Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

canım çok geçmis olsun . gerçekten doktorlar alternatif tıpı pek önermez biliyorsun.bitki çayları veya baska yöntemler deneyerek sonuç alanlar var. tabi bu herkesde ise yarayacak diye bisey de yok. ameliyatının ndetaylarını bizlere anlatırsan çok seviniriz canım.birde bu çayı nasıl icicez tarıf edermisin.

Son düzenleme:
Kizlaaaarr özledim hepinizi.kv.lerdeyim giremiyorum nete.buarada adetim gayet normaldi.eskisi gibi yogun gecmedi.biliyorsunuz hala kontrole gitmedim.evime geçince kontrole gidip yazacağım size.simdi nete giremiyorum .Güzel haberlerinizi yazin arada yahu.yazamasamda okuyorum dışardan ben.

miyomun sizdeki olumsuz etkileri neler kızlar? bende karnımda şişkinlik,sık idrara çıkma, ağrılı regl oluyor.

Bu Ramazan Bayramını Herkesin Sevdikleriyle Beraber Sağlık, Afiyet, Mutluluk, Sevgi ve Barış İçinde Geçirmesini Dilerim. Bayramınız Kutlu olsun...

Canim gecmis olsun.ben bu kambocya mantari çayını nerden bulabilirim.bisuru aktara sordum yok.duymamislar bile.netten araştırdım cok faydaliymis.sadece miyom icin degil genel itibariyle saglik icin kullanılabilir.

Kızlar selam. Ben de topiğin en başlarında miyomum var demiştim..
DAha sonra bir doktor polip olduğunu düşünüyorum dedi ve beni histereskopiye yönlendirdi.
Geçen hafta ofis histereskopisi oldum ve birden fazla polip olduğu görüldü. Ayrıca rahim içim yumru yumru cok farklıydı kendim de gördüm ekranı.. Dün de ameliyat histereskopi için gittim tahlillerim falan oldu anesteziden de onay aldık fakat adet sonunu bekleyeceğiz ameliyat için..
Ben 1cm lik miyom var derken, bir sürü sorun çıktı.. Size tavsiyem, ofis histereskopisi olun. Baksınlar ne var ne yok..
Ve miyomla ya da poliple hamilelik düşünmeyin çünkü Allah korusun düşüğe sebep olabilyormuş..
Bu riski göze almaya gerek yok.. Histereskopi çok basit birşey. Sadece rahim içine girerken biraz ağrı oluyor..
Alırken de zaten uyuşturacaklar... Allah kısmet ederse adetten sonra ameliyatımı olup, sağlıkla beklyeceğim bebeğimi..

s.a artık kimse uğramıyor galiba buraya. umudumuzu mu kaybetmeye başladık yoksa? bilmiyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun.
bugün şaşkın anne ameliyat olacaktı yanlış hatırlamıyorsam. Allah yardımcısı olsun.

Insan umudunu kaybetse daha rahat geçirir ayı. Beklenti icinde olmaz.ama her regly bitisinde yeni umutlar doguyor basliyor calismalara.yeniden hetecanli bekleyisler.. insanın Rabbine inancı oldukca umududa tükenmez. Ben bu ay yepyeni umutlarla basladim yine calismalara
Saskinannenin ameliyati ayin 22sinde.dua edelim insallah.

Cimbomcum kv.lerdeyim giremiyorum cok fazla.ama hepinizi özledim.

Bende aranıza katıldım. 5 ve 6 cm sağ tarafta 2 myom var😥 iki özel doktora gittim ikiside riskli olduğu için dışarıdan çalıştıkları Prof ile yapacaklarını söyledi😥 hala araştırıyorum bian önce kurtulmak istiyorum😥

geçmis olsun sanada canım hosgeldin aramıza. ınsallah hepimiz kurtuluruz biran önce.tam olrak nerde yerleri peki

D vit. kullanan arkadaşlar, hadi ben de işe yaramadı ama sizlerde durum nedir? 21 gün çoktan dolmuş olanlar vardı sanırım. Lütfen deneyimlerinizi paylaşın,merak ediyoruz...

Kızlar benim gebeliğim sona erdi kalbi durdu bebeğimin ve aldilar. kalbinin durma sebebinin Miyomla bir ilgisi yokmuş. Ben bir ay sonra dokuz santime ulaşan miyomumu ameliyatla aldirmayi düşünüyorum ama sonrasında hamile kalamamaktan korkuyorum. Miyom dan kurtulmadan da gebe kalmak istemiyorum. Ne yapsam bilemedim.

geçmis olsun sanada canım hosgeldin aramıza. ınsallah hepimiz kurtuluruz biran önce.tam olrak nerde yerleri peki

Çok teşekkür ederim. İnşallah dualarımız kabul olur. Bi doktor rahim dışında idrar kesesine baskı yapıyor dedi diğeri sağ tarafı kaplamış rahim şeklini bozmuş dedi.

Kızlar bebeğimi kaybettim ama myomdan dolayı değil bebekle ilgili olabilir dedi tahlile gönderdi bir hafta sonra ogrenecegim. .. bu arada bir ay sonra ameliyat olmayı düşünüyorum ne dersiniz ne yapmalıyım

Kızlar bebeğimi kaybettim ama myomdan dolayı değil bebekle ilgili olabilir dedi tahlile gönderdi bir hafta sonra ogrenecegim. .. bu arada bir ay sonra ameliyat olmayı düşünüyorum ne dersiniz ne yapmalıyım

Başın sağ olsun canım, Allah sabır ve hayırlısını versin. 9cm de hiç küçük değilmiş, dr. un bu konuda ne diyor?

Son düzenleme:

canım benimm çok üzüldümmmmm ( doktorun ne diyor peki bu duruma.ameliyattan sonra kalamama gibi bi risk varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…