- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #1.501
arkadaşlar rabbime ne kadar şükretsem azdırhamileyiiiimm
değerim 93
maşallah benim bebeğime tutunmuş annesine kuzum...
daha yeni öğrendim dakikalarca ağladım...bu benim dördüncü hamileliğim inşallah bu kez tamamına ererim..sağlıkla kucağıma alırım...AMİİİNNN..bir iki damla kanamam olmuş çok korkuyorum...
NE OLUR DUA EDİN ARKADAŞLAR ÇOK İHTİYACIM VAR BUNA...
RABBİM İSTEYEN DİLEYEN HİÇ KİMSEYİ KUCAĞI BOŞ KOYMASIN İNŞALLAH...AMİİİİNNN...
Canım benim seni çok çok tebrik ediyorum minişinle beraber sağlıklı hamilelik diliyorum :)) Doğum haberlerinide alırız inşş :))
cnmmmmmm harika bi haber bu çok harikaaa.....çok sevindim bütün arkadaşlarım gibi..sınav öncesi böyle güzel bi haber duymak çok harika...dualarım seninle..bebeğin o pamukdan yatağına gömülsünde büyüsün inşşş...9 ay hep seninle 9 ay sonra sağlıkla kuacağına almak nasip olsun.....
DARISIDA BU FORMUN DİĞER GÜZEL ANNELERİNE OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
çiğdemmm
seninde sınava çok az kaldı kendine güven inanıyorum çok mutlu döneceksin o sınavdan..
mahkemeden haber yok dimi?
valla topik şenlendi hamilelik haberiyle..
genelde kuş uçmaz kervan geçmez vaziyetlerindeydik.
güzel dileklerine kocaman amiiiiiiiiiinnnnnnnnn........inşallah herşey yolunda gider bu kez...ve sizleride peşimden tez zamanda bekliyorum canım...2011 hamilelik senesii olsuuunn....rabbim herkesi yavrusuna kavuştursun....
diğer hamileliklerde kalp atışı alınamadı biride dış gebelik oldu...
bütün testler yapıldı kan pıhtılaşması çıktı bende...kan sulandırıcı kullanıyorum bu kez inşallah işe yarar..
gerçi bu kanamanın sebebi kan sulandırıcıda olabilir...amaaaaaaaan yarın doktorla konuşcam bakalım ne diycek...
benim bebeğim uğur getircek bu topiğe teyzesiiiiiiiiii....inşallahhhh...amiiiiiiiinnn....
rahim kalınlığı konusunda haklısın gerçekten önemli ama rabbim ol derse her şekilde olur ...
ben bu kalınlığını histereskopiye ve injurye borçlu olduğumu düşünüyorum...birde tedavi süresince hiç bişeyi kafama takmadım...allaha havale ettim..tedavim su gibi geçti çok rahattım...gerçi bu rahatlığımı transfer sonrasında sürdüremedim ama neyse...:89:
dileğinde çok komik
ama pamuktan döşeği daha çok tuttum ben...
cnm sınavım yarın( çok heycanlıyım ama bir an önce olsun bitsin istiyorum artık inşşş güzel sonuçlarla.. henüz adli tıpın kararı bekleniyor ona göre belirlenecek galiba..oda yaz tatiline girer gibi geliyor bana geç olsun güç olmasın ama dimi :) bakalım hayırlısı...
inşallah canım şenlenelim artık haberler peşpeşe gelsin , senin tedavi programın ne zamandı ?yıldız dahada şenleneceğiz inanıyorum ben buna ben artık her an burda olurum sınavı atlatıyorum ya :))) kaçakları yakalarız :))
canım sakin olmaya çalış çok emek verdin karşılığını da alacaksın . başarılar diliyorum...v
bencede adli tatile girerler , hayırlısı olsun hakkında.
inşallah canım şenlenelim artık haberler peşpeşe gelsin , senin tedavi programın ne zamandı ?
canım çok teşekkür ederim...inşallah kardeş geliyor teyzesii...belkide gelinin olur...
bize dua et ne olur herşey yolunda gitsin arkadaşım gerçekten hala inanamıyorum...
