- Konu Sahibi YILDIZ1980
- #1.661
slmlar arkadalar yarın sabah anneme gidiyorum amaliyat olacak bu hafta içinde nolur dua edin ii geçsin amaliyatı..kendim defalarca amaliyat oldum hiç böle üzülmedin stres yapmadım canımın içi annemin amaliyatı hayırısıyla biter inşş..
canım çok geçmiş olsun tüm dualarım seninle inşallah en kısa zamanda şifasını bulur annen lütfen sakin ol ne oldu bilmiyorum ama iyi haberlerle döneceksin buraya lütfen üzülme
kizlar oncelikle gecmis seker bayraminiz kutlu olsun,
biz esimle gecen hafta cmt once ankaraya kayinvalidemlerin yanina ordan da antalya ya benim annemlerin yanina gectik, sonra tekrar ankara ya donup dun de ist a geldik, aksam bavul ac fln giremedim tabii, oncelikle cigdem cim gecmis olsun! ne ameliyati oldu annen, umarim simdi iyidir:)
nete giremedim sizleri de cok merak ettim, ben gecen hafta pazar gunu adet oldum ilk 3 gun yogun ve guzeldi ama 3. gunun ortasinda sak die bayaaa azaldi ve 4&5 gunlerde az kanama devam etti ve 5. gece sonlandi, dr um a adet oldugum gun mail attim bu crs adetimin 11. gunu histeroskpiyle bakacak, son kez kontrol amacli bi girelim dedi ve kanamam bitince de mail attim dun yani ilk 3 gun yogun gecmesi iyiye isaret zaten bi sorun olup olmadigini crs gunu histeroskopide gorucegiz dedi, gecen ay ama 5 gun hep yogun ve guzeldi adetim, ama kanama bitince gecen ay 5 mm olctu ama haziranda 6.5 mm idi, simdi crs gununu bekliorum sabirsizlikla ne diyecek diye..... nar suyunu bende okudum kalinlasma icin ama marketlerdeki nar sulari ne kadar gercek nar icerikli bilmiorum siz hangi marka iciosunuz kizlar????
canım hayırlısı olur inşallah bizler dimesin % 100 olanını içiyoruz aslında en sağlıklısı doğal ama işte olmuyo ben ekim ayında tekrar tedaviye başlıyorum bende ayın 26 sında adet oldum yarın 10. günü bi kalınlığa baktırayım diyorum benimde adetim çok az geldi 3. gün bitti ben nisandaki transferden önce historoskopi yaptırmıştım sadece rahimde çökme var başka bi sorun yok demişlerdi bilmiyorum işte inşallah seninde kalınlığın iyidir.....
canım biz %100 nR SUYUNU İÇİYORUZ