Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?


çiğdem42 seni merak ettim histeroskopi olayın ne oldu ? ama 10-15 gün yokum demiştin yanlış hatırlamıyorsam hayırlı haberlerle gel
 
Son düzenleme:
Ben tebokan fort kullandım canım hatta bu ilacı bana verdiklerinde senin yukarda yazdığın şeylerin aynısı söylediler ama sen bunu kafana takma rahmin kalınlaşması için veriyoruz dediler transferden sonrada bu ilacı kullanmıyosun artık.
 

sağol canım.

Bende şimdi dr. dan geldim yumurta çatlamış 17.gün rahim 8,5 mm olmuş. Ben bunu tüp'te östrojenle bile görmedim. Demek ki gerçekten tüp ilaçları yumurta arttırırken rahim inceltiyor.

Birde şu var rahim inceliği sorunu olmayanlarda bu etkilemiyordur ama bizim gibi sorunu bu olanlarda 1mm. bile incelme ciddi farkettiriyordur.
 

bence bu tez doğru tüp ilaçları yumurtalıkları uyarırken rahmide inceltiyor artık buna inanıyorum gidince doktora sorucam bende.
hadi bakalım çatlayan yumurta ve 8.5 mm seni bebişine kavuştursun inşallah
acaba yüksek doz tüp ilaçlarında bu incelme dahamı fazla oluyor sorusuna geldim şimdi.
 
arkadaşlar hepimizde östrojen düzeyleri yaşa yapıya vb. sebeplere bağlı olarak farklı., rahmin kalınlaşması içinde östrojene ihtiyacımız olduğu kesin o nedenle doğal östrojen kaynaklarına yönelmektede fayda olabilir.

arı poleni
yeşil çay
mercimek, bezelye, nohut,
soya fasulyesi, filizi, vb. soya ürünleri,
Erik, üzüm
brokoli,
ada çayı
kabak çekirdeği : hani transferden sonra kabak çekirdeği önerirler hep demek kalınlığa faydası oluyormuş bunun.
soya fasulyesi: günde 3 kaşık salatalarla yenmesi bir kadının günlük östrojen ihtiyacı için yeterliymiş.
omega 3
E vitamini
 
şu kadın viagrasının rahim kalınlığına etkisi konusunu çok merak ediyorum ama henüz kanıtlanmamış birşey.......... :44: araştırıken aşağıdaki yazıyı buldum kadın viagrasının adıda yazıyor ama onu yazmak istemedim.

"vücuttaki genital bölgeye daha fazla kan akımı gönderme yaparak çalışması esasına dayalıdır" alıntıdırr

arkadaşlar aklıma gelenler, doktorum transferden sonra sürekli yatarsan rahme kan akışı yavaşlar yatma evin içinde dolaş mutlaka demişti. rahmin kalınlaşmasında kan akışının rolünü şimdi şimdi anlıyorum ne yazıkki.
ayrıca bol bol su için demelerinin nedenide yine kan akışına yardımcı oluşuymuş.
 
Son düzenleme:

Kızlar ben de Dereotunu biliyorum bol östrojen içerdiğini aklınızda bulunsun.

Ayrıca babysmell canım takip yaptırıyormuşsun inşallah bebeğin kendiliğinden gelir yeni yılda tüpe gerek kalmaz.
 
Kızlar ben de Dereotunu biliyorum bol östrojen içerdiğini aklınızda bulunsun.
Ayrıca babysmell canım takip yaptırıyormuşsun inşallah bebeğin kendiliğinden gelir yeni yılda tüpe gerek kalmaz.

İnşallah Hülya'cığım, inşallah seninde öyle olur. Ben hemen başlayacaktımda sonra bir ay ara vermek mantıklı geldi neredeyse duraksız tüp yaptırıyorum. Teyzemiz (herada) sen ara verince huzursuz olacaksın takip yaptır strese girme dedi. Gerçektende öyle rahat bir ara oldu ki hem ilaçsız takip, hem doktor gözetimi, hem deneme. Ne tedavi gibi , ne tedavisiz gibi. Yani psikolojik olarak ay boş geçmemiş oldu.

