hanımlar merhaba,
okuyamadan yazdıklarınızı hemen yazayım dedim, şu anda fox tv de, maranki ve ömer çelakıl birlikte bitkilerden bahsediyorlar,
1. zeytin yağı saf ve doğal olucak ve hem yenebilir hem de sürülebilir ağrıyan yerlere diyor.
ben bu şekilde üretilen, yani fabrikasyon olmayan, tamamen eski sistem taşbaskı ile üretilen çok özel bir yağ buldum tamamen tesaduf üzerine, cil bakımına gittiğimde beklerken bir hanım birine bahsediyordu bende atladım hemen nedir bu dedim, bu yağların sahibi hanım uzun yıllar bebek özlemi çekmiş, sonra çok araştırmış, kur anda nur suresini bulmuş orada zeytin den ve yağından alınan mucizeden bahsetiyormuş, ama hiç kimyasal bir karışım hiç birşey olmayacakmış, hanım eşi ile bu işe girmiş , çok az sayıda, çok yakın çevresine, yıllık 300, 400 şişe çıkarılacak kadar taş baskı, sızma naturel zeytin yağı üretmiş, kendisi, bu yağı sabahları şifa niyetine, kahvaltıda yemiş, ve yemeklerine de koymuş, kasıklarını bu yağ ile ovmuş, eşi de aç karna bir yemek kaşığı içmiş hergün, birkaç ay sonra kadın hamile kalmış, yaşı 42 miş üstelik, yağların çıkış amacı bu olmuş, sonra kadıncağız hiç ticari gaye gütmemiş gene aynı sayıda üretmiş, büyümek istememiş, ve marketlere vermemiş, çok yakınlara bilenlere veriyorlarmış, internetten bulunabilir belki kaldıysa diyordu anlatan kadın, o da geçen sene çok almış ve eşimdeki sperm durumu sağlıklı beslenmesinden ötürü bu yağın kesin faydası var diyor düzelmiş, neden olmasın, bende size yazayım dedim, üstelik maranki ve ömer çelakıl da aynı şekilde üretilen yağdan bahsetti, bulursanzı hemen alın diyor, çünkü piyasadakiler doğal değil katkılı diyor. adı onbironbir sonszuluk XI.XI. diye geçiyormuş:)
2. sarı kantaron, sakinleştirici ve mutlu edici özelliği var diyor, zeytin yağında eritin ve sürün diyor veya çayını için diyor.
3. yumurtalık rezervi, kist miyom için, adaçayı, hayıt tohumu, aslan pencesi, civan perçemi, çoban çökerten bitkilerini çay olarak karıştırıp için diyor.
4. azo spermi olanlar, hodan adında bir bitkiden bahsetti, bununda çayını için diyor.
marankiden de alınabilir diyor ama tüm aktarlarda var daha hesaplı ben diyim size,
ve hanımlar şu viola ismindeki hap gerçekten süper, tüm bunları içeriyor, eczanemiz.com dan alınabilir,
ayrıca, kuru üzüm, ,incir, her gün bir avuç yenebilir miş,
ayrıca fazla et yemeyin diyor, yenecekse de kuzu eti o da haftada 1 kez diyor.
duyar duymaz yazayım dedim sizlere :)))))))))))))))),
sevgiler,