Rahimde perde olup ameliyat olanlar buraya

Perdeden şüphelenilirken ve hsg için randevu beklerken hamile kaldığımı öğrendim. Şu an sağlıklı giden bir hamileliğim var.

Bi çok örneği var perde bile olmasa yapılıyor histereskopi çizik atılıyo gebelik şansı artıyor canım ovulasyon testiyle takip et öyle dene ben yaptım

Bi çok örneği var perde bile olmasa yapılıyor histereskopi çizik atılıyo gebelik şansı artıyor canım ovulasyon testiyle takip et öyle dene ben yaptım
Onuda deniyorum canim 3 aydir ama olmadi iste sana baska neden olmuyo demişlerdi sebebsiz diye gonderdiler mi yoksa

Onuda deniyorum canim 3 aydir ama olmadi iste sana baska neden olmuyo demişlerdi sebebsiz diye gonderdiler mi yoksa
Yok canım doktorum ilgili diğer gittiğim doktorlardan farklı düşükten sonra kontrole gittim 2 ay dene olmazsa aşılama yapalım dedi hayırlısı başka bi sorun yok şimdilik ama gebe kalırsamda pıhtılaşma bçvar artı rahme dikiş gerekebilir zorlu süreç

Allah yardimcin olsun saglikli gebeliklerimiz olur insallah ALLAH büyük

Eylül ayında oldum bana 1 hafta balon taktı doktorum aydın arıcıydı tüp bebek doktoru prof hiç ağrım olmadı 2 ay korunmamı istedi
Banada sipiral takıl di çıkarılacak ikinci adetimde, ben 5 gün önce oldum ameliyatı ağrım olmadı doktor videoyu da attı güzel geçti ameliyat bekliyorum bende , Kanamam devam ediyor senin ne kadar zamanda gecti

Banada sipiral takıl di çıkarılacak ikinci adetimde, ben 5 gün önce oldum ameliyatı ağrım olmadı doktor videoyu da attı güzel geçti ameliyat bekliyorum bende , Kanamam devam ediyor senin ne kadar zamanda gecti
19 eylülde oldum ben progestron ve bi hap daha verdi Rahmi iyileştiren 1 adet oldum 2. Bekliyorum şimdi en az 2 kez adet ol dedi

Septum yüzünden daha önce hiç düşük yaşadınız mı peki ben 2 kere yaşadım ameliyat oldum ama yine düşük yaparım korkusuyla hamile kalmaya bile korkar oldum
Hayir benim hic gebeligim olmamıştı baska bi sorun yok sadece perde çıkınca ameliyat oldum ama senin gibi düşük yapip ameliyattan sonra doguranlar cok fazla korkma bence bi kere daha dene

Sana Ebru destan kürünü ve incir kürünü denemeni öneriyorum mutlaka denediğim ay hep hamile kaldım inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım

Sana Ebru destan kürünü ve incir kürünü denemeni öneriyorum mutlaka denediğim ay hep hamile kaldım inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
Yaa ciddi misin nasil yapılıyormuş ki o içeriği ne

Perdeniz kaç santimdi acaba rahim zaten 7 cm miş derinliğini söylediler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…