Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

arkadaşlar aşağıdaki bilgiyi "dondurulmuşlarla deneyecekler " başlığındaki "yeşil" adlı arkadaştan aldım, adetin 9. günü rahim kalınlığı 9 mm olmuş.

bana estroderm bant hiç denenmedi, aranızda deneyen var mı?
neden denemiyor doktorlar alternatifleri???? sorulmuyorki, bana niye bundan vermiyorsunuz diye????

Kızlar merhaba nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir.

Yıldızcım bantı sormuşsun bende kullanmıştım canım.
Mis çapraz neredesin ortada yoksun?
Pınarcım şimdiki avatar resmin süper olmuş.

Son düzenleme:
ayy seni gördm daha iyi oldum tatlım napıyo senin yaramaz kuzucukların bi sorun yoktur umarım avatardaki gibi bi bebek istiyorum Rabbimden amin inşallah nilucum hamişlerin duası kabul olurmuş sende bize çok dua et olurmu:)))

Benim yaramazlar iyi canım şükür ama benim kanamalarım devam ediyo onun haricinde bir problemim yok emin ol gece yatarken hepinize dua ediyorum canım benim nicklerinizle tanımadıklarımada RABBİM tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın diye inşallah RABBİM hepimizin sesini duysunda dualarımızı kabul etsin.RABBİM sağ salim meleklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.AMİNNNNNN

canım kendi adıma iyiyim, günler birer ikişer akıyor, 15 gün sonra falan tedaviye başlıycam kısmetse, tabi dondurulmuşlarla...
demek sen hem bant, hem estrofem kullanmıştın. hatırladım tek tek kullanmıştın ve 48 saatte bir değiştirmiştin yanılmıyorsam.

bende senin için öncelikle kanamaların kesilsin diye dua ediyorum, azıcık hamileliğin keyfini çıkar...
sonrada vakti zamanı gelince sağ salim sizi doğuma uğurlayalım diye dua ediyorum canım.

merhabaaaaaaaaa,
ben tedaviye başladımmmm:))), 5 gun femara kullancam sabah akiam sonra puregon dedı dr,
bu arada bitkiselleri alabilirmişim sorun yokmuş,
kızlar nolur dua edın bir sonuca ulaşayım hayırlısıyla inşallahhh:))))))))))

sevgilerrrrrrrrrrr

hayırlı olsun canım, bu son tedavin olsun bundan sonrası hamileliğini konuşucaz inşallah çifter çifter gelsin bebelerrrrrrrrrrrr
sen pozitif yaşam felsefesini hayatına uygulamayı başarmış bir insansın buda senin bebeklerine kavuşmandaki yolun olacak... hadi gelsin artık hamilelik haberleri....
15-20 güne senin arkandan pınar ve bende tedaviye başlıycaz...
belki diğer arkadaşlardanda süpriz haberler gelecek....
şenlensin bu başlık........

cnm çok sevindim hadi hayırlı olsun:)) dualarımız seninle geliyo bebişler inşşş..bu son olsun cnm hayırlısıyla gönlünün muradı göbeğine konsun inşş :))sizden gelen haberlerle halaylar çekeceğiz burda:))

bencede cnm şenlensin artık inşşşşşşşşşşşş :))

konuşcak bişey bulamıyorum kocaman bir sıfırrrrrrr artık bıktım ben herkese mutluluklar umarım herşey isteniz gibi olur ben pes ediyorumm

konuşcak bişey bulamıyorum kocaman bir sıfırrrrrrr artık bıktım ben herkese mutluluklar umarım herşey isteniz gibi olur ben pes ediyorumm

canım şu anki üzüntünü isyanını anlıyorum çünkü o kocaman sıfırı defalarca defalarca yaşadım. o sıfırın içinde ne fırtınalar kopardığını ancak bizler anlarız. üzülme demek çok yersiz anlamsız tabi üzülücen ağlıycan içini boşaltıcan normali bu. gün geçtikçe acı bitmiyor ama hafifliyor seninde içindeki acı yeniden hafifliycek. birkez daha hayalllerin yıkıldı ama inanki buda aşman gerekn bir engel bunu aşıp yeniden yoluna devam etmelisin herşey bitmedi belki yeni bir merkezde farklı bir tedavi şekli sana bebeğini getirecek buna inanmalısın. nasip kısmetin bu denemede değilmiş belki bir sonrakinde.. belkide kendiliğinden gelecek beklenmedik bir mucizeyle. pes ederek kendini mutsuzluğa gömme. umut ederek yoluna devam et derim. ben umudumla yaşıyorum umudumla mutlu oluyorum, sende umut etmeyi bırakma çünkü en kötüsü bu. bütün kapıları kapatma.

Aynen canım bantları dediğin gibi kullanmıştım.AMİN canım bende burdan inşallah güzel haberleriniz alıyım diye dua ediyorum.
kızlar nasılsınız?? miss caprazdan haber yok mu ?
İyiyiz canım sen nasılsın?
Canım tedavin hayırlı olsun RABBİM gönlüne göre versin dualarımız seninle burdan güzel haberlerini alacağız inşallah canım.

Saçmalama canım ya ne demek pes etmek hepimiz bu yolardan geçtik demekki tutmadıysa var bir sebebi RABBİM her şeyin hayırlısını versin demek lazım her işte bir hayır vardır istediğin kadar ağla üzül ama asla vazgeçme benim doktorumun karadenizli bir hastası vardı bende vazgeçmiştim senin gibi herşeyden doktorum anlattı bu bayanın sadece 1 tane yumurtası oluyomuş tam 11.kez denemiş düşün tek yumurtayla ve sana inat doğuracam demiş doktoruma bana anlattığında hamile idi şimdiye doğurmuştur heralde RABBİM 11.denemesinde nasip etmiş düşün artık.Arkanı dönüp gitmek çok kolay önemli olan kaçmamak canım umudunu kaybetmemek.ASLA UMUDUNU KAYBETME.

Eminim söylenmiştir ama bende söyleyim. İ. Saraçoğlu bol bol nar suyu sıkıp içsin demişti bir programda

teşekkür ederim sevgili hanımlar süpersiniz, ilk defa ben bir denemeye başladığımda birileri bunu biliyor ve benim için iyi dileklerde bulunup dua ediyor, çünkü ben kimseye söylemiyorum sadece eşim biliyor.

o yüzden çok çok saolunnn çok iyi geliyor inanın okumak bu güzel cümleleri:),

misçapraz canımm , canımm, şuan böyle düşünmen çok normal, bende hep öyle dedim inanki çok isyanlarda bulundum ,ama inanki şunu anladım, asla vazgeçme aslaaaaaa, never ever,
sonuna kadar birdaha birdaha, en olumsuz anında inan gün ışığı doğuyor çıkıyor, tanrı senin içinde tanrı seni yalnız bırakmaz buna inan lütfen, belki hatalı bir durum oluştu, genetik sorun varsa bünye zaten atıyor düşükle , hep bütünün ve benim hayrıma diye iste dile,
ve sakın pes etmek yokkk, yaşadıkça tükenir mi hiç denemeler? biraz sakinleş , toparlan, moral bul ve yeniden yeniden yola devam canımmmmm,

herkese çok sevgiler,

cnm çok üzüldüm gerçekten..ama herşey takdir ilahi ona yapacak hiçbirşey yok..insanı çok üzüyor eet burda hepimiz bunu defalarca yaşadık belkide yaşıycağız ama asla yılmak yok..biraz kafanı dağıtacak işler bul bu dönem çok fazla yalnız kalma güçlü olmaya çalış cnm asla isyan etme demekki daha vakti değilmiş diye düşün..ALLAH a sığın derdi veren o dermanıda verecek o..

çoook geçmiş olsun arkadaşımm neler hissettiğini biliyorum tamam zül ağla ama sonra bundada vardır bir hayır deyip devam et yoluna yapacak başka bişey yok bizimde sınavımız buymuş canım umarım bndan sonraki gnler senin için çok çok daha güzel olur
nazenin şimdiden tebrik ederim canım hadi bakalım hayırlısı olsum hepimiz için teker teker kucaklıyalım bebekleri yuppiiii:))))

nazenin bende kimseyle paylaşmıyorum, çünkü sorgular sualler akıl verenler çok yoruyor insanı, birde bir kanı var doğal yolla hamile kalamayan tüple hemencecik hamile kalır, yok öyle değil oda çok uğraştırıyor diyorsun, aaaaaaa olurmu bilmemkim tüp yaptı hemen olduuuu diyenler var... neyse işte o nedenle bir eşim birde burada edeindiğim dostlar bilir...
şimdi seni uğurluyoruz bu umut yoluna dualarımızla... sonucu güzel olursa bundan kendi payımıza umutlar çıkarıp daha güçlü devam edicez mücadeleye...
sana nasıl bir tedavi uygulanıyor şimdi? ne kullanıyorsun? hepsi şifa olsun inşallah.

Eminim söylenmiştir ama bende söyleyim. İ. Saraçoğlu bol bol nar suyu sıkıp içsin demişti bir programda

merhaba, sloganından anladığım 8 yıl sonra kavuşmuşsun bebeğine... vazgeçmeyince mükafatı gelmiş işte .. hayırlı uğurlu olsun dilerim 9 ayını güzelce sağlıklı tamamlayıp kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…