- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
CANIM yıldızcım ben adetin 2.günü estroderm bant kullanmaya başladım. gün aşırı değişiyor yani 48 saatte bir değişim oluyor, ama ilk günler tek adetti sonra 2 ye çıktı dün 3 e çıktı mesela yarın değiştiricem 4 e çıkıyor ondan sonra kide 4 sonra 2 ye düşüyor ve test sonuçlaana kadar 2 şeklinde gidiyor canım..tedavin hayırlıs olsun arkadaşım inşallah seninde rahmin yeterli kalınlığa gelir...
ayy seni gördm daha iyi oldum tatlım napıyo senin yaramaz kuzucukların bi sorun yoktur umarım avatardaki gibi bi bebek istiyorum Rabbimden amin inşallah nilucum hamişlerin duası kabul olurmuş sende bize çok dua et olurmu:)))
Kızlar merhaba nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir.
Yıldızcım bantı sormuşsun bende kullanmıştım canım.
Mis çapraz neredesin ortada yoksun?
Pınarcım şimdiki avatar resmin süper olmuş.
Benim yaramazlar iyi canım şükür ama benim kanamalarım devam ediyo onun haricinde bir problemim yok emin ol gece yatarken hepinize dua ediyorum canım benim nicklerinizle tanımadıklarımada RABBİM tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın diye inşallah RABBİM hepimizin sesini duysunda dualarımızı kabul etsin.RABBİM sağ salim meleklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.AMİNNNNNN
merhabaaaaaaaaa,
ben tedaviye başladımmmm:))), 5 gun femara kullancam sabah akiam sonra puregon dedı dr,
bu arada bitkiselleri alabilirmişim sorun yokmuş,
kızlar nolur dua edın bir sonuca ulaşayım hayırlısıyla inşallahhh:))))))))))
sevgilerrrrrrrrrrr
merhabaaaaaaaaa,
ben tedaviye başladımmmm:))), 5 gun femara kullancam sabah akiam sonra puregon dedı dr,
sevgilerrrrrrrrrrr
hayırlı olsun canım, bu son tedavin olsun bundan sonrası hamileliğini konuşucaz inşallah çifter çifter gelsin bebelerrrrrrrrrrrr
sen pozitif yaşam felsefesini hayatına uygulamayı başarmış bir insansın buda senin bebeklerine kavuşmandaki yolun olacak... hadi gelsin artık hamilelik haberleri....
15-20 güne senin arkandan pınar ve bende tedaviye başlıycaz...
belki diğer arkadaşlardanda süpriz haberler gelecek....
şenlensin bu başlık........
konuşcak bişey bulamıyorum kocaman bir sıfırrrrrrr artık bıktım ben herkese mutluluklar umarım herşey isteniz gibi olur ben pes ediyorumm
Aynen canım bantları dediğin gibi kullanmıştım.AMİN canım bende burdan inşallah güzel haberleriniz alıyım diye dua ediyorum.canım kendi adıma iyiyim, günler birer ikişer akıyor, 15 gün sonra falan tedaviye başlıycam kısmetse, tabi dondurulmuşlarla...
demek sen hem bant, hem estrofem kullanmıştın. hatırladım tek tek kullanmıştın ve 48 saatte bir değiştirmiştin yanılmıyorsam.
bende senin için öncelikle kanamaların kesilsin diye dua ediyorum, azıcık hamileliğin keyfini çıkar...
sonrada vakti zamanı gelince sağ salim sizi doğuma uğurlayalım diye dua ediyorum canım.
İyiyiz canım sen nasılsın?kızlar nasılsınız?? miss caprazdan haber yok mu ?
merhabaaaaaaaaa,
sevgilerrrrrrrrrrr
konuşcak bişey bulamıyorum kocaman bir sıfırrrrrrr artık bıktım ben herkese mutluluklar umarım herşey isteniz gibi olur ben pes ediyorumm
teşekkür ederim sevgili hanımlar süpersiniz, ilk defa ben bir denemeye başladığımda birileri bunu biliyor ve benim için iyi dileklerde bulunup dua ediyor, çünkü ben kimseye söylemiyorum sadece eşim biliyor.
o yüzden çok çok saolunnn çok iyi geliyor inanın okumak bu güzel cümleleri:),
misçapraz canımm , canımm, şuan böyle düşünmen çok normal, bende hep öyle dedim inanki çok isyanlarda bulundum ,ama inanki şunu anladım, asla vazgeçme aslaaaaaa, never ever,
sonuna kadar birdaha birdaha, en olumsuz anında inan gün ışığı doğuyor çıkıyor, tanrı senin içinde tanrı seni yalnız bırakmaz buna inan lütfen, belki hatalı bir durum oluştu, genetik sorun varsa bünye zaten atıyor düşükle , hep bütünün ve benim hayrıma diye iste dile,
ve sakın pes etmek yokkk, yaşadıkça tükenir mi hiç denemeler? biraz sakinleş , toparlan, moral bul ve yeniden yeniden yola devam canımmmmm,
herkese çok sevgiler,
Eminim söylenmiştir ama bende söyleyim. İ. Saraçoğlu bol bol nar suyu sıkıp içsin demişti bir programda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?