Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

oh çok sevindim genetikten bir sorun çıkmamasına. aslına bakarsan genetikle ilgili sorunu çıkan o kadar az ki. diğer sorunuda hiç dert etme. IMSI tekniğiyle o işide çözersiniz.

nşallah karamelcim ankarada kaan aydos ile iletişime geçtik bu konuda çok iyiymiş eylül ayındada kontrole gideceğiz inşallah hepimiz için herşey çoookk güzel olur.

bu arada kızlar benn ttatile çıkıyorum eşimle küçük bir akdeniz turu :)) yarın akşam uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım inşallah seneye bebişimle giderim hepinizi öptümmmm

arkadaşlar beni dövebilirsiniz size izin veriyorum...bu tokat bana buda beni üzen doktora...
bugün başka bir hastaneye gittik...kadın baktı kesen düzgün değil düşük tehliken var dedi..bebek gözüküyor ama kalp atışı yok dedi...
biz eşimle yıkıldık tabi ağlamaktan mahvoldum...sonra eşime dedim kendi tüpçü doktorumuza gidelim diye...
neyse kendi doktorumuza gittik... doktorum baktı gayet düzgün bir kese ,içinde bebek ve kalp atışı
tabi ben bu kez sevinçten deli gibi ağlamaya başladım...
canım doktorum para bile almadı bizden....(eşimde sırf pahalı diye başka doktora götürmüştü beni)bu tokatta eşime gelsin
çok mutluyum arkadaşlar...bebeğim benimle...rabbim inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin...
ömrümden ömür gitti valla....

canım gözün aydınn rabbim tamamına erdirsinnnnn kendi dr.da bırakma ben o hatayı kızımda yaptığım için akıllandımm tabi takdir ALLAH tan ama biz tedbirimizi alalımm değil miiiii

pınarcımm slm yazdığını okudumm inşallah tahliller normal çıkarr canımm bende de kan pıhtılaşması var onun tedavisi kolay canım iğne ve aspisrin doğuma kadar kullancakmışız canım bol bol dua et mübarek aylardayızzz benim bu tedavimde değerlerim çok kötü arttı başta çok ağladım dua ettim kuran okudumm rabbime sığındımm ve rabbim beni kapısından boş çevirmedi ben buna inanırımm bunu söylerimm her şey dua ile rabbim sevdiği kulna dert vberirmişşş inşalahh senin de yüzünn gülecek canım bende 6 yıldır bilirim bu hasretini ne olduunuuuu

inşallah mersenemcimm inşallah bu duyguyu isteyen herlese yaşatsın Rabbim çok zor burda bebiş annelerinin gözünün içine bakar olduk eşimle biraz sevsek diye ne zor Rabbim hayırlısı sağlıkla sıhhatle mutlulukla bana ve isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu pıhtılaşma sorununa hiç takılmıyorum iğne ilaç Allahın izni ile hallederiz inşallah tabi tahliller çok önemli inşallah güzel olur herşey aslında herşey boş yeterki rabbim ol desin gerisi boş Allah hepimizin yardımcısı olsun sende inşallah sağ sağlıkla al meleğini kucağına :))

çok geçmiş olsun mavi, ne büyük üzüntü yaşamışsın hiç yoktan yere. ne diyeyim o şokun üzerine iki kere gözünaydın canım.
o doktora çok sinirlendim böylelerini şikayet etmek gerekli .. burada yazıp çiziliyor kalp atşı duyulmadı diye.şimdi aklıma geliyorda başka doktora gidip ondanda teyit almalı. yoksa onca zahmetle gelen bebekler bir doktorun eşşşşekliği yüzünden gidiverecek. böyleleri nasıl doktorum diyor hala aklım almıyor. allahım böyle doktorlardan hepimizi koru.

TATİLE GİDENLER GİDECEKLER YAZIN TADINI ÇIKARANLAR YADA İŞ EV ARASINDA KAVRULANLAR YENİ TEDAVİLER İÇİN HERŞEKİLDE ENERJİ TOPLAYIN BOL BOL

hayatım çok sevindim, korkma artık lütfen, bu sefer bebeğin seni hiç bırakmayacak, sağlıkla kucağına alacaksın canım benim ya, senide bebişinide koskocaman öpüyorummm, bu arada haklısın kocan tokadı haketmiş, üzdü seni neyse sonunda mutluluk haberini almışsınızya, önemli olanda o

canım gözün aydınn rabbim tamamına erdirsinnnnn kendi dr.da bırakma ben o hatayı kızımda yaptığım için akıllandımm tabi takdir ALLAH tan ama biz tedbirimizi alalımm değil miiiii

amin rabbim inşallah hepimizinkini tamamına erdirir...rabbim isteyen dileyen herkesede tez zamanda nasip etsin inşallah...

ah canım sorma öldük valla mahvolduk...eşimle dedik artık heralde bizim çocuğumuz filan olmıycak...evlatlık için başvuru yapmayı planlamaya bile başladım...
çok üzdü bizi ...
hemen birsürü test istedi 458 tl tutuyomuş...bu testlerin içinde beta hcg de var ne alakaysa..6 haftalık gebelik beta hcg ile takip edilmez ki yaaa...kese var bebek var beta hcg ye ne gerek var...bide diyorki muhtemelen değerin düşük çıkacak çünkü bebek beslenemiyor diyor...o yüzden progesteronu dozunu yükselteceğiz diyor...sanki progesteron beta hcg yi yükseltecek...
eşimle ikimizde aptala döndük resmen...sonra gittik biyere oturduk ben kendi doktorumdan randevu aldım 3 saat sonraya verdiler...
doktorcuğum herşeyi güzel güzel gösterdide rahatladık...
allah o kadınada akıl fikir versin....

çok teşekkür ederim canım...inşallah bu kez sağlıkla tamamına ermek nasip olur...
mutlu haberi aldık çok şükür darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah...
bizde seni öptük teyzesi senden kardeş istiyoruz ona göre
hep olumlu ol sakın kendini kasma rahat ol...rabbim yüzünü güldürsün...

hayırlı ramazanlar arkadaşlar...kimseler uğramaz olmuş buraya...
ben bilgisayarın başında oturamıyorum...içime bi sıkıntı giriyor,fenalık hissi geliyor...
bugün biraz düzeldim de öyle geldim...
inşallah herkes iyidir...
rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine isteyen dileyen hiç kimsenin kucağını boş koymasın...

hayırlı ramazanlar arkadaşlar inşallah bu mübarek günlerde dualarımız kabul olur kucaklarımızda bebişlerimiz uyur:))

mavicim hadi sıkma canını çok güzel olacak herşey...

slm arkadaşlar..bayadır yoktum biraz tatil yaptık biraz ewin inşaat işleri vardı giremedim bir türlü..
sayfamız baya yavaşlamış..
yıldız sınav sonucum pek ii değil cnm 78 aldım istediğim puan değil bekliycez bakalım..
sizler nasılsınız inşşş herkes için herşey yolundadır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…