Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür geçen değerim biraz az artmıştı ama bu gün kü değerim 1383 olmuş tam 2 kat katlamış çok şükür yarın randevum var doktordan toplantım var yetişirsem gideceğim olmadı cuma gideceğim sizlere haber veririm bana çok dua edin ne olur hakkınızı helal edin hep dualarımdasınız öptümmmm

Pınarcığım, tekrar hayırlı olsun.

Çiğdem sen neler yapıyorsun ? Var mı bir gelişme ?

Nilu'nun başını kaşıyacak vakti yoktur :)

arkadaşlarım sayfamızın bebeğinin kesesinide gördük çok şükür resmi bile var benim kuzumun artık:)) inşallah herkese nasip olsun..
ben kendi heyecanımdan sizi hiç soramadam affola inşallah herkes çok iyidir...

pınarcım hadi gözün aydın acnım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.canım bende başladım burdaki herkese ve bana dualarını eksik etme duaya ihtiyacım var.allah meleğini sana bağışlasın.

pınarcım hadi gözün aydın acnım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.canım bende başladım burdaki herkese ve bana dualarını eksik etme duaya ihtiyacım var.allah meleğini sana bağışlasın.
sağol canım. hadi hayırlısı olsun inşallah ederim tabi etmemmi hiç inan her ezan aklıma geldikçe herkese ediyorum hep dua

Pınarcığım, tekrar hayırlı olsun.

Çiğdem sen neler yapıyorsun ? Var mı bir gelişme ?

Nilu'nun başını kaşıyacak vakti yoktur :)

ahh cnm yaa ben bi dr a gittim film dedi ama bir türlü çekinemedim hep bir aksilik çıktı önümüzdeki ayı bekliyorum bakalım film için inşş sorun çıkmazda çekinir kurtulurum..

pınar çok sevindim inşşş hep böyle güzel haberler vereceksin bundan sonra sen şeytanın bacağını kırdın sayfa 200 olmadan hamile kaldın darısı bizlere inş :))))

inşallah arkadaşım o denli içimden gelerek söylüyorum ki inşallah.....

evet maalesef topiğimiz kimsesiz kaldı. Nedeni yok, herhalde kimsenin yazacakta bir şeyi yok. Duy bunları Yıldız.

guzel bir topik konusu bu dondurulmuslar transfer yaptiracaklar icinde normal tup bebek uygulamari icinde onemli...ben rehim kalinlasmasi asamasindayim estrofem kullanıyorum 1 haftadir yarin kontrolum var dilerim ideal seviyeye ulasiriz heyecanliyim transfer gunum artik biraz sekillenir heralde yarin....ar suyu ve adacayina devam ediyorum sizlerde ne var ne yok?

İnşallah güzel kalınlaşsın. Dr.dan sonra yazarsın

kızlar ne olur kendi derdine düşt bizi unutttu demeyin haftasonu çok kanamam oldu keyifsizdi inanın. ama kesildi çok şükür bu dün doktoa gittik kalp atışlarınıda gördük şükürler olsun kanama alanı içeride varmış hala kesin yatak istirahativerdi doktor.
bende yatıyorum evde..ne olur dualarınızı eksik etmeyin. ben hep dua ediyorummm.))
umarım herkesss çookk iyidir...

merhaba herkese,benim sizin sorundan farklı olarak rahimde kalınlaşma var.çok değil ama benim tedaviye başlamamı engelliyor.bu konuda ne yapmam gerekio?yardımcı olursanız sevinirim...

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine kalp atışını duymanızada çok sevindim dualarımız hep seninle merak etme arada haber ver bizlerede moralinide hep yüksek tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…