- Konu Sahibi YILDIZ1980
miss_capraz kullanıcısından alıntı nilu canım allah kucağına almayı nasip etsin sanırım maya hastasısın demi bende dün mayadaydım pazitif olmuştu benim ama kaybettim onları şimdi dondurulmuşlarıma başladım rahim kalınlıgı 7 idi doktor tpansfere kadar daha artacak dedi cumartesi saat 11de nasip olursa çocuklarım benimle olucaklar senin kalınlığın kaçtı tedavinde neler yapıldı lütfen bana yardımcı ol kalınlığın kaçken transferin yapıldı yada benim kalınlığım iyimi donmuşun çözülürken problem yaşadınmı çok soru sordum biliyorum ama çok heycanlanıyorum anneliği tatdım az da
Canım merhaba öbür topiktende takip ediyorum seni biliyosun rahim kalınlığın gayet iyi canım merak etme transfer gününe kadar dahada artıcak dondurulmuşlarım çözülürken problem olmadı inşallah seninkindede olmaz sen öbür topikte yazmışsın sadece estrofem kullanıyorum diye ama transferden önce progestan fitil yada bir jel adını tam hatırlamıyorum ondanda kullanman lazımdı coraspirin bant birde ben tebokan fort ve foilc asit kullandım canım sakin ol sakın stres yapma kendien her güzel olcak merak etme.RABBİM yardımcın olsun canım. olsa yine tadarız umarım hepimiz cevap yaz olurmu ban
Canım merhaba öbür topiktende takip ediyorum seni biliyosun rahim kalınlığın gayet iyi canım merak etme transfer gününe kadar dahada artıcak dondurulmuşlarım çözülürken problem olmadı inşallah seninkindede olmaz sen öbür topikte yazmışsın sadece estrofem kullanıyorum diye ama transferden önce progestan fitil yada bir jel adını tam hatırlamıyorum ondanda kullanman lazımdı coraspirin bant birde ben tebokan fort ve foilc asit kullandım canım sakin ol sakın stres yapma kendien her güzel olcak merak etme.RABBİM yardımcın olsun canım. olsa yine tadarız umarım hepimiz cevap yaz olurmu ban