Rahimde perde olup ameliyat olanlar buraya

Gercekten cok uzuluyorum boyle olunca. Ozel hastane ozel muayene tonlarca para sonra bi bakiyosun tedavi adi altinda somuruluyorsun. Tabi isini hakkiyla yapanlar ayri. Gercekten kafam atti gece gece
Bu arkadas da endiseli belli tek seferde sorunsuz kurtulmak istiyor hepimiz gibi allah yardimcisi olsun sora sora bulur. Insallah gönlüne gore. Hepimiz oyle degil miydik en basta :))

Bu arkadas da endiseli belli tek seferde sorunsuz kurtulmak istiyor hepimiz gibi allah yardimcisi olsun sora sora bulur. Insallah gönlüne gore. Hepimiz oyle degil miydik en basta :))
Evet oyleydik tabi zaten arkadasa bisey demeye gerek yok o care ariyor bizi şok eden malum fiyat. Zaten yeni bi baslik acmis arkadas insallah ordan bi sonuca ulasir

Fatih Şendağ bu işte baya iyi fakat 13 bin dedi sadece perde ameliyatına ekstra bişey olursa 20 bin olur dedi maalesef okadar vermem duyduğunuz başka doktor varmı 2 haftaya ameliyat olucam
Ben geçen ay oldum laparaskopi+ histereskopi toplam 2000 tl o ne öyle o kadar pahalı. Araştırın biraz bence

Insallah gönlüne gore bisi bulur dedigin gibi
Sağolun yorumlariniz için banada ilk perde var dediklerine gel yarın alalım dediler çok basit dediler ,kana bı baktilarki hamileyim o an dünyalar benim oldu tabi ama başıma geleceklerden habersizdim tabi nasip işte neyse doğum oldu derken ameliyat olayım dedim deli rakamlar dahada korkmayada başladım her aradığım çok önemli ameliyat doktor önemli diye diye iki haftaya ameliyat olucam doktor belli değil halaa hayırlısı Allah'a güvenip gidicem bitaneye , bide benim yangemdede vardı histereskobi yapmış bebeği olmuyo diye kontrol için o sırada almış doktor iki dk da şimdi bebeği oldu 10 aylık oldu bile bazen bilmemek daha iyi diyordum araştırdıkça insan daha çok korkuyorum

Allah yardimcin olsun kimi tesaduf ogreniyo kimi kimi defalarca kayip veriyo buda allahın bi sınavı sen ameliyatini ol ondan sonra bebegini saglikla kucagini alirsin Insallah hic korkma tedirgin olma gercekten de basit bi ameliyat güvendiğin bi doktor bulup ol ameliyatini

Çok sağol inşallah herşey güzel olacak , hepimiz temiz duygularla evlat istiyoruz Allah'ın bı kulunu yetiştirip sevmek için Allah görüyor halimizi hevesimizi bizim dualarımızı yanıtsız bırakmaz , ameliyat konusunda nezamn korksam buradaki insanların yorumlarıyla kendime geldim iki haftaya bende ameliyat olup aranıza katılacak inşallah güzel haberide nurdan vericeme sizde de güzel haberler bekliyorum sizin adınıza sizin kadar seviniyorum inanın herşey dilediğinizce hayırlısıyla olsun

Insallah canim guzel dileklerin icin cok saol hepimizin yüzünü guldursun rabbim evlat hasretiyle kimseyi yakmasin guzel haberlerini bekliyorum aklina takilan bisi olursada yardim ci olurum simdiden cok gecmis olsun

Ameliyatı 3 saat önce oldum sadece histereskobi yapıldı toplam yarım saat sürdü ameliyat şuan kadar bir ağrım olmadı çok hafif adet ağrısı ama çok hafif Kanamam var çok aşırı yoğun olmasada birde sipiral takmış doktor yapışma olmasın diye ikinci hastaligimda geldiğimde çıkaracak şimdi böyle sadece yapışma diyince bı kafama takıldı okadar ameliyat güzel geçti dedi videoyu da verecekmiş

Bisey olmaz allahın izniyle hadi gecmis olsun iki gune biseyin kalmaz sadece histereskopiyse bende laporoskopi de vardi

Çok geçmiş olsun öncelikle neredeoldunuz ameliyatınızı doktorunuz kimdir?

3.5 yıl önce oldum perde ameliyatı, yaklaşık bir saat sürdü. Genel anestezi ve göbekten laparoskopi ile oldu. 3500 tl ödedim. Benden 30.000 isteyen de olmuştu tabii... Sonrasında hiçbir sorun yaşamadım hatta bir başka bir doktor sen söylemesen ben kesinlikle anlamazdım operasyon geçirdiğini rahim çok iyi demişti. Korkulacak bir şey değil ama hiç ağrı sızı yaşamadım, ilaç bile kullanmadım diye hatırlıyorum.

Ben varım canım rahimde orta derece perde vardı ne hsg de nede ultrasonda görünmedi histereskopiyle alındı 7 ay sonra normal gebe kaldım

Ben varım canım rahimde orta derece perde vardı ne hsg de nede ultrasonda görünmedi histereskopiyle alındı 7 ay sonra normal gebe kaldım
Onceden gebelik olmusmuydu senin cok merak ettim benimde o sekilde perde var aldilar ama 4 ay oldu hala gebelik yok

Onceden gebelik olmusmuydu senin cok merak ettim benimde o sekilde perde var aldilar ama 4 ay oldu hala gebelik yok
Yok canım 6 sene üzerine histereskopi sonrası normal gebelik oldu fakat 5 aylık düşürdüm genetik sorun çıktı pıhtılaşma ve rahim yatmezliği

Yok canım 6 sene üzerine histereskopi sonrası normal gebelik oldu fakat 5 aylık düşürdüm genetik sorun çıktı pıhtılaşma ve rahim yatmezliği
Cok uzuldum canım senin adina allah tekrar sagliklisindan nasip etsin kendi adima da umutlandim demek ameliyattan sonra gebelik oluyormuş bizde 3 yila gircez ugrasiyoruz ama bende cikan tek sorun perdeydi ama herkes. Engel olmaz diyo bosuna mi ameliyat oldum diyorum bi yandsn kafam o kadar karışık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…