Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

Uçurtmalar rüzgâr gücüyle değil, o güce karşı koydukları için yükselirler. sanırım bu bizim sözümüz olmalı ne dersiniz arkadaşlar...

kızlar nerelerdesiniz sanırım hani o anlık nöbetler vardı ya onlardan birine kapıldım ne bileyim olmayacak bu seferde boşuna deniyoruz gibi bi his var içimde içim burkuluyo. böyle hissedince ne bileyim burnumun direği sızlıyo üzülüyorum tabi ama öyle isyan değil bu bi kabullenme sanki içimi eriten bi kabulleniş sadece

pınarcığım insan elinde olmadan bu hislere kapılıyor galiba bu aralar bendede var öle bişey sanki hiçbir zaman olmayacak gibi geliyo o duyguları ben yaşayamıyacağım diye düşünüyorum elimde olmadan..iş mucuzelere kalınca galiba böyle oluyo benim durumum için..beklemekten başka çaremiz yok tabiiki zaman neler gösterecek bize..umarım herşeyin en hayırlısı olur hakkımızda...

Kızlar merhaba bana bakın beni sinirlendirmeyin üzmeyin hamiş hamiş asla vazgeçmek yok umutsuzluluğa kapılmak yok.

YILDIZ NERELERDESİN SENİ ÇOK MERAK EDİYORUM ÖZELDEN MESAJ ATAMIYORUM MESAJ KUTUN DOLU OLDUĞU İÇİN.

haklısın çiğdemcim herşeyin hayırlısı vazgeçmek yok yola devam hayırlısı ne ise öyle olsun dilerim hayırlısı bizimde sağlıklı hayırlı bi evlat sahibi olmamızdır.nilucum seni üzmeyiz merak etme sen iyi bak bebişlerine ve bende yıldızı çok merak ettim gerçekten umarım bi sorun yoktur...

tamam nilu üzmeyiz seni :) bende aynı pınar ve çiğdem gibi hisler içerisindeyim demezsem yalan söylemiş olurum. İnşallah hislerimiz bizi yanıltacak.

sevgili tatlişkolarım ayrı gayrı düştük kendime ait laptop arızalandı, şirket bilgisayarları bu tür sitelere giriş izni vermiyor, şimdi bir arkadaşınkinden girdim. hepiniz aklımdasınız.....

Uçurtmalar rüzgâr gücüyle değil, o güce karşı koydukları için yükselirler. sanırım bu bizim sözümüz olmalı ne dersiniz arkadaşlar...

pınarın bu sözüne bayıldım bu söz hepimiz amacımıza ulaştığımızda mutlaka slogan olacak gibi. hatırlayalım bu sözü koca göbeklerimizle gün sayarken...

yıldızzz mesaj attım sana doluymuş kutu boşalt bakımmm,:))))
boşaltırım canım.

pınarcım ben sseni böylemi bıraktım????? ne oldu sana???? yapma lütfen ... bu yola çıkarken kendimize inanıp kendimize güvenmemiz en güçlü silahımız... karamsarlık umutsuzluk zaman zaman dalgalanıyor içimizde ama o duygulara yüz vermemeliyiz içimizi bunlar kaplarsa baştan 1-0 yenik gireriz bu savaşa. moral gücüyle ne hastalıklar yeniliyor, kaldıki bizimki yine hayırlı uğurlu güzel birşey için emek verdiğimiz bir amaç. eninde sonunda amacımıza ulaşıcaz yeterki sonu hayırlı olsun.

bende bazen yok ben hiç anne olamıycam diyorum çiğdemcim, ama umutsuz yaşanmıyor, yaşanıyorda yaşarken tat tuz kalmıyor, hayat azap haline geliyor. o nedenle mümkün olduğu kadar biz mutlu sona inanmalıyız.

canım kanamaların varmış yine senin için üzülüyorum ama bunu kötüye yormuyorum böyle böyle 9 ayını tamamlayacaksın inşallah.
merak edenleri üzdüysem affola, elde olmayan nedenlerrr.

merak edildiğime göre dostluk köprüleri kurmuşum ne mutlu bana... tüm arkadaşlarıma sevgilerimle...

tamam nilu üzmeyiz seni :) bende aynı pınar ve çiğdem gibi hisler içerisindeyim demezsem yalan söylemiş olurum. İnşallah hislerimiz bizi yanıltacak.

hadi arkadaşlar bu hisleri üzerimizden atmaya zorlayalım kendimizi. karamsarlık oluyor tabi ama kısa sürmesini sağlayalım, ben inanıyorum birer ikişer gelecek bebeler...

