Bende kaciyo gibi hemen bu ay denedim daha gecen ay ameliyat olmustum halbuki bi umut dedim ama bu ayda geliyo kirmizilar aceleci davrandim sanirimSagol canim isteyen herkese nasip etsin. Ramazanda ameliyat oldum mayis 15-20 gibi galiba bir defa adet oldum sonraki ay olmadim
Yalan yok ben hic beklentide degildim hatta tup bebek tedavim iptal edilmisti bi an once adet olup yeniden tedaviye baslasam diye gun sayiyordum hatta gecikmemide buna baglamistim bekledim bekledim olmuyorum stresten diyeBende kaciyo gibi hemen bu ay denedim daha gecen ay ameliyat olmustum halbuki bi umut dedim ama bu ayda geliyo kirmizilar aceleci davrandim sanirim
Elazığ'dayim yanlız önemli değil şehir nekadar tutu ameliyat rahim filminide kendisimi yaptı tek seferde mi kurtuldunuzBen izmir de fatih şendağ ameliyat etti zaten bu işin hocası o.. Arastırırsanız doğayeni
Hayırlısıyla daha fazla beklemeyiz insallah rabbim yardimcimiz olsun benn cok kafaya takiyorum elimde olmuyo insallah bu ay yuzumuz gülerYalan yok ben hic beklentide degildim hatta tup bebek tedavim iptal edilmisti bi an once adet olup yeniden tedaviye baslasam diye gun sayiyordum hatta gecikmemide buna baglamistim bekledim bekledim olmuyorum stresten diye
Tekseferde yaptı ben 2008 yılında ameliyat oldum ozaman 2000 lira ödedim şimdi bilmiyorum fiyatını.. Çok oldu ben ameliyat olalıElazığ'dayim yanlız önemli değil şehir nekadar tutu ameliyat rahim filminide kendisimi yaptı tek seferde mi kurtuldunuz
Hani diyolar ya dusunmeyi biraktogin an oluyor diye sanirim dogru. Bana doktorum oyle demisti tedavin iptal olunca hepten umidi kestin beyninde bitirdin bu cok onemli dediHayırlısıyla daha fazla beklemeyiz insallah rabbim yardimcimiz olsun benn cok kafaya takiyorum elimde olmuyo insallah bu ay yuzumuz güler
Evet onu bende cok duyuyorum bu aralarl galiba biraz akisa birakmak en iyisi dedigin gibi bende yapabilirsem insallah birakicam fazla dusunmeyiHani diyolar ya dusunmeyi biraktogin an oluyor diye sanirim dogru. Bana doktorum oyle demisti tedavin iptal olunca hepten umidi kestin beyninde bitirdin bu cok onemli dedi
Fatih Şendağ bu işte baya iyi fakat 13 bin dedi sadece perde ameliyatına ekstra bişey olursa 20 bin olur dedi maalesef okadar vermem duyduğunuz başka doktor varmı 2 haftaya ameliyat olucamElazığ'dayim yanlız önemli değil şehir nekadar tutu ameliyat rahim filminide kendisimi yaptı tek seferde mi kurtuldunuz
Ameliyat olduğunuz doktorun ismi nedir tek seferdemi aldı perdeyiMerhaba ben 2013 şubat ayında oldum ameliyatı ve haziran ayında da hamile kaldım şimdi kızım 5 yaşında. Siz de en kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah
Bu rakamlar çok uçuk degil mi? Perde ameliyati dediginiz acik ameliyat mi yoksa histereskopi mi?Fatih Şendağ bu işte baya iyi fakat 13 bin dedi sadece perde ameliyatına ekstra bişey olursa 20 bin olur dedi maalesef okadar vermem duyduğunuz başka doktor varmı 2 haftaya ameliyat olucam
Histereskobi sadece perde var çok uçuk geldi banada Bülent karaman var İstanbul'da 9 bin dedi sadece histereskobi ye , ben iyisi olsun istiyorum tüm hayatımı etkileyecek bı ameliyat fakat çok zorlu bir doğum süreci geçirdim jeep özel hastanelere gittim sondada 27 haftalık erken doğum sonucu bebegim vefat etti şuan maddi yönden bukadarini kaldıramaz bilemiyorum napicagimi uygun fiyata tek seferde ala bilecek doktor arastiriyorumBu rakamlar çok uçuk degil mi? Perde ameliyati dediginiz acik ameliyat mi yoksa histereskopi mi?
