beni ilk denememde 3. gün embriyosu ile hamilelik oluşmuştu ama kalp atımı olmadı son denemede ise 2 adet 5 gün embriyosu ile tutunmadı hemde şu belirti denilen sinir bozucu şeylerin hepsini yaşamışken kasık ağrısı kahve rengi leke cart curt bak hala moralim bozuluyo ben tamam işte 5. gün embriyosu belirtilerde tamam dediğim gün negatifi aldım açıkçası sadece sakin olup dua etsin ve fazla koşuşturmasın.ben 5. gün toplantı için ist gittim yoğun bi toplantıydı gerçi bunlar bahane olacaksa olurdu ama işte kafamda hep soru işareti kaldı keşke gitmeseydim istanbula keşke....
doktorlar zaten yatmanıza çok gerek yok ama psikolojik açıdan rahat olmanız kendinizi rahat hissetmeniz için diyolar sanırım benim kide o durum
bu arada ilginç benimde hamileliklerimde hep kalp atımı sorun oldu ilki çok geç kalp atımı ve kürtaj ikincisi ise hiç kalp atımı yok tüm genetikler temiz bende 3 tüp bir iptal olmuş dondurulmuş tedavisi oldum.doktor pgd önerdi bidahaki denemede şimdi çarşamba günü egede bi genetik profösörüne gideceğiz sanırım en doğru yolu o gösterecek bize
umarım bu tarz şeylere gerek kalmadan kucağına alır bebeğini arkadaşın...
ahhh pınarcımm canımm, ne kadar tatsız şeyler yaşamışsın sende be aman beee valla yaa, bende 2 kez oyle oldum 3cuye basladım ama valla cesaret edemedım sonbahara kaldı ozaman yapcam yaz bıtsın de,
dedıgın cok dogru bu ıs neye göre oluyor yada olmuyor hıc bılmıyoruzkı al blast konmus olmamış, 2.cı gunle kalmışsın ben tek ıle kalmıstım mesela, ama blastlada garantı degıl sadece sansı artırıyor dıyorlar e madem artırıyor hem de 2, 3 konuyor neden olmuyor demı?,
bunda da yanı arkadaşım da da ıkı kez tutmasına rağmen ama ıkı kurtaj var sımdı bakalım nolcak,
bugun 4.gunu ve hıc belırtı yok, öğlen ıızn almıs gelmıs eve yatıyormus su anda,
bak benım her ıkısınde de hıc o leklenme aşırı ağgrı felan olmamıstı, sadece regl ağrısı oluyordu okadar o da normal zaten gunu geldıgı ıcın oluyordu, ancak her ıkı denemede de son gunlere doğru yanı testın, sağda solda yumurtalıklarda aşağı cekılıyor mus gubu sankı bırısı asılıyormus da sunduruyormus gıbı garıp bır ağrı oluyordu ozellkıle hapsırınca oksurunce yatakta gerınırken felan:) bu hamıle demekmıs dr demıstı , ama herkesde farklı bu belırtıler,
mesela bu arkadaşımın her ıkı denmesın de de 2. gun ve 3. gun de embrıoa gunune göre, ımplant anında belkıde oyle yorum yaptık bız, anlık bır ıc fenalıgı ve bas donmesı oldu , anlık ama bulantu ve bas donmesı çok kısa bı an, 2. kez olunca tesaduf olamaz demıstı ve poz cıkınca aa bu belırtı demekı ben boyle hıssedıyorum demıstı,
ancak bu sefer henuz oyle bırsey yokmus, bu dıyor 5.gun embr acaba 5.gun mu olur kı ımplantı dıyor sımdı yarını beklıyor hey allahım bende 2 kez olunca allah allah dedım olabılır mı gercekten yada olmaması kötu bır ısaret mı bılemedık tabı,
dr a sormus bunu, o da takılmayın bunlara bunda olmayabılır demıs heh neye göre dedıyse,
durum bu hepimiz için hayırlısı kızlar saolun valla yaa,