Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

merhabalar arkadaşlar...
pınarcım bebeğin kalp atışları başlamış ....maşallah kuzuya rabbim tamamına erdirsin...

inşallah herkes iyidir...biz biraz üzgünüz rahim ağzında kısalma başlamış
bugün serum takıldı bir hafta sonra kontrolümüz var çok korkuyorum :18::18:
dualarınıza bizide ekleyin ne olur... küçüğüm beni bırakmasın...

rabbim herkesin gönlüne göre versin...moralim çok bozuk kendimi ifade edemiyorum...

cnm benim geçmiş olsun üzülme nolur bebeğinide üzme sakın kötü şeyler getirme aklına ilaç vermiş dr lar mutlaka onları kullan dikkat et hiçbişey olmaz ALLAH ın izniyle..RABBİM yardımcınız olsun ..

sağol canım ...bol bol uzanıp dinleniyorum bugün daha iyiyim...
inşallah bunuda atlatırız kuzucuğumla biz...
rabbim yar ve yardımcımız olsun...

Pınarcığım yeni gördüm mesajını, geçmiş olsun. Lütfen kalbini ferah tut. Bak dr. gitmişsin ve kalp atışlarını almışsın, Üzme bebeğini.

Dr. lar mutlaka önlemini alacaklardır. İnşallah erken doğmayacak ve zamanını bekleyecek.

LittleAngel, adetin 2. veya 3. günü E2 ölçtürdün mü ? Genelde e2 yüksek olunca başlamaya engel kalınlık oluşuyor.

arkadaşlar herkese merhaba.ben bu ay aşılama yaptıracağım kısmet olursa.geçen ay yumurtam çok direnç gösterdi tam 20. güne kadar bekledik anca 16 mm olmuştu sonra çatlatma iğnesi yapıldı ve tutmadı tabiki. 18. günde yapılan ölçümde endometrium 7.7 mm idi doktor güzel dedi ama ben biliyorum ki 7 zaten sınır.yani daha iyi olabilirdi.östrojen bantı kullanmıştım geçen ay da hem de çift çift yapıştırıyodum.
bugün 9. günüm yumurtam 12 mm yine bant verdi.
bir de ayva yaprağı,melisa,adaçayı ve zencefil den oluşan bir çay içiyorum internette okudum bir arkadaş tavsiye etmiş üsküdar da ermiş aktar var ordan getirttim o çok faydasını görmüş ilk 7 iken ikinci ay 9 mm olmuş onu içiyorum tamamen bitkisel olduğu için içim rahat ama.yine yumurtam ağırdan alıyor acaba bu çayın içinde bulunan bitkilerin yumurtamın büyümesine bir zararı dokunur mu?

kızlar rahim duvarı bende adete birhafta kala endometrium 14b yazıyodu rahim kas tabakası kalınlığı 5mm yazıyordu.şimdi hangisi benim rahim duvarım oluyo acaba?

slm arkadaşlar bugün saba tümerin programında ibrahim saraçoğlu vardı.rahim içi ince olanlar hamile kalmakta zorluk çeker dedi.bunun içinde günde 2 bardak taze sıkılmış nar suyunun çok iyi geleceğini söyledi.ben başlıycam.sizlerlede paylaşmak istedim.hepinize geçmiş olsun...

badenur tebekanın faydasını gördünmü yazarsan sevinirirm...

faydası oldumu yazarsan sevinirim..:)

arkadaşlar bu topik açılalı baya olmuş hem topiği canlandırmak hemde sorunuma bir cevap bulmak için yazıyorum endometrium kavite 7 mm çıktı bende klomen kullandım bu ay 2 yumurtam var.yumurtam döllense bile 7 mm ile rahime tutunamazmı acaba biligisi olanlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum

faydası oldumu yazarsan sevinirim..:)

