Merhaba,miyomdan kurtulmanin alternatif yontemlerini okudum fakat bu yontemler var ise doktorlar neden onermesin ki? 4gun once toplam alani 9. Cm olan 2 miyomumu aldirdim,kapali ameliyat ile oldum.en az 10 tane prf.gittim ameliyat oncesi birtanesi bile miyomu kücültebilecek bir tedavi şekli önermedi.Bitkisel tedavi de denedim ama olmadi. .ameliyat olup kurtuldum.4.gunumde ayaktayim..umarim herkes çaresini en kisa zamanda bulur.Bİr miyom kucultme yontemi de ben soyliyim kamboçya mantari çayi:))bende sonuc vermedi ,deneyip faydasini goren olmus:)
herkess nerdeeeeeeeeeeeee
Bende bunu merak ediyorum. Neden kimse yazmıyor?
Merhaba,miyomdan kurtulmanin alternatif yontemlerini okudum fakat bu yontemler var ise doktorlar neden onermesin ki? 4gun once toplam alani 9. Cm olan 2 miyomumu aldirdim,kapali ameliyat ile oldum.en az 10 tane prf.gittim ameliyat oncesi birtanesi bile miyomu kücültebilecek bir tedavi şekli önermedi.Bitkisel tedavi de denedim ama olmadi. .ameliyat olup kurtuldum.4.gunumde ayaktayim..umarim herkes çaresini en kisa zamanda bulur.Bİr miyom kucultme yontemi de ben soyliyim kamboçya mantari çayi:))bende sonuc vermedi ,deneyip faydasini goren olmus:)
Canim gecmis olsun.ben bu kambocya mantari çayını nerden bulabilirim.bisuru aktara sordum yok.duymamislar bile.netten araştırdım cok faydaliymis.sadece miyom icin degil genel itibariyle saglik icin kullanılabilir.
s.a artık kimse uğramıyor galiba buraya. umudumuzu mu kaybetmeye başladık yoksa? bilmiyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun.
bugün şaşkın anne ameliyat olacaktı yanlış hatırlamıyorsam. Allah yardımcısı olsun.
Bende aranıza katıldım. 5 ve 6 cm sağ tarafta 2 myom var iki özel doktora gittim ikiside riskli olduğu için dışarıdan çalıştıkları Prof ile yapacaklarını söyledi hala araştırıyorum bian önce kurtulmak istiyorum
geçmis olsun sanada canım hosgeldin aramıza. ınsallah hepimiz kurtuluruz biran önce.tam olrak nerde yerleri peki
Sağolasın canım. ben gelişmeleri sizlere haber ederim. Şuan miyom yüzünden çok fazla bir sıkıntım yok. Sadece hafif kanamalar oluyor. Bunun sebebini bilmiyorum 5 ağustosta kontrolüm var o zaman her şey netleşecek bakalım... Bana da dua edin nolur...
Kızlar bebeğimi kaybettimama myomdan dolayı değil bebekle ilgili olabilir dedi tahlile gönderdi bir hafta sonra ogrenecegim. .. bu arada bir ay sonra ameliyat olmayı düşünüyorum ne dersiniz ne yapmalıyım
Kızlar benim gebeliğim sona erdi kalbi durdu bebeğimin ve aldilar. kalbinin durma sebebinin Miyomla bir ilgisi yokmuş. Ben bir ay sonra dokuz santime ulaşan miyomumu ameliyatla aldirmayi düşünüyorum ama sonrasında hamile kalamamaktan korkuyorum. Miyom dan kurtulmadan da gebe kalmak istemiyorum. Ne yapsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?