Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

pınarcığım cnm ii olmana çok sevindim sende benim gibi olmuşsun bende hep senin gibi dua etmiştin negatif sonuçtan sonra bendede böyle anlamsız diyorum bir mutluluk vardı:)) kafayı yediğimi falan düşünmüştüm demekki yalnız değilmişim :))
cnm ben burdaki herkesden güzel haberler alacağıma inanıyorum..bebeklerimizi konuşmak hepimize kısmet olsun..
bu arada ben ufak ufak araştırmalara başladım plan yapmaya başladık öncelikle bir histeroskopi olmayı düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda kafam çok karışık dr um yapışıklık yok diyor ama adet miktarım gerçekten çok ama çok az..yücel karama gitmeyi düşünüyorum bunun için tedavi için konyada bir yer düşünüyorum tabi histeroskopi sonucuna göre..bakalım artık neler olacak..[/QUOTE]

hayırlısı olsun canım valla mutluyum biraz kilo verip tatil yapmak istiyorum cidden kaç yaz hep tedavi iğne ilaç tatil yapamamıştım şimdi tatil zamanı senin içinde umarım hayırlısı olur histeroskopi konusunda ben iki defa oldum şükür bi sorun çıkmadı ama kar zarar oranı cidden iyi düşünülmeli sonuçta girişimsel bi olay eminim doktorun en doğru kararı verecektir...

bayıldım bu söze benim içinde işte bu geçerli :BİR OLMAYAN DAHA BİTTİ OLACAK OLANA BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIM:))

ne kadar güzel bir söz galiba bizdeki olacak olana 1 adım daha yaklaşmanın rahatlığı bilmiyorum herhalde artık pozitifi alsak öle bir şoka gireceğimki nasıl tepki veririm bilmiyorum.

pınar canım, haklısın susmak zamanı gibi geliyor böyle zamanlarda, bak ben bile yazamadım birşey saçmaladım,
bazen herşey anlamsız bazen de hersey nekadar anlamlı oluyor, offf nebilim bende pek keyifli değilim,
çelik olsa dayanmaz diyorum bazen erir gider valla,
üüzlem demek çok basit kaçacak o yüzden, çabuk toparla ve fazla ara vermeden başla derim ben sana, ben ara verdiğim için iyi etmediğimi anlyorum ne yazıkki,

canım geçmiş olsun, bundan sonraki son olsun, ümidini umudunu kaybetme, güzel bir tatil, kılo vererek yeniden başlayacaksın bak ozaman göreceksin olumlu sonucu :),
çok sevgiler,

ne kadar güzel bir söz galiba bizdeki olacak olana 1 adım daha yaklaşmanın rahatlığı bilmiyorum herhalde artık pozitifi alsak öle bir şoka gireceğimki nasıl tepki veririm bilmiyorum.

çiğdem napıyorsunnnnn??? naptın z.yağını , ben o yağı kullandığımdan beri rahim kalınlığı arttı geçen aya göre, 3. günümde 8.7 idi , dr gayet iyi dedi, sevindim bende :),

bakalım bu ayki yumurta çıkışına göre karar verilcek havuz veya transfere,
tanrım bu son olsun artık vallaha artık son demlerimdeyim herşeyin yaniiii

kızlar ben çok kötü oldum nisan transferleri sayfası aralık anneleri sayfası tam 31 aralıkta gelecekti kuzucuğum çok şaçma biliyorum biraz önce çok iyiydim birden içlendim işte ne bileyim bu seferde olmadı ya artık çok uzak sanki anne olmak bana 5. gün embriyosu hemde çok kaliteliydi o bile tutunmadıysa ben artık aasla anne olamam sanırım rahimdeki problem sandığımdan daha ciddi eğer öyleyse işimiz çook zor transferden 4 gün önce rahim kalınlığı 7 idi doktor transfere kadar artar demişti transfer sırasındada canım sıkılmasın die sormamıştım doktor aslında çok incee değil diyo ama tabi soru işareti bırakıyo insanın aklında doktor pgt yapacak bidahakinde öff bilmiyorum işte ya biliyorum niye ben diyorum nerede hata yapıyorum sonra topluyorum bazen yalpalıyorum çok zor bi durum bugün bi arkadaşıma söyledim durumu negatif diye biz yaptık çok zor bebek bakmak dedi elini ıssırmış kızı onu anlattı gözleri gülerek mutlulukla bilseydiniz uğraşmazdınız dedi. bende sen haline şükret asıl sen bilseydin böyle konuşmazdın dedim sizide üzmek istemem ama inanın başka kimseye anlatamam anlatsam birilerine olur merak etme çok gençsiniz vs.vs.
umarım sizi üzmemişimdir....
herşeye rağmen çok şükür diyecek hiç bişeyim yok bazen gerçekten susmak herşeyi anlatıyo...

nasıl hissedeceğim bilemiyorum nazenin sıyırdım ya cidden bi anım bi anıma uymuyodu sabahtan çok iyiydim şimdi çok kötü hayırlısı oldu diye sevinsemmi neden böyle oldu diye üzülsemmi bi duygu karmaşası yaşıyorum aslında biraz uzak kalsam nisan transferleri bilmemne aralık anneleri acaba hafiflermi acım sonra diyorum dert seninle nereye gidersen git hafifletmez hiç bişey acını... farketmeden o kadar hazırlamışım ki kendimi onun geleceğine olumlu düşün olumlu olsun dşyolar ben aman öle düşüneyüm öle olsun demedim hiç gerçekten içimden gelerek öle davranmıştım ama yine olmadı neden peki neyi yalnış düşündüm nerede hata yaptım bilmiyorummmmm bilmiyorumm isyan etmiyorum asla ben iyiyim eşim iyi o olmadan 10 çocuğum olsa nefes alamam ben ama hem eşim hem ben hemde bebeğim olsa çok çok daha mutlu olurum neyse ne yazıyorum niye yazıyorum bilmiyorum susmalıyım diyorum gözyaşlarım gönlüme aktıkça susamıyorum ......

bazen diyorum umudumu kkeseyim belki gelir sürprüz yapar die ama elimde değil kesemiyorummm

bazen diyorum umudumu kkeseyim belki gelir sürprüz yapar die ama elimde değil kesemiyorummm

Günaydın kızlar,

Demek beğendiniz " bir olmayan daha bitti, olacak olana bir adım daha yaklaştık" sağolsun bitanecik arkadaşımın bana moral pompalayan sözlerinden biridir bu da :) Onun verdiği moraller olmasa asla ve asla 5. vitese takmış tedaviden tedaviye koşamazdım. Eğer bir bebeğim olacaksa önce allah, sonra onun verdiği moral ve destek sayesinde olacak.

Arkadaşlar, tabiki her olumsuz tedavi sonrası dibe vurduğumuz umutsuzluğa kapıldığımız anlar oluyor ama bunu çok uzatmamak lazım. Buraya yazdım mı bilmiyorum yada hatırlamıyorum diyeyim. Ben 3. tedaviden sonra dip yapmıştım uzunda sürmüştü çünkü dr.umun kaleme aldığı yazılardan birinde başarılı olanlar ilk 3.te olur gibi birşey yazıyordu. Ama peşine hemen yeni bir tedaviye başladım , beni toparlayanda yeni tedavi olmuştu.

Ama yılmak yok tıp bize dur diyene kadar devam etme kararlılığında olacağız ama inşallah bu tedavilerimiz son olacak ve inşallah 2011 i hamile kapatacağız.

Son düzenleme:
slm kızlarr nerlerdesiniz kaamelden başka ses yok ben kendi kendime yazıp duruyom:)) manik depresifin şu aşamada manik kısmındayım yani şükür iyiyim inşallah en azından bi süre böyle devam ederim.bugün kırmızılarıda gördüm haırlısıyla şükür adette problem yok düzenli .yıldızcığım ne oldu doktor randevun güzel haberlerle dön inşallah
defnecim senin ne oldu kaan beyle umarım herşey yolundadır...
niludan zaten çook uzun zamandır haber yok çiğdem yağmurun sesi başka kim varsa adını hatırlayamadığım nerdesinizzzz.....

kesmeeee sakınn, insan umudu oldugu sürece yaşar, umutları bitiğinde yaşamasının da anlamı kalmaz,
sakın ha, ben seni çok iyi anlıyorum benim 2.kürtajdan sonra toparlanmam nerdeyse 4 ay bulduydu, eve kapanmıştım, tam dipteydim, geçmek bilmedi günler, gülmek eğlenmek hayal oldu, hamile doğum yapan görmek ıstemedım göremedim, dışarıya o yuzden çıkmadım düşün,
ama kendime yaptım azabı ben çektim, noldu kendimden gitti, yıprandım, yüzüm vucudum, ruhum,
toparlanmak kolaymı sanki olmadı tabi, zaman en ıyı ılaç derler cok doğru, biraz zaman tanı kendine,
ama gececek , geciyor, alışıyor insan nelere alışmıyorkı, allah daha başka dert keder vermesin, ki hayatta hersey insanlar için bir ders niteliğinde geliyor işte,

biraz ara ver, hatta buralarada girme istersen, kendien vakiıt ayır spora git, yuruyus yap, ttaıl yap imkanın varsa, yada evde kendien hobi bul resim boyama ıncık boncuk nebilim canım, yoksa boşluk daha beter yapabilir,

ama umud hep olsun içinde, bak ben bile kaybetmedim ki benden yumurta çıkmıyor nerdeyse,
hayat bu neyın ne zaman olacagı kımın ne yaşayacagı hıc bellı degıl ,gülümse ve hayata hep gülerek bak lütfen,
sevgiler,

mhb cnm nerelerdesin nasılsın bayadır görünmüyorsun..zeytinyağının işe yaramasına çok sevindim ben kullanmak için histeroskopiyi bekliyorum yazı yani..birde ahmet maranki benden temizliği diyor yaa ondan yapmayı düşünüyorum zaytin yağı limonla yapılıyormuş..ama rahimde yapışıklık varsa yapmamın anlamı yok histeroskopiden sonra inşş..bu beden temizliği sadece ilkbahar ve sonbaharda yapılıyormuş hamile kalmak isteyen her bayan yapsın bebekleri çok sağlıklı olur diyo ..
cnm inşşş son olur bu bebeğini getiren bi son olur...ama insan bazı dönemlerde çok hassaslaşıyor artık dayanamıyormuş gibi hissediyor ama burdaki arkadaşların hiçbirinin bu işin peşini kolay kolay bırakacağına inanmıyorum..
bu havuz dediğin nasıl bir şey..hiç duymadım..

selam canım,
ben o beden temızlıklıgı denen şeylerin hepsini yaptımm, ılkbahar ve son bahar birde yaz ortası,
ayrıca 10 gunluk detosk da yaptım geçen sonbahar dır, ara ara detosk yapıp bedenı temızlıyorum,
ama lavman zararlı onun yerıne çaylarla yapıyorum o işi,

evet artık cok canım burnumda valla, ne olcaksa olsun yada olmıycaksa olmasın diyorum ama umut ıste asla vazgeçme demedik mi dedik o yüzden son ıkı ay benım ıcın sonra ısın ucunu bırakıcam ben cunku artık zaten yaşımda bır bebeğe bır cocuga yetecek eforu veremıycek hale gelıcek,

havuz dedikleri şu senden her ay nekadar yum toplarlarsa onları birikiriıp sonrakı ay gene alınan yum larla birlikte ıcınden en ıyısını transfer edıp gerı kalanı dondurma yontemı, yanı elinde dr un yum olması ıcın bu yontemı uyguluyorlar,

Son düzenleme:
Karışırsın kimi zaman, dağılırsın.. çözülürsün.. açılırsın.. toparlarsın.. ya da öylece kalırsın. Çokça sendelersin.. tökezlersin.. ama kalkarsın.. dimdik.. Yürürsün.. ya da düşer, orada kalırsın.
Bazen gurur duyarsın kendinle.. ya da nefret edersin.
Susarsın.. çığlıklar atarken yüreğin, susarsın.. susmak kazandırır sana kimi zaman ya da kaybedersin.
Hayat dalga geçer bazen seninle.. ya da sen hayatla dalga geçersin.
Ne olursa olsun, umut hiç bitmez değil mi? Umudu yeşertmek ve onu taze tutmak gerekir. En olmadık zamanlarda öyle bir şey olur ki, belki bir el uzanır, belki dost bir yürek bir ışık yakar ve karanlıklar aydınlanır birden....

uzunca bir şiir kızlar ben burasını alıntı yaptım hepimiz için.........

Bu ara keyfim hiç yok arkadaşlar , dün doktora gittim bu sefer hiç başlamadan bitti tedavi... arka arkaya bu üç oldu ..... 50 olan e2 hernedense yükselmiş ve 155 olmuş ....... adetimin anlamsız farklılaşmasınıda buna bağladı . böyle.... bu ara umut etmek için bile yorgunum. şimdi 21 gün doğum kontrol hapı kullanıcam, sonra e2ye bakıcaz sonra ne olur hiç planlamıyorum artık.... hayat ben ne planlasamda hep onun dışında gerçekleşti zaten, benmi hayata küssem, yoksa hayatmı benle barışsa bir karışık muamma içindeyim. güçlü olmak dimdik yeni çareye yürümek , olumsuzu yaşatmamak hep kendimi zorlayarakta olsa başarmaya çalıştığım şeylerdi. şimdi çok zorluyorum ama yapamıyorum, biraz zaman geçsin bakalım, kendime gelirim.
karemelito, pınar, çiğdem, defnecanlar, nazenin, nilu için

Son düzenleme:

umudunu asla kesme cnm..onsuz insan nasıl yaşar..herşeyin vakti saati var elbette gelecek bizleri yoruyor bebişler şimdiden kıymetli olmak istiyorlar...

ben tüp bebekten ümidimi kestim şimdilik çünnküüüü ben doğal yolla hamile kalacağım Allahın izniyle:))inşallah öyle olur.

canım benim nedesem boş inşallah iyi olur herşey senin için ve hepimiz için bazen zorlamamak gerekiyo galiba akışına bırakıp toparlanıp bomba gibi dönmekama hiç bir zaman vazgeçmemek güçlenip tekrar dönmek. belki böylesi enn doğrusu bilemiyorumm
buddaa herkese benden bir kupa:)) neden mi? şimdilik yenildik ama vazgeçmedik yeni serüvenlerle döneceğiz kupası hahaha:))

Yıldız ayağa kalkıyorsun ve devam ediyorsun, bizim yerde fazla kalma lüksümüz yok.

Kızlar, topiğin biraz morale ihtiyacı olduğunu düşündüm aslında özel hayatımda da pek kimseyle paylaşmadım. Sevgilim ve çok yakın bir dostum dışında. Hatta ikisininde müsait olmadıkları bir gündü. İkisiyle konuşamadan direk doktorumla konuşup aşılamaya başladım. Hemde hiç ara vermeden o zor düşen değerimin üstüne.

Burada paylaşmayı düşünmüyordum demeyeyimde, paylaşılacak kadar önemli görmedim. Yumurta takibinden az hallice bir durumdu benim için. Ancak sanırım birinin başladığını bilmek sizlere moral olur diye düşündüm.

İlaçsız olsun dememe rağmen dr.um hiç olmazsa 1 değil 2 yumurta büyüsün diye 10 tane femara verdi onu içtim bitirdim yarın kontrolüm var. Dediğim gibi normal denemeden hiç farkı olmadığı için ne rahim kalınlığını, ne yumurta sayısını sormadım. Sadece vaktimi boşa geçirmemiş olmanın verdiği rahatlık içerisindeyim.

ne güzel hayırlısı olsun inşallah herşey çook güzel olur senin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…