- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #1.861
merhaba herkese,benim sizin sorundan farklı olarak rahimde kalınlaşma var.çok değil ama benim tedaviye başlamamı engelliyor.bu konuda ne yapmam gerekio?yardımcı olursanız sevinirim...[/QU
malesefki bu konuda çok bilgim yokgeçmiş olsun
merhabalar arkadaşlar...
pınarcım bebeğin kalp atışları başlamış ....maşallah kuzuyarabbim tamamına erdirsin...
inşallah herkes iyidir...biz biraz üzgünüz rahim ağzında kısalma başlamış
bugün serum takıldı bir hafta sonra kontrolümüz var çok korkuyorum :18::18:
dualarınıza bizide ekleyin ne olur... küçüğüm beni bırakmasın...
rabbim herkesin gönlüne göre versin...moralim çok bozuk kendimi ifade edemiyorum...
cnm benim geçmiş olsun üzülme nolur bebeğinide üzme sakın kötü şeyler getirme aklına ilaç vermiş dr lar mutlaka onları kullan dikkat et hiçbişey olmaz ALLAH ın izniyle..RABBİM yardımcınız olsun ..
kızlar ne olur kendi derdine düşt bizi unutttu demeyin haftasonu çok kanamam oldu keyifsizdi inanın. ama kesildi çok şükür bu dün doktoa gittik kalp atışlarınıda gördük şükürler olsun kanama alanı içeride varmış hala kesin yatak istirahativerdi doktor.
bende yatıyorum evde..ne olur dualarınızı eksik etmeyin. ben hep dua ediyorummm.))
umarım herkesss çookk iyidir...
merhabalar arkadaşlar...
pınarcım bebeğin kalp atışları başlamış ....maşallah kuzuyarabbim tamamına erdirsin...
inşallah herkes iyidir...biz biraz üzgünüz rahim ağzında kısalma başlamış
bugün serum takıldı bir hafta sonra kontrolümüz var çok korkuyorum :18::18:
dualarınıza bizide ekleyin ne olur... küçüğüm beni bırakmasın...
rabbim herkesin gönlüne göre versin...moralim çok bozuk kendimi ifade edemiyorum...
karamelim canım merak ettim.inşallah tedavin olumlu sonuçlanmıştır.
arkadaşlar tebokanı annemden dolayı yakından tanıyorum, kendisine doktor kan akışı hızının artırılması dolayısıyla buna yönelik problemlerinin giderilmesi için vermişti. İlaç üzerine o dönem doktordan aldığım bilgi, tebokan'ın ana maddesinin "ginkgo biloba" bitkisi olduğunu yönündeydi. Tebokan'ın bitkisel halide GNC ürünlerinde satılmakta adı aynı şekilde "ginkgo biloba".
sonuçta tebokan bir ilaç ama GNC ürünlerinde bitkisel hali (ginkgo biloba)var. ben 1-2 ay içinde tüp deneyeceğim ve şu an GNC'den bunu alıp kullanmaya başladım, vücuda pek çok yararının yanısıra genital organlarda kan akışını hızlandırdığına dair doktordan ve gnc ürünleri yetkilisinden bizzat bilgi aldım zaten.
tebokanı kullanacak olursam o dönemki 11 günlük tedavi sürecinde kullanırım, ama öncesinde birkaç ay bitkisel halinin ile vücuda fayda sağlayacağına inanıyorum.
sevgiler
arkadaşlar herkese merhaba.ben bu ay aşılama yaptıracağım kısmet olursa.geçen ay yumurtam çok direnç gösterdi tam 20. güne kadar bekledik anca 16 mm olmuştu sonra çatlatma iğnesi yapıldı ve tutmadı tabiki. 18. günde yapılan ölçümde endometrium 7.7 mm idi doktor güzel dedi ama ben biliyorum ki 7 zaten sınır.yani daha iyi olabilirdi.östrojen bantı kullanmıştım geçen ay da hem de çift çift yapıştırıyodum.
bugün 9. günüm yumurtam 12 mm yine bant verdi.
bir de ayva yaprağı,melisa,adaçayı ve zencefil den oluşan bir çay içiyorum internette okudum bir arkadaş tavsiye etmiş üsküdar da ermiş aktar var ordan getirttim o çok faydasını görmüş ilk 7 iken ikinci ay 9 mm olmuş onu içiyorum tamamen bitkisel olduğu için içim rahat ama.yine yumurtam ağırdan alıyor acaba bu çayın içinde bulunan bitkilerin yumurtamın büyümesine bir zararı dokunur mu?
faydası oldumu yazarsan sevinirim..:)
kızlar bende geçen yıl öğrendim rahimimde incelik olduğunu ama o zamn bekar olduğum için herhangi bir tedaviye başlamadı doktor.
hipofiz bezlerimde 7 mm lik bi adenom olduğu için prolaktinim yüksekti ve onu düşürmeye odaklandık. son hormon testim normal çıkmıştı ve ilacı kesti dr. ama adetim düzene girsin diye cyclo-progynova ya devam ettim. son aylarda düzensiz kullanmaya başladım. arada kesildim adetten tekrar başladım tekrar oldum falan.eylülde evlendim. en son 6 ekimde ilaç olmaksızın normal bir şekilde adet gördüm.
sonra korunmasız ilişkiye girdik eşimle bir çok kez, özellikle de yumurtlama dönemlerinde. adetim gecikti bu ay 2 kere test yaptım ama negatif çıktı. dün doktora gittim belki gebelik haberi, alırım diye ama bir yandan da korkuyodum çünkü bu rahim inceliği durumundan haberim vardı. gittim ve kötü haber geldi. rahim çok ince dedi doktor ama kaç mm söylemedi. önce bi adet gör sonra yumurta takibine başlarız dedi. bir sürü şey söyledi ama hem çok hızlı konuştuğundan hem de benm aklım uçtuğundan sadece bu kadarını hatırlıyorum.
kızlar şimdi beni nasıl bir süreç bekliyor? normal yollarla kalmam imkansız mı? mutlaka aşılamamı olması lazım? maddi gücümüm buna yeterli olmayabilirne yapacağım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?