Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

Çiğdem, benimde yapışıklık vardı histeroskopi ile çözüldü. Gerçektende yapışıklıkta kanama günü ve miktarı çok azalıyor. Histeroskopiyi zaten yaptıracaksın ve inşallah çözülecek. Bence onu ihmal etmeden biran önce başla

arkadaşlar bugün dr a gittim görüşmek için tıp fakültesinde prof..aslında bi arkadaşımın kontrolü vardı uzaktan geliyor onu görmek için gitmiştim gitmişken bi görüşeyim dedim durumumu anlattım azda olsa adet olabilmen bir avantaj dedi ama az adet olmak yapışlık var demek değil dedi bunu flmle anlarız dedi..birde senin durumunda bir hastam vardı geçen hafta aradı hamileymiş dedi kendim hamileymiş gibi sevindim duyunca :)) randevu aldım eylül 19 a muane olacağım film için gün alacağım..çok heycanlıyım çocuk gibi inşşş güzel bir başlangıç olur diyorum..

aslında yıldız benim tam 3 ay var başlamasına tedavinin kullansammı tebokan nasıl olur ki

hadi hayırlısı olsun çiğdemcim inanıyorum çoookk güzel bi başlangıç olacak...

arkadaşlar anlamadığım bir şey oldu sayfa 158 den sonrasını göremedim şimdi yeni açıldı..birde çok yavaş gidiyo cevaplar

Son düzenleme:
pınar bence başlamalısın cnm 3 ay sonraa tedavi düşünüyorsan bende filmin sonucuna göre başlıycam bide yeniden bitkilre nar suyuna başladım bakalım durum ne olacak..

karamelito bende bunun için 2008 den beri uğraşıyorum ama bi kurtulamadım gitti bakalım bu kez neler olacak...sendeki ne boyuttaydı benim rahmimin tamamı yapışıktı..senin amaliyatın nasıl oldu histeroskopiyle spiral takılarakmı çok soru sordum galiba kusura bakma

ne demek kusura bakma olur mu öyle şey, muhtemel ilk kürtajdan kalan ortada septum görüntüsü veren bir perdelenme olmuş. Ve dr.un dediği ilk kürtajdan sonra oluşan 2 doğal gebelik o orta alana tutunmuş ve beslenememiş, tabiki bu da bir varsayım. Sprial takılmadı balon denilen birşey konulmuştu 3 gün. Balonunda balon sanma bahçe hortumu gibi birşeydi :)

Bu arada bir topicte oğul otundan bahsedildiğini gördüm tam yazacaktım ama sen ve yıldız da görmüşsünüz ama gene yazayım dedim, belki burayı okuyan başka biri faydalanır. Rahim kalınlaştırdığı söyleniyor.

Bayramda uzaklaşmak için bir sahil kasabasında yaşayan çocukluk arkadaşıma gideceğim. Ama şu ara ruhum ne 7 gün otelde kalmayı, ne de 7 gün arkadaşımla yaşamayı kaldırabilir. O yüzden hem otelde kalıp hem arkadaşımla görüşeceğim. Eğer terslik olmazsa bize 2 çocukluk arkadaşım daha eşlik edecek. Eğer 2 side gelirse 4 çocuk olur. Çoluk çocukta olacağı için bol hareketli günler yaşarız. Konu kısaca bu.

Şimdi gelelim gülme kısmına :) bu konuyu can dostumla konuşuyorduk dedim ki .... Şimdi ben gitmeden 1 kerede olsa bi eğer adam isterse ödev yaparım sonra tatile gider hoppidi hoppidi çocuklarla koştururum geldiğimde de bir başlık açar 2 aşılama, 7 tüp yaptırdım tam umudu kesip tatile gittim, tatilde bol bol koşuşturdum geldiğimde reglim gecikti eyvah menopozamı giriyorum diye dövündüm bir baktım hamileyim. O yüzden hiç stres yapmayın vakti saati gelince oluyor yazarım. ( ben hiç stres yapmayın vakti saati gelince olur lafına hastayımda o yüzden yani )

Epeyde güldüm bu hayale....

ya arkadaşlar benim bir sorunum var daha önce bir defa normal yollarla fakat gelişim geriliği nedeni ile sonlandırılmış sonrasında tüp bebekle gebelik oluşmuş fakat kalp atımı olmadığı için kürtajla sonlandırılmış iki gebeliğim var üzerine 2 tüp bebek denememde olumsuz oldu yani hiç tutunma olmadı bu arada bütün genetikler yapıldı sadece bende kanda pıhtılaşma sorunu çıktı kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen gebelik oluşmadı doktorum bi daha ki denemede pgd yaptıralım dedi fakat başka bir tüp bebek uzmanı eğer genetikte bir sorun yoksa anlamsız çünkü pgd oradan hücre alındığı için gebelik şansını azaltabilir dedi tabi bende şaşırdım kaldım zaten mali olarakta külfetli tabiiki gerekiyorsa yaptıracağız ama benim kafam karıştı hemde çok...