Arda'yı çok öpüyorum
 
yıldız1980 canım şükür bebişlerin kalp atışlarını duydum içim rahatladı.Rabbim tez zamanda tüm isteyenlerin kucağını bırakmasın.
 
Nekadar zor ve sabır isteyen bir iş bu böyle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.Günlerdir rahim yeterli kalılığa ulaşacak mı diye kıvranıp durduk cuma günü transfere çağırdilar şimdide embriyolar sağlıklı çözünecekler mi diye merakla beklicez onuda atlatırsak bu sefer tuttumu tumadımı diye merakla bekle,tutnca hamileleil devam edecek mi diye bekle...yinede şükür rabbimin verdiklerine Allah hepimizn yardımcısı olsun herkesin gönlüne göre versin...Amin...
 

AMİN canım.Seninde transferin şimdiden hayırlı uğurlu olsun burdan hamiş haberlerini alırız inşallah Rabbim bebişinide kucağına almayı nasip etsin .Biz zorlu yollardan geçiyoruz ama bu yolun sonunda güzel haberler aldığımızda emin ol yaşadığımız her sıkıntıyı unutuyoruz.
 

Eminim arkadaşım öyle olduğundan ama ben o mutluluğa bir kez çok yaklaştım ondada dış gebelik oldu ne olduğunu anlayamadan bir baktım hamileyim birde baktım ameliyattayım.Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın Ben Rabbimin bizi sabır sınavından geçirdiğine inanıyorum.
 
arkadaşlar tebokanı annemden dolayı yakından tanıyorum, kendisine doktor kan akışı hızının artırılması dolayısıyla buna yönelik problemlerinin giderilmesi için vermişti. İlaç üzerine o dönem doktordan aldığım bilgi, tebokan'ın ana maddesinin "ginkgo biloba" bitkisi olduğunu yönündeydi. Tebokan'ın bitkisel halide GNC ürünlerinde satılmakta adı aynı şekilde "ginkgo biloba".
sonuçta tebokan bir ilaç ama GNC ürünlerinde bitkisel hali (ginkgo biloba)var. ben 1-2 ay içinde tüp deneyeceğim ve şu an GNC'den bunu alıp kullanmaya başladım, vücuda pek çok yararının yanısıra genital organlarda kan akışını hızlandırdığına dair doktordan ve gnc ürünleri yetkilisinden bizzat bilgi aldım zaten.
tebokanı kullanacak olursam o dönemki 11 günlük tedavi sürecinde kullanırım, ama öncesinde birkaç ay bitkisel halinin ile vücuda fayda sağlayacağına inanıyorum.
sevgiler
 
kızlar dondurulmuş tedavim iptal olmuştuya adetim gecikti normalde hiç olmaz estrofemden kaynaklanabilirmi başına gelen varmı iptal olmuş bir iki arkadaş vardı siz ne zaman oldunuz cvp lütfen 3 gün geçti belimde çok ağrı var ama nedendir olmuyor işte adet olunca tekrar başlıycaktım tedaviye
 






estrofemi bırakalı kaç gün oldu ?
estrofemi bıraktıktan sonra 1 hafta içinde oluyor.

birde kaç gün kullanmıştın uzun sürelimi
 
Son düzenleme:
adet olunca başlamıştım ikinci günü sonra kalınlık 6.5 ta kaldı tedavi iptal oldu 18. günmüydü neydi bıraktım estrofemle alakası varmıdır belim çok ağrıyo 3 gündür ama adet görmüyorum ilk defa geçti bu kadar senin nasıldı
 

Canım RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.Bu denemende inşallah sağ salim kucağına alırısn canım.
 

Hemen panik yapma bekleyince gelmez bbaşka zaman olsa hemen gelir.Kafana takmamaya çalış düşünme biraz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…