Rahmimde 8 cm. kist var kapalı ameliyat olur mu çok zor mudur. 11 yıllık evliyiz yaşım 45 üç defa tüp yaptırdık olmadı.

hulyali06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
11
0
1
45
Rahmimde 8 cm. kist var kapalı ameliyat olur mu çok zor mudur. 11 yıllık evliyiz yaşım 45 üç defa tüp yaptırdık olmadı. bu ameliyat çok acır mı bir de üretra darlığım var onun için de böbreğimde şişme oluyor onun için de stent takılması lazım ankarada en iyi doktor nerde var acaba bu işlemler için hacettepeye gitmeyi düşünüyoruz eşimde problem yok kistten dolayı benim yumurta rezervim zayıf o yüzden 3 defa tüp bebek yaptırdık bir türlü transfer aşamasına gelemedik döllenme embriyo oluşmadı çok üzgünüz 11 yıl dile kolay milletin çocuğu 10 yaşına girdi. kist alınır ise yumurtalığım zarar görebilirmiş. tek taraftan da hamile kalabilirsin dediler. 8 cm kist kapalı olsa olmaz mı açık çok zor diyorlar üretrama stent de takılması lazım ankarada hangi hastaneye gitsek ilgilenirler bazı hastaneler hiç umursamıyor. bu işlemlerden sonra tüp bebek bir defa daha deneyeceğiz belki bu sefer Rabbim veriverir.

canım benimde kistim var 8,5 cm çikolata kisti sağ overde bebek düşünüyorsan kisti aldırma amh düşer hsg çektirdin mi

yumurta rezervim düşük kalitesiz acaba toplasalar da öyle mi ameliyat olsam siz kaç yaşındasınız pardon çocuğunuz var mı

yok canım 36 yaşındayım çikolata kisti düşürüyor yanı ksit düşürüyor genel olarak
sizin yaşınız daha küçükmüş ben 45 yaşındayım 3 defa tüp bebek yaptırdık olmadı eşimde sorun yok benim yumurtalarım kalitesiz sizin de mi yok çocuğunuz

sizin yaşınız daha küçükmüş ben 45 yaşındayım 3 defa tüp bebek yaptırdık olmadı eşimde sorun yok benim yumurtalarım kalitesiz sizin de mi yok çocuğunuz
valla canım bu 2. evliliğim ilkınde hamıle kaldım düştü bunda kist çıktı uğraşıyoruz işte ol diyen Rabbım bakmışsın olduruverir

canım benimde kistim var 8,5 cm çikolata kisti sağ overde bebek düşünüyorsan kisti aldırma amh düşer hsg çektirdin mi
Sizin amh kaç. Yumurtaya dokunmadan kisti aldıran var bende mecburum aldırmak için geç kalıyorum diye üzülmüyor musunuz

Sizin amh kaç. Yumurtaya dokunmadan kisti aldıran var bende mecburum aldırmak için geç kalıyorum diye üzülmüyor musunuz
yo doktorlar almak istemıyor amh değerin çok düşer dıyorlar ki tekrarlarmış, vücudum kist olmasına çok yatkın maalesef geç kalmıyorum niye kalayım evlenelı 6 ay oldu

yo doktorlar almak istemıyor amh değerin çok düşer dıyorlar ki tekrarlarmış, vücudum kist olmasına çok yatkın maalesef geç kalmıyorum niye kalayım evlenelı 6 ay oldu
Yaşınızdan ötürü diyorum ben. Kist hem rezervi etkiliyor hemde kalitesini söylendi bana da amh kaç çıktı sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…