- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #1.041
canım benim bennn çok iyiyim olmak gerektiği gini 6 ay sonrasına zayıf bir hamiş olmak için çabalıyorum bebek desteğinizi kilo konusundada bekliyorum arkadaşlarım hadi bakalım senin yıldızın kaçırmış olabilirim ama inşallah çiğdemle güzel haberler alacağımıza inanıyorum
Çiğdem ve Pınar, evet bende de olumsuz tedavi sonrası bir rahatlık oluyor ama onun adına mutluluk diyemiyorum. Sadece belirsiz dönemin bitişinin verdiği bir rahatlama. Oldu mu olmadı mı stresi bitiyor.
Birde hep o dönemde can dostum, kardeşimin sözleri kulağımda hep çınlıyor. " artık olmayan dönemleri bitiyoruz" evet diyorum bir olmayan daha bitti, olacak olana bir adım daha yaklaştım.
Çiğdem ve Pınar, evet bende de olumsuz tedavi sonrası bir rahatlık oluyor ama onun adına mutluluk diyemiyorum. Sadece belirsiz dönemin bitişinin verdiği bir rahatlama. Oldu mu olmadı mı stresi bitiyor.
Birde hep o dönemde can dostum, kardeşimin sözleri kulağımda hep çınlıyor. " artık olmayan dönemleri bitiyoruz" evet diyorum bir olmayan daha bitti, olacak olana bir adım daha yaklaştım.
bazen mutlu olmak içim hayatında herşy tam olmuyo maalesef benim olmadığı gibi kısmet kadersizlik yada şanssızlı k adını her ne olarak adlandırırsınız bilmiyorum ama olmadı arkadaşlar kısmet olmadı zamanı gelmedi falan falan buraya çok şey yazılabilir ama zaman şuanda susma zamanı gibi geliyo bana........
aksaklıktan dolayı çok özür dilerim evimdeki internet bozuk bi kafeye geldim sabahtan bei sokaklarda deli gibi geziyorum internet kafeler yeni açıldı vazgeçmedim savaşımdan Allahın izni ile olacağım mutlaka anne ama benden şimdilik bu kadar önce hızla kilo vermeli sonra eşimle güzel bi tatil yapmalı kafamı yoparlamalıyım heralde eylül ekimi bulur diye düşünüyorum. ama yol arkadaşlarım burdan sizden ayrılmaya hiç niyetim yok hep hep yanınızdayım en çok soru kafamda aslında bu sonucun yıldız üzeründeki etkisiydi çünkü yıldız snuç ile ilgili totem yapmıştı canım benim ne olur ne olur bunları bağdaştırma benimle üzüldük seninle ve diğer arkadaşlarrımzla kıracağız şeytanın bacağını bende peşinizden geleceğim tabi
hepinize çok çok teşekkür ederim ben gerçekten sizi çok seviyorum dualarım sizlerle
ne kadar güzel bir söz galiba bizdeki olacak olana 1 adım daha yaklaşmanın rahatlığı bilmiyorum herhalde artık pozitifi alsak öle bir şoka gireceğimki nasıl tepki veririm bilmiyorum.
pınar canım, haklısın susmak zamanı gibi geliyor böyle zamanlarda, bak ben bile yazamadım birşey saçmaladım,
bazen herşey anlamsız bazen de hersey nekadar anlamlı oluyor, offf nebilim bende pek keyifli değilim,
çelik olsa dayanmaz diyorum bazen erir gider valla,
üüzlem demek çok basit kaçacak o yüzden, çabuk toparla ve fazla ara vermeden başla derim ben sana, ben ara verdiğim için iyi etmediğimi anlyorum ne yazıkki,
canım geçmiş olsun, bundan sonraki son olsun, ümidini umudunu kaybetme, güzel bir tatil, kılo vererek yeniden başlayacaksın bak ozaman göreceksin olumlu sonucu :),
çok sevgiler,
bazen diyorum umudumu kkeseyim belki gelir sürprüz yapar die ama elimde değil kesemiyorummm
çiğdem napıyorsunnnnn??? naptın z.yağını , ben o yağı kullandığımdan beri rahim kalınlığı arttı geçen aya göre, 3. günümde 8.7 idi , dr gayet iyi dedi, sevindim bende :),
bakalım bu ayki yumurta çıkışına göre karar verilcek havuz veya transfere,
tanrım bu son olsun artık vallaha artık son demlerimdeyim herşeyin yaniiii
bazen diyorum umudumu kkeseyim belki gelir sürprüz yapar die ama elimde değil kesemiyorummm
mhb cnm nerelerdesin nasılsın bayadır görünmüyorsun..zeytinyağının işe yaramasına çok sevindim ben kullanmak için histeroskopiyi bekliyorum yazı yani..birde ahmet maranki benden temizliği diyor yaa ondan yapmayı düşünüyorum zaytin yağı limonla yapılıyormuş..ama rahimde yapışıklık varsa yapmamın anlamı yok histeroskopiden sonra inşş..bu beden temizliği sadece ilkbahar ve sonbaharda yapılıyormuş hamile kalmak isteyen her bayan yapsın bebekleri çok sağlıklı olur diyo ..
cnm inşşş son olur bu bebeğini getiren bi son olur...ama insan bazı dönemlerde çok hassaslaşıyor artık dayanamıyormuş gibi hissediyor ama burdaki arkadaşların hiçbirinin bu işin peşini kolay kolay bırakacağına inanmıyorum..
bu havuz dediğin nasıl bir şey..hiç duymadım..
kesmeeee sakınn, insan umudu oldugu sürece yaşar, umutları bitiğinde yaşamasının da anlamı kalmaz,
sakın ha, ben seni çok iyi anlıyorum benim 2.kürtajdan sonra toparlanmam nerdeyse 4 ay bulduydu, eve kapanmıştım, tam dipteydim, geçmek bilmedi günler, gülmek eğlenmek hayal oldu, hamile doğum yapan görmek ıstemedım göremedim, dışarıya o yuzden çıkmadım düşün,
ama kendime yaptım azabı ben çektim, noldu kendimden gitti, yıprandım, yüzüm vucudum, ruhum,
toparlanmak kolaymı sanki olmadı tabi, zaman en ıyı ılaç derler cok doğru, biraz zaman tanı kendine,
ama gececek , geciyor, alışıyor insan nelere alışmıyorkı, allah daha başka dert keder vermesin, ki hayatta hersey insanlar için bir ders niteliğinde geliyor işte,
biraz ara ver, hatta buralarada girme istersen, kendien vakiıt ayır spora git, yuruyus yap, ttaıl yap imkanın varsa, yada evde kendien hobi bul resim boyama ıncık boncuk nebilim canım, yoksa boşluk daha beter yapabilir,
ama umud hep olsun içinde, bak ben bile kaybetmedim ki benden yumurta çıkmıyor nerdeyse,
hayat bu neyın ne zaman olacagı kımın ne yaşayacagı hıc bellı degıl ,gülümse ve hayata hep gülerek bak lütfen,
sevgiler,
umudunu asla kesme cnm..onsuz insan nasıl yaşar..herşeyin vakti saati var elbette gelecek bizleri yoruyor bebişler şimdiden kıymetli olmak istiyorlar...
Karışırsın kimi zaman, dağılırsın.. çözülürsün.. açılırsın.. toparlarsın.. ya da öylece kalırsın. Çokça sendelersin.. tökezlersin.. ama kalkarsın.. dimdik.. Yürürsün.. ya da düşer, orada kalırsın.
Bazen gurur duyarsın kendinle.. ya da nefret edersin.
Susarsın.. çığlıklar atarken yüreğin, susarsın.. susmak kazandırır sana kimi zaman ya da kaybedersin.
Hayat dalga geçer bazen seninle.. ya da sen hayatla dalga geçersin.
Ne olursa olsun, umut hiç bitmez değil mi? Umudu yeşertmek ve onu taze tutmak gerekir. En olmadık zamanlarda öyle bir şey olur ki, belki bir el uzanır, belki dost bir yürek bir ışık yakar ve karanlıklar aydınlanır birden....
uzunca bir şiir kızlar ben burasını alıntı yaptım hepimiz için.........
Bu ara keyfim hiç yok arkadaşlar , dün doktora gittim bu sefer hiç başlamadan bitti tedavi... arka arkaya bu üç oldu ..... 50 olan e2 hernedense yükselmiş ve 155 olmuş ....... adetimin anlamsız farklılaşmasınıda buna bağladı . böyle.... bu ara umut etmek için bile yorgunum. şimdi 21 gün doğum kontrol hapı kullanıcam, sonra e2ye bakıcaz sonra ne olur hiç planlamıyorum artık.... hayat ben ne planlasamda hep onun dışında gerçekleşti zaten, benmi hayata küssem, yoksa hayatmı benle barışsa bir karışık muamma içindeyim. güçlü olmak dimdik yeni çareye yürümek , olumsuzu yaşatmamak hep kendimi zorlayarakta olsa başarmaya çalıştığım şeylerdi. şimdi çok zorluyorum ama yapamıyorum, biraz zaman geçsin bakalım, kendime gelirim.
karemelito, pınar, çiğdem, defnecanlar, nazenin, nilu için
Yıldız ayağa kalkıyorsun ve devam ediyorsun, bizim yerde fazla kalma lüksümüz yok.
Kızlar, topiğin biraz morale ihtiyacı olduğunu düşündüm aslında özel hayatımda da pek kimseyle paylaşmadım. Sevgilim ve çok yakın bir dostum dışında. Hatta ikisininde müsait olmadıkları bir gündü. İkisiyle konuşamadan direk doktorumla konuşup aşılamaya başladım. Hemde hiç ara vermeden o zor düşen değerimin üstüne.
Burada paylaşmayı düşünmüyordum demeyeyimde, paylaşılacak kadar önemli görmedim. Yumurta takibinden az hallice bir durumdu benim için. Ancak sanırım birinin başladığını bilmek sizlere moral olur diye düşündüm.
İlaçsız olsun dememe rağmen dr.um hiç olmazsa 1 değil 2 yumurta büyüsün diye 10 tane femara verdi onu içtim bitirdim yarın kontrolüm var. Dediğim gibi normal denemeden hiç farkı olmadığı için ne rahim kalınlığını, ne yumurta sayısını sormadım. Sadece vaktimi boşa geçirmemiş olmanın verdiği rahatlık içerisindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?