canım moral desteğin için sağol.... 7.6 mm iyi tabi ama bu kendiliğinden kalınlaşmış hali .. yani tedavide değilim. tüp tedavilerimde kalınlaşmıyor en son 6 mm de kaldı, hatta bazı yerleri 4-5 mm dediler.
transferimin olabildiği zamanlarda hep 7 mm ... oda bana söylenen tabi... belkide daha ince bilemiyorumki...
doktorlardan nefret ediyorum onların elinde oyuncak hamuru gibiyiz........... kendi başarızlıklarının sonucunda kalıcı hasarlara uğruyoruz.......
yıldız tatlım merhaba, arada okuyorum sizi, sen gene karamsarlığa kapılmışsın, bak canım zihin ve beyin yapını değiştirmedikçe bu işi başaramazsın, ya bak ne acılar yaşayanlar var ve hayata nekadar gülümseyerek bakıyorlar,
senin farklı bir pencereden bakman lazım, o kadar kafanı takıyorsunkı bu olaya, milimetrik ölçümlere, diğer laflara diğer dr lara , kafanın için hallaç pamugu gibi oluyor, ve sen bu zihin gerginliği ile olacak şeyi iyice gerdiğin için olmuyor,
okadar diyor insanlar, hoalar, dr lar, tamamlayıcı tıp, alterntif tıp, doğu tıbbı, batı tıbbı , hepsinin birleştiği tek nokta var su anda,
hastanın kendi psikolojisi, başarma arzusu inanması ve bedenine mutlu ve huzurlu olduğunun sinyalini vermesi,
sen bunları yapmadıkça nar suyuda içsen galonla, bir çuval ot , macun ilaç da yesen , inan faydası olmayacak. bak hayat bundan ibaret değil dedim sana bir keresinde, karalar bağlanarak of layıp puflayıp kadere küserek acınarak acıyarak, ezik ve üzgün bir ruh hali çizerek bunların üstesinden gelemezsin hiç kimse gelemez, bu bir hayal olur, ve habire üzülüp çabaladığınla kalırsın,
bak bu hayat bize bir hediye, tüm evren bir sevgi ağı üzerine kurulu , bizler de Tanrı dan sudur etmiş yani tezahür etmiş varlıklarız, yani içimizde tanrısal bir ışık bir nur var, onun birer parçasıyız, bu sebeple, o ışığı bulmaya çalış , lütfen, içine dön, içindeki ben ile o nur sana yardımcı olacak zaten,
yeni bri pencere aç, saplantılarını at bir çuvalın içine kapat ağzını sıkı sıkı, at bir nehire:),
sen yepyeni bir benlik ile bak bu dünyaya, ne diyor mevlana, "kendini bil" bu laf çok anlamlıdır, kendini bil derken kendini tanı öğren diyor, iç benliğine dön sevgi ve nura dön , lütfennnnnnnnnnnnnnn,
zihin gücü yoksa sözler bir işe yaramaz diyor tebrizli şems, eh yani var bunlarda birşey işte ama zihin gücü , zihni sakinleştirmeden üzerine pozitif düşüncem demekle olmuyor, önce hisset, bunu kalbinde hisset, biraz keyif al hayattan, çiçekten böcekten, nebilim yani , seni mutlu edecek birşeyler uğraşlar bul,
ben bunları bu şekilde düşünen herkese diyorum, bak düşünce yapısı değişmedikçe hiç birimiz bunların üstesinden gelemeyiz,
sabah kalktığında pencereden dışarı baktığında güneşin ve bulutun sana gülümsediğini gör, onların enerjilerini hisset sende onlara gülümseyerek bak, hayata gülmek bu işte, kamil insan olabilmek sevgi ile herşey yaklaşmak ve bakmak, hadi bakalımmmm, tamam mııı???,
gülümseeeee:)))))))))))) ki hayat da sana gülsün canım benimmmm,
canım benimmm, inan başaracaksın , ama biraz kendinle ilgilen lütfennn,