bir daha giremem diye yazayım dedim
Çarşamba günü hastaneye yatıyorum Allah izin verirse perşembe günü abdominal (açık) myomectomy olacağım.
anestezi korkum şu an rahime ne olacak korkusunun çok çok üstünde.
Önce Allaha sonra doktoruma emanetim. Doktoruma da güveniyorum
doğuma giren hamilelerin duaları kabul olurmuş ya bende bir miyom doğuracağım :) bende size dua ederim inşaallah kurtuluruz hepimiz
ameliyata nasıl karar verdim neredeyim ne yapıyorum şaşkın bir haldeyim
Eğer yazamazsam ameliyat çıkışında mutlaka yazarım size
uzun zamandır yazamıyordum evi temizle hastane hazırlığı yap derken giremedim
öpüyorum hepinizi...
ne yapayım anacım artık herşeyi espiriye vuruyorum sitres yapınca olmaz biliyorsunuz sizde sitreste olmama sebebi bende bunu kurdum herşeyi espiriye şakaya vurursam süreç daha iyi geçer hem sitresi önlemiş olurum sizde deneyin sanki biraz daha rahat gibime geliyor en azından içimdeki boş sıkıcı hisler yok oldu
insallah canım. e peki hangisine inanalım simdi ? iki doktorda farklı demis :44::44:
hoşgeldin canım, Allah yardımcın olsun. acil şifalar versin sana ve hepimize. bir kaç doktora daha görün bakalım onlar ne diyecek. bu konuda çok farklı şeyler söyleyebiliyorlar. Ne diyim Allah en güzel haberlerle karşılaştırsın hepimizi.
Evet cimbomcum farklı konuştular ama inşallah bu hafta sonuçlanacak tam olarak nerde olduğu. İyi bir doktora gidicem zaten o zamanda ameliyat tarihini alırım heralde. Çünkü bian önce kurtulmak istiyorum. Hamilelik umudu yaşamak bile başka bişey bu şekilde hep umutsuzum
Allah senin de yardımcın olsun arkadaşım, şifa bul...uzun zamandır giremiyordum...bayram nedeniyle anneme geçtim ve net yok giremedim...bende bitki çayı içiyordum pek işe yaramadı.2 miyomumdan biri içe doğru büyüyormuş...doktorum ameliyat olmam gerektiğini vurguladı..salı günü ameliyat olacam...ve çok korkuyorum ameliyattan(( ve sonrasındaki yapışıklılık durumudan...bana da dua edin...ameliyat olacaklara Allah güç versin inş sorunsuz geçer....
uzun zamandır giremiyordum...bayram nedeniyle anneme geçtim ve net yok giremedim...bende bitki çayı içiyordum pek işe yaramadı.2 miyomumdan biri içe doğru büyüyormuş...doktorum ameliyat olmam gerektiğini vurguladı..salı günü ameliyat olacam...ve çok korkuyorum ameliyattan(( ve sonrasındaki yapışıklılık durumudan...bana da dua edin...ameliyat olacaklara Allah güç versin inş sorunsuz geçer....
Selam kızlar kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyordum Dün üye oldum....
Geçtiğimiz kasım ayından beri myomlarımla uğraşıyosum... Akıntım olduğu için gitmiştim hastaneye en büyüğü 3 cm olan farklı boyutlarda bi çok myomum olduğunu ve kanlandıklarını öğrendim gittiğim hekim Kartal araştırma hastanesine yolladı jinekoloji onkoloji bölümüne gidiyorum smear testi, kanser tarama testleri yapıldı ve biyopsi alındı LGSIL bulundu takip kararı alındı doktorum hamile kalmakta sorun yaşamıycağımı ama düşük , erken Doğum olabiliceğini söyledi gebzede iyi bildiğim bir jinekolok var riskleri anlattı ve hamile kalmamı önerdi ameliyat olduktan sonra rahmin iyleşene kadar tekrar ortaya çıkıcaklarını ve rahmin yıprandığı için hamile kalmakta sorun yaşıycağımı söyledi aralık ayından beri korunmadığım halde hamile kalamadım bu süre zarfındada oldukça yıprandım ve ve sayıları ve boyutları büyüdü doktorum artık Ameliyat esnasında hepsini temizliyemiyceklerini hepsi alınırsa benim için tehlikeli olucağını söyledi ve klomen verdi adetimin 3. günü başlıycam hamile kalmayı ve bebeğimin sağlıklı gelişmesi istiyorum ama korkuyorum Benim durumunda olan arkadaşlar varsa durumunuz hakkında beni bilgilendiriseniz çok mutlu olurum
Allah hepimize şifa versin.....[/QUTE
Sanırım herkez bildiği kişilerin mesajlarıyla ilgileniyor Neyse Allah hepinizin yardımcısı olsun Kızlar
Kizlar selam.nasilsiniz görüşmeyeli.
