Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

Çok teşekkür ederim. İnşallah dualarımız kabul olur. Bi doktor rahim dışında idrar kesesine baskı yapıyor dedi diğeri sağ tarafı kaplamış rahim şeklini bozmuş dedi.

insallah canım. e peki hangisine inanalım simdi ? iki doktorda farklı demis :44::44:

Kızlar bebeğimi kaybettim ama myomdan dolayı değil bebekle ilgili olabilir dedi tahlile gönderdi bir hafta sonra ogrenecegim. .. bu arada bir ay sonra ameliyat olmayı düşünüyorum ne dersiniz ne yapmalıyım

canım doktorun ne diyor bu duruma. ameliyat öncesi ve sonrası sürecini konus detaylıca. sana risklerini anlatsın tümüyle.ona göre karar vermelisin bence

kızlar ben ne zamandır yoktum biliyorsunuz miyomum küçükmüştü çok şükür ve geçen ay bende değişiklikler var demiştim geçen ay bebişim tutunamadı ama hayırlısı yarın doktoruma gideceğim inş. güzel haberler veririm dahada küçülmüştür benim için dua edin ameliyat olacak bacım dualarım seninle manen yanındayım umutma bir elindende dualarımız tutuyor olacak kalbin ruhun bedenin rahat olsun göz açıp kapayıncaya kadar bitsin inş. sizleri seviyorum çok öptüm en güzel yerinizden :111:

Son düzenleme:

canım benimmmm üzüldüm senin adına ( rabbim hayırlısını versin bizlere. yarın muhakkak gelismeleri yaz bize.dualarımız seninle canım.bende öpüyorum en güzel yerinden

haklısın canım. Allah umudumuzu ve inancımızı kaybettirmesin. hepimize sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah. arada foruma uğra, birbirimize destek olalım.

geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. inş. miyomun daha da küçülmüştür ve güzel haberlerle gelirsin doktordan. Allah hepimizin yardımcısı olsun. şaşkın anne ve diğer ameliyat olacak arkadaşlarımıza Allah acil şifalar versin. dualarımızla yanınızdayız. forumdan uzun süre kaybolmayalım. buradan birbirimize destek olalım.

hoşgeldin canım, Allah yardımcın olsun. acil şifalar versin sana ve hepimize. bir kaç doktora daha görün bakalım onlar ne diyecek. bu konuda çok farklı şeyler söyleyebiliyorlar. Ne diyim Allah en güzel haberlerle karşılaştırsın hepimizi.

Çok geçmiş olsun. bebeğin kalbinin durmasının miyomla ilgisi yoksa, acaba bir daha mı denesen hamile kalmayı, bilmiyorum ki. Allah en güzel en hayırlı kapılar açsın sana.

D vit. kullanan arkadaşlar, hadi ben de işe yaramadı ama sizlerde durum nedir? 21 gün çoktan dolmuş olanlar vardı sanırım. Lütfen deneyimlerinizi paylaşın,merak ediyoruz...

ben baktırmadım ama heralde küçülmemiştir. çünkü bu ay ki adet kanaması ilk 2 gün o kadar çok yoğun oldu ki. sonraki günler çok azaldı ama o 2 gün, o kadar kanama normal değil bence. diğer arkadaşlar ne yaptı bilmiyorum. profetorol baktıracaktı ama foruma fazla giremiyor.

Bu topiğin çatlağı geldi kızlar nasılız bende şuan bir sorun yok bebeklerim yumurta takibi istedim oda olur miyomun küçüldüğü için şansın var dedi doktorumu seviyorum ve adet olmaya yakınım bir dahaki aya adetimin bittiği gün gideceğim kızlar dua edin eylül benim ayım inş. sizi çok seviyore en güzel yerinizden öpüyorum şekerler çok özledim sizi hele rimelle profiterolü sakin anne görünmüyorlar neredeler yaaa hele rimel devite onun sayesinde ulaştım ona ne dua ediyorum Rabbim bilir ve unutmadan aramıza yeni katılan miyomdaşlarım hoş geldiniz sefa verdiniz ve kızlar hadi ramazanda dedik olur öyle eee ramazan bitti topik yine sessiz hadi bütün miyomdaşlar toplanalım ses gelsin yazmaya üşeniyorsunuz gibi bir his var içimde okuyup çıkıyorsunuz sanki heeee hadiii ses gelsin ses :111: ben şimdilik kaçtım

Bu arada sadece yüz yüze konuştuk küçüldüğünü biliyor bakılmıştım ve bana dediki hesabıma göre bu aralar yumurtlaman gerek yani 20 tam yumurtlama günün ama bir beş gün ihtimal var boş geçirmedin değilmi dediki tabiikiside boş geçirmedim ben yumurtladığımı anlıyorum zaten dahası ben bakılmak istemedim her ay bakıl bakıl bıktım alttan zaten offf dediki bakalım yumurtan çatladımı yada çatlayacakmı kaç mm bende süpriz olsun zaten çatlayınca kılcal pembe kan geliyor onuda anlıyorum dedim doktorda bana dediki birde her ay bak diyordun olmuyordu bu ay bakma dedin olurmuş hadi hayırlısı bu günleri değerlendir inş. olur dedi sizde dua edin

hosgeldin sefa geldin canımmm.insallah hadi bakalamı bizlere pozitif enerjini verdin gittin bak. dediğin gibi ramazan bitti topuk sessiz hala. olmaz böyle hadi canlanın artık. nerdesinizz kızlarrrr. azcık ses verin bakalım. umudumuzu kaybetmeyelim hiçbir zaman. elbet o bebis olacakkkk

allah seni emi. bi muayene ancak bu kadar espirili anlatılır :)) doktor bile sasırmıs baksana :)) yumurtladığın zamanlar akıntın geliyor.insallah bu ay isteyen herkesin ayı olur dualarım hepimize

amiinn cimbom ... Allah olmayan herkese versin inşallah ..........

bir daha giremem diye yazayım dedim
Çarşamba günü hastaneye yatıyorum Allah izin verirse perşembe günü abdominal (açık) myomectomy olacağım.
anestezi korkum şu an rahime ne olacak korkusunun çok çok üstünde.
Önce Allaha sonra doktoruma emanetim. Doktoruma da güveniyorum
doğuma giren hamilelerin duaları kabul olurmuş ya bende bir miyom doğuracağım :) bende size dua ederim inşaallah kurtuluruz hepimiz
ameliyata nasıl karar verdim neredeyim ne yapıyorum şaşkın bir haldeyim
Eğer yazamazsam ameliyat çıkışında mutlaka yazarım size
uzun zamandır yazamıyordum evi temizle hastane hazırlığı yap derken giremedim
öpüyorum hepinizi...

canımmm hoşgeldinnn merak etmıstık senı.iyi ki yazdın bıze.
bizler snı burda beklıyor olacagız canım.ınsallah hersey yolunda olcak korkma. tum dualarım senınle canım

Allah yardımcın olsun, sağ salim gir çık ameliyattan...

ne yapayım anacım artık herşeyi espiriye vuruyorum sitres yapınca olmaz biliyorsunuz sizde sitreste olmama sebebi bende bunu kurdum herşeyi espiriye şakaya vurursam süreç daha iyi geçer hem sitresi önlemiş olurum sizde deneyin sanki biraz daha rahat gibime geliyor en azından içimdeki boş sıkıcı hisler yok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…