Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

Bana da doktor adetin 2. gününde baktığında ince bebek tutunamaz demişti. 13. güne kadar bazı kürler uyguladım o gün gayet iyi olduğunu söyledi belki de kürler sayesinde kalınlaşmıştır.
Günde 2 bardak nar suyu
Günde 4 kere oğul otu kürü
ve susam

cnm şimdi hamilemisin ?? oğul otu kürünü nasıl uyguladın?

günaydın,

Bayramınızı şimdiden kutlarım inşallah sıpasız son bayramımız olur. Gelelim oğul otuna birkaç yerde okur oldum araştırsak diyorum.

günaydın,

Bayramınızı şimdiden kutlarım inşallah sıpasız son bayramımız olur. Gelelim oğul otuna birkaç yerde okur oldum araştırsak diyorum.

seninde bayramın kutlu olsun cnm..ama bizim veletler kurbana yetişmez herhalde kurbanıda onlarsız geçirecez galiba en azından göbüşümüzde olsalar dimi ama :)
bu oğul otuna ben baktım ama pek rahimle ilgili bi bilgi bulamadım arkadaşta nasıl kullandığını yazmamış..bilmedende kullanmak olmazki..en iisi aktara sormak galiba..

bu arada dün evlilik yıldönümüzdü kızlar 5. senemize girdik ama çok üzgün mutsuz bir şekilde girdim..eşimle küstük çok kırdı beni sabah msj attım hiç konuşmak istemiyorum..bunu nasıl atlacağım bilmiyorum..dün mubarek günde hiç bişey yapamadım ALLAH affetsin bu ramazan sadece 1 gün oruç tutabildim çok huzursum bu yüzdende ( elim kolum kalkmıyo bi bıkkınlık var uzun süredir bende, hiç bişey yapasım gelmio(

Çiğdemciğim herşeyi atlattığımız gibi bu kavgayıda atlatacaksın. Sinirlerimiz acayip derecede yıprandı bu tip kavgalar olabilecek şeyler yeter ki büyütmeyelim, uzatmayalım.

oğul otuna gelince bende rahimle ilgili birşeye rastlamadım.

Maalesef bu sene 2 gün oruç tutabildim ve dün geceyi istediğim gibi geçiremedim (

Son düzenleme:
cnm şimdi hamilemisin ?? oğul otu kürünü nasıl uyguladın?

hayır şu an yumurtlama dönemim
ibrahim saraçoğlunun kürü 1 bardak kaynamış suya 1 tutam oğul otu atıp 5 dk kaynatılıyo günde 3 4 kez bu östrojen artırıcı östrojen de kalınlaşmaayı sağlıyomuş bana ince demişti 13. günde gittiimde baktı 10 mm olmuş gayet iyi dedi dr. ben bu kürlere bağladım ama bilemiyorum tabi etkisi olmuşmusur gerçekten

tatlım inşşş bu ay bebeğine kavuşursun..bende ibrahim saraçoğlunu aradım ama bayramdan sonraya randevu verdiler..tekrar arıycam..sende baya işe yaramış görünüyor bende rahim filmden sonra denerim bakalım..

kızlar naçizane bir tavsiyem olsun size.ben mucizeme kavuşmak için çok bekledim.çok şükür hamileyim şimdi.rahmim inceydi benimde nar suyu içtim iyi geldi.birde hamile kaldığım ay soğan kürünü yaptım.yumurtlama günlerinde de 1-2 dilim anans yemiştim.tutunmayı kolaylaştırıyormuş.sonra bıraktım ananası hamileyken iyi değil dediler.deneyin isterseniz sizde

İnşallah sen de
Senin problemin incelik mi sadece?

tatlım bende rahim yapışması vardı bi kaç kez amaliyat oldum falan rahmim yıpranmış galiba o yüzden incelik oluyo bu görülen problem tabi..
kendiliğinden olan bişey değil yani bu incelik bende..

gözün aydın cnm..ahyırlısıyla kucağına al inş..
ben soğan kürünü rahim inceliğinde kullanılmaz diye biliyorum ama demmeki sende işe yaramış..ananası bende tüp bebek sırasında çok yemiştim ama olmadı kısmet değilmiş..

Kızlar bayramınız kutlu olsun. Ama Çiğdem bir dahaki bayrama doğıum sancısıda olabilir ama isterden gaz sancısı ve boklu bezle geçende bir bayram olsun

inşallah güzel günler yakın olsun

süper bir dua o sancılara hasret ne bayramlar geçti bu son olsun bari.
HERKESE GÜZELBİR BAYRAM DİLİYORUM.

Kızlar bayramınız kutlu olsun. Ama Çiğdem bir dahaki bayrama doğıum sancısıda olabilir ama isterden gaz sancısı ve boklu bezle geçende bir bayram olsun

inşallah güzel günler yakın olsun

nice nice bayramlara bebeklerimizle inşallah:))

ewet ne hasret bayramlarımız geçti inşş bu son olur...

slmlar arkadalar yarın sabah anneme gidiyorum amaliyat olacak bu hafta içinde nolur dua edin ii geçsin amaliyatı..kendim defalarca amaliyat oldum hiç böle üzülmedin stres yapmadım canımın içi annemin amaliyatı hayırısıyla biter inşş..

kizlar oncelikle gecmis seker bayraminiz kutlu olsun,
biz esimle gecen hafta cmt once ankaraya kayinvalidemlerin yanina ordan da antalya ya benim annemlerin yanina gectik, sonra tekrar ankara ya donup dun de ist a geldik, aksam bavul ac fln giremedim tabii, oncelikle cigdem cim gecmis olsun! ne ameliyati oldu annen, umarim simdi iyidir:)
nete giremedim sizleri de cok merak ettim, ben gecen hafta pazar gunu adet oldum ilk 3 gun yogun ve guzeldi ama 3. gunun ortasinda sak die bayaaa azaldi ve 4&5 gunlerde az kanama devam etti ve 5. gece sonlandi, dr um a adet oldugum gun mail attim bu crs adetimin 11. gunu histeroskpiyle bakacak, son kez kontrol amacli bi girelim dedi ve kanamam bitince de mail attim dun yani ilk 3 gun yogun gecmesi iyiye isaret zaten bi sorun olup olmadigini crs gunu histeroskopide gorucegiz dedi, gecen ay ama 5 gun hep yogun ve guzeldi adetim, ama kanama bitince gecen ay 5 mm olctu ama haziranda 6.5 mm idi, simdi crs gununu bekliorum sabirsizlikla ne diyecek diye..... nar suyunu bende okudum kalinlasma icin ama marketlerdeki nar sulari ne kadar gercek nar icerikli bilmiorum siz hangi marka iciosunuz kizlar????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…