Rahminde yapışıklık olup hamilelik için uğraşanlar

kızlar tüp bebek için merkez konusunda karar veremiyorum..siz nereleri düşünüyorsunuz..
timur gürgana gitmeyi düşünüyorum gebelik aşısı co culture yapıyor ama merkezden şikayetçi olanda çok fazla..birde ankara bu tabii
bulunduğum şehirde yaptırsam bunların hiç biri olmuycak sıradan bir tedavi olacak kafam çok karışık fikirlenizi bekliyorum..

canım yazına cevap vereyim;bugün doktoruma gittim,rahim malesef yine ince.kullanılan ilaçlara rağmen istediğimiz ölçüde değil dedi."Tüp düşünsem bu durumda yine olmaz mı,iğneler yoğun olarak uyarsa"dedim.bu durumda tüp de tutmaz büyük ihtimal önce rahimi kalınlaştırmalıyız,dedi.bi kaç ay takibinde olucam.
yaniiii bence tüpten önce rahim tedaviyle ne kadar kalınlaşıyo onu öğrensen(senin rahim kaça çıkıyodu mesela).sonuçta tüp masraflı bi süreç arkadaşım,onlar yapalım derler,sonunda üzülen ve yıpranan sen olursun yine de sen bi araştır bakalım içine sinerse sana güven veren bi merkeze yaptırırsın...

canım yazına cevap vereyim;bugün doktoruma gittim,rahim malesef yine ince.kullanılan ilaçlara rağmen istediğimiz ölçüde değil dedi."Tüp düşünsem bu durumda yine olmaz mı,iğneler yoğun olarak uyarsa"dedim.bu durumda tüp de tutmaz büyük ihtimal önce rahimi kalınlaştırmalıyız,dedi.bi kaç ay takibinde olucam.
yaniiii bence tüpten önce rahim tedaviyle ne kadar kalınlaşıyo onu öğrensen(senin rahim kaça çıkıyodu mesela).sonuçta tüp masraflı bi süreç arkadaşım,onlar yapalım derler,sonunda üzülen ve yıpranan sen olursun yine de sen bi araştır bakalım içine sinerse sana güven veren bi merkeze yaptırırsın...

canım ben 2009 da laparoskopi olmuştum yapışıklıklar tamamen açıldı sonrasında tedavilerimde rahim kalınlaşma problemi yaşadım..ben 2010 da ara verdim tedaviye ta ki 2 ay öncesine kadar hiç dr a bile gitmedim..adetlerim yine azalmıştı bu arada eşim tedaviyi çok istedi o yüzden film çekindim ama kesin yapışıklık var diye düşünüyordum adetlerim azaldığı için ama film temiz çıktı çok şükür yapışıklık falan yok ufak tefek tıkanıklık vardı filmle açıldı dedi gerçekten rahim çok düzgün görünüyor..sonraki ay takibe başladık benim rahim yine kalınlaşmaz diyordum ama 9 mm olmuş 10. günde çok ii demişti dr..bu arada gerçekten çok güvenilir bir dr..yani benim rahim çok şükür toparladı gibi kalınlıkdada problem yok şimdilik bakalım bu ayki takipde ne kadar olacak kalınlık..dr 2 ay normal takip yapalım sonra tüp deneyelim dedi..bu ay son takip anlıycan..tüp bebek konusunda bu sefer titiz davranmak istiyorum..ilki malesef öyle olmadı..o yüzden aklım karışık biraz..

kızlar bu yapısıklık gıderıldıkten sonra adetınde azalma olanlar oldumu.sebebı ne olabılır azalmanın bılen varmı

Ben cycloyu SAT tarihinden itibaren 5.günde önce beyazlarla ve sonra kahvelerle devam ettim. Her gün bir adet.

bu arada sen cyclo'yu nasıl kullanmıştın?Bana 2 kutu aldırdı,paralel kullanacakmışım yani; beyazlardan bi kutudan sabah,biğerinden akşam...onlar bitince diğer rengi aynı şekilde içicekmişim.Ben ilaçlar başka organlara zarar verecek diye de korkuyorum,doktor maaşallah ver coşkuyu modunda:(

Kızlar, hepinize selam.biraz tedavi şekillensin diye bekledim.yine gelişme yok cylo... ya rağmen,üstelik rahmi geliştirim derken bu ilaç yumurtlamayı bastırıyomuş.17.gün 15mm idi,haberiniz olsun.
doktorlar genelde bitkileri önermez ama yazık benim doktor gelecek ay biki çayı iç kontole gel dedi.bir hastasının rahmi kalınlaşmıyomuş,kadın "oğulotu"kullanmış veee hamile kalmış,sen de bi dene,dedi.size söylemek istedim.
hadi şu bitkiyi deneyelim bakalım ne olacak...siz neler yapıyosunuz bu arada.

