Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

canım güzel yolculukların olsun. bende adeti bekliyorum bir hafta içindemi olunuyor acaba???
beklersin gelmez, gelmesin dersin en zamansız bir anda gelir....... neyse takmayalım gelecek elbet, bir umut başlangıcı olacak, belkide son kez deniycez şu tüp olayını......sonrası doğum olacak inşallah ... şimdi tüp yaptırmaya çok alıştık ya özlermiyiz acaba tüp yaptırmayı

kızlar merhaba, ilkkez bu kalınlıkla bir tüp deneyimi yaşadım. Dr lar ısrarla sende bir sorun yok desede ben hep sorun olduğunu düşündüm ilaçsız sayılabilecek bir süreç ve bekleme dönemi inşallah bu kez oldu derim

güzel haberlerinle ortamı şenlendirmeni bekliyorum, tüm iyi içten dileklerim şuanda senin için.

Son düzenleme:
nilu şeker annecik iyimisiniz?

çiğdemcim nerelerdesin?

Pınar zaten gezmece...

nazenin gelmiyor artık...

diğer arkadaşlar ?

herkes iyimiiii??

DÜŞÜNCELERİNİZ SİZİ KADERİNİZE YÖNLENDİRİR.

HER ZAMAN AYNI ŞEKİLDE DÜŞÜNÜRSENİZ, HEP AYNI YERE VARIRSINIZ.

YENİ BİR ŞEKİLDE DÜŞÜNÜN VE YENİ BİR İNSAN OLUN.
çok beğendim ve paylaşayım dedim.

Son düzenleme:
selam, bu sefer zaman geçmeyecek gibi duruyor. Tüp müptelası olan ben ilk kez gerildim. Herhalde vücutta beyinde artık yeter diyor.

Dr.umdan yeni öğrendiğim birşeyi paylaşayım belkide biliyorsunuzdur :) Biliyoruz ki embriyo 5. ve 6. gün tutunur. Hayır embriyo transfer ettiğin anda yaklaşık 25-30 dk içinde rahim mukozasına tutunurmuş. 5 veya 6 gün zarı yırtıp o mukozanın altına inermiş. Yani 2-3 gün rahim sıvısı içerinde serbet dolaşmıyorlar. Buda hareketlerimi rahatlattı. Diyorum ki nasılsa tuttular inşallah sağlıkla bölünürler. :)

Yıldız yazdıktan sonra mesajını gördüm tamamdır bu sefer geliyor diyorum :) şimdiye kadar hep olmadı dedim olmadı bu seferde olacak inşallah diyorum

Son düzenleme:

inşallah canım inşallah kalpten bu dilek :128:

yaaaaaaaaaaaa hastaneler bizi 30-40 dakka yatırıp ondan sepetliyorlar ........ acaba 2-3 saat yatırsa daha iyi olmazmı? belki tembel embriyolar vardır
ay ben bu sefer en az bir saat çivilerim kendimi oraya polis gelse kaldıramaz.

Dilediğiniz herşeyde başarı kazanmak ve olumlu düşünceler yaratmak için, yararsız düşünceler engelini geçmenizi sağlayan kuvvet kararlılıktır.

O , içimizden gelir ve eşi sabırdır.

Sabır size hiçbir şeyin aynı kalmayacağını ve bir noktada değişeceğini bilerek beklemeyi öğretir.

Son düzenleme:

cnm transferin hayırlı olsun..umarım bu sefer son olur..ben de duymuştum bu söylediğini transfer sonrası ilk 3 saat çok önemli diye bazı merkezler 3 saat hiç kaldırmıyorlarmış hastayı..beni yarım saatte postalamışlardı (birde merdiven indim yaa asansör yokmuş..amann napalım kısmet değilmişş..
kızlar dr celalettin örnek tüp bebek tedavisi olumsuz olursa paranın 3/4 ünü iyade ediyormuş...tabi bazı şartları var spermde ciddi sorun olmayacak fsh 8 in üstünde olmayacak birde kadın 35 yaşın altında olacakmış..yinede bu şartlara uyanlar için çok güzel düşünülmüş bence..

sen yine olumlu düşünmeye devam et çiğdemcim, geçmiş geçmişte kaldı bizim için yarın var, belki yarın hani vakti saati denen zamanda olucaz. onu yakaladıkmı tüm acılar biticek. hepimize hayırlı evlatlar gelecek yeterki biz mücadeleyi bırakmayalım. çok zorlu bir yoldan geçiyoruz çok izler kalıyor ruhumuzda bedenimizde. doktorların sana bana ona diğerlerine verdiği türlü türlü zararlar içimizi acıtıyor. ama inanki allahın mucizelerine hiçbirşey karşı gelemiyor bunu duyuyoruz hep.. o mucize bizede rastlayacak... sabır .... hep sabırr.... ve kendine inanmayı hiç bırakmamak . ben onu bıraktığım an bitececeğimi biliyorum, o nedenle sıkı sıkı tutunuyorum umuduma.

senin bu aralar planın varmı?

Son düzenleme:

evet şartları uyanlar için güzelmiş, tabii illede ödememek için bir neden bulmak isterlerse bulurlar ve ödemezler, ne kadar dürüst davranacaklarını bilemeyiz.

demek ilk üç saat önemliymiş. hiç üç saat yatmadım, en uzunu 1 saatti.
hatta hemen transfer olduğumuz yerden bekleme odasına alıyorlar, aslında 45 dakika ilk orada bekletseler, ama olmazzzzzzzz sıradaki var, o zaman daha az hasta kabul etmeleri gerekir buda işin muhasebesine yansır. hemen sepet havası yapıyorlar, tutmazsa kusur bizde zaten ondan olmadı bu kadar basit. merkez veya doktor yapılması gerekeni tam yapıyormu???? burası hala muamma......... bak bana yine sağdan soldan geliyorlar.. doktorlara küfür edesim geldi....

neyse olumlu enerjilerimizi karamelito için birleştirelim.

amin canım inşallah, inşallah hepimiz için son olur.

40 dk yattım, fırsatta vardı dr. isterse kalkabilir diye haber yollamış 5 dk daha yattım kalktım. Ama sanırım bizde şöyle birşey var dr. hep transfer masasında bekletiyor hiç kırpırdamadan aynı yerde yatıyorum başka yere geçme durumu olmuyor. Eeee herşey iyi diyorlar emb şahane diyorlar aynı yerde yatıyorum nereye geliyoruz vakit saat olayına inşallah vakit saatler gelmiş olsun.

yıldızzzz sağolasın.

yıldızz sana 4o yas topiğinden mesaj yazdım mıyomla alakalı bakarmısın ve bana cevap yaz, çok kafam karışıkkkkkk

karamelitoooooooo, heyooooo, afferım sanaaaa hadi bakalımm geliyor bebek inşallah,
bak dr un doğru demış, ben hep transferın 2. gunu mıde bulantısı ve tansıyon dusukluğu yasadım ıkı kez ve anladım tuttugunu, yanı ılk 2 gunde bellı oluyor durum ,

sen gene ılk 3 gunu sakın ve dınlenerek gecır, benı de max 1 saat yatırdılardı , ustelık ben transfer sonrası ılkınden sonra, araba kullanrak ferıbotla taa yalova uzerınden bursaya gelmıstım bayramdı da , ( mok varmış:))), yani olacağı varsa oluyorrrrr, iş ki gerisi gelsinn canımmm,
hadı hayırlı olsun şimdiden , enerjimi yolluyorum sana ınankı , sana kocaman pembe kı topu yolluyorumm:)))

karamelitoooooooo, heyooooo, afferım sanaaaa hadi bakalımm geliyor bebek inşallah,
bak dr un doğru demış, ben hep transferın 2. gunu mıde bulantısı ve tansıyon dusukluğu yasadım ıkı kez ve anladım tuttugunu, yanı ılk 2 gunde bellı oluyor durum ,

sen gene ılk 3 gunu sakın ve dınlenerek gecır, benı de max 1 saat yatırdılardı , ustelık ben transfer sonrası ılkınden sonra, araba kullanrak ferıbotla taa yalova uzerınden bursaya gelmıstım bayramdı da , ( mok varmış:))), yani olacağı varsa oluyorrrrr, iş ki gerisi gelsinn canımmm,
hadı hayırlı olsun şimdiden , enerjimi yolluyorum sana ınankı , sana kocaman pembe kı topu yolluyorumm:)))

seni diğer topikten takip etmiştim.
inşallah bu sefer yüzün güler canım dilerim allahtan yavrun yada yavruların sıkı sıkı tutunur

canım sağol içten dileklerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…