Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

Valla canım denemediğim hiç birşey kalmadı. Ananas nar suyu kabak çekirdeği. Kalinlasmiyor bir türlü. Günde 10tane 6 saatte bir estrofem ve coraspirin ve evista diye bir ilaç alıyorum. Kime sorsam estrofem ı en fazla 6 adet içiyorum diyor. Korkuyorum bukadar fazla ilaç ileride ne sorunlar açar acaba. Allah yardımcımız olsun. Sizin kaç günde 7.5mm e ulaştı?
Sizin durumunuz ne oldu ?Evista işe yaradı mı onu merak ediyorum.Bizden farklı olarak evista kullanmışsınız.

Geçtiğimiz ay yumurtalarım donduruldu bu ay transfer yapılacaktı 10 gündür estrofem kullanıyorum bugün kontrolüm vardı rahmim 7 mm kalınlaşmış iptal etti transferi inanılmaz moralim bozuldu 2 saattir ağlıyorum artık çok yoruldum bir daha ki ayı bekle yine bir sorun çıksın sinirlerim bozuldu. Şimdi arı sütü sipariş ettim ne yapacağım bilmiyorum bu sorun kalıcı mı yoksa bu ay mı böyle oldu artık çıldırmak üzereyim

Geçtiğimiz ay yumurtalarım donduruldu bu ay transfer yapılacaktı 10 gündür estrofem kullanıyorum bugün kontrolüm vardı rahmim 7 mm kalınlaşmış iptal etti transferi inanılmaz moralim bozuldu 2 saattir ağlıyorum artık çok yoruldum bir daha ki ayı bekle yine bir sorun çıksın sinirlerim bozuldu. Şimdi arı sütü sipariş ettim ne yapacağım bilmiyorum bu sorun kalıcı mı yoksa bu ay mı böyle oldu artık çıldırmak üzereyim
Enfeksiyon öykünüz var mu ? Yada kürtaj yaptırdınız mı ? Hiç yumurta takibi yaptırdınız mı o zaman nasıldı ? Bunlarda sorun yoksa geçici oluyor genelde

estrofem i kaç tane alıyordun günde?

Ben de estrofem kullandım. Nar suyu içmiştim bir de. Onun da faydası oldu mu bilmiyorum ama kontrole gittiğimde 10 mm olmuştu kalınlığı.

Ben de estrofem kullandım. Nar suyu içmiştim bir de. Onun da faydası oldu mu bilmiyorum ama kontrole gittiğimde 10 mm olmuştu kalınlığı.

kaç yaşındasınız? bende de aynısı oluyor, en son kalınlık 7 nin üstündeydi ama bu seferde lh hormonu beklediği gibi çıkmayınca iptal oldu

kaç yaşındasınız? bende de aynısı oluyor, en son kalınlık 7 nin üstündeydi ama bu seferde lh hormonu beklediği gibi çıkmayınca iptal oldu
29 yaşımdayım 5 sene önce çikolata kisti ameliyatı oldum ve geçtiğimiz seneye kadar kist tekrarlamaması için doğum kontrol ilacı kullandım. 1 sene denedik hamile kalamadım aşılama yaptık tutmadı aynı zaman pko yatkınlığım var. Yumurtalarım donduruldu bir ümitle tedaviye başlayıp sürekli bir sonraki aya ertelemekten psikolojim inanılmaz sarsıldı şimdi de bu rahim kalınlığı meselesi çıktı.değil tuttu mu tutmadı mı diye beklemek transfer edilme aşamasına bile geçemiyorum.. bir yandan da kistim tekrarlar mı diye korkuyorum

Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla.Siz şanslısınız ki nar suyu

Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla.Şanslısınız ki hem östrofem hem nar suyu işe yaramış siz de.Ben de ve bir çok kişide bunların ikisi de işe yaramıyor maaleasef
.Ama kadınların çoğunda nar suyu kuşkusuz kalınlaştırıyor.
Kızlar bendede endometrium kalinlasmiyor 6.4 te takılı kaldı geçen ay .. bu ay neuopen uyguluycak dün adetin ikinci günüydü gittim muayeneye esteofem verdi yine bunun yanında prednol ecoprin günaşırı 150'lik marional igneye başladım .. salı günü neuopeni uyguluycak .. cuma kontrol prp de düşünüyor doktorum.. bunlar uygulanıp da faydasını gören varmı? Allah'ım isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

.Ama kadınların çoğunda nar suyu kuşkusuz kalınlaştırıyor.
Kızlar bendede endometrium kalinlasmiyor 6.4 te takılı kaldı geçen ay .. bu ay neuopen uyguluycak dün adetin ikinci günüydü gittim muayeneye esteofem verdi yine bunun yanında prednol ecoprin günaşırı 150'lik marional igneye başladım .. salı günü neuopeni uyguluycak .. cuma kontrol prp de düşünüyor doktorum.. bunlar uygulanıp da faydasını gören varmı? Allah'ım isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

Alıntı

Bendede 6.8 de kalmıştı bi türlü transfer olamadım ara verdim dinlendim şimdi iki kere normal kadın doğuma gittim rahim duvarı ölçtürdüm birinde 8 ml diğeride 9 ml çıktı çok şükür inşallah yanlış ölçülmemiştir şimdi kurbandan sonra tekrar gidicem donmuş yumoşlarım var çünkü :) neupogen bendede kullandı doktor fakat hiç bi faydası olmadı inşallah sende olur tatlım

Bendede 6.8 de kalmıştı bi türlü transfer olamadım ara verdim dinlendim şimdi iki kere normal kadın doğuma gittim rahim duvarı ölçtürdüm birinde 8 ml diğeride 9 ml çıktı çok şükür inşallah yanlış ölçülmemiştir şimdi kurbandan sonra tekrar gidicem donmuş yumoşlarım var çünkü :) neupogen bendede kullandı doktor fakat hiç bi faydası olmadı inşallah sende olur tatlım
nissara kardeşim prp de neupogenin akabinde mi yapılır acaba Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin cok zor işimiz .. prp sonra demişti ama neupogen olumsuz olursa mı ikisi bir arada mı yapılıyor acaba .. benimde 4 donmuş yumosum bana kavuşmayı bekliolar :(

Çok sevindim düzelmiş gibi sanki. Peki karından mı ölçüm yaptı vajinal mi?

Back
X