızcım yarın ultrasonum var umarım iyi sonuç alırım bakalım kaç kalınlık bana transfer günün şu gün demediler hiç kaçıncı günü oluyo transfer adetin 2 .günü ilaca başladım cuma 9.gündü yarında 13.gün olucak ozaman demi ilaca başlayınca birinci gün sayılıyor sanırım bana dua edin hayırlı haberle dönerim umarım yarın yazarım sonucumu
kızlar selamlar hepinize.. umarım hepimizin kucakları hayırlı ve saglıklı evlatlarla dolar taşar
size bir sey sormak istiyorum yazılarınızı takip ediyorum soya lesiti nedir ne ise yarar? biri anlatabilir mi?
sevgilerrrr:13:
yıldızcım yarın ultrasonum var umarım iyi sonuç alırım bakalım kaç kalınlık bana transfer günün şu gün demediler hiç kaçıncı günü oluyo transfer adetin 2 .günü ilaca başladım cuma 9.gündü yarında 13.gün olucak ozaman demi ilaca başlayınca birinci gün sayılıyor sanırım bana dua edin hayırlı haberle dönerim umarım yarın yazarım sonucumu
Canim tedavin hayirli olsun ...
Ínsallah bu kez cifter cifter gelir bebislerin ..Herseyin en güzel sekilde gitmesini diliyorum ...
Bu endometrium gelisimi konusunda pek cok kisi sorun yasiyor gördügüm kadariyla ...
Ben de bunlardan biriyim ..
Ìlaclarla 6 -7 mm i zor görüyoruz ..
Ìnsallah bunun da en kisa zamanda bir caresini bulurlar ...
Nar suyunun da bu kalinlasmaya faydasi oludugunu söylüyorlar .. Ne kadar etkili , ne kadar dogru bilemiyorum .. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?