Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

galiba aşağı yukarı aynı dönemlerde tedaviye başlıycaz canım

ne güzel beraber çıktığımız bu yolda inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz yaşasın:)))ilaçlarda geldi dün kısmet işte adet olmayı bekliyorum)

şimdi senin sıpaların cinsiyetini ne zaman öğreniyoruz. Tahminler açıldı 2 erkek diyorum. Tahmini olan beri gelsin :)

ayy ben bi kız bi oğlan diyorum ne keyifli olurdu ama mümkünse ben öyle alayım :)))

Kızlar hepinizin iyi olduğuna çok sevindimmm teşekkür ederim artık beni üzmekten vazgeçmişsiniz hepiniz umutlusunuz ve mutlusunuz vazgeçmek asla yok.Şekerlerim ben cumartesi günü gittiğimde öğreneceğim inşallah cinsiyetleri ama daha önce gittiğimde doktorum biri erkek olabilir demişti tam belli değil demişti.Bize ikili ve üçlü tarama testi yapılamadığı için yapılsada kan sonuçları karıştığından dolayı net sonuçlar çıkmıyomuş.Bizim burada Eyüp Ekici var ünlü ultrasoncu işinin uzmanı yani şekerlerim cumartesi günü gittiğimde bakalım ne diyecek doktorum bebişler iyi dedi ama aklım kalmasın diye gidiyorum doktordan eve döner dönmez yazarım size.Sizi kocaman öpüyoruz teyzeleri kendinize iyi bakın:)))))))))

hadi hayırlısı olsun canım bişi sorucam ikili üçlü tarama testi neden yapılamıyo ikiz oldukları içinmi??

canım kız olsun erkek olsun yeterki sağlıkla gelsinler, bahtları açık olsun, kısmetleriyle gelsinler

ya bide bişi daha sorucam aynı mesajda bir kaç mesaja birden nasıl cevap verebiliyoruz ben bi türlü yapamıyorummm

benimde yarın bitiyor ilacım 5 gün içinde adet olacaksın dedi doktor...
beraber gün sayarsak belki daha çabuk geçer, sonunda da beraber sevinelim....

canım kız olsun erkek olsun yeterki sağlıkla gelsinler, bahtları açık olsun, kısmetleriyle gelsinler
AMİNNNN canım RABBİM tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.
hadi hayırlısı olsun canım bişi sorucam ikili üçlü tarama testi neden yapılamıyo ikiz oldukları içinmi??

ya bide bişi daha sorucam aynı mesajda bir kaç mesaja birden nasıl cevap verebiliyoruz ben bi türlü yapamıyorummm

Evet canım ikiz oldukları için yapılmıyomuş yapan yerler varmış ama kan sonuçları karıştığı için kesin sonuç vermiyomuş.Çoklu cevaplamayı sormuşsun alıntı ile cevaplanın yanında kare şeklinde bir şekil varya cevaplayacağın yerleri onunla işaretlersen çoklu cevaplamış olursun.

benimde yarın bitiyor ilacım 5 gün içinde adet olacaksın dedi doktor...
beraber gün sayarsak belki daha çabuk geçer, sonunda da beraber sevinelim....

bende son ilacı bugün içtim çok heyacanlıyım cidden:)) neden bilmiyorum çocuk gibiyim aynı ya yıldızcım göreceksin beraber alacağız müjdeli haberleri ben çoookkk inanıyorum tüm kalbimle ee anca beraber kanca beraber:)))

işte yaptım sağol annecik:)))

ayy arkadaşlar biliyosunuz dün bitti ilaçlarım adet olmayı bekliyorum 19 nisanda toplantım var istanbulda hemşirelerimle hesapladık bebeğim yetişiyo ama bi an önce adet olmam lazım:))transferden bi iki gün sonra istanbula uçmam sıkıntı yaratmaz heralde demi tedirgin oldummm

Bir sıkıntı yaratmaz şöyleki Kıbrıs'a tedaviye gidenler 1-2 gün sonra uçakla geri dönüyorlar. ama genede dr.unla konuşursun.

Canımcım merak etme hiç bir sıkıntı olmaz sadece biletini aldığın zaman tekerlek üstüne gelmemesine dikkat et canım.

Canımcım merak etme hiç bir sıkıntı olmaz sadece biletini aldığın zaman tekerlek üstüne gelmemesine dikkat et canım.

sağol annecik transferden sonra zaten çok yatmak istemiyodum psikolojik olarak çok odaklanmamak için ama bi seyahatte planlamamıştım :))neyse iyi gelir banada kafam dağılır. inşallah yetişsin bi an önce:))

sağol annecik transferden sonra zaten çok yatmak istemiyodum psikolojik olarak çok odaklanmamak için ama bi seyahatte planlamamıştım :))neyse iyi gelir banada kafam dağılır. inşallah yetişsin bi an önce:))

İnşallah yetişir canım hem çalışınca kafanı dağıtıyosun.Benim kanamam olduğu için işten ayrıldımya emin ol evde çok sıkılıyo.

Kızlar cumartesi günü ultrason randevum var demiştim ama pazartesi yada salıya kaldı bilginiz olsun merak etmeyin.

hadi bakalım öğren yaramazların cinsiyetlerini hayırlısı ile bende ankaraya gidiyorum kocişimle birazcık yokumm:))) zaten bi türlü adet olamadım( zaten kızlarda yokkk neyse herkese byyy bi kaç gün sonra görüşürüz....

İyi yolculuklar canım sana demek bizim memlekete geliyosun boş ver kafana takma zaten bekledikçe gelmez gez toz biraz kafanı dağıt:)))))

Son düzenleme:
Kızlar cumartesi günü ultrason randevum var demiştim ama pazartesi yada salıya kaldı bilginiz olsun merak etmeyin.

hayırlısı olsun canım, herşeyde vardır bir hayır... bakalım miinişlerin cinsiyetleri ne???? isim düşünürsün ondan sonra... minik minik kıyafetler ,gelsin pembeler maviler.... doğuma yakın odaları hazırlanır.... ay sağlıkla sevinçle yap arkadaşım bunları inşallah.......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…