- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
yıldızcım aradım sordum olabilirmiş gebelik testi yaptır dedi yoksa bi ilaç dediler sen içtinmi adet yapıyor sanırım ben bekleyimmi içiyimmi sence sen içtinmi birde sen başladınmı hemen ya tedaviye yıldızcım çatlayacam meraktan
selam 25 ocak ta transferim oldu transferden 4 gün önce son kontrole gittiğimde rahim duvarı 7,7 idi(12. gün) transfer günü sanırım 10 civarıydı bir tane hatch olmuş embriyo transfer edildi şimdi umutla bekliyorum pozitif sonucu almayı bu topikten çok şey öğrendim galiba:)))
Rahim kalınlığı transfer zamanında çok iyiyse bebeğin tutunma yüzdesi yükseliyormu arkadaşlar?
evet canım 8 in üzerinde daha kalın bir rahim bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. genelde 7-7.5-8 civarı transferi yapıyorlar ama 9-10-11 olanların şansı daha çok oluyormuş
sağol yıldızcım 5 gün geçti adet olmadan ilaca başlamadım başlasam daha kötü olurdu soya lesitindi
yıldız estrofem yapabiliyomuş öle sölediler
test yaptırmıycam ilaçta içmiycem illaki adet olucam normal süreç daha iyi estrofemi adet geciktirmek içinmi kullanıyolar yeni duydum valla
benim de rahim duvarım 7.5 hiç geçmedi.
sebep kürtaj diye düşünüyorum. histereskopide yapışıklık görülmedi. neden kalınlaşmaz ki!!!!!!!!!!!
Kızlar 3 gündür internete girememiştim.Nasılsınız neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?