hahaha bayıldımmmmm

valla süper bi hayal neden olmasın :)))

pınar genetiğe baktırmışmıydın genelde bu sorunu genetikde sorun çıkanlar yaptırıyor sen hamile kalabilmişsin 2 sefer ama talihsizlik olmuş.peki dr lar sana histeroskopi falan yaptılarmı rahimde düşüklerden bir sorun olmasın inşş yokturda..

eet bende duymuştum bu balonu birde onu sorayım dr a bakalım..bana 4 ay spiral konmuştu ama yetmedi galiba tekrarladığına göre..bakalım bu sefer yine tekrar ettimi inşş sadece rahim ince olduğu için böleyimdir ozamn oğul otunu denerim birde mavinin rahime çizik atma dediği şeyi soracağım..
işte ne varsa yapılsın artık :))

valla pınar pgt için ne desem boş, bizim yaşlarda ancak konulacak kadar embriyo oluştuğu için hiç bu konulara girmedik bile. Ama tüm problemlere çare olmadığını biliyorum sadece belli sayıda problem inceleniyormuş.

baktırdım canım hiç bi sorun yok çok şükür.... 2 defaa kürtaj oldum bi sorun yoktu nisandada histeroskopi oldum sadece rakimde çüküklük varmıl onu düzelttiler başkada bi sorun yok dediler.....

evet işte karamelcim çözüm olmadığı için benimde kafam karıştı..

cnm sorun yoksa pgt ye gerek yoktur bence ama dr lar fazla para almak içinde yapalım diyebilirler belki demekki bi sebep olduğundan düşmemiş bebkler şanslık olmuş bence içini rahat tut bu sefer olacaktır..benim kuzenim 3 kere düşük yaptı biri kimyasal gebelikti hep sorun var diye düşündü ama 4. gebeliğinde sağlıklı tosuncuk bi oğlu oldu..eğer sorun çıkmamışsa sende içini rahat tut cnm..olmaması için bir sebep yok öle düşün..

çiğdemcim hakkında hayırlısı olsun, doktoru iyice araştır sen yinede ve kullandıkları teknolojiyide. ben artık her konuda evhamlı oldum.

aslında yıldız benim tam 3 ay var başlamasına tedavinin kullansammı tebokan nasıl olur ki.

hadi hayırlısı olsun çiğdemcim inanıyorum çoookk güzel bi başlangıç olacak...

Pınarcım 3 ay öncesi başlayacaksan tebokan değilde, tebokanın bitkiseli ginkobiloba kullanmanı öneririm. sonuçta tebokan ilaç, ama bu ginkobiloba GNC'de satılıyor ve tamamen bitkisel. bende bunu kullanıyorum. sonuçta etken madde aynı ginko bitkisi. tedavi sırasında da istersen tebokan kullanırsın doktorların çoğu tebokanı tedavi sırasında veriyor zaten.

pınar bence başlamalısın cnm 3 ay sonraa tedavi düşünüyorsan bende filmin sonucuna göre başlıycam bide yeniden bitkilre nar suyuna başladım bakalım durum ne olacak..

bitkileri aynı anda içmeyin, birbirine karıştırmayın da diyorlar, birbirlerinin etkisini öldürebiliyormuş, bunuda iyi araştırmalıyız arkadaşlar.

pgt konusunda bir doktorda bana bunun çokta anlamlı olmadığını söylemişti. çünkü bir hücreye bakılacak belki o hücrede kendini ele vermeyecek, diğer hücrelerde sorun gizli demişti. pgt aslında gözle kaliteli bir görünen embriyonun gerçekten kaliteli olup olmadığını gösteren bir test demişti. tutunma şansı daha yüksek bu tür embriyonun, şansı azalttığı konusuna gelince.. atıyorum 8 hücreli bir embriyo 7 hücreye düşecek evet hücre sayısı azalacak belki bu açıdan.. ama bunun yanısıra gerçek anlamda kaliteli ise şansıda artıracak. embriyologlar sadece gözle bakıp, 1. kalite diyorlar, bu testle daha bilimsel ispat gibi. ama bunun içinde en az 8-10 yumurtan çıkmalı, çünkü 5. güne bekletiyorlar bildiğim.

genetik testlerin kaybettiklerin üzerinde mi yapılmıştı? zaten bunlarda yapıldıysa hiç başka şeye gerek yokki.
kan sulandırıcıya rağmen gebelik oluşmaması, aslında sadece talihsizlik. hangi seferde tutunacaklar belli değil, sen artık varolan sorununu biliyorsun ve soruna yöenlik kan sulandırıcı kullanıyorsun, buna devam eedeceksin ve belki bir sonrakinde gelecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…