rahim yıkama

derosnecmos

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2022
22
5
16
34
merhaba arkadaşlar benim 3 düşüğüm var sebepsiz infertilite hsg çekildi sağ tüp tıkalıymış aDiyarbakır da hakan çoksüer hoca bana histeroskopi önerdi daha önce bu işlemi yaptırıp hamile kalan arkadaşlar varsa lütfen bu konuda paylaşır mısınız yaşadıklarınızı bide on beş dakikalık bi işlem için yedi bin istediler bana pahalı geldi bilmiyorum kararsızım yaptırmakta yardımcı olursanız sevinirim

histeroskopı operatıf olandan oldum amelıyattı yanı rahmımn sekıl bozuklugunu duzelttı prof. 10bın odedım. 2020de. proflar baya pahalıya oluyor kısaca. ve cogu hastane dolar arttıkca ucret artırıyor.. ofıs hısteroskopı de uygulıycak olabılır aynı mantık o da . ama tuplerı acabılıyorlar mı bılmıyorum. ucretı farkeder mı hıc bılmıyorum.

Merhaba histeroskopi için yazıyorum. Hamilelik adına yaptırmadım ama rahim de plesanta kalıntıları olduğu için yaptırdım. Birde istmosel oluştu dikişlerde ve yine plesanta parçaları görünüyor o nedenle tekrar histeroskopi olacağım cumartesi günü. Fiyat gayet makul ben 10 bin ödedim. Korkulacak bir ameliyat değil ilkinde ağrı sızı duymadım uyanınca. Şimdiki nasıl olur bilmiyorum tabi. Hamile kalan da çok duydum histeroskopi sonrası 6 ay içinde

bana da normal gibi geldi canım ben de t şekilli rahim duzeltilmesi için histeroskopi oldum 5.500 TL ödedim 6 temmuzda

bana da normal gibi geldi canım ben de t şekilli rahim duzeltilmesi için histeroskopi oldum 5.500 TL ödedim 6 temmuzda
Merhaba benimde 6 kaybım var, son kaybimi ameliyat olamama rağmen dusum yaptım, siz nerde hangi doktorda yaptınız, ve hamile kalabildinzimi sağlıklı ilerledimi

Merhaba hangi doktorda ameliyat oldunuz başarılı oldumu ,hamile kalıp sağlıklı ilerledimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…