- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #1.641
Pınar bence 10 veya 12 gün baktırabilirsin en yüksek seviyeye bu zamanlarda ulaşıyor diye biliyorum.
Bana da doktor adetin 2. gününde baktığında ince bebek tutunamaz demişti. 13. güne kadar bazı kürler uyguladım o gün gayet iyi olduğunu söyledi belki de kürler sayesinde kalınlaşmıştır.
Günde 2 bardak nar suyu
Günde 4 kere oğul otu kürü
ve susam
günaydın,
Bayramınızı şimdiden kutlarım inşallah sıpasız son bayramımız olur. Gelelim oğul otuna birkaç yerde okur oldum araştırsak diyorum.
cnm şimdi hamilemisin ?? oğul otu kürünü nasıl uyguladın?
hayır şu an yumurtlama dönemim
ibrahim saraçoğlunun kürü 1 bardak kaynamış suya 1 tutam oğul otu atıp 5 dk kaynatılıyo günde 3 4 kez bu östrojen artırıcı östrojen de kalınlaşmaayı sağlıyomuş bana ince demişti 13. günde gittiimde baktı 10 mm olmuş gayet iyi dedi dr. ben bu kürlere bağladım ama bilemiyorum tabi etkisi olmuşmusur gerçekten
tatlım inşşş bu ay bebeğine kavuşursun..bende ibrahim saraçoğlunu aradım ama bayramdan sonraya randevu verdiler..tekrar arıycam..sende baya işe yaramış görünüyor bende rahim filmden sonra denerim bakalım..
İnşallah sen de
Senin problemin incelik mi sadece?
kızlar naçizane bir tavsiyem olsun size.ben mucizeme kavuşmak için çok bekledim.çok şükür hamileyim şimdi.rahmim inceydi benimde nar suyu içtim iyi geldi.birde hamile kaldığım ay soğan kürünü yaptım.yumurtlama günlerinde de 1-2 dilim anans yemiştim.tutunmayı kolaylaştırıyormuş.sonra bıraktım ananası hamileyken iyi değil dediler.deneyin isterseniz sizde
canlarım hepinizin bayramı mubarek olsun..birdahaki ramazana doğum sancıları çekerek girin inşşşşşş :))
süper bir duao sancılara hasret ne bayramlar geçti bu son olsun bari.
HERKESE GÜZELBİR BAYRAM DİLİYORUM.
Kızlar bayramınız kutlu olsun. Ama Çiğdem bir dahaki bayrama doğıum sancısıda olabilir ama isterden gaz sancısı ve boklu bezle geçende bir bayram olsun
inşallah güzel günler yakın olsun
nice nice bayramlara bebeklerimizle inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?