7 yıllık hasret bitecek mi yani şimdi....
sevgili mavi.....
hamileliğini tebrik ederim..allah tamamına erdirsin..kucağında da torununla da gör inşallah....hayırlısı ile
sorun kan pıhtılaşması ise ve bu da bulunduysa artık korkacak birşey yok buna inanıyorum.
uğur getirsin tabiiiiiibuna çokkkk ihtiyacımız var. isteğimiz dileğimiz sadece anne baba olmak ...... bu yolda da çok çaba sarfettik artık üzülmeyelim ağlamayalım ... minicik bir canla mutlu olalım..... çok şey istemiyoruzki...
senin dondurulmuş muydu? normal tüpmüydü ? hatırlmadım yazmışmıydın?
tedavinde ne uygulandı anlatırmısın?
mavi testini tekrarladın mı?
çiğdem nasıl geçti sınavın?
mavicim nasıl gidiyor hamilelik umarım bi sorun yoktur bişey soracağım ama ımsı için nekadar ücret ödediniz tedaviye ve nekadara mal oldu size bizde bidahaki tedavide bu yöntemi düşünüyoruzda bide dna hasar kırıklığı yada yalnış yazıyo olabilirim dna hasar tespit testi gibi bişey varmış siz yaptırdınız mı...
çiğdemcim umarım sınavın iyi geçmiştir
kızlar umarım sizde iyisinizdir benim yine pek keyfim yok...
arkadaşlar rahim kalınlığı problemi olan varmı? rahim kalınlığı 9. gün 5.1 olarak ölçüldü. tedavi iptal edilebilirmiş. rahim kalınlığını artırıcı bir öneriniz varmı?
tedavi iki gün daha sürecek. 2 günde ne kadar artabilirki? birden kalınlaşma ümidi varmı?
mavicim nasıl gidiyor hamilelik umarım bi sorun yoktur bişey soracağım ama ımsı için nekadar ücret ödediniz tedaviye ve nekadara mal oldu size bizde bidahaki tedavide bu yöntemi düşünüyoruzda bide dna hasar kırıklığı yada yalnış yazıyo olabilirim dna hasar tespit testi gibi bişey varmış siz yaptırdınız mı...
çiğdemcim umarım sınavın iyi geçmiştir
kızlar umarım sizde iyisinizdir benim yine pek keyfim yok...
mavi testini tekrarladın mı?
çiğdem nasıl geçti sınavın?[/QUOT
arkadaşlar çok moralim bozukdu 2 gündür..sınav hiç beklediğim gibi geçmedi sorular çok saçma sapandı resmen ters köşe yapmışlar okadar çalışmam emeğim boşa gitti gibi( yarın açıklanacak galiba sorular bakacağaım bakalım...benden pek güzel haber yok anlıycağınız..
sizler nasılsınız nasıl gidiyor..
pınar cnm neden ii değilsin tatile gittinmi gidecekmisin yada..
yıldız sen gidecekmisin tatile..
mai cnm sen nasılsın dikkat et kendine umarım pır pır atan kalp sesini bir an önce duyarsın..
tekrarladım canım herşey yolunda çok şükür
ama endişeler bitmiyor...kalbini duyabilecekmiyim acaba..takmış durumdayım buna...daha anneme bile söyleyemedim hamile olduğumu...insanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum...
arkadaşlar çok moralim bozukdu 2 gündür..sınav hiç beklediğim gibi geçmedi sorular çok saçma sapandı resmen ters köşe yapmışlar okadar çalışmam emeğim boşa gitti gibi( yarın açıklanacak galiba sorular bakacağaım bakalım...benden pek güzel haber yok anlıycağınız..
sizler nasılsınız nasıl gidiyor..
pınar cnm neden ii değilsin tatile gittinmi gidecekmisin yada..
yıldız sen gidecekmisin tatile..
mai cnm sen nasılsın dikkat et kendine umarım pır pır atan kalp sesini bir an önce duyarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?