çiğdemcim hakkında hayırlısı olsun, doktoru iyice araştır sen yinede ve kullandıkları teknolojiyide. ben artık her konuda evhamlı oldum.
Pınarcım 3 ay öncesi başlayacaksan tebokan değilde, tebokanın bitkiseli ginkobiloba kullanmanı öneririm. sonuçta tebokan ilaç, ama bu ginkobiloba GNC'de satılıyor ve tamamen bitkisel. bende bunu kullanıyorum. sonuçta etken madde aynı ginko bitkisi. tedavi sırasında da istersen tebokan kullanırsın doktorların çoğu tebokanı tedavi sırasında veriyor zaten.
bitkileri aynı anda içmeyin, birbirine karıştırmayın da diyorlar, birbirlerinin etkisini öldürebiliyormuş, bunuda iyi araştırmalıyız arkadaşlar.
pgt konusunda bir doktorda bana bunun çokta anlamlı olmadığını söylemişti. çünkü bir hücreye bakılacak belki o hücrede kendini ele vermeyecek, diğer hücrelerde sorun gizli demişti. pgt aslında gözle kaliteli bir görünen embriyonun gerçekten kaliteli olup olmadığını gösteren bir test demişti. tutunma şansı daha yüksek bu tür embriyonun, şansı azalttığı konusuna gelince.. atıyorum 8 hücreli bir embriyo 7 hücreye düşecek evet hücre sayısı azalacak belki bu açıdan.. ama bunun yanısıra gerçek anlamda kaliteli ise şansıda artıracak. embriyologlar sadece gözle bakıp, 1. kalite diyorlar, bu testle daha bilimsel ispat gibi. ama bunun içinde en az 8-10 yumurtan çıkmalı, çünkü 5. güne bekletiyorlar bildiğim.
genetik testlerin kaybettiklerin üzerinde mi yapılmıştı? zaten bunlarda yapıldıysa hiç başka şeye gerek yokki.
kan sulandırıcıya rağmen gebelik oluşmaması, aslında sadece talihsizlik. hangi seferde tutunacaklar belli değil, sen artık varolan sorununu biliyorsun ve soruna yöenlik kan sulandırıcı kullanıyorsun, buna devam eedeceksin ve belki bir sonrakinde gelecekler.