Bulunduğun sehirdeki tıp fakultesinden iyi bi profesör arastirmani oneririm hem daha tecrübeli olurlar hemde o kadar ucuk fiyatlar istemezler nacizane tavsiyem ben öyle yaptimHistereskobi sadece perde var çok uçuk geldi banada Bülent karaman var İstanbul'da 9 bin dedi sadece histereskobi ye , ben iyisi olsun istiyorum tüm hayatımı etkileyecek bı ameliyat fakat çok zorlu bir doğum süreci geçirdim jeep özel hastanelere gittim sondada 27 haftalık erken doğum sonucu bebegim vefat etti şuan maddi yönden bukadarini kaldıramaz bilemiyorum napicagimi uygun fiyata tek seferde ala bilecek doktor arastiriyorum
Histereskopi buyuk bir islem degil o fiyatlari hakedecek bir islem hic mi hic degil. Fiyati okuyunca sok oldum dedim herhalde histereskopi degil baya buyuk acik ameliyat olacaksin. Arkana bile bakmadan kosarak uzaklas o doktordan resmen adam soyuyolar. Youtube gir videolar izle doktorlarin yorumlari vs anliycaksin nekadar basit bi islem oldugunu Arkadas dogru demis universite hastanesinde iyi bir hoca bul ve ameliyatini ona ol. Ben oyle yaptim doktorum uni hast prof valla 5 kurus bile almadi sagolsun normalde aliyolar az bi miktar galiba ama 300-500 tur o ne oyle araba fiyatina 20 dk islem. Ozeller bu isi ticarete doktu vallahi yazik bizlereHistereskobi sadece perde var çok uçuk geldi banada Bülent karaman var İstanbul'da 9 bin dedi sadece histereskobi ye , ben iyisi olsun istiyorum tüm hayatımı etkileyecek bı ameliyat fakat çok zorlu bir doğum süreci geçirdim jeep özel hastanelere gittim sondada 27 haftalık erken doğum sonucu bebegim vefat etti şuan maddi yönden bukadarini kaldıramaz bilemiyorum napicagimi uygun fiyata tek seferde ala bilecek doktor arastiriyorum
Vallahi sinirlendim sezaryeni 2 -3 bin tl ye yapiyolar kapali ameliyattan istenen rakama bak sanki iceri sokacagi kamerasi altindanHistereskobi sadece perde var çok uçuk geldi banada Bülent karaman var İstanbul'da 9 bin dedi sadece histereskobi ye , ben iyisi olsun istiyorum tüm hayatımı etkileyecek bı ameliyat fakat çok zorlu bir doğum süreci geçirdim jeep özel hastanelere gittim sondada 27 haftalık erken doğum sonucu bebegim vefat etti şuan maddi yönden bukadarini kaldıramaz bilemiyorum napicagimi uygun fiyata tek seferde ala bilecek doktor arastiriyorum
Aynen sana katiliyorum bende arkadasim sonucta araştırma hastanesi ve hocalar disarda ki doktorlardan daha bilgili sen verecegin fiyata millet iki tane tup bebek yaptiriyo cok basit bi islem ve o kadar tedirgin olmana hic gerek yokHistereskopi buyuk bir islem degil o fiyatlari hakedecek bir islem hic mi hic degil. Fiyati okuyunca sok oldum dedim herhalde histereskopi degil baya buyuk acik ameliyat olacaksin. Arkana bile bakmadan kosarak uzaklas o doktordan resmen adam soyuyolar. Youtube gir videolar izle doktorlarin yorumlari vs anliycaksin nekadar basit bi islem oldugunu Arkadas dogru demis universite hastanesinde iyi bir hoca bul ve ameliyatini ona ol. Ben oyle yaptim doktorum uni hast prof valla 5 kurus bile almadi sagolsun normalde aliyolar az bi miktar galiba ama 300-500 tur o ne oyle araba fiyatina 20 dk islem. Ozeller bu isi ticarete doktu vallahi yazik bizlere
Altın değildir o pırlanta baslikli filandir:)Vallahi sinirlendim sezaryeni 2 -3 bin tl ye yapiyolar kapali ameliyattan istenen rakama bak sanki iceri sokacagi kamerasi altindan
Ay evet ilk tup bebegim 6 bine cikti. Hocalarin tecrubesi tabi en onemlisi. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Bilen var bilmeyen var insanlar care icin bi sekil o parayi odiycek. Ozellerin yaptigi ekstra bir tedavi yok sadece ambalajlari daha suslu reklami iyi yapiyorlarAynen sana katiliyorum bende arkadasim sonucta araştırma hastanesi ve hocalar disarda ki doktorlardan daha bilgili sen verecegin fiyata millet iki tane tup bebek yaptiriyo cok basit bi islem ve o kadar tedirgin olmana hic gerek yok
Umut dunyasi iste napicaksin canim herkes sağlık pesinde ama fırsat ci cok etrafta iyi niyetli insanlarin duygulari ve maddiyatlariyla oynayanlar utansin doktorlarin eline düşmeye gorAy evet ilk tup bebegim 6 bine cikti. Hocalarin tecrubesi tabi en onemlisi. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Bilen var bilmeyen var insanlar care icin bi sekil o parayi odiycek. Ozellerin yaptigi ekstra bir tedavi yok sadece ambalajlari daha suslu reklami iyi yapiyorlar
Gercekten cok uzuluyorum boyle olunca. Ozel hastane ozel muayene tonlarca para sonra bi bakiyosun tedavi adi altinda somuruluyorsun. Tabi isini hakkiyla yapanlar ayri. Gercekten kafam atti gece geceUmut dunyasi iste napicaksin canim herkes sağlık pesinde ama fırsat ci cok etrafta iyi niyetli insanlarin duygulari ve maddiyatlariyla oynayanlar utansin doktorlarin eline düşmeye gor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?