Kızlar, hepinize selam.biraz tedavi şekillensin diye bekledim.yine gelişme yok cylo... ya rağmen,üstelik rahmi geliştirim derken bu ilaç yumurtlamayı bastırıyomuş.17.gün 15mm idi,haberiniz olsun.
doktorlar genelde bitkileri önermez ama yazık benim doktor gelecek ay biki çayı iç kontole gel dedi.bir hastasının rahmi kalınlaşmıyomuş,kadın "oğulotu"kullanmış veee hamile kalmış,sen de bi dene,dedi.size söylemek istedim.
hadi şu bitkiyi deneyelim bakalım ne olacak...siz neler yapıyosunuz bu arada.

canım bunu yeni duydum zaten bana estrofemle duphaston verdi dr..
oğul otunu bir arkadaş söylemişti nasıl kullanacakmışız cnm dr ölçü verdimi sana..
rahim kalınlığın nasıldı peki..

canım bunu yeni duydum zaten bana estrofemle duphaston verdi dr..
oğul otunu bir arkadaş söylemişti nasıl kullanacakmışız cnm dr ölçü verdimi sana..
rahim kalınlığın nasıldı peki..

merhaba canım,bana da aslında est.vermişti ama piyasada yoktu o yüzden cylo... kullandım.Doktorumgelecek ay regli gününden itibaren günde en fazla 2 bardak içebilirsin dedi.
bu arada rahim 17.günde 7.7 idi.
Ayrıca rahmin kalınlaşması yeterli değil o esnasında "3çizgi görünümü"diye bişey varmış,onun sağlıklı bir rahimde gözlenmesi gerekiyomuş.Aşılama olduğum ay o görüntü vardı,bu ay oluşmamıştı.Bunu hiç duydunuz mu peki?

merhaba canım,bana da aslında est.vermişti ama piyasada yoktu o yüzden cylo... kullandım.Doktorumgelecek ay regli gününden itibaren günde en fazla 2 bardak içebilirsin dedi.
Ayrıca rahmin kalınlaşması yeterli değil o esnasında "3çizgi görünümü"diye bişey varmış,onun sağlıklı bir rahimde gözlenmesi gerekiyomuş.Aşılama olduğum ay o görüntü vardı,bu ay oluşmamıştı.Bunu hiç duydunuz mu peki?

canım bende cumartesi dr daydım 12. gün 8mm rahim
estrofemle dupahaston verdi yinede..
ben nar suyu içiyorum ama ne derece etkili bilemiyorum..
3 çizgi diye birşey duydum cnm ben sormadım dr a ama bahseden olmuştu..
kalınlaşmadan ziyade bu 3 çizgi oldukça önemli..
ben bu ayda adet olursam önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyoruz acaba ilaçlarla kullanmak olurmu bunu, ben ibrahim saraçoğluyla konuşmuştum bi kaç ay önce bana kür gönderecekti ama ilaçlarla kullanmıycaksın dedi o yüzden alamadım tedavilerden sonuç alamazsam düşünüyorum..
o öle söylediği için bir çok şeyi kullanmaya korkuyorum açıkcası tedavi sırasında..

bence de ilaç kullanırken ek bişey kullanmamak lazım.mesela ben gelecek regliden sonra ilaç kullanmayıp bitki çayı içicem.ikisi birarada olsa doktor ilaca devam derdi diye düşünüyorum.
bu arada maşallah rahim kalınlığın güzel,nedense senden güzel haberler alıcam gibi geliyor yakında,umarım düşüncem dua niyetine kabul olur.bu kalınlıkla tüp bebeği evet düşünmen mantıklı,beklemekten daha garanti dimi?
sen konyadaydın sanırım,üniversiteyi orda okudum aşığım konyaya ama çok oldu gitmeyeli,çok değişmiştir eminim gözümde tütüyor yaa..

