doktorlar alınması lazım diyorlar kaç senedir aynıcanım benimde kistim var 8,5 cm çikolata kisti sağ overde bebek düşünüyorsan kisti aldırma amh düşer hsg çektirdin mi
benımde öyle valla amh düşmeyecekse ki düşüyor bende o yuzden aldırmıyorum alsınlar yada yumurta dondur öncesindedoktorlar alınması lazım diyorlar kaç senedir aynı
yok canım 36 yaşındayım çikolata kisti düşürüyor yanı ksit düşürüyor genel olarakyumurta rezervim düşük kalitesiz acaba toplasalar da öyle mi ameliyat olsam siz kaç yaşındasınız pardon çocuğunuz var mı
sizin yaşınız daha küçükmüş ben 45 yaşındayım 3 defa tüp bebek yaptırdık olmadı eşimde sorun yok benim yumurtalarım kalitesiz sizin de mi yok çocuğunuzyok canım 36 yaşındayım çikolata kisti düşürüyor yanı ksit düşürüyor genel olarak
valla canım bu 2. evliliğim ilkınde hamıle kaldım düştü bunda kist çıktı uğraşıyoruz işte ol diyen Rabbım bakmışsın olduruverirsizin yaşınız daha küçükmüş ben 45 yaşındayım 3 defa tüp bebek yaptırdık olmadı eşimde sorun yok benim yumurtalarım kalitesiz sizin de mi yok çocuğunuz
inşallah olur Rabbim yardımcınız olsun İnşallahvalla canım bu 2. evliliğim ilkınde hamıle kaldım düştü bunda kist çıktı uğraşıyoruz işte ol diyen Rabbım bakmışsın olduruverir
amin canımm omega 3, guenzım, d vıtamını kullanıyormusun ? kan değerlerin nasıl hsg çektirdinmi ? yumurtlama testi yapıyormusun?inşallah olur Rabbim yardımcınız olsun İnşallah
11 yıldır herşeyi yaptık hemen hemen malesef sonuç sıfır omega guenzim denemedik ama kanım iyiamin canımm omega 3, guenzım, d vıtamını kullanıyormusun ? kan değerlerin nasıl hsg çektirdinmi ? yumurtlama testi yapıyormusun?
Sizin amh kaç. Yumurtaya dokunmadan kisti aldıran var bende mecburum aldırmak için geç kalıyorum diye üzülmüyor musunuzcanım benimde kistim var 8,5 cm çikolata kisti sağ overde bebek düşünüyorsan kisti aldırma amh düşer hsg çektirdin mi
yo doktorlar almak istemıyor amh değerin çok düşer dıyorlar ki tekrarlarmış, vücudum kist olmasına çok yatkın maalesef geç kalmıyorum niye kalayım evlenelı 6 ay olduSizin amh kaç. Yumurtaya dokunmadan kisti aldıran var bende mecburum aldırmak için geç kalıyorum diye üzülmüyor musunuz
Yaşınızdan ötürü diyorum ben. Kist hem rezervi etkiliyor hemde kalitesini söylendi bana da amh kaç çıktı sizinyo doktorlar almak istemıyor amh değerin çok düşer dıyorlar ki tekrarlarmış, vücudum kist olmasına çok yatkın maalesef geç kalmıyorum niye kalayım evlenelı 6 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?