- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #1.881
benimde son tedavimde rahim kalınlığı yeterli değil diye doktor tedaviyi iptal etti embriyoları dondurdu bir sürü embriyomuzdan geriye bir embriyo kaldı o da zaten kaliteli değildi ve sonuç hüsran
canım benim8 tane falan embriyom vardı doktor transfer günü rahim tabakanın kalınlığı iyideğil dedi ve transferi iptal edelim embriyoları donduralım dedimelekcim, benim geçen ay da 5,7 mm ulaştı, iptal ettik, bu ay yoğun ilaca rağmen yine 5,7 mm kaldı, bu kez iptal etmeyip transfer olacağım, çarşamba günü... embriyolar zaten donmuştu.
canım seninkiler niye sonradan azaldı, anlamadım onu, ve transfer oldun da mı sonuç hüsraN.
canım benim8 tane falan embriyom vardı doktor transfer günü rahim tabakanın kalınlığı iyideğil dedi ve transferi iptal edelim embriyoları donduralım dedi
embriyolar donduruldu ve 1 ay sonra transfer oldu ama dondurulunca kalitesidüşüyomuş embriyoların zaten çok iyi değildi kaliteleri çözünme işleminde geriye 1 embriyokaldı ve tabi onunladahamile kalamadım senin kaç tane var dondurulmuşun
Kızlar rahim duvarı için doktorlarınız viegra vermedimi hiç
Aekadaşlar bende nar suyunun rahim kalınlaştırdığını duymuştum.paylaşmak istedim sizlerlede...
bugün dondurulmuş 3 embriyom sağlıklı bir şekilde çözünmüş ve transfer oldu.. Allahın izniyle 12 gün sonra mucizeme kavuşmak için gün saymaya başlıyorum.
güzell güzel... çok güzel... hatta güpgüzelll
hep güzel haberlerini alve bizimle paylaş canım arkadaşım...Rabbim bebişlerini sonuna kadar nasip etsin sana
Aekadaşlar bende nar suyunun rahim kalınlaştırdığını duymuştum.paylaşmak istedim sizlerlede...
arkadaşlar bu topik açılalı baya olmuş hem topiği canlandırmak hemde sorunuma bir cevap bulmak için yazıyorum endometrium kavite 7 mm çıktı bende klomen kullandım bu ay 2 yumurtam var.yumurtam döllense bile 7 mm ile rahime tutunamazmı acaba biligisi olanlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Nar suyunu denedim canım ben dond.tranferi öncesi normalde 6mm olan kalınlık 10 günlük ilaç,2 bardak nar suyu 1 bardak adaçayı ve melisa içmeme ragmen 5,8mm çıktı tabiki sonuç negatif oldu
canım, aynen benim de öyle oldu, 5,7 mm yi geçmedi, normal zamanda 8,9 mm buluyordu, anlamadım gitti, şimdi transfer sonucumu bekliyorum, inşallah tutar da herkese umut olurum, sevgiyle kalın.
Ay bende senin böyle bir zamanda içini kararttım kusura bakma.Hadi bakalım sen bize umut ol inşallah:)
Canım yapılmış transferin, hadi bakalım güzel haberler ver bize. Ben de yeni tedaviye başladım canım. Bir ilaç verdiler Femara diye, Cuma iğneye başlayacağım, Salı da kontrol için gideceğim tekrar.
kızlar bende bu ay ilk tüp denememe basladım daha önce 3 asılamam negatif sonuclandı 2 kere yara yaktırdım laporoskopi oldum benim tüplerim sorunluymuş o yüzden tüpe basladık hersey yolundaydı ilaçlarımı içtim heyecanla devam ediyodum opu yapıldı 15 yumi toplandı 4 yumi 1 kaliteydi 5 tane bebişim var suan beni bekliyolar transfer için hastaneye gittim salı günü ve dr rahimin yeterli derecede kalınlaşmamıs bu ay iptal edelim dedi cok kötü oldum bebişleri dondurduk adet olmayı bekliyorum bende olunca gidicem inşallah kalınlaşır rahimde alırım yavrularımı bende simdiden basladım nar suyuna faydası olur diye acaba baska ne aypabiliriz bilen varmı
alfabeciğim, görüşemiyoruz yahuuuuuuuu, nerelerdesin, ben de birkaç topicde yazışıyorum,, ara sıra bakıyorum nerdesin diye.. tedavin hayırlı olsun,,,, inşallah bu sefer pozitifi yakalarsın,,, canım ben de 9.günümdeyim, ptesi test günüm, dua etmekten başka yapacağımız birşey yok şu aşamada...... görüşürüz canikom.
Canım ya inşallah pozitif alırsın sonucunu, ben de şu yumurtaları bir toplatabilsem, bakalım artık hayırlısı, o kadar çok korkuyorum ki, oraya götürülüp de bomboş çıkmaktan. Hadi bakalım, pzrtesi güzel haberi verirsin inşallah. İhmal etme sakın, merak ettirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?