seni gördüğüme sevindim yıldızcım hele böyle umut dolu gördüğme çok daha sevindimmm geldi geçti işte bi hüzün bulutu herşeyin hayırlısını dilemekten başka dua etmekten beklemekten başka yapacak bişey yok dilerim hayırlısı kalbimizden geçenlerdir...

merhaba arkadaşlar
sizinle yeniden buluştuğum için kendimi iyi hissediyorum. herkes iyi mi?
NİLU özellikle seni merak ediyorum canım ?????
morali bozulan arkadaşlarım daha iyiler sanırım????

hadi ama bakın ilerde yani yakın gelecekte biz başardık deyip başka insanlara umut olucaz. ben yaşadığım tecrübelerden şunu öğrendimki varolan soruna korkarak, üzülerek, güvensiz, endişeli, moralsiz yaklaştığımızda o sorunu besliyoruz böylece o sorun dahada büyüyerek üzerimize üzerimize geliyor böyle oluncada onu taşımak, onun üstesinden gelmek zorlaşıyor, daha çözümsüzmüş gibi görünüyor.. sonuçta tam bir ruhsal çöküntü...... sorunumuzu beslemeyelim, tam tersine kendi içimizdeki güce inanalım, nedir bu güç??? umut etmek, inanmak, kendimize güvenmek, kötüyü asla kendimize yakıştırmamak. Bu gücü kaybetmeyelim arkadaşlar, hatta hatta bu gücü biraraya getirelim. Bu kadar özlemin, bu kadar direncin, bu kadar duanın karşılığını alıcaz elbet.
hadi bakın Yıldız nasıl döndü :82:
sözlerime katılmayan var mı? :79:
varsaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
selamm, şunu unutmayın, tohum düşüncenizde korku ve endişe varsa, ettiğiniz dualarıda aslında bu korku ve endişeyle yapıyorsunuz oluyor, ne zamanki korkulardan ve endişelerden kurtuluruz, beden ve zihin rahatlar sakinleşir, organlar ahenk içinde çalışmaya ve üretmeye başlar,

ziihinde ne yi yaratıyorsanız hayatta o oluyor, nefesi nasıl alıp veriyorsanız hayatı o şekilde yaşıyorsunuz, bunu unutmayın :))))), kısa bir dip not yazım dedim sizeeee,

sevgilerr,

bakın bunuda çok sevdim

geçmiş tecrübelere dayanan korkulara göre, düşünmek ve davranmak yerine, geçmişten bağımsız yeni düşünceler üretmek ve bunu yaparken olumluya odaklanmak; içimizde pozitif enerjilerin oluşmasına ve bu enerjinin ne düşünürsem o olur çekim yasasına hizmet etmesine izin verir........

bende diyenlerin yalancısıyım ama denesek ne kaybederiz, bu güne kadar hep karalar bağlamadık mı? ne geçti elimize...........

valla, ruhumu bu kadar terbiye edebilmiş olsaydım daha ne isterdim. Ne yazıkki ben bardağın hep boş tarafını görüyorum.

Yıldızcım şükür iyiymişsin moralinde yerinde çok sevindim bundan sonrada RABBİMİN izniyle her şey güzel olacak.Ben iyiyim şükür bebişlerde iyi kanamalarım aynı inşallah oda yakında kesilir.Umutsuz olmayın arkadaşlar benide hamiş hamiş üzmeyin.

benn çooooookkkk iyiyiiiimmm gerçekten şükürler olsun çabuk topladım üzmek üzülmek yok hele topğimizin bitanecik annesi niluyu üzmek hiç yokk:))) ve tüm arkadaşlarıma katılıyorum korkularımızdan korkarsak onlardan asla kurtulamayız bu nedenle korkmak üzülmek karamsarlığa kapılmak yokkk benim cyclo prognova yarın bitiyor yani bikaç güne kadar tedavim başlar bugün ilaçlarıda aldık yani yapılan kaba taslak hesaplarla 26-27 mart gibi adet olursam 31 aralıkta hediyem kucağımda yuppppiiiiiii çoook mutluyummm

iyi olmanıza sevindim canım , zor bir hamilelik seninki, ama sonu güzel olacak

galiba aşağı yukarı aynı dönemlerde tedaviye başlıycaz canım

şimdi senin sıpaların cinsiyetini ne zaman öğreniyoruz. Tahminler açıldı 2 erkek diyorum. Tahmini olan beri gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…