Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

bacım dualarımız seninle iyiki yazdın merak ediyorduk seni cimbomun da dediği gibi ve ameliyattan sonra bu ameliyat sürecini ameliyat sonrasını falan yazarsan belki ameliyata karar vermiş arkadaşlarımıza ışık olur neyse gelelim sana hep diyorum biz hep yanındayız dualarımızla ameliyatta bir elinden tutuyor olacağız cnm sen rahat ol canını sıkma anesteziden korkma korkarsan bence panik olursun sakin olmaya çalış yani geçecek nasılsa küçük bir baygınlık diye düşün herşey çok güzel olacak biz buna inanıyoruz bebeğim inş. sorunsuz çok başarılı bir ameliyat geçirip kurtulursun sonrada belli bir süreç bekleyeceksin ama ondan sonrasında artık biz teyze olmak istiyoruz inş. :111:

Bende seni merak ediyordum. Allah yardımcın olsun canım. Güvenilir, seninle ilgilenen bir doktor bulmuşsun galiba. Önce Allaha sonra doktora emanetsin. en önemlisi de dualarımız seninle. her şey çok güzel olacak inş. hepimizin güzel niyet ve duaları seninle. forumlarda okumuşsundur. çok fazla miyom ameliyatı olanlar var. onları oku, biraz daha sıkıntın geçer. onlar gibi bir bakmışsın bir anda her şey olmuş bitmiş ve sen rahat bir nefes alırsın inş. Allaha emanet ol. Allah kalbine ferahlık versin güzel arkadaşım.

hoş geldin aramıza yanılıyorsam yenisin ben soruna cvp vereyim öncelikle bu miyomdan miyoma değişiyor bil benim miyom rahimle karşılıklı karşı karşıyalar yani ve miyomlarım hemen hemen hepsi gebelik belirtilerinin hepsini yada bir kısmını veya başlıcalarını veriyor belirti olarak mesela benim mide bulantım kasık bek sırt bacak ağrım şişkinlik ki bu gaza bağlı yani gaz yapıyor ve çok büyüdüyse kokuya duyarlılık uyuma hissi yaptı yani bir gebe gibi çektim küçülünce şikayetlerim azaldı şimdi bir kaçı var yazayım karnım açıkınca boş olunca midem bulanıyor arada belim ağrıyor çok fazla uzun yürüyemiyorum bu kadar kaldı bu aralar böyle hadi hayırlısı cnm yardımım dokunduysa ne mutlu bana

en iyisini sen yapıyorsun canım haklısın en ıyısı böyle olmak ama :))neyse gel öp bakım en gözel yerimden

insallah canım. e peki hangisine inanalım simdi ? iki doktorda farklı demis :44::44:

Evet cimbomcum farklı konuştular ama inşallah bu hafta sonuçlanacak tam olarak nerde olduğu. İyi bir doktora gidicem zaten o zamanda ameliyat tarihini alırım heralde. Çünkü bian önce kurtulmak istiyorum. Hamilelik umudu yaşamak bile başka bişey bu şekilde hep umutsuzum

Âmin canım çok teşekkür ederim. İnşallah dualarımız kabul olur.

Selam kızlar kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyordum Dün üye oldum....
Geçtiğimiz kasım ayından beri myomlarımla uğraşıyosum... Akıntım olduğu için gitmiştim hastaneye en büyüğü 3 cm olan farklı boyutlarda bi çok myomum olduğunu ve kanlandıklarını öğrendim gittiğim hekim Kartal araştırma hastanesine yolladı jinekoloji onkoloji bölümüne gidiyorum smear testi, kanser tarama testleri yapıldı ve biyopsi alındı LGSIL bulundu takip kararı alındı doktorum hamile kalmakta sorun yaşamıycağımı ama düşük , erken Doğum olabiliceğini söyledi gebzede iyi bildiğim bir jinekolok var riskleri anlattı ve hamile kalmamı önerdi ameliyat olduktan sonra rahmin iyleşene kadar tekrar ortaya çıkıcaklarını ve rahmin yıprandığı için hamile kalmakta sorun yaşıycağımı söyledi aralık ayından beri korunmadığım halde hamile kalamadım bu süre zarfındada oldukça yıprandım ve ve sayıları ve boyutları büyüdü doktorum artık Ameliyat esnasında hepsini temizliyemiyceklerini hepsi alınırsa benim için tehlikeli olucağını söyledi ve klomen verdi adetimin 3. günü başlıycam hamile kalmayı ve bebeğimin sağlıklı gelişmesi istiyorum ama korkuyorum Benim durumunda olan arkadaşlar varsa durumunuz hakkında beni bilgilendiriseniz çok mutlu olurum
Allah hepimize şifa versin.....

kızlar çok sağolun yazdiklarinizi okudum şimdi ameliyati atlatıp Allah izin verirse yanınıza geleceğim veee hepinize yapılan herşeyi anlatacagim. pazar günü annemin evinde okurum Allah izin verirse o zaman yazarım size öptüm

iyi haberlerını beklıyoruz canım haber ver bıze

uzun zamandır giremiyordum...bayram nedeniyle anneme geçtim ve net yok giremedim...bende bitki çayı içiyordum pek işe yaramadı.2 miyomumdan biri içe doğru büyüyormuş...doktorum ameliyat olmam gerektiğini vurguladı..salı günü ameliyat olacam...ve çok korkuyorum ameliyattan(( ve sonrasındaki yapışıklılık durumudan...bana da dua edin...ameliyat olacaklara Allah güç versin inş sorunsuz geçer....

Allah senin de yardımcın olsun arkadaşım, şifa bul...

canım benim allah yardımcın olsun sorunsuz atlacaksın insallah dualarımız seninle canım

Kizlar selam.nasilsiniz görüşmeyeli.
Saskinanneyi merqk ediyorum.insallah cok başarılı gecmistir operasyonu.gelsede anlatsa.insallah tez vakitte hamileyim der bize :)

Ya kizlar hemen ameliyat karari nasil aliyorsunuz.daha dogrusu guvenebileceginiz doktoru nasil buldunuz? Gerci ben daha doktor kontrolüne gitmedim miyom icin.ah bi gidebilsem evime..herseyi yapicamda..
Özledim sizleri.

Geçmiş olsun canım Amelyatın olup olmaması gerektiğine doktorun karar verir yanlız bir dr. sözüyle ameliyat masasına yatma en az 2 hekimin birbirini doğrulaması gerekir hangi şehirdesin gebzede ve izmitte bildiğim iki iyi hekim var

Selam canım. İnşallah senden bari olumlu sonuç çıkar. Orada hastane yokmu peki?

Son düzenleme:
Canim sanada cok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda evlatlarimiza kavustursun miyomlardan kurtarsin hepimizi.ben manisada yasiyorum.cok fazla doktor gezdim en iyisinden en sacmasina bisürü doktora göründüm.ama güven problemim var.insanlara güvenim yok genel anlamda.oyuzden kendimi teslim edemiyorum doktorlara.
Selam canım. İnşallah senden bari olumlu sonuç çıkar. Orada hastane yokmu peki?

Canim ben hala kv.lerdeyim.onlarin durumumdan haberi yok.doktora gittigimi bilmelerini istemiyorum. Oyuzden eve dönüşü bekliyorum dr.a gitmek icin.umuttan baska dr.a gidip olumlu sonucu olan yok herhalde degilmi?

Yok canım, malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…