Slm kızlar,
sayfanızı bugün gördüm meğerse ne kadar çok kader arkadaşlarım varmış. Bende iki kere düşük yaşadım ve ikisinde de kürtaj yapıldı. Sonuç iki kere histeroskopi ile yapışıklıkları açıldı. En son histeroskopiyi Nisan 2011 de oldum ondan sonra Ağustos ayında rahim filmi temiz çıktı ama rahim 2-3 mm hiç geçmiyordu ilk aklımıza gelen yeniden yapışıklık veya 2.kürtajda fazla kazındı. Ondan sonra arkadaşım tavsiyesiyle bir doktora gittim ve kendisi bana Cylco Proginova verdi ve 2-3 mm geçmeyen rahim artık 6,8 mm görmeye başladı. Ama eşimin spermiogramıda çok kötü olduğu için doğal yolda hamile kalmamda zor (ilki tüp bebekti) o yüzden bu ay tedaviye başlamaya karar vermiştik, doktorum bana yoğun estrofem hapları verdi ve büyük bir umutla kontrola gittiğimde rahim 4,5 mm düşmüştü. Moralim çok bozuldu normal yolda 6,8 mm gören rahim ilaçlarla neden bu kadar düşük olur anlamadım

neyse kafanızı fazla şişirmeyim ve soruma geçeyim. Sizce yeniden bir histeroskopi yaptırayım mı? Yoksa 6,8 mm yapışıklık olmadığı anlama gelebilir mi? Yoksa tüp bebek denememden 3 embriyom var, tüp bebek merkezine gidip iğnelerle mi kalınlaştırmayı deneyip ve bu sonuca göre mi hareket edeyim? Offff hepiniz gibi bende çok youldum