bence de ilaç kullanırken ek bişey kullanmamak lazım.mesela ben gelecek regliden sonra ilaç kullanmayıp bitki çayı içicem.ikisi birarada olsa doktor ilaca devam derdi diye düşünüyorum.
bu arada maşallah rahim kalınlığın güzel,nedense senden güzel haberler alıcam gibi geliyor yakında,umarım düşüncem dua niyetine kabul olur.bu kalınlıkla tüp bebeği evet düşünmen mantıklı,beklemekten daha garanti dimi?
sen konyadaydın sanırım,üniversiteyi orda okudum aşığım konyaya ama çok oldu gitmeyeli,çok değişmiştir eminim gözümde tütüyor yaa..

canım çok saol yaa inşşş hepimiz için güzel şeyler olur..
söylediğin çok doğru ilaçla kullanılacak olsa dr sana ilaçda verirdi..benim için çok geç artık bitkiler..
bu ay tedaviden olumlu sonuç almazsam önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyoruz çokda korkuyorum :18:
ewet ben konyadayım bende üniverste okumaya geldim ama ewlendim kaldım :)))
gel canım birara çok değişti ben 2008 mezunuyum gidince kampüsü tanıyamıyorum :))

söylediğin çok doğru ilaçla kullanılacak olsa dr sana ilaçda verirdi..benim için çok geç artık bitkiler..
bu ay tedaviden olumlu sonuç almazsam önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyoruz çokda korkuyorum :18:
gel canım birara çok değişti ben 2008 mezunuyum gidince kampüsü tanıyamıyorum :))

merhaba naparsınız, nasılsınız?
Ben bu ay gelişmelerimi bekledim ki size de yapdımcı olabilecek miyim görüp öyle yazmak istedim,diğer türlü stresimi size aktarıp duruyodum.veeee söylediğim bitki çayı işe yarıyo galiba kızlar(12.gün 7.9).ilaç kullanmadan kalınlaşma görüldü.doktordan gelirgelmez sizinle paylaşmak istedim.Umarım sayfaya uğrayıp görürsünüz.
Akgüvercin seni merak ettim şimdi en son yazıştığımızda ilaç tedavisi görüyodun,olmazsa tüp bebek düşünüyodun??Her şey gönlümüze göre olsun inşaallah!

tatlım ben de son zamnlarda bunu çok duydumm rahimde 3. çizgi oluşması öenmliymiş özlellikle biizm giib tutunma problemi yaşayanlarda bu bebğin tutunabileceği kalınlığın göstergesiymiş..ben de takıldım onaa eğer bir sonraki tedavim inşaallah güzel ilerler kalınlık oluşursa soracam doktoruma 3. çizgim ne durumda diyeee
ayy ne güzel ak güvercinim inşaallah tüp bebek de gelir bebişin o kadar badire atlattın takibimde olacaksın tatlımm başlamadan haber ver bize olur mu....korku oluyor mutlaka ben sen başlıyorum deyince içimi bir heyecan kapladı sanki ben başlıyormuşum giib titredim resmen:18::18::18:
Ben bu ay gelişmelerimi bekledim ki size de yapdımcı olabilecek miyim görüp öyle yazmak istedim,diğer türlü stresimi size aktarıp duruyodum.veeee söylediğim bitki çayı işe yarıyo galiba kızlar(12.gün 7.9).ilaç kullanmadan kalınlaşma görüldü.doktordan gelirgelmez sizinle paylaşmak istedim.Umarım sayfaya uğrayıp görürsünüz.
Akgüvercin seni merak ettim şimdi en son yazıştığımızda ilaç tedavisi görüyodun,olmazsa tüp bebek düşünüyodun??Her şey gönlümüze göre olsun inşaallah!

