- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
Uçurtmalar rüzgâr gücüyle değil, o güce karşı koydukları için yükselirler. sanırım bu bizim sözümüz olmalı ne dersiniz arkadaşlar...
kızlar nerelerdesiniz sanırım hani o anlık nöbetler vardı ya onlardan birine kapıldım ne bileyim olmayacak bu seferde boşuna deniyoruz gibi bi his var içimde içim burkuluyo. böyle hissedince ne bileyim burnumun direği sızlıyo üzülüyorum tabi ama öyle isyan değil bu bi kabullenme sanki içimi eriten bi kabulleniş sadece
Uçurtmalar rüzgâr gücüyle değil, o güce karşı koydukları için yükselirler. sanırım bu bizim sözümüz olmalı ne dersiniz arkadaşlar...
boşaltırım canım.yıldızzz mesaj attım sana doluymuş kutu boşalt bakımmm,:))))
kızlar nerelerdesiniz sanırım hani o anlık nöbetler vardı ya onlardan birine kapıldım ne bileyim olmayacak bu seferde boşuna deniyoruz gibi bi his var içimde içim burkuluyo. böyle hissedince ne bileyim burnumun direği sızlıyo üzülüyorum tabi ama öyle isyan değil bu bi kabullenme sanki içimi eriten bi kabulleniş sadece
pınarcığım insan elinde olmadan bu hislere kapılıyor galiba bu aralar bendede var öle bişey sanki hiçbir zaman olmayacak gibi geliyo o duyguları ben yaşayamıyacağım diye düşünüyorum elimde olmadan..iş mucuzelere kalınca galiba böyle oluyo benim durumum için..beklemekten başka çaremiz yok tabiiki zaman neler gösterecek bize..umarım herşeyin en hayırlısı olur hakkımızda...
Kızlar merhaba bana bakın beni sinirlendirmeyin üzmeyin hamiş hamiş asla vazgeçmek yok umutsuzluluğa kapılmak yok.
YILDIZ NERELERDESİN SENİ ÇOK MERAK EDİYORUM ÖZELDEN MESAJ ATAMIYORUM MESAJ KUTUN DOLU OLDUĞU İÇİN.
tamam nilu üzmeyiz seni :) bende aynı pınar ve çiğdem gibi hisler içerisindeyim demezsem yalan söylemiş olurum. İnşallah hislerimiz bizi yanıltacak.
Yıldızcım şükür iyiymişsin moralinde yerinde çok sevindim bundan sonrada RABBİMİN izniyle her şey güzel olacak.Ben iyiyim şükür bebişlerde iyi kanamalarım aynı inşallah oda yakında kesilir.Umutsuz olmayın arkadaşlar benide hamiş hamiş üzmeyin.
benn çooooookkkk iyiyiiiimmm gerçekten şükürler olsun çabuk topladım üzmek üzülmek yok hele topğimizin bitanecik annesi niluyu üzmek hiç yokk:))) ve tüm arkadaşlarıma katılıyorum korkularımızdan korkarsak onlardan asla kurtulamayız bu nedenle korkmak üzülmek karamsarlığa kapılmak yokkk benim cyclo prognova yarın bitiyor yani bikaç güne kadar tedavim başlar bugün ilaçlarıda aldık yani yapılan kaba taslak hesaplarla 26-27 mart gibi adet olursam 31 aralıkta hediyem kucağımda yuppppiiiiiii çoook mutluyummm
Yıldızcım şükür iyiymişsin moralinde yerinde çok sevindim bundan sonrada RABBİMİN izniyle her şey güzel olacak.Ben iyiyim şükür bebişlerde iyi kanamalarım aynı inşallah oda yakında kesilir.Umutsuz olmayın arkadaşlar benide hamiş hamiş üzmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?