- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
yıldızz sana 4o yas topiğinden mesaj yazdım mıyomla alakalı bakarmısın ve bana cevap yaz, çok kafam karışıkkkkkk
sen yine olumlu düşünmeye devam et çiğdemcim, geçmiş geçmişte kaldı bizim için yarın var, belki yarın hani vakti saati denen zamanda olucaz. onu yakaladıkmı tüm acılar biticek. hepimize hayırlı evlatlar gelecek yeterki biz mücadeleyi bırakmayalım. çok zorlu bir yoldan geçiyoruz çok izler kalıyor ruhumuzda bedenimizde. doktorların sana bana ona diğerlerine verdiği türlü türlü zararlar içimizi acıtıyor. ama inanki allahın mucizelerine hiçbirşey karşı gelemiyor bunu duyuyoruz hep.. o mucize bizede rastlayacak... sabır .... hep sabırr.... ve kendine inanmayı hiç bırakmamak . ben onu bıraktığım an bitececeğimi biliyorum, o nedenle sıkı sıkı tutunuyorum umuduma.
senin bu aralar planın varmı?
evet şartları uyanlar için güzelmiş, tabii illede ödememek için bir neden bulmak isterlerse bulurlar ve ödemezler, ne kadar dürüst davranacaklarını bilemeyiz.
demek ilk üç saat önemliymiş. hiç üç saat yatmadım, en uzunu 1 saatti.
hatta hemen transfer olduğumuz yerden bekleme odasına alıyorlar, aslında 45 dakika ilk orada bekletseler, ama olmazzzzzzzz sıradaki var, o zaman daha az hasta kabul etmeleri gerekir buda işin muhasebesine yansır. hemen sepet havası yapıyorlar, tutmazsa kusur bizde zaten ondan olmadı bu kadar basit. merkez veya doktor yapılması gerekeni tam yapıyormu???? burası hala muamma......... bak bana yine sağdan soldan geliyorlar.. doktorlara küfür edesim geldi....
neyse olumlu enerjilerimizi karamelito için birleştirelim.
canım güzel yolculukların olsun. bende adeti bekliyorum bir hafta içindemi olunuyor acaba???
beklersin gelmez, gelmesin dersin en zamansız bir anda gelir....... neyse takmayalım gelecek elbet, bir umut başlangıcı olacak, belkide son kez deniycez şu tüp olayını......sonrası doğum olacak inşallah ... şimdi tüp yaptırmaya çok alıştık ya özlermiyiz acaba tüp yaptırmayı
hadi bakalım anne adayı tüm dualarım seninle ve kuzucuklarınla göreceksin herşey çok güzel olacak...kızlar merhaba, ilkkez bu kalınlıkla bir tüp deneyimi yaşadım. Dr lar ısrarla sende bir sorun yok desede ben hep sorun olduğunu düşündüm ilaçsız sayılabilecek bir süreç ve bekleme dönemi inşallah bu kez oldu derim
hadi bakalım anne adayı tüm dualarım seninle ve kuzucuklarınla göreceksin herşey çok güzel olacak...
sağol canım, uzun aradan sonra ilkkez KK da paylaştığım tüp denemem bu oldu vardır bir hayır diye düşünmeden edemiyorum :)
heyyy ben geldim arkidişler nasılsınızz kocişimle gezdim tozdum stresi attım geldim:))
slm canım iyi olmana çok sevindim bende hala adet olamadım acelem var ya gelmez şimdi aksilik:)) doktorum bana 1 hafta içinde kesin olur demişti bakalım bekliyorumm tabiki bu son deneyim az çok az kaldı Allahın izniyle 31 aralıkta kucağımızda meleklerimiz:))
hadi bakalım anne adayı tüm dualarım seninle ve kuzucuklarınla göreceksin herşey çok güzel olacak...
sağol canım, uzun aradan sonra ilkkez KK da paylaştığım tüp denemem bu oldu vardır bir hayır diye düşünmeden edemiyorum :)
ne güzel olmazmı hhiç bak göreceksin çok güzel olacak herşey aslında benimde öyle oldu ilk denememi paylaşmıştım ben kimyasal gebelik oldu sonraki iki denememi paylaşmadım ikiside olmadı zaten :)) ilginç gerçekten dilerim bu son ppaylaşımdır tüple alakalı inşallah ve bende adetttt oldummmm yarın saat 3 te randeevum varAllahın izni ile başlıyoruz kocişimde yok yanımda yalnız başlayacağım tedaviye hayırlısı olsun bakalım.arkadaşlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin olurmuuu
inanmıyorummmmmmmmm benimde adetim başladı.....
arıycam birazdan randevu alıcam....... beraberiz pınarrrrrrrrrr
ya arkadaşlar bu serüvenin çokkk uzun soluklu oyuncularından olmama rağmen bende ilk kez paylaşıyorum vallahi şimdi dankkk etti siz söyleyince.
önceden birşey sorup yada cevaplayıp kaçardım arada doktorlara küfürler ederdim falan
var tabi bir hayır olmazmı? hep beraber sevinicez onun için. sonra peşinden bizim müjdeler gelecek
ne güzel olmazmı hhiç bak göreceksin çok güzel olacak herşey aslında benimde öyle oldu ilk denememi paylaşmıştım ben kimyasal gebelik oldu sonraki iki denememi paylaşmadım ikiside olmadı zaten :)) ilginç gerçekten dilerim bu son ppaylaşımdır tüple alakalı inşallah ve bende adetttt oldummmm yarın saat 3 te randeevum varAllahın izni ile başlıyoruz kocişimde yok yanımda yalnız başlayacağım tedaviye hayırlısı olsun bakalım.arkadaşlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin olurmuuu
inanmıyorummmmmmmmm benimde adetim başladı.....
arıycam birazdan randevu alıcam....... beraberiz pınarrrrrrrrrr
ya arkadaşlar bu serüvenin çokkk uzun soluklu oyuncularından olmama rağmen bende ilk kez paylaşıyorum vallahi şimdi dankkk etti siz söyleyince.
önceden birşey sorup yada cevaplayıp kaçardım arada doktorlara küfürler ederdim falan
heheheh :) inşallahhhhhhh
hadi bakalım kızlar üçümüzde uzun aradan sonra paylaşarak uğur denemiş gibi olduk. Güzel günlerin başlangıcı olsun. Yarın yazarsınız artık gelişmeleri :)
Bu arada ben eskiden devamlı yazardım sadece tüpü değil, o zaman grupta herkes bebek için uğraşıyordu dr.a gitmeler gelmeler, kürler vs. sonra bir sinir anında üyelik iptali yaptırdım ( eski nicikime kavuştum ama eski mesajlar gitti tabi) tekrar dönüncede sadece tecrübelerimi paylaşacağım, birine faydam olacak şeylere cvp verdim. Durum budur :))))
e bende varım sizin devamınıza. ama nisanın ortası gibi co-cültür için parça alınacak.tedavi sürecine girmiş oluyorum yani:)
tedaviye başlayan herkese hayırlı uğurlu olsun işallah. herkes sırayla kavuşur bebeğine.
evet karamelito ataşehirhadi bakalım inşallah ataşehir dimi bu sefer ki yolculuk yeri
aminnnn
Kızlar merhaba, topiği okudum maşallah hepiniz iyisiniz keyifler yerinde çok sevindim.Yıldızcım ve Pınarcım nihayet adet olmuşsunuz gözünüzaydın.Karamelitocum RABBİM gönlüne göre versin inşallah buradan hepinizin güzel haberlerinizi alırız.
Yıldızcım bebişlerin cinsiyetini yarın öğlen öğreneceğim inşallah bende istiyorum biri kız biri erkek olsun diyede bakalım eli ayağı düzgün olsunda RABBİM hepimizin herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?