Allahım bir güzel haber daha hemen bize çayın tarifini veriyosun biz de bşr ay deneyip görüyoruz hangimizde ne derece işe yarıyor...güzel mutlu hebrlerini bekliyorum pepe cimm

:16::16::16:

cnm bende seni merak ediyorum arada uğruyorum sayfaya gelen giden yok :) anlıyorumkş gelişmede yok :)
nese senden gelmiş güzel haber çok sevindim buna cnm inşş bebekde tutunur biran önce bende denemek isterdim ama artık çok geç tedaviye başlıyoruz malesefki adet oldum adetin 21. günü başlıycak bakalım hayırlısı..
sende haberdar et bizi gelişmelerden..

tatlım ben de son zamnlarda bunu çok duydumm rahimde 3. çizgi oluşması öenmliymiş özlellikle biizm giib tutunma problemi yaşayanlarda bu bebğin tutunabileceği kalınlığın göstergesiymiş..ben de takıldım onaa eğer bir sonraki tedavim inşaallah güzel ilerler kalınlık oluşursa soracam doktoruma 3. çizgim ne durumda diyeee

ayy ne güzel ak güvercinim inşaallah tüp bebek de gelir bebişin o kadar badire atlattın takibimde olacaksın tatlımm başlamadan haber ver bize olur mu....korku oluyor mutlaka ben sen başlıyorum deyince içimi bir heyecan kapladı sanki ben başlıyormuşum giib titredim resmen:18::18::18:

Allahım bir güzel haber daha hemen bize çayın tarifini veriyosun biz de bşr ay deneyip görüyoruz hangimizde ne derece işe yarıyor...güzel mutlu hebrlerini bekliyorum pepe cimm

:16::16::16:

ikramaya cnm nerelerdesin sen..
yaa sen birde bana sor o korku heycanı adetin 21. günü başlıycaz bakalım tedaviye bugün rapor işlerini hallettim çok koşturdum
ayın 17sinde start veriyoruz yani dualarınızı esirgemeyin

cnm bende seni merak ediyorum arada uğruyorum sayfaya gelen giden yok :) anlıyorumkş gelişmede yok :)
nese senden gelmiş güzel haber çok sevindim buna cnm inşş bebekde tutunur biran önce bende denemek isterdim ama artık çok geç tedaviye başlıyoruz malesefki adet oldum adetin 21. günü başlıycak bakalım hayırlısı..
sende haberdar et bizi gelişmelerden..

ikramaya cnm nerelerdesin sen..
yaa sen birde bana sor o korku heycanı adetin 21. günü başlıycaz bakalım tedaviye bugün rapor işlerini hallettim çok koşturdum
ayın 17sinde start veriyoruz yani dualarınızı esirgemeyin

tatlım ben buralardayım memleketime gitim döndümm yeni telefonum bozuldu ordan da giremiyorumm evdeyim şuan rapor çıkarmak için testlerimi yaprıracam önümüzdeki ay 2013 de başlayacam tedaviye ama kaç ay sonra olur bilmiyorum maddi manevi toparlanmamız lazım öncesindee
ben genelde diğer topikteyimm burası hergün yazışmadığımız için aktif olmuyo bakıyom yenibişey yok okuyup çıkıyorum ben de geneldee mantı dan ses çıkmamış o ne durumdaa acaba ben, online ışığım yanarken görürsen bil ki aşağıdaki linkin olduğu topikteyimm inşaallah güzel ve hayırlısıyla bebğinin geldim anne diyeceği tedaviye başlıyorsundurr hayatımm ben de bugünlerde adet olacam gibi olursam kan testlerim için z.kamile gidecemm inşaallah

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/501981-tup-bebek-gunlugumuz-7956.html

Merhaba kızlar,

dün Mustafa Bahçeci'de üçüncü Histeroskopi mi oldum. Çok şükür yapışıklıklar hemen hemen hiç yokmuş, rahimin her bölgesinde endometriumda mevcutmuş ama biraz inceymiş ama ilaçlarla gecen ay 7 mm kadar kalınlaştığını gördük.Buraya kadar iyi ama kafamızı tek karıştıran, rahim içinde bir bulgu buldu ve patolojiye gönderdi emin olmamak suretiyle Genital Tüberkulosdan şüpheleniyor eğer öyleyse 6 ay ilaç tedavisi verecek ama değilse 2 ay sonra dondurulmuşlarla başlıyacağız. Kızlar bana dua edin Tüberkulos olmasın :( hiç böyle bir şey duydunuz mu???

Back
X