Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

cnm ben bunu rahim inceyken değilde çok kalınlaştığı zaman yapılıyo diye biliyorum...
ama soruna görede değişir galiba çözüm yolları..kalınlaşma olmamasının birçok sebebi var..yada çok kalınlaşmasının..

canım ben daha önce bir kere kürtaj olmuştum ondan sonra olmaya başladı galiba.ilaçlarla kalınlaşıyor estrofemle falan bu ay aşılamam var dr.estrofem vermek istemiyorum dedi çok zor durumda kalmazsak dedi işte aşılama tutmazsa öbür ay adetinde rahmi uyarcam çok az kazıycam dedi çizmiş gibi dedi bende bilmediğim için nasıl bişey diye size bi sorym dedim belki bilenleriniz vardır diye

evret canım ya seninle ne alakası var, şimdi biyopsi konusuna baktım internetten
kanser araştırması için isteniyor, durmayan kanamalarda, düzensiz kanamalarda hep kanser şüphesi gereği isteniyor, senin sorunun rahmin inceltilmiş olması zaten. burada bir ifade yanlışlığı var.
ama yok bu doktorun talebiyse yuh diyorum. belki avukat yanlış anlatmıştır sana.
birde bu tür mahkeme tutanaklarına çok tuhaf ifadeler girebiliyor, konuyu bilmeyen bir hakimse kendince anladığını söylüyor, yazıcıda çat çut yazıyor oldu bitti.

merhaba arkadaşlar sizlere bi sorum olcaktı rahim ince oluca yani yetarli kalınlığa ulaşmayına rahim içine girilerek hafifçe kazınıp uyarılıyormuş böyle bişey varmı kızlar yani nasıl uyarılıyor

spermin uyarılmasını ve yumurtaların çizilmesini duydum ama rahmin uyarılmasını bilmiyorum

canım ben daha önce bir kere kürtaj olmuştum ondan sonra olmaya başladı galiba.ilaçlarla kalınlaşıyor estrofemle falan bu ay aşılamam var dr.estrofem vermek istemiyorum dedi çok zor durumda kalmazsak dedi işte aşılama tutmazsa öbür ay adetinde rahmi uyarcam çok az kazıycam dedi çizmiş gibi dedi bende bilmediğim için nasıl bişey diye size bi sorym dedim belki bilenleriniz vardır diye

rahmin kazınması hiç bir zaman istenmeyen bir durum bence bu konuyu iyi araştırmalısın.
çünkü buradaki pek çok insan bende dahil rahmin şu veya bu sebeplerle incelmesine çare arıyoruz.
dilerim aşılama tutarda buna gerek kalmaz.

spermin uyarılmasını ve yumurtaların çizilmesini duydum ama rahmin uyarılmasını bilmiyorum

rahmin kazınması hiç bir zaman istenmeyen bir durum bence bu konuyu iyi araştırmalısın.
çünkü buradaki pek çok insan bende dahil rahmin şu veya bu sebeplerle incelmesine çare arıyoruz.
dilerim aşılama tutarda buna gerek kalmaz.

inşallah gerek kalmaz benimde temennim o.
acaba bu dediği rahimden sadece bi parça falan almak gibi bişeymi çünkü dediki önceden bana söyleseydin adetliyken kürtajı yapardım hemen dedi çok ufak bişey dedi ve ben bundan hiçbişey anlamadım.haftaya aşılamam var ona konsantre olduğum için iyice soramadımda ney ne değil diye

canım ya şimdi doğal yoldan kalınlaşması için bişey yapabilirmiyim aşılamaya faydası olması için
geçmişe şöyle bi göz attımda nar suyu falan var faydası oluyormu gerçekten içeyimmi bende

kızlar size bir haberim var az önce dayım aradı avukatım o hani mahkeme açmıştım yaa dr a. nese cuma mahkeme olmuş benden biyopsi istemişler :(( çok korktum yaaa nasıl yaptıracam ben henüz bana gelmedi karar bu hafta gelir galiba nezaman yaptırmam gerektiriğimi bilmiyorum henüz çok korktum buda kürtaj gibi birşey..hem benle ne alakası var biyopsinin anlamadım..

çiğdem yıldız'a katılıyorum muhtemel zarar vermeyecek birşeydir ama gerekirse o talebede itiraz edersiniz. Yakında tüp bebeğe başlıyorum hiçbir şekilde rahmime dokundurtmam denebilir. Hem anlamadığım biyopsiyle alakası ne olaki ? Çok çok elzemse histeroskopi ile görüntülenilir. Hemen kabul etme araştır bence.

biyopsi mi?
canım korkma kürtaj gibi birşey olamaz, sana bile bile zarar verecek birşey olamaz.
şu 21 . gün parça alıyorlar hani, co cültür uygulamalarında, onun gibi birşey olmasın, zaten rahmin kalınlaşmış ve dökülecek kısmından alıyorlar, onun hiç bir zararı yok. tüp bebek uygulamalarında yapılıyor çünkü. seninki de öyle birşeydir. hemen bir doktora danışmanı öneririm, eğer zarar verici birşeyse itiraz edersin, başka şekilde hakkını ispat etme yöntemi vardır elbet, illede biyopsi yapmazsın.

inanki şu an öyle sinirlendim seni mahkemeye kadar düşüren o doktora. hayatını geleceğini etkileyen bir sorun olmasa sanki keyfinden mahkeme açacaksın. adam gibi bir hakime düşersen dilerim o pisliğin hak ettiği cezayı almasını sağlarsın. hakim kadın mı?
o doktor varya tam bir o. ç. ............ bunlar diplomalı kasaplar, kasaplığın karşısında ceplerini dolduruyorlar, bari biri bunlara dur desinde daha çoklarının canı yanmasın. ama malesef bizim adalet sistemimiz çok yavaş çalışıyor çoğu zamanda adalet yerini bulmuyor, kötü olan kazanıyor. dilerim kazanacaksın çiğdem, bu konuda yapabileceğim ne olabilir bilmiyorum ama her türlü yardıma varım.

evret canım ya seninle ne alakası var, şimdi biyopsi konusuna baktım internetten
kanser araştırması için isteniyor, durmayan kanamalarda, düzensiz kanamalarda hep kanser şüphesi gereği isteniyor, senin sorunun rahmin inceltilmiş olması zaten. burada bir ifade yanlışlığı var.
ama yok bu doktorun talebiyse yuh diyorum. belki avukat yanlış anlatmıştır sana.
birde bu tür mahkeme tutanaklarına çok tuhaf ifadeler girebiliyor, konuyu bilmeyen bir hakimse kendince anladığını söylüyor, yazıcıda çat çut yazıyor oldu bitti.

bende anlamadım benimle ne alakası var..avukat sana yazı geldimi dedi ama daha elime birşey geçmedi o dosyayı incelemiş..zaten böyle bir işlemi asla yaptırmayı düşünmüyorum ne alaksı var benimle itiraz edeceğim..histeroskopi falan bekliyordum bende..bakalım sonuç gelsin bende gerekeni yapacağım..zaten avukatıma söyledim istedikleri şeyi kendi dr umda yaptırırım sadece başka bir yerde yaptırmam dedim..ama histeroskopi diye düşünüyordum.
yıldızcığım çok saol cnm benim burda destek olmanız en büüyük yardım bana..hakim kadınmı erkekmi bilmiyorum.ama böyle bir karar verdiğine göre işi bilmediği kesin bari bir bilene gönderin değilmi ama..
ben bu işin sonunu asla bırakmayı düşünmüyorum o şahsiyet cezasını bi şekilde çekecek..ama er ama geç öle çok canımı yaktıki..birde alay eder gibi doğuştan kısır o, ben yanlış birşey yapmadım demiş..çok sinirlenmiştim birde hala insan acaba doğrumu diye düşünüyor ama dr uma söylediğimde çok sinirlendi ne demek o nasıl bir ifade çok aptalca nasıl hamile kaldın o zaman hem rahmi olan yumurtası çalışan bi kadına nasıl böyle birşey söyleyebilir kendi kendiyle çelişmiş dedi..içim rahatladı..ALLAH böyle dr lardı ıslah etsin beyaz önlük giymekle dr olunmuyor işte..
ama olan bizlere oluyor onun bir anlık hatası ihmali insandan neler götüyor..
en çok üzüldüğüm o insanın hala bu işi yapması başka canlar yakması..

çiğdem yıldız'a katılıyorum muhtemel zarar vermeyecek birşeydir ama gerekirse o talebede itiraz edersiniz. Yakında tüp bebeğe başlıyorum hiçbir şekilde rahmime dokundurtmam denebilir. Hem anlamadığım biyopsiyle alakası ne olaki ? Çok çok elzemse histeroskopi ile görüntülenilir. Hemen kabul etme araştır bence.

eet cnm kabul etmeyi düşünmüyorum zaten...ben histeroskopi olmak için bu kararı bekliyordum..dayım söylemişti öle bi karar çıkacak diye 2 işlem yaptırmak istemiyodum ben histeroskopi beklerken biyopsi çıktı..neye bakacaklarsa hayret birşey..ama dediğim gibi zaten hemen onlar istedi diye yaptırmam hiç birşey akıllandım ben o konuda fazlasıyla ..

canım ya şimdi doğal yoldan kalınlaşması için bişey yapabilirmiyim aşılamaya faydası olması için
geçmişe şöyle bi göz attımda nar suyu falan var faydası oluyormu gerçekten içeyimmi bende

cnm eet nar suyunun faydası olduğunu düşünüyorum ben..sonuçta zararlı birşey değil iç bence en azından denemiş olursun..birde ben kullamadım ama tebekon kullanan arkadaşlar vardı..
inşşş bebeğine kavuşursun..

çiğdem avukatın mutlaka akıl eder ama ben de şunu söylemek istiyorum "bilirkişi" atanmasını talep edebilirsiniz, bilirkişi herşeyi noktasına virgülüne inceliyor dinliyor araştırıyor. tabii bu bilirkişi yi isteyince hakiminde buna gerek olduğunu düşünmesi ve ataması lazım.
hakimlerden çok daha detaylı inceliyor dosyayı bunlar. zaten bilirkişi bir doktor olacaktır ve eğer gerçekten doktor olurken insanlığını yitirmemişse, olayı aydınlatacaktır.
aklıma geldi söyliyeyim dedim.... bizde bir mahkememiz için bilirkişi istemiştik, ama malesef bilirkişiyi karşı taraf satın almıştı, güzel ülkemin güzel insanları her yola başvuruyor ne yazıkki...

doktorlardan ne kadar nefret ediyorum bir bilseniz, hem kendi yaşadıklarım , hem medyadan duyduklarım hemde yakın çevremde yaşananlar..... hepsi bu nefretin kaynağı ama ne yazıkki onlara da muhtacız, allah helal süt emmiş insanlığını kaybetmemiş olana ve de diplomasını hak etmiş olana düşürsün hepimizi.

bundan 5-6 yıl önce komşumun 8 yaşında bir oğlu vardı ve 10 yıllık bir uğraştan sonra gelmiş çok kıymetli bir çocuktu. okulda kolu kırılıyor, alçıya alınıyor ve bir süre sonra yamuk kaynadığı anlaşılıyor, kemiğe operasyonla düzelticez diyorlar, o sabah biz işe giderken karşılaşıyoruz, bunlarda anne baba çocuk hastaneye gidiyorlar, geçmiş olsun diyoruz. akşam işten geliyoruz apartmanın önü mahşer yeri gibi.... akraba eş dost ... ne oldu diyoruz, çocuk narkoz nedeniyle ölmüş....... ve 2 yıl kadar mahkeme sürüyor, sonuç verilen narkoz yaşına kilosuna falana filana uygunmuş... onun bünyesi zayıfmış gibi suçlayıcı bir ifade... sonuç çocuk öldüğüyle anne baba yandığıyla kalıyor.
kadıncağız okul servisi zamanı kapıyı açar avaz avaz "neden gelmiyorsun" diye bağırırdı hep.... nasıl tüyler ürpertici nasıl acı feryatlardı.... şuan çok kötü oldum aklıma gelince. burdan taşındılar, bazen rastlaşıyoruz ne zaman görsem gözlerde hep yaş var, acı hep taze.

bizim ülkemizde insan hayatı o kadar ucuzki, bunu ucuzlatanda bizim yasalarımız, özellikle doktorların adam gibi işini yapması için daha ağır müeyyideler gerekli. İşte o zaman yalnızca kasaya girecek para hesabı yerine hastayı düşünmeye başlayacaklardır. Hastayı kesip biçmeden önce işimi adam gibi yapıyormuyum diye durup düşüneceklerdir.

doktorlardan ne kadar nefret ediyorum bir bilseniz, hem kendi yaşadıklarım , hem medyadan duyduklarım hemde yakın çevremde yaşananlar..... hepsi bu nefretin kaynağı ama ne yazıkki onlara da muhtacız, allah helal süt emmiş insanlığını kaybetmemiş olana ve de diplomasını hak etmiş olana düşürsün hepimizi.

bundan 5-6 yıl önce komşumun 8 yaşında bir oğlu vardı ve 10 yıllık bir uğraştan sonra gelmiş çok kıymetli bir çocuktu. okulda kolu kırılıyor, alçıya alınıyor ve bir süre sonra yamuk kaynadığı anlaşılıyor, kemiğe operasyonla düzelticez diyorlar, o sabah biz işe giderken karşılaşıyoruz, bunlarda anne baba çocuk hastaneye gidiyorlar, geçmiş olsun diyoruz. akşam işten geliyoruz apartmanın önü mahşer yeri gibi.... akraba eş dost ... ne oldu diyoruz, çocuk narkoz nedeniyle ölmüş....... ve 2 yıl kadar mahkeme sürüyor, sonuç verilen narkoz yaşına kilosuna falana filana uygunmuş... onun bünyesi zayıfmış gibi suçlayıcı bir ifade... sonuç çocuk öldüğüyle anne baba yandığıyla kalıyor.
kadıncağız okul servisi zamanı kapıyı açar avaz avaz "neden gelmiyorsun" diye bağırırdı hep.... nasıl tüyler ürpertici nasıl acı feryatlardı.... şuan çok kötü oldum aklıma gelince. burdan taşındılar, bazen rastlaşıyoruz ne zaman görsem gözlerde hep yaş var, acı hep taze.

bizim ülkemizde insan hayatı o kadar ucuzki, bunu ucuzlatanda bizim yasalarımız, özellikle doktorların adam gibi işini yapması için daha ağır müeyyideler gerekli. İşte o zaman yalnızca kasaya girecek para hesabı yerine hastayı düşünmeye başlayacaklardır. Hastayı kesip biçmeden önce işimi adam gibi yapıyormuyum diye durup düşüneceklerdir.

çok üzüldüm gerçekten :(((( dayanılmaz bir acı ALLAH sabır versin o insanlara..
gerçekten bu ülkede insan hayatı çok ucuz kendi canlarına dokunmayınca hiç acımıyorlar ama hepimiz insanız onlarda insan kimsenin ahı kimsede kalmaz...

bize kaymakamlık bir bilirkişi atamıştı adam elimde kalacaktı :))) kürtaj yapan hastaneden atamış telefon etti beni çağırdı hastaneye istemeyerekde olsa gittim..ifademi aldı yaa adam nerdeyse beni suçladı bana dr un dediğine bakın 'eskiden biz öle amaliyatlar yapardık kanlar içinde kalırdı hasta bayma falan yoktu neler yaşardık ama kimse sesini çıkarmazdı şimdi milletin ayağına taş deyse mahkemeye veriyor' düşünebiliyomusunuz drlar hastalarının bilinçlenmesini istemiyorlar.biz bildiğimiz gibi keselim biçelim olmadı başka şeyler yapalım karşımızdakinin sesi çıkmasın diyorlar.. ben yuhh demiştim orda adamla baya tartışmıştım neseki avukatım yanımdaydı baştan uyarmıştı beni yanlı olur aman sakin ol diye..
tabiii bunlara kızıpda ii dr ların hakkını yemememiz gerekiyor içlerinde gerçekten işini ii yapanlarda var..inşş artık öleleriyle denk geliriz..RABBİM beterinden korusun ama çok yorucu bir yol..

arkadaşlar ben bı topic açtım nolur ona bı bakın, 3.kez tup deneyıp 2si tutan ama çeşitli nedenlerle devam etmeyıp 3. cude blast konulan da şans ne olur? buraya cok detay yazmayım, yardımlarınızı rica ediyoruz,
( cok ama cok yakın can arkadaşım için) lütfennnnnnnnnnnnnnnnn:))),

sevgilerrr, bugun transfer sonrası perşembe oldu 3.gun oluyor, transfer guu sayılmıyor demi?, sadece kasıkları sızlıyor bazen hafıf ağrı oluyor halen bırsey yok, 2 kez daha evvel tutmustu ama devamı gelmedı sımdı blast verdıler ne olur şansı ne dıyorsunuz?, embrıo tutuldugu an ımplan oldugu an hep hıssettmıs hafıf bulantı ve ıc fenalıgını anlık olarak, bunda henuz birşey yokmus çok endişeliyiz tabi ben çaktırmıyorum, sağolsun bazı arkadaşlar cok guzel moral verdiler ama, transfer olanlarınız bilirler daha cok sey duymak ıstenıyor galına deneyımlerden:)),

herkese ıyı pazarlarrrrr darısı bize olsunnn:)

çok üzüldüm gerçekten :(((( dayanılmaz bir acı ALLAH sabır versin o insanlara..
gerçekten bu ülkede insan hayatı çok ucuz kendi canlarına dokunmayınca hiç acımıyorlar ama hepimiz insanız onlarda insan kimsenin ahı kimsede kalmaz...

bize kaymakamlık bir bilirkişi atamıştı adam elimde kalacaktı :))) kürtaj yapan hastaneden atamış telefon etti beni çağırdı hastaneye istemeyerekde olsa gittim..ifademi aldı yaa adam nerdeyse beni suçladı bana dr un dediğine bakın 'eskiden biz öle amaliyatlar yapardık kanlar içinde kalırdı hasta bayma falan yoktu neler yaşardık ama kimse sesini çıkarmazdı şimdi milletin ayağına taş deyse mahkemeye veriyor' düşünebiliyomusunuz drlar hastalarının bilinçlenmesini istemiyorlar.biz bildiğimiz gibi keselim biçelim olmadı başka şeyler yapalım karşımızdakinin sesi çıkmasın diyorlar.. ben yuhh demiştim orda adamla baya tartışmıştım neseki avukatım yanımdaydı baştan uyarmıştı beni yanlı olur aman sakin ol diye..
tabiii bunlara kızıpda ii dr ların hakkını yemememiz gerekiyor içlerinde gerçekten işini ii yapanlarda var..inşş artık öleleriyle denk geliriz..RABBİM beterinden korusun ama çok yorucu bir yol..

canım allah onu bildiği gibi yapsın vede yapacaktır inanıyorum, o bilirkişiye itiraz etseydiniz, bunada hakkınız var, şimdi bilirkişi olayı kapandı mı peki ?

arkadaşlar ben bı topic açtım nolur ona bı bakın, 3.kez tup deneyıp 2si tutan ama çeşitli nedenlerle devam etmeyıp 3. cude blast konulan da şans ne olur? buraya cok detay yazmayım, yardımlarınızı rica ediyoruz,
( cok ama cok yakın can arkadaşım için) lütfennnnnnnnnnnnnnnnn:))),

sevgilerrr, bugun transfer sonrası perşembe oldu 3.gun oluyor, transfer guu sayılmıyor demi?, sadece kasıkları sızlıyor bazen hafıf ağrı oluyor halen bırsey yok, 2 kez daha evvel tutmustu ama devamı gelmedı sımdı blast verdıler ne olur şansı ne dıyorsunuz?, embrıo tutuldugu an ımplan oldugu an hep hıssettmıs hafıf bulantı ve ıc fenalıgını anlık olarak, bunda henuz birşey yokmus çok endişeliyiz tabi ben çaktırmıyorum, sağolsun bazı arkadaşlar cok guzel moral verdiler ama, transfer olanlarınız bilirler daha cok sey duymak ıstenıyor galına deneyımlerden:)),

herkese ıyı pazarlarrrrr darısı bize olsunnn:)

iki gebeliği varsa, doğurgan bir rahme sahip demektir bu önemli bir artı puan.
blast olması diğer artı puan. bence şansı yüksek. embriyolarına ve kendine güvensin. yaşı kaç? neden düşük yapmıştı? transfer sırasında rahim kalınlığı neymiş?
3. gün belirti aramak için çok erken , kasık ağrısı olumluya işaret diyorlar ama diyenlerin yalancısıyım. 12 gün belirtilere hiç takmamak lazım. sakin olmak diğer artı puan çünkü.
bulantı falan çok erken bence. eğer kendini çok strese sokuyorsa iç fenalığı ondandır.
hayırlısı olsun.

iki gebeliği varsa, doğurgan bir rahme sahip demektir bu önemli bir artı puan.
blast olması diğer artı puan. bence şansı yüksek. embriyolarına ve kendine güvensin. yaşı kaç? neden düşük yapmıştı? transfer sırasında rahim kalınlığı neymiş?
3. gün belirti aramak için çok erken , kasık ağrısı olumluya işaret diyorlar ama diyenlerin yalancısıyım. 12 gün belirtilere hiç takmamak lazım. sakin olmak diğer artı puan çünkü.
bulantı falan çok erken bence. eğer kendini çok strese sokuyorsa iç fenalığı ondandır.
hayırlısı olsun.

canım saol supersın sen, yaşı 39 , diğerleri kalp atışı olmadıgı ıcın kurtajla sonuçlandı, rahım ıyı demıs dr cm bilgisi vermemiş , o da şimdi 2.kürtajdan sonra acaba gene rahım tutarmı dıye endıe edıyor birde miyomları da, ıkı tane ufak çaplı ama sonucta rahımde yanı, bakalım artık hersey şansa tabı once yuce tanrımıza onun takdırıne kalıyor canım, 7 yıldır uğraşıyorlar karı koca bitap oldular artık bu son şansları zaten maddı manevı guclerı kalmadı cunku, hayırlısı,
tekrar tesekkur ederım yıldzcım canımmmm:)

canım saol supersın sen, yaşı 39 , diğerleri kalp atışı olmadıgı ıcın kurtajla sonuçlandı, rahım ıyı demıs dr cm bilgisi vermemiş , o da şimdi 2.kürtajdan sonra acaba gene rahım tutarmı dıye endıe edıyor birde miyomları da, ıkı tane ufak çaplı ama sonucta rahımde yanı, bakalım artık hersey şansa tabı once yuce tanrımıza onun takdırıne kalıyor canım, 7 yıldır uğraşıyorlar karı koca bitap oldular artık bu son şansları zaten maddı manevı guclerı kalmadı cunku, hayırlısı,
tekrar tesekkur ederım yıldzcım canımmmm:)

diğer başlıktaki sorularınıda okudum hepsine burdan cevap vereyim
miyomlar tutmaya engel olacak yerde olsa onları baştan alırlardı, ayrıca kalbinin durma nedenide miyomlar olamaz. miyom konusunu daha önce konuşmuştuk seninle. bir miyomun düşük sıkıntısı yaratabilmesi için çapının en az 6 cm olması gerekiyor. bende miyomlarla çok boğuştumda. sonrada bebekle birlikte aynı anda büyümesi gerekiyor.
2 kürtaj keşke olmasaydı, ama artık olmuş , ama yapılış şekli önemli, belkide hiç hasar vermemiştir. bunuda histeroskopi söyler. bence kürtajada takılmaya gerek yok. rahim 7 mm ve üzeri kürtaj olsun olmasın şans var. histeroskopi olmuşmu?
birde dış gebelik sormuşsun. dış gebelik hemen kendini belli etmez, sonuç alınıyor değerlerdeki anormallikler üzerine şüpheleniliyor. ağrı sancı ise 12 gün sonra ortaya çıkıyor. bende öyle olmuştu, sonuç aldıktan sonra feci sancılanmıştım.
hem hep olumsuza yormak yerine, olumluya yorup evrene doğru sinyaller göndermek gerek. sen bu konuda çok daha bilgiliydin. bence en çok bu konuda yardımcı olmalısın.
son söz olarak bence her şekilde blast embriyo ve yeterli kalınlıkla şansı var. allah nasip etmiş olsun yeterki.
tekrar hayırlısı...

Günaydın kızlar,

Nazenin mesajından heyecanını anlayabiliyorum ancak tecrübelerimizden öğrendiğimiz belirtilere takılmaması. Diyeceksin ki takılmamak mümkün mü, çok zor ama başarabilirse ne güzel.

Öyle şeyler okuduk ki 2 tane 2. gün embriyosuyla ikiz hamilelik, bir tane 2. gün embriyosu ile tek yumurta ikizleri, 3 tane blast emb. ile olumsuz sonuç. Evet çok umut pompalayan birşey yazmadım ama ne yaparsak yapalım 12 gün bir şekilde geçiyor. Ve en önemlisi tutmasından ziyade sağlıkla devam etmesi. Yazılmışsa her şekilde tutuyor, yazılmamışsa ne olursa olsun tutmuyor. İnşallah yazılmış olsun demekten başka birşey elden gelmiyor. (Çok çok heyecanlı ise 10. gün baktırabilir bence. )

İnşallah çok mutlu sonuç alırsınız.

Son düzenleme:
kızlar sağolun ya, evet ben de tecrübeliydim göya ama çok yakın can dostum olunca kendım gıbı heyecan yaptım cunku o fecı yapıyor, cunku bu son sansı, artık daha birey yapamıycak, kocası ilede bayağı gerginler, sanki transferı o oldu, hey allahım ya dövesim geliyo valla,

kıza yat yat evde hıc bırsey yapma gerekırse kadın tutarız demıs, yavrum buda para cok gıttıya yok ya du bakalı bı netleşisinde o zaman bakarız demiş, gerekirse annem gelir annemi arayım demiş kocası, ya olcak işmi kimse bilmiyor diyor ben kadına nasıl iş yaptırım kadın 72 yasında diyor onu getır bunu yap, sunu hallet denirmi diyor, sonrada tartışmışlar işte, şimdi sonuç negatif çıkarsa benden bilcek valla diye bu seferde kendini suçluyor, şu erkekler neden böyleeeeee, ben gerçi diycemi dedim kocasına da, bende stresliyim beni kimse anlamıyor diyor ,ne dersinki:) stresliymiş...

kızlar çok saolun valla sizler ordınaryus prof gibisiniz:), kurtaj tabi mecburen oldu 2. de kalbı duyulmayınca gercı basta oluyor sonra duruyor bellı belırsız, tum genetık testeri yaptılar yaa, bende burdan ne öğrendiysem ona anlattım, hayıt viola, işte pekmez bal amann neler neler yazık, şöyle bir durum var, kocası musevi, ailesi biraz bu tip şeyleri kabul etmeyen cinsten, o yüzden tedaviyi kimseye diyemiyor, bilen bir tek benim, hayatı zaten çok yoğun kafası sürekli işde, nasıl olduysa bu tedavide güzel yum.toplandı,

2.kürtajdan sonra histereskopi felan yapılmamış, aslında evet keşke deseydım ozaman bak benım bile hiç aklıma gelmedi ama dr porf herhalde derdi birşey demi? hiç demeyim ben şimdi ona kafasına takmasın demi,

rahimi sor dedim illaki dun aramış asistanı, sevgi hn endemetrium çok güzel hiç tasa yapmayın, fazla estrofeme de gerek yok gunde ıkı yeter demıs sabah akşam,

artık şans ve kader kısmet, birde cok kuralcıdır illaki test gununde yapar testı, genede deyimi olanlar paylaşsın rica edeceğim,

dediğiniz gibi mesela, ben tek 2. gun emb ile kalmıştım, ama blast tutmayan da var, işte bi bilsek neye göre ahhhh, sonu tabi güzel gelsin,

tek avantajımız daha evvel ıkı kez tutmuş olması, beklemekden başka yapcak birşey yok tabi,,
tekrar saolun kızlar teşekkür ederimmm,optum hepinizi:))

beni ilk denememde 3. gün embriyosu ile hamilelik oluşmuştu ama kalp atımı olmadı son denemede ise 2 adet 5 gün embriyosu ile tutunmadı hemde şu belirti denilen sinir bozucu şeylerin hepsini yaşamışken kasık ağrısı kahve rengi leke cart curt bak hala moralim bozuluyo ben tamam işte 5. gün embriyosu belirtilerde tamam dediğim gün negatifi aldım açıkçası sadece sakin olup dua etsin ve fazla koşuşturmasın.ben 5. gün toplantı için ist gittim yoğun bi toplantıydı gerçi bunlar bahane olacaksa olurdu ama işte kafamda hep soru işareti kaldı keşke gitmeseydim istanbula keşke....
doktorlar zaten yatmanıza çok gerek yok ama psikolojik açıdan rahat olmanız kendinizi rahat hissetmeniz için diyolar sanırım benim kide o durum

bu arada ilginç benimde hamileliklerimde hep kalp atımı sorun oldu ilki çok geç kalp atımı ve kürtaj ikincisi ise hiç kalp atımı yok tüm genetikler temiz bende 3 tüp bir iptal olmuş dondurulmuş tedavisi oldum.doktor pgd önerdi bidahaki denemede şimdi çarşamba günü egede bi genetik profösörüne gideceğiz sanırım en doğru yolu o gösterecek bize
umarım bu tarz şeylere gerek kalmadan kucağına alır bebeğini arkadaşın...

beni ilk denememde 3. gün embriyosu ile hamilelik oluşmuştu ama kalp atımı olmadı son denemede ise 2 adet 5 gün embriyosu ile tutunmadı hemde şu belirti denilen sinir bozucu şeylerin hepsini yaşamışken kasık ağrısı kahve rengi leke cart curt bak hala moralim bozuluyo ben tamam işte 5. gün embriyosu belirtilerde tamam dediğim gün negatifi aldım açıkçası sadece sakin olup dua etsin ve fazla koşuşturmasın.ben 5. gün toplantı için ist gittim yoğun bi toplantıydı gerçi bunlar bahane olacaksa olurdu ama işte kafamda hep soru işareti kaldı keşke gitmeseydim istanbula keşke....
doktorlar zaten yatmanıza çok gerek yok ama psikolojik açıdan rahat olmanız kendinizi rahat hissetmeniz için diyolar sanırım benim kide o durum

bu arada ilginç benimde hamileliklerimde hep kalp atımı sorun oldu ilki çok geç kalp atımı ve kürtaj ikincisi ise hiç kalp atımı yok tüm genetikler temiz bende 3 tüp bir iptal olmuş dondurulmuş tedavisi oldum.doktor pgd önerdi bidahaki denemede şimdi çarşamba günü egede bi genetik profösörüne gideceğiz sanırım en doğru yolu o gösterecek bize
umarım bu tarz şeylere gerek kalmadan kucağına alır bebeğini arkadaşın...

ahhh pınarcımm canımm, ne kadar tatsız şeyler yaşamışsın sende be aman beee valla yaa, bende 2 kez oyle oldum 3cuye basladım ama valla cesaret edemedım sonbahara kaldı ozaman yapcam yaz bıtsın de,

dedıgın cok dogru bu ıs neye göre oluyor yada olmuyor hıc bılmıyoruzkı al blast konmus olmamış, 2.cı gunle kalmışsın ben tek ıle kalmıstım mesela, ama blastlada garantı degıl sadece sansı artırıyor dıyorlar e madem artırıyor hem de 2, 3 konuyor neden olmuyor demı?,

bunda da yanı arkadaşım da da ıkı kez tutmasına rağmen ama ıkı kurtaj var sımdı bakalım nolcak,
bugun 4.gunu ve hıc belırtı yok, öğlen ıızn almıs gelmıs eve yatıyormus su anda,

bak benım her ıkısınde de hıc o leklenme aşırı ağgrı felan olmamıstı, sadece regl ağrısı oluyordu okadar o da normal zaten gunu geldıgı ıcın oluyordu, ancak her ıkı denemede de son gunlere doğru yanı testın, sağda solda yumurtalıklarda aşağı cekılıyor mus gubu sankı bırısı asılıyormus da sunduruyormus gıbı garıp bır ağrı oluyordu ozellkıle hapsırınca oksurunce yatakta gerınırken felan:) bu hamıle demekmıs dr demıstı , ama herkesde farklı bu belırtıler,

mesela bu arkadaşımın her ıkı denmesın de de 2. gun ve 3. gun de embrıoa gunune göre, ımplant anında belkıde oyle yorum yaptık bız, anlık bır ıc fenalıgı ve bas donmesı oldu , anlık ama bulantu ve bas donmesı çok kısa bı an, 2. kez olunca tesaduf olamaz demıstı ve poz cıkınca aa bu belırtı demekı ben boyle hıssedıyorum demıstı,
ancak bu sefer henuz oyle bırsey yokmus, bu dıyor 5.gun embr acaba 5.gun mu olur kı ımplantı dıyor sımdı yarını beklıyor hey allahım bende 2 kez olunca allah allah dedım olabılır mı gercekten yada olmaması kötu bır ısaret mı bılemedık tabı,
dr a sormus bunu, o da takılmayın bunlara bunda olmayabılır demıs heh neye göre dedıyse,

durum bu hepimiz için hayırlısı kızlar saolun valla yaa,

Back
X