sağolasın valla Umut oldun bana inşaallah benim yapışıklıklar da açılacak en azından hayatım sağlığım düzelecek sonrasında inşaallah gelsin bebişler hee ben duydum da rahime sıvı şeklinde veriliyor diye aklımda kalmış demek sonuçta aynı şeyden bahsetmişim ama benimki eksik bilgi olmuş ben de düşünüyorum versinler bişey yapsınlar yabancı cisim gibi garip kalmasın embriyorlarımız gelişsin büyüsün içimizde değil mi ama?? inşaallah o gün gelir ve tanışırız müsait olursan mutlaka görüşelim isterim canım benimm
canım yapışıklıüın açılması hayal değil akgüvercin birebir toparlanmış işte çok şükür ben de şimdilik yol haritamı belirledim gibi ameliyat olacağım doktoru beni kabul ederse inşaallah...sen de düşün derimm sadece kalınlaşmayla çözülmüyor maalesef olsa ben hamileydimm şu ann
maaşşallah darısı başımıza olsun inşaallah
nasip işi ben de başlıyamadım ama ona da başlayacam bir gazla her bişeyi okuyorum ama ben genelde arkadaşlarıma okuyorum kendime bir yetel kürsi okudum 7 gün onun dışında her tedaviye başlayan liste yapıp dular tesbihler okuyup duruyoruz Rabbim kimin duasını kime sebep yapar bilemeyiz canıımm
ben yemek yapmaya kaçıyorum
malum hürrem gecesi işimi bitirip kurulacam tv karşısına yarın da merkeze gidiyorum sabahtan doktorumla bir konuşalım özlemiştir benii. şaka bir yana arkadaşımın doktoru benim merkeze transfer olmuş beraber gidecez muayeneye diğer topicten arkadaş ama aylardır görüştüğümz için neredeyse her muayenesine gittim beraber şimdi de alıştı bensiz gitmiyorcanıısımm benim yaa özledim valla burdaki dostluklar başka oluyor dışarda görüşmeye başlayınca can ciğer kuzu sarmasına döndük resmen
öpüyorum sizi
Eki Görüntüle 518607 Eki Görüntüle 518611 Eki Görüntüle 518614
ikramayaaa cnm çok doğru söylüyorsun yapışıklık açılsın insan kendini çok daha sağlıklı hissediyor..o halolduktan sonra inşşş geriside halolacak...
benimde siteden tanışıp sürekli görüştüğüm ewlere gidip geldiğimiz çok sevdiğim arkadaşlarım var gerçekten burdaki arkadaşlıkların dostlukların tadi bir başka oluyor..dertler aynı olunca insanlar birbirini çok daha ii anlıyor...
dr a sendemi muane olacaksın cnm öylese neticeyi yazarsın..
:13: :13: :13: