- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #1.541
oh çok sevindim genetikten bir sorun çıkmamasına. aslına bakarsan genetikle ilgili sorunu çıkan o kadar az ki. diğer sorunuda hiç dert etme. IMSI tekniğiyle o işide çözersiniz.
nşallah karamelcim ankarada kaan aydos ile iletişime geçtik bu konuda çok iyiymiş eylül ayındada kontrole gideceğiz inşallah hepimiz için herşey çoookk güzel olur.
bu arada kızlar benn ttatile çıkıyorum eşimle küçük bir akdeniz turu :)) yarın akşam uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım inşallah seneye bebişimle giderim hepinizi öptümmmm
pınarcımm slm yazdığını okudumm inşallah tahliller normal çıkarr canımm bende de kan pıhtılaşması var onun tedavisi kolay canım iğne ve aspisrin doğuma kadar kullancakmışız canım bol bol dua et mübarek aylardayızzz benim bu tedavimde değerlerim çok kötü arttı başta çok ağladım dua ettim kuran okudumm rabbime sığındımm ve rabbim beni kapısından boş çevirmedi ben buna inanırımm bunu söylerimm her şey dua ile rabbim sevdiği kulna dert vberirmişşş inşalahh senin de yüzünn gülecek canım bende 6 yıldır bilirim bu hasretini ne olduunuuuu
arkadaşlar beni dövebilirsiniz size izin veriyorum...bu tokat bana buda beni üzen doktora...
bugün başka bir hastaneye gittik...kadın baktı kesen düzgün değil düşük tehliken var dedi..bebek gözüküyor ama kalp atışı yok dedi...
biz eşimle yıkıldık tabi ağlamaktan mahvoldum...sonra eşime dedim kendi tüpçü doktorumuza gidelim diye...
neyse kendi doktorumuza gittik... doktorum baktı gayet düzgün bir kese ,içinde bebek ve kalp atışı
tabi ben bu kez sevinçten deli gibi ağlamaya başladım...
canım doktorum para bile almadı bizden....(eşimde sırf pahalı diye başka doktora götürmüştü beni) bu tokatta eşime gelsin
çok mutluyum arkadaşlar...bebeğim benimle...rabbim inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin...
ömrümden ömür gitti valla....
hayatım çok sevindim, korkma artık lütfen, bu sefer bebeğin seni hiç bırakmayacak, sağlıkla kucağına alacaksın canım benim ya, senide bebişinide koskocaman öpüyorummm,arkadaşlar beni dövebilirsiniz size izin veriyorum...bu tokat bana buda beni üzen doktora...
bugün başka bir hastaneye gittik...kadın baktı kesen düzgün değil düşük tehliken var dedi..bebek gözüküyor ama kalp atışı yok dedi...
biz eşimle yıkıldık tabi ağlamaktan mahvoldum...sonra eşime dedim kendi tüpçü doktorumuza gidelim diye...
neyse kendi doktorumuza gittik... doktorum baktı gayet düzgün bir kese ,içinde bebek ve kalp atışı
tabi ben bu kez sevinçten deli gibi ağlamaya başladım...
canım doktorum para bile almadı bizden....(eşimde sırf pahalı diye başka doktora götürmüştü beni) bu tokatta eşime gelsin
çok mutluyum arkadaşlar...bebeğim benimle...rabbim inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin...
ömrümden ömür gitti valla....
canım gözün aydınn rabbim tamamına erdirsinnnnn kendi dr.da bırakma ben o hatayı kızımda yaptığım için akıllandımm tabi takdir ALLAH tan ama biz tedbirimizi alalımm değil miiiii
çok geçmiş olsun mavi, ne büyük üzüntü yaşamışsın hiç yoktan yere. ne diyeyim o şokun üzerine iki kere gözünaydın canım.
o doktora çok sinirlendim böylelerini şikayet etmek gerekli ..burada yazıp çiziliyor kalp atşı duyulmadı diye.şimdi aklıma geliyorda başka doktora gidip ondanda teyit almalı. yoksa onca zahmetle gelen bebekler bir doktorun eşşşşekliği yüzünden gidiverecek. böyleleri nasıl doktorum diyor hala aklım almıyor. allahım böyle doktorlardan hepimizi koru.
TATİLE GİDENLER GİDECEKLER YAZIN TADINI ÇIKARANLAR YADA İŞ EV ARASINDA KAVRULANLAR YENİ TEDAVİLER İÇİN HERŞEKİLDE ENERJİ TOPLAYIN BOL BOL
hayatım çok sevindim, korkma artık lütfen, bu sefer bebeğin seni hiç bırakmayacak, sağlıkla kucağına alacaksın canım benim ya, senide bebişinide koskocaman öpüyorummm,bu arada haklısın kocan tokadı haketmiş, üzdü seni neyse sonunda mutluluk haberini almışsınızya, önemli olanda o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?