merhaba canım aldığım çayı malesef çok uzun süreli kullanamadığım için neticesini de alamadım pek değişen bir şey olmadı. bence kalça bantları daha çok işe yarıyor. 1 kez ikinci aşılamamda puregon kullanırken 9mm ile yapıldı aşılamam o da tutmadı. şuan tüp bebek aşamasındayım. çarşamba opu oldum yumurtalarım toplandı. son kontrolümde 7.5 mm olan rahim duvarı opu dan sonra 5.5mm ölçüldü ( doktorum progestan iğne ve climara kalça bantı verdi. yarın transfere çağırıyolar 3 tane embriyom olmuş döllenmiş. eğer rahim toparlandıysa transferimi yapacak sanırım doktorum. ama bana 7 bile yetmez 9 olmasını istiyorum. bakalım yarın ne diyecek. 3 günde etkisini gösterir mi iğneler ve bant bilemiyorum.

kızlar bende geçen yıl öğrendim rahimimde incelik olduğunu ama o zamn bekar olduğum için herhangi bir tedaviye başlamadı doktor.
hipofiz bezlerimde 7 mm lik bi adenom olduğu için prolaktinim yüksekti ve onu düşürmeye odaklandık. son hormon testim normal çıkmıştı ve ilacı kesti dr. ama adetim düzene girsin diye cyclo-progynova ya devam ettim. son aylarda düzensiz kullanmaya başladım. arada kesildim adetten tekrar başladım tekrar oldum falan.eylülde evlendim. en son 6 ekimde ilaç olmaksızın normal bir şekilde adet gördüm.
sonra korunmasız ilişkiye girdik eşimle bir çok kez, özellikle de yumurtlama dönemlerinde. adetim gecikti bu ay 2 kere test yaptım ama negatif çıktı. dün doktora gittim belki gebelik haberi, alırım diye ama bir yandan da korkuyodum çünkü bu rahim inceliği durumundan haberim vardı. gittim ve kötü haber geldi. rahim çok ince dedi doktor ama kaç mm söylemedi. önce bi adet gör sonra yumurta takibine başlarız dedi. bir sürü şey söyledi ama hem çok hızlı konuştuğundan hem de benm aklım uçtuğundan sadece bu kadarını hatırlıyorum.
kızlar şimdi beni nasıl bir süreç bekliyor? normal yollarla kalmam imkansız mı? mutlaka aşılamamı olması lazım? maddi gücümüm buna yeterli olmayabilir ne yapacağım ben?

canım geçmiş olsun...okadar endişelenme tatlım incelik halledilmeyecek bir problem dedil ilaçlarını düzgün kullan..
aşılamaya falan bunun için gerek olmaz önce normal takip yapar dr un eğer gebelik oluşmazsa onları düşünür..
zaten rahim kalın olmazsa aşılama tüp hiçbiri olmaz..
burda birçok şey yazdık kalınlaşma problemiyle ilgili nar suyu içiyorum ben hergün..
dr un verdiği ilaçlar var..12. günümde 8 mm çıktı..
sende nar suyu içebilirsin ilaçlarınıda düzenli içmelisin...

Arkadaslar rahim duvari kalinligi icin gebelik asisi yaptirin mutlaka. Benim en son transferimde 13 mm ye yaklasmisti 12.5 dan biraz daha fazlaydi. Bir de transfere kadar nar suyu cok onemli.

Arkadaslar oncelikle hepinize gecmis olsun.maalesef ben de incelik problemi yasayanlardanim. Histereskopi ile acildi ama incelik duzelmedi. Estrofem kullanmaya basladim. Size sormak istedigim baslangicta kac mm idi. Yani tedavi ilac bitkisel ürünlerle (nar, soya vs.) Ne kadar artti kac mm oldu?

arkadaşlar umarım herkes iyidir, güzel pazarlar diliyorum

benim endometrium tedavisinde yine 5,7 mm de kaldık, bu kez transferi yapmaya karar verdik doktorumla ve yakın çevremle.... zor bir karardı ama verdim kararımı. çarşamba günü transferim var... büyük bir mucize bekliyorum,,,, umarım olur ve sizlere de umut olur, hepimiz için hayırlısı olsun diyorum. sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…