Hayir bana doktorum gerek duymadi zaten korunma süreside vermedi 15 gün yasakti sonra denemeler basladi ama hala tik yok :)Çok teşekkür ler size sipiral takildimi
Bi çok örneği var perde bile olmasa yapılıyor histereskopi çizik atılıyo gebelik şansı artıyor canım ovulasyon testiyle takip et öyle dene ben yaptımCok uzuldum canım senin adina allah tekrar sagliklisindan nasip etsin kendi adima da umutlandim demek ameliyattan sonra gebelik oluyormuş bizde 3 yila gircez ugrasiyoruz ama bende cikan tek sorun perdeydi ama herkes. Engel olmaz diyo bosuna mi ameliyat oldum diyorum bi yandsn kafam o kadar karışık ki
Onuda deniyorum canim 3 aydir ama olmadi iste sana baska neden olmuyo demişlerdi sebebsiz diye gonderdiler mi yoksaBi çok örneği var perde bile olmasa yapılıyor histereskopi çizik atılıyo gebelik şansı artıyor canım ovulasyon testiyle takip et öyle dene ben yaptım
Yok canım doktorum ilgili diğer gittiğim doktorlardan farklı düşükten sonra kontrole gittim 2 ay dene olmazsa aşılama yapalım dedi hayırlısı başka bi sorun yok şimdilik ama gebe kalırsamda pıhtılaşma bçvar artı rahme dikiş gerekebilir zorlu süreçOnuda deniyorum canim 3 aydir ama olmadi iste sana baska neden olmuyo demişlerdi sebebsiz diye gonderdiler mi yoksa
Allah yardimcin olsun saglikli gebeliklerimiz olur insallah ALLAH büyükYok canım doktorum ilgili diğer gittiğim doktorlardan farklı düşükten sonra kontrole gittim 2 ay dene olmazsa aşılama yapalım dedi hayırlısı başka bi sorun yok şimdilik ama gebe kalırsamda pıhtılaşma bçvar artı rahme dikiş gerekebilir zorlu süreç
Ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldınız bende ameliyat oldum da septum yüzündenVajinal septum u bilmiyorum canim bende rahimde septum vardi
Ameliyatı nezamn oldunuz bende oldum doktor sipiral taktı yapışma olmasın diyeAmeliyattan kaç ay sonra hamile kaldınız bende ameliyat oldum da septum yüzünden
Eylül ayında oldum bana 1 hafta balon taktı doktorum aydın arıcıydı tüp bebek doktoru prof hiç ağrım olmadı 2 ay korunmamı istediAmeliyatı nezamn oldunuz bende oldum doktor sipiral taktı yapışma olmasın diye
Banada sipiral takıl di çıkarılacak ikinci adetimde, ben 5 gün önce oldum ameliyatı ağrım olmadı doktor videoyu da attı güzel geçti ameliyat bekliyorum bende , Kanamam devam ediyor senin ne kadar zamanda gectiEylül ayında oldum bana 1 hafta balon taktı doktorum aydın arıcıydı tüp bebek doktoru prof hiç ağrım olmadı 2 ay korunmamı istedi
19 eylülde oldum ben progestron ve bi hap daha verdi Rahmi iyileştiren 1 adet oldum 2. Bekliyorum şimdi en az 2 kez adet ol dediBanada sipiral takıl di çıkarılacak ikinci adetimde, ben 5 gün önce oldum ameliyatı ağrım olmadı doktor videoyu da attı güzel geçti ameliyat bekliyorum bende , Kanamam devam ediyor senin ne kadar zamanda gecti
7 gün sürdü benimdeBanada sipiral takıl di çıkarılacak ikinci adetimde, ben 5 gün önce oldum ameliyatı ağrım olmadı doktor videoyu da attı güzel geçti ameliyat bekliyorum bende , Kanamam devam ediyor senin ne kadar zamanda gecti
Malesef bende daha kalamadim bekliyorum bu 4. Ayım sizede geçmiş olsunAmeliyattan kaç ay sonra hamile kaldınız bende ameliyat oldum da septum yüzünden
Septum yüzünden daha önce hiç düşük yaşadınız mı peki ben 2 kere yaşadım ameliyat oldum ama yine düşük yaparım korkusuyla hamile kalmaya bile korkar oldumMalesef bende daha kalamadim bekliyorum bu 4. Ayım sizede geçmiş olsun
Hayir benim hic gebeligim olmamıştı baska bi sorun yok sadece perde çıkınca ameliyat oldum ama senin gibi düşük yapip ameliyattan sonra doguranlar cok fazla korkma bence bi kere daha deneSeptum yüzünden daha önce hiç düşük yaşadınız mı peki ben 2 kere yaşadım ameliyat oldum ama yine düşük yaparım korkusuyla hamile kalmaya bile korkar oldum
Yaa ciddi misin nasil yapılıyormuş ki o içeriği neSana Ebru destan kürünü ve incir kürünü denemeni öneriyorum mutlaka denediğim ay hep hamile kaldım inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
YouTube da videoları var anlatılıyor ordan izleye bilirisn yanlış yazmıyım burdan tam hatırlayamadım ama cidden işe yarıyorYaa ciddi misin nasil yapılıyormuş ki o içeriği ne
Aklimda olsun bi bakayim cnmYouTube da videoları var anlatılıyor ordan izleye bilirisn yanlış yazmıyım burdan tam hatırlayamadım ama cidden işe yarıyor
Perdeniz kaç santimdi acaba rahim zaten 7 cm miş derinliğini söylediler miMerhaba ben iki kez perde amelıyatı geçirdim. Şöyle ki hamile kaldım daha sonra bi ay içinde düşük yaptım bu kürtajla sonuclanırken doktor septum olduğunu gördü ameliyat oldum bi özelde benım septum uzundu. belki tek amelıyat yetmez dediler kontrole gıttım 2. kez ameliyat geçirmem gerekli görüldü. bu süreçte tıp fakültesinde infertilite bölümünde ameliyatımı oldum 3 ay falan bekledim kontrol için kontrolde de cok az kaldığı söylendi küçük işlem yapıldı ofis ortamında. Daha sonra doktor yumurtalık rezervımı az gördu ve hemen çocuk sahıbı olma çabasına gırmemi söyledi tsh tahlılı falan oldum tsh ım yuksek çıktı onun düzene girmesini bekledim. Henüz bebek sahıbı olabılmıs değilimr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?