- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #2.861
Kızlar merhaba ancak geldim kusura bakmayın nolur. Beni soranlar olmuş Allah razı olsun. Daha fazla meraklandırmadan söyliyim test yapma fırsatım olmadı bugün, çok şükür gelen giden de yokkkkŞimdi şöyle açıklıyım. Bugün sabah 5:45 te kalktık eşimle adada yaşadığımız için gemiyle gidebiliyoruz bi yerlere onun da saatleri belli. Neyse bi çay ısıtıyım dedim kendimize gelelim. Çayın kokusu bana öyle garip geldi ki anlatamam. Halbuki çayı çok severim. Afedersiniz öğüre öğüre lavaboya koştum. İlk defa böyle bi şey yaşıyorum. Neyse biz gittik gezdik dolaştık hiçbir şey olmadı çok şükür. Bu arada üç farklı markanın gebelik testini aldım Akşam yine gemiye bindik ben de bi kasık ağrısı başladı eyvah regl oluyorum dedim eve korka korka geldim. Ama hiçbir şey yok çok şükür Bi ara da bel ağrım vardı ama kısa sürüyor geçiyor sonra bu birkaç gündür var. Bugün test yapamayacağımı düşünