- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
hadi bakalım öğren yaramazların cinsiyetlerini hayırlısı ile bende ankaraya gidiyorum kocişimle birazcık yokumm:))) zaten bi türlü adet olamadım( zaten kızlarda yokkk neyse herkese byyy bi kaç gün sonra görüşürüz....
kızlar merhaba, ilkkez bu kalınlıkla bir tüp deneyimi yaşadım. Dr lar ısrarla sende bir sorun yok desede ben hep sorun olduğunu düşündüm ilaçsız sayılabilecek bir süreç ve bekleme dönemi inşallah bu kez oldu derim
selam, bu sefer zaman geçmeyecek gibi duruyor. Tüp müptelası olan ben ilk kez gerildim. Herhalde vücutta beyinde artık yeter diyor.
Dr.umdan yeni öğrendiğim birşeyi paylaşayım belkide biliyorsunuzdur :) Biliyoruz ki embriyo 5. ve 6. gün tutunur. Hayır embriyo transfer ettiğin anda yaklaşık 25-30 dk içinde rahim mukozasına tutunurmuş. 5 veya 6 gün zarı yırtıp o mukozanın altına inermiş. Yani 2-3 gün rahim sıvısı içerinde serbet dolaşmıyorlar. Buda hareketlerimi rahatlattı. Diyorum ki nasılsa tuttular inşallah sağlıkla bölünürler. :)
Yıldız yazdıktan sonra mesajını gördüm tamamdır bu sefer geliyor diyorum :) şimdiye kadar hep olmadı dedim olmadı bu seferde olacak inşallah diyorum
nilu şeker annecik iyimisiniz?
çiğdemcim nerelerdesin?
Pınar zaten gezmece...
nazenin gelmiyor artık...
diğer arkadaşlar ?
herkes iyimiiii??
selam, bu sefer zaman geçmeyecek gibi duruyor. Tüp müptelası olan ben ilk kez gerildim. Herhalde vücutta beyinde artık yeter diyor.
Dr.umdan yeni öğrendiğim birşeyi paylaşayım belkide biliyorsunuzdur :) Biliyoruz ki embriyo 5. ve 6. gün tutunur. Hayır embriyo transfer ettiğin anda yaklaşık 25-30 dk içinde rahim mukozasına tutunurmuş. 5 veya 6 gün zarı yırtıp o mukozanın altına inermiş. Yani 2-3 gün rahim sıvısı içerinde serbet dolaşmıyorlar. Buda hareketlerimi rahatlattı. Diyorum ki nasılsa tuttular inşallah sağlıkla bölünürler. :)
Yıldız yazdıktan sonra mesajını gördüm tamamdır bu sefer geliyor diyorum :) şimdiye kadar hep olmadı dedim olmadı bu seferde olacak inşallah diyorum
DÜŞÜNCELERİNİZ SİZİ KADERİNİZE YÖNLENDİRİR.
HER ZAMAN AYNI ŞEKİLDE DÜŞÜNÜRSENİZ, HEP AYNI YERE VARIRSINIZ.
YENİ BİR ŞEKİLDE DÜŞÜNÜN VE YENİ BİR İNSAN OLUN.çok beğendim ve paylaşayım dedim.[/
yıldızcığım çok güzel söylemişsin ama ben hep çok olumlu düşünürüm neden bunları yaşadım acaba :44: :)) biraz da kısmet bazı şeyler elimizden geleni yapıoruz RABBİM yüzümüzü güldürsün inşş.
yıldızcığım çok güzel söylemişsin ama ben hep çok olumlu düşünürüm neden bunları yaşadım acaba :44: :)) biraz da kısmet bazı şeyler elimizden geleni yapıoruz RABBİM yüzümüzü güldürsün inşş.
cnm transferin hayırlı olsun..umarım bu sefer son olur..ben de duymuştum bu söylediğini transfer sonrası ilk 3 saat çok önemli diye bazı merkezler 3 saat hiç kaldırmıyorlarmış hastayı..beni yarım saatte postalamışlardı(birde merdiven indim yaa asansör yokmuş..amann napalım kısmet değilmişş..
kızlar dr celalettin örnek tüp bebek tedavisi olumsuz olursa paranın 3/4 ünü iyade ediyormuş...tabi bazı şartları var spermde ciddi sorun olmayacak fsh 8 in üstünde olmayacak birde kadın 35 yaşın altında olacakmış..yinede bu şartlara uyanlar için çok güzel düşünülmüş bence..
cnm transferin hayırlı olsun..umarım bu sefer son olur..ben de duymuştum bu söylediğini transfer sonrası ilk 3 saat çok önemli diye bazı merkezler 3 saat hiç kaldırmıyorlarmış hastayı..beni yarım saatte postalamışlardı(birde merdiven indim yaa asansör yokmuş..amann napalım kısmet değilmişş..
kızlar dr celalettin örnek tüp bebek tedavisi olumsuz olursa paranın 3/4 ünü iyade ediyormuş...tabi bazı şartları var spermde ciddi sorun olmayacak fsh 8 in üstünde olmayacak birde kadın 35 yaşın altında olacakmış..yinede bu şartlara uyanlar için çok güzel düşünülmüş bence..
evet şartları uyanlar için güzelmiş, tabii illede ödememek için bir neden bulmak isterlerse bulurlar ve ödemezler, ne kadar dürüst davranacaklarını bilemeyiz.
demek ilk üç saat önemliymiş. hiç üç saat yatmadım, en uzunu 1 saatti.
hatta hemen transfer olduğumuz yerden bekleme odasına alıyorlar, aslında 45 dakika ilk orada bekletseler, ama olmazzzzzzzz sıradaki var, o zaman daha az hasta kabul etmeleri gerekir buda işin muhasebesine yansır. hemen sepet havası yapıyorlar, tutmazsa kusur bizde zaten ondan olmadı bu kadar basit. merkez veya doktor yapılması gerekeni tam yapıyormu???? burası hala muamma......... bak bana yine sağdan soldan geliyorlar.. doktorlara küfür edesim geldi....
neyse olumlu enerjilerimizi karamelito için birleştirelim.
evet şartları uyanlar için güzelmiş, tabii illede ödememek için bir neden bulmak isterlerse bulurlar ve ödemezler, ne kadar dürüst davranacaklarını bilemeyiz.
demek ilk üç saat önemliymiş. hiç üç saat yatmadım, en uzunu 1 saatti.
hatta hemen transfer olduğumuz yerden bekleme odasına alıyorlar, aslında 45 dakika ilk orada bekletseler, ama olmazzzzzzzz sıradaki var, o zaman daha az hasta kabul etmeleri gerekir buda işin muhasebesine yansır. hemen sepet havası yapıyorlar, tutmazsa kusur bizde zaten ondan olmadı bu kadar basit. merkez veya doktor yapılması gerekeni tam yapıyormu???? burası hala muamma......... bak bana yine sağdan soldan geliyorlar.. doktorlara küfür edesim geldi....
neyse olumlu enerjilerimizi karamelito için birleştirelim.
karamelitoooooooo, heyooooo, afferım sanaaaa hadi bakalımm geliyor bebek inşallah,
bak dr un doğru demış, ben hep transferın 2. gunu mıde bulantısı ve tansıyon dusukluğu yasadım ıkı kez ve anladım tuttugunu, yanı ılk 2 gunde bellı oluyor durum ,
sen gene ılk 3 gunu sakın ve dınlenerek gecır, benı de max 1 saat yatırdılardı , ustelık ben transfer sonrası ılkınden sonra, araba kullanrak ferıbotla taa yalova uzerınden bursaya gelmıstım bayramdı da , ( mok varmış:))), yani olacağı varsa oluyorrrrr, iş ki gerisi gelsinn canımmm,
hadı hayırlı olsun şimdiden , enerjimi yolluyorum sana ınankı , sana kocaman pembe kı topu yolluyorumm:)))
seni diğer topikten takip etmiştim.
inşallah bu sefer yüzün güler canım dilerim allahtan yavrun yada yavruların sıkı sıkı tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?