Çok teşekkür ederim. İnşallah dualarımız kabul olur. Bi doktor rahim dışında idrar kesesine baskı yapıyor dedi diğeri sağ tarafı kaplamış rahim şeklini bozmuş dedi.
Kızlar bebeğimi kaybettimama myomdan dolayı değil bebekle ilgili olabilir dedi tahlile gönderdi bir hafta sonra ogrenecegim. .. bu arada bir ay sonra ameliyat olmayı düşünüyorum ne dersiniz ne yapmalıyım
kızlar ben ne zamandır yoktum biliyorsunuz miyomum küçükmüştü çok şükür ve geçen ay bende değişiklikler var demiştim geçen ay bebişim tutunamadıama hayırlısı yarın doktoruma gideceğim inş. güzel haberler veririm dahada küçülmüştür benim için dua edin ameliyat olacak bacım dualarım seninle manen yanındayım umutma bir elindende dualarımız tutuyor olacak kalbin ruhun bedenin rahat olsun göz açıp kapayıncaya kadar bitsin inş. sizleri seviyorum çok öptüm en güzel yerinizden :111:
Insan umudunu kaybetse daha rahat geçirir ayı. Beklenti icinde olmaz.ama her regly bitisinde yeni umutlar doguyor basliyor calismalara.yeniden hetecanli bekleyisler.. insanın Rabbine inancı oldukca umududa tükenmez. Ben bu ay yepyeni umutlarla basladim yine calismalara
Saskinannenin ameliyati ayin 22sinde.dua edelim insallah.
Cimbomcum kv.lerdeyim giremiyorum cok fazla.ama hepinizi özledim.
kızlar ben ne zamandır yoktum biliyorsunuz miyomum küçükmüştü çok şükür ve geçen ay bende değişiklikler var demiştim geçen ay bebişim tutunamadıama hayırlısı yarın doktoruma gideceğim inş. güzel haberler veririm dahada küçülmüştür benim için dua edin ameliyat olacak bacım dualarım seninle manen yanındayım umutma bir elindende dualarımız tutuyor olacak kalbin ruhun bedenin rahat olsun göz açıp kapayıncaya kadar bitsin inş. sizleri seviyorum çok öptüm en güzel yerinizden :111:
Bende aranıza katıldım. 5 ve 6 cm sağ tarafta 2 myom var iki özel doktora gittim ikiside riskli olduğu için dışarıdan çalıştıkları Prof ile yapacaklarını söyledi hala araştırıyorum bian önce kurtulmak istiyorum
Kızlar benim gebeliğim sona erdi kalbi durdu bebeğimin ve aldilar. kalbinin durma sebebinin Miyomla bir ilgisi yokmuş. Ben bir ay sonra dokuz santime ulaşan miyomumu ameliyatla aldirmayi düşünüyorum ama sonrasında hamile kalamamaktan korkuyorum. Miyom dan kurtulmadan da gebe kalmak istemiyorum. Ne yapsam bilemedim.
D vit. kullanan arkadaşlar, hadi ben de işe yaramadı ama sizlerde durum nedir? 21 gün çoktan dolmuş olanlar vardı sanırım. Lütfen deneyimlerinizi paylaşın,merak ediyoruz...
Bu topiğin çatlağı geldi kızlarnasılız bende şuan bir sorun yok bebeklerim yumurta takibi istedim oda olur miyomun küçüldüğü için şansın var dedi doktorumu seviyorum ve adet olmaya yakınım bir dahaki aya adetimin bittiği gün gideceğim kızlar dua edin eylül benim ayım inş. sizi çok seviyore en güzel yerinizden öpüyorum şekerler çok özledim sizi hele rimelle profiterolü sakin anne görünmüyorlar neredeler yaaa hele rimel devite onun sayesinde ulaştım ona ne dua ediyorum Rabbim bilir ve unutmadan aramıza yeni katılan miyomdaşlarım hoş geldiniz sefa verdiniz ve kızlar hadi ramazanda dedik olur öyle eee ramazan bitti topik yine sessiz hadi bütün miyomdaşlar toplanalım ses gelsin yazmaya üşeniyorsunuz gibi bir his var içimde okuyup çıkıyorsunuz sanki heeee hadiii ses gelsin ses :111: ben şimdilik kaçtım
Bu arada sadece yüz yüze konuştuk küçüldüğünü biliyor bakılmıştım ve bana dediki hesabıma göre bu aralar yumurtlaman gerek yani 20 tam yumurtlama günün ama bir beş gün ihtimal var boş geçirmedin değilmi dediki tabiikiside boş geçirmedim ben yumurtladığımı anlıyorum zaten dahası ben bakılmak istemedim her ay bakıl bakıl bıktım alttan zaten offf dediki bakalım yumurtan çatladımı yada çatlayacakmı kaç mm bende süpriz olsun zaten çatlayınca kılcal pembe kan geliyor onuda anlıyorum dedim doktorda bana dediki birde her ay bak diyordun olmuyordu bu ay bakma dedin olurmuş hadi hayırlısı bu günleri değerlendirinş. olur dedi sizde dua edin
bir daha giremem diye yazayım dedim
Çarşamba günü hastaneye yatıyorum Allah izin verirse perşembe günü abdominal (açık) myomectomy olacağım.
anestezi korkum şu an rahime ne olacak korkusunun çok çok üstünde.
Önce Allaha sonra doktoruma emanetim. Doktoruma da güveniyorum
doğuma giren hamilelerin duaları kabul olurmuş ya bende bir miyom doğuracağım :) bende size dua ederim inşaallah kurtuluruz hepimiz
ameliyata nasıl karar verdim neredeyim ne yapıyorum şaşkın bir haldeyim
Eğer yazamazsam ameliyat çıkışında mutlaka yazarım size
uzun zamandır yazamıyordum evi temizle hastane hazırlığı yap derken giremedim
öpüyorum hepinizi...
bir daha giremem diye yazayım dedim
Çarşamba günü hastaneye yatıyorum Allah izin verirse perşembe günü abdominal (açık) myomectomy olacağım.
anestezi korkum şu an rahime ne olacak korkusunun çok çok üstünde.
Önce Allaha sonra doktoruma emanetim. Doktoruma da güveniyorum
doğuma giren hamilelerin duaları kabul olurmuş ya bende bir miyom doğuracağım :) bende size dua ederim inşaallah kurtuluruz hepimiz
ameliyata nasıl karar verdim neredeyim ne yapıyorum şaşkın bir haldeyim
Eğer yazamazsam ameliyat çıkışında mutlaka yazarım size
uzun zamandır yazamıyordum evi temizle hastane hazırlığı yap derken giremedim
öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?