Rahime giden iki damarda çentik görülmesi

sakuraa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2022
75
43
8
28
Kızlar herkese merhaba hamile olmadan önce buraya çok girerdim çok şükür ki hamileyim 12. Haftadayım dün ikili tarama testi yapıldı nt 1.18 çıktı doktor herşey normal dedi ama Rahime giden iki damarda çentik gördü ve coraspin verdi. Böyle olup düzelen var mı? Korkulacak bir durum mu ? Ve limon yesem olur mu kan sulandırması için malum kanda pıhtılaşma olduğu için. Bilen duyan çevresinde gören bilgilendirebilir mi beni ?

Coraspirin yeterli

Konunun sıkı takipçisi olmanızı tavsiye ederim. Benimde 12. Haftada damarda çentik vardı, corasprin ve enox igne kullandım. Ama 16. Haftada preeklemsi ve eklampsi geçirdim. 16. Hafta çok nadir olan bir durummuş. Genelde 20. Haftada geçirilmiş ama maalesef ben geçirdim ve bebek gitti. Sık sık tansiyon kontrolü ve göz üstünde ödem olup olmadıgını, idrar da 24 saatlik protein kaçagı baktırmanızı tavsiye ederim

Bende de var bu durum canım iki damarda da varmış ikili taramada çıkmıştı ilk olarak 31 haftaligim her gün coraspirin içiyorum 34. Haftaya kadar içmem gerekiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…