Saskinanneyi merqk ediyorum.insallah cok başarılı gecmistir operasyonu.gelsede anlatsa.insallah tez vakitte hamileyim der bize :)
Ya kizlar hemen ameliyat karari nasil aliyorsunuz.daha dogrusu guvenebileceginiz doktoru nasil buldunuz? Gerci ben daha doktor kontrolüne gitmedim miyom icin.ah bi gidebilsem evime..herseyi yapicamda..
Özledim sizleri.
Kizlar selam.nasilsiniz görüşmeyeli.
Saskinanneyi merqk ediyorum.insallah cok başarılı gecmistir operasyonu.gelsede anlatsa.insallah tez vakitte hamileyim der bize :)
Ya kizlar hemen ameliyat karari nasil aliyorsunuz.daha dogrusu guvenebileceginiz doktoru nasil buldunuz? Gerci ben daha doktor kontrolüne gitmedim miyom icin.ah bi gidebilsem evime..herseyi yapicamda..
Özledim sizleri.
Selam kızlar kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyordum Dün üye oldum....
Geçtiğimiz kasım ayından beri myomlarımla uğraşıyosum... Akıntım olduğu için gitmiştim hastaneye en büyüğü 3 cm olan farklı boyutlarda bi çok myomum olduğunu ve kanlandıklarını öğrendim gittiğim hekim Kartal araştırma hastanesine yolladı jinekoloji onkoloji bölümüne gidiyorum smear testi, kanser tarama testleri yapıldı ve biyopsi alındı LGSIL bulundu takip kararı alındı doktorum hamile kalmakta sorun yaşamıycağımı ama düşük , erken Doğum olabiliceğini söyledi gebzede iyi bildiğim bir jinekolok var riskleri anlattı ve hamile kalmamı önerdi ameliyat olduktan sonra rahmin iyleşene kadar tekrar ortaya çıkıcaklarını ve rahmin yıprandığı için hamile kalmakta sorun yaşıycağımı söyledi aralık ayından beri korunmadığım halde hamile kalamadım bu süre zarfındada oldukça yıprandım ve ve sayıları ve boyutları büyüdü doktorum artık Ameliyat esnasında hepsini temizliyemiyceklerini hepsi alınırsa benim için tehlikeli olucağını söyledi ve klomen verdi adetimin 3. günü başlıycam hamile kalmayı ve bebeğimin sağlıklı gelişmesi istiyorum ama korkuyorum Benim durumunda olan arkadaşlar varsa durumunuz hakkında beni bilgilendiriseniz çok mutlu olurum
Allah hepimize şifa versin.....[/QUTE
Sanırım herkez bildiği kişilerin mesajlarıyla ilgileniyor Neyse Allah hepinizin yardımcısı olsun Kızlar
Hoşgeldin aramıza ve çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah senin de yardımcın olsun.
Canim sanada cok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda evlatlarimiza kavustursun miyomlardan kurtarsin hepimizi.ben manisada yasiyorum.cok fazla doktor gezdim en iyisinden en sacmasina bisürü doktora göründüm.ama güven problemim var.insanlara güvenim yok genel anlamda.oyuzden kendimi teslim edemiyorum doktorlara.Geçmiş olsun canım Amelyatın olup olmaması gerektiğine doktorun karar verir yanlız bir dr. sözüyle ameliyat masasına yatma en az 2 hekimin birbirini doğrulaması gerekir hangi şehirdesin gebzede ve izmitte bildiğim iki iyi hekim var
Selam canım. İnşallah senden bari olumlu sonuç çıkar. Orada hastane yokmu peki?
Canim sanada cok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda evlatlarimiza kavustursun miyomlardan kurtarsin hepimizi.ben manisada yasiyorum.cok fazla doktor gezdim en iyisinden en sacmasina bisürü doktora göründüm.ama güven problemim var.insanlara güvenim yok genel anlamda.oyuzden kendimi teslim edemiyorum doktorlara.
Canim ben hala kv.lerdeyim.onlarin durumumdan haberi yok.doktora gittigimi bilmelerini istemiyorum. Oyuzden eve dönüşü bekliyorum dr.a gitmek icin.umuttan baska dr.a gidip olumlu sonucu olan yok herhalde degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?