- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
bilmiyorum yıldız karnım ağrıyo arada başka belirtiden eser yok dün gece ağladım sanırım korkuyorum evlendiğimden beri uğraşıyorum evliliğim tüp bebekten ibaret oldu bimiyorum ya allah yardımcımız olsun
bilmiyorum yıldız karnım ağrıyo arada başka belirtiden eser yok dün gece ağladım sanırım korkuyorum evlendiğimden beri uğraşıyorum evliliğim tüp bebekten ibaret oldu bimiyorum ya allah yardımcımız olsun
Yıldızcım nasılsın bugün canım?
nilu çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah sağlıkla kucağıma alırım bebişlerimi bu sefer eminim ediyorsundur ama yinede dualarından eksik etme bizi Allah hamişlerin dualarını kabul edermiş.. senin nasıl gidiyor kanamaların kesildimi umarım bir problem yoktur. çalışmaya devammı yoksa dinleniyomusun bu dönemde . yıldızcım seninde iyi olmana çok sevindim sakinlik çok önemli zor biliyorum dönem dönem bende yapıyorum. dün bi kaza yaptım arabayla adamın biri motorla geldi arka sol kapıma çarptı yaşadığım tramvayı anlatamam çok şükür ezikle kurtardı suçlu oydu ama ne önemi var ki bir can sonuçta şükürler olsun ki rabbim az zararla atlattırdı bu olayı bana ya bişey olsaydı o adama ben napardım bilemiyorum bir kez daha şükrettim.bu nedenle önce bizim iyi sağlıklı ve mutlu olmamız önemli biz iyi olursak herşey herkes iyi olur ama biz kötü mutsuz olursak hiç bişey iyi olmaz belki ben dalgın olmasaydım biraz daha dikkat etseydim bu kazayı yapmayacaktım bilemiyorum.umarım bu hepimizin son tedavisidir ama olaki değilse bile yılmak yok yola devam bzii öldürmeyen acı güçlendirir :) Rabbim zorlukları sevdiği kullarına verirmiş ..
canım çok geçmişolsun tatsız bir olay yaşamışsın ama iyiki o kadarla kalmış . aman aman ne sana ne o adama bişey olmasın ... zaten zor bir savaş içindeyiz birde beklenmedik kazalardan allah korusun hepimizi. hani böyle durumlarda bir fakiri sevindir derler ya, bence öyle bişey yapsan iyi olur.
korkuyuda dilerim atmışsındır üzerinden canım, insan şoklanıyor resmen. bende çok dalgın oluyorum zaman zaman geçenlerde karşıdan karşıya geçerken direk dalmışım caddeye ne ışıklara baktığımı hatırlıyorum nede arabalara... sonra korna sesleriyle kendime geldim, ne geri dönebiliyorum, ne karşıya geçebiliyorum. İnanki o caddede ne işim var o an aklım durdu, dizlerimin bağı çözüldü resmen.
Soya lesitini aldınmı? ben aldım her gün bir tane ile başladım, Solgar'ın olduğu için biraz güvenerek aldım, aktardaki toz olarak satılanları ne kadar almalıyız ayarlayamayız. GDO'lu gruptaki soya gibi değildir umarım. amannnn zaten tüm tüp sürecindeki ilaçlar zararlı değilmi. ben sağlığımı tüpten önce ve tüpten sonra olarak ikiye ayırdım, eminimki tüpten önce sağlığım çok daha iyiydi. hem ruh hem beden.
canım çok geçmişolsun tatsız bir olay yaşamışsın ama iyiki o kadarla kalmış . aman aman ne sana ne o adama bişey olmasın ... zaten zor bir savaş içindeyiz birde beklenmedik kazalardan allah korusun hepimizi. hani böyle durumlarda bir fakiri sevindir derler ya, bence öyle bişey yapsan iyi olur.
korkuyuda dilerim atmışsındır üzerinden canım, insan şoklanıyor resmen. bende çok dalgın oluyorum zaman zaman geçenlerde karşıdan karşıya geçerken direk dalmışım caddeye ne ışıklara baktığımı hatırlıyorum nede arabalara... sonra korna sesleriyle kendime geldim, ne geri dönebiliyorum, ne karşıya geçebiliyorum. İnanki o caddede ne işim var o an aklım durdu, dizlerimin bağı çözüldü resmen.
Soya lesitini aldınmı? ben aldım her gün bir tane ile başladım, Solgar'ın olduğu için biraz güvenerek aldım, aktardaki toz olarak satılanları ne kadar almalıyız ayarlayamayız. GDO'lu gruptaki soya gibi değildir umarım. amannnn zaten tüm tüp sürecindeki ilaçlar zararlı değilmi. ben sağlığımı tüpten önce ve tüpten sonra olarak ikiye ayırdım, eminimki tüpten önce sağlığım çok daha iyiydi. hem ruh hem beden.
pınarrr çok geçmiş olsun canım, aman dikkat,
yıldızzz fıstığım çok sevindim iyi olmana,
bak hayat çok farklı inanki, dün noldu, eski eşimin tanıdığı birisi bir konu için beni aramk zorunda kalmış, laf lafı açtı felan, bende sormasaydım keşke, sordum napıyor diye, offf tabi sorunca o da deiki, ay çok iyi çocuk oldu çok şeker 1 yaşında oğlu var aman bir güzel bebek felan adını da demir koymuşlar aaaaaaaaa ya dedim ben düşünürdüm onu söylerdim bak görüyormusun dedim, hayırlı olsun canım felan dedim , ah dedim benimde devam etseydı hamılelık o da bir yasında olcaktı dedim,
sonra içim burkuldu tabi bir an ego ma yenilip üzüldüm, ona kızdım, köpürdüm,içimden ,,,
sonra kendine gel dedim, herkesin farklı bir deneyimi var dedim, onun kı böyle benimki böyle, dedim, ve toparlandım, hayata ve olaylara karşı algımızı değiştirebilirsek, korkularımızı ve hırslarımızı yenebilirsek , ozaman çok şeyi başarabiliriz,
hayatta her an herşey olabiiyor, o yüzden moral bozmak yıkılmak yokkkkkkkkkkkkk asla aslaaaa:))))))),
şu doğal zeytin yağını yabana atmayınnn hanımlarr ,
sevgiyle kalınnnn:))))))))))
nazenin yıldız çok sağolun arkadaşlar çok şükür karşı tarafta çok az ezik var bende toparladım işim nedeni ile hep araba kullanmak zorundayım sakinliğimizi korumamız lazımsoya lestiniyi alamadım henüz fırsat olmadı ki ben ufak bi yerde yaşıyorum izmire gitmem lazım fırsatım olmadı ama alıp başlayacağım en kısa zamanda şimdilik sadece nar ssuyu içiyorum. eve t gerçekten tüpten öncesi ve sonrası var 3 gün az az adet olan ben yaklaşık 5 gündür dinmedi yarın saat 10 da operasyon var şükür azaldı şimdi hayırlısı ile rabbimi diliyorum Allahtan Rabbim yardımcımız olsun aminn
evet canım herkesin farklı bir deneyimi var ama her zaman olumlu olmak mümkün olmuyor ve beraberindeki düşünceler hayata karşı kırgınlık yaratıyor bende...... bazen şunu düşünürüm neden diğerininn hayatı bu kadar kolay. tabi bu en çok bebek konusunda oluyor. anne olmak bana neden bu kadar zor. neden ???? bu düşüncelere yenik düştüğüm zamanda üzüntüm katlanır katlanır katlanır..... düşünmemeye ve böyle bir karşılaştırmaya girmemeye çalışıyorum. çünkü başka konulardada benim hayatım diğerlerine göre daha kolay daha güzel belki.... belki seninde eski eşinle o dönem yaşamak isteyipte yaşayamadığın şeyleri bir başkasının bu kadar kolay yaşamasına canın sıkılıyor.... ama eminim sende bebeğine kavuştuğunda bu konudan hiççç etkilenmeyeceksin.
nilu çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah sağlıkla kucağıma alırım bebişlerimi bu sefer eminim ediyorsundur ama yinede dualarından eksik etme bizi Allah hamişlerin dualarını kabul edermiş.. senin nasıl gidiyor kanamaların kesildimi umarım bir problem yoktur. çalışmaya devammı yoksa dinleniyomusun bu dönemde . yıldızcım seninde iyi olmana çok sevindim sakinlik çok önemli zor biliyorum dönem dönem bende yapıyorum. dün bi kaza yaptım arabayla adamın biri motorla geldi arka sol kapıma çarptı yaşadığım tramvayı anlatamam çok şükür ezikle kurtardı suçlu oydu ama ne önemi var ki bir can sonuçta şükürler olsun ki rabbim az zararla atlattırdı bu olayı bana ya bişey olsaydı o adama ben napardım bilemiyorum bir kez daha şükrettim.bu nedenle önce bizim iyi sağlıklı ve mutlu olmamız önemli biz iyi olursak herşey herkes iyi olur ama biz kötü mutsuz olursak hiç bişey iyi olmaz belki ben dalgın olmasaydım biraz daha dikkat etseydim bu kazayı yapmayacaktım bilemiyorum.umarım bu hepimizin son tedavisidir ama olaki değilse bile yılmak yok yola devam bzii öldürmeyen acı güçlendirir :) Rabbim zorlukları sevdiği kullarına verirmiş ..
nazenin yıldız çok sağolun arkadaşlar çok şükür karşı tarafta çok az ezik var bende toparladım işim nedeni ile hep araba kullanmak zorundayım sakinliğimizi korumamız lazımsoya lestiniyi alamadım henüz fırsat olmadı ki ben ufak bi yerde yaşıyorum izmire gitmem lazım fırsatım olmadı ama alıp başlayacağım en kısa zamanda şimdilik sadece nar ssuyu içiyorum. eve t gerçekten tüpten öncesi ve sonrası var 3 gün az az adet olan ben yaklaşık 5 gündür dinmedi yarın saat 10 da operasyon var şükür azaldı şimdi hayırlısı ile rabbimi diliyorum Allahtan Rabbim yardımcımız olsun aminn
ahh cnm yaaa eskiden bende hep böleydim eğer bebeğim doğsaydı bu şubatta 2 yaşına girecekti kocaman bir çocuk annesi olacaktım:))ama kısmet değilmiş işte inşş o günleri bizlerde doya doya yaşarız ama ben yinede benimle birlikte hamile kalıpta aramızda 1 2 ay olan arkadaşların şimdi çocuklarıyla ilgili maceralarını dinlemeye pak dayanamıyorum..kıskançlık değil bu kesinlikle ama oluyor işte napalım :)) senden zeytin yağının haberini bekliyorum merakla:))
arkadaşlar bugün aktara gittim orda bayan bana GİNKO BİLOBA RAYALSELLYY diye bir ürün tavsiye etti aranızda duyan varmı bunu kan akışını hızlandırıyormuş..genelde alzaymır hastaları için öneriliyormuş..hafızayı güçlendirmek için kullanılıyormuş..arısütü ile karışıkmış..acaba denesemmi.tebekon da bu şekilde olan bi ilaç yaa acaba işe yararmı diye düşündüm henüz almadım...siz ne dersiniz? şimdilik ben akzerin arı sütü bal polen karışımını aldım adetim yakın bu ay onu kullanayım birde incir kürü düşünüyorum..tabii önce adet olunca dr a gidip bir baktıracağım duruma..hormonlar ne alende rahim özellikle ne durumda..
çiğdemcim ginko biloba'yı duymuştum ve araştırmışdım GNC ürünlerinde var hatta aldım kullanmaya bile başladım. tamamen zararsız, vücudada pek çok yararı varmış. ginko biloba bitkisi tebokan adlı ilacın ana maddesiymiş. dolayısıyla GNC'den aldığım tebokannın bitkisel hali oluyor, kan akışını hızlandırıyormuş, kan akışı hızıyla rahim kalınlaşması arasında doğrudan bağlantı var.
aktardaki arı sütü ile karışık demişsin oda aynı türde olsa gerek, onu bilmiyorum. ama aktar yerine GNC'yi tercih ederim.
arı sütü polen bal üçlüsünüde ayrıca kullanılması taraftarıyım.
bak aşağıdakileride yeni buldum
Bitkisel östrojenden zengin gıdalar
Elma
Baklagiller, bezelye
Asparagus
Brokoli, karnabahar
Lahana (kırmızı, beyaz, kara)
Buğday rüşeymi
Çavdar, mısır, yulaf, arpa
Esmer pirinç
Yeşil biber
Kiraz, vişne
Sarımsak
Soğan
Süt
Kabak çekirdeği
Zeytin yağı
Armut
Keten tohumu
Soya ürünleri (fermente)
Havuç
Deniz börülcesi, yosunlar
Ayçiçeği
Nar
Kırmızı Yonca
Adaçayı
Rezene
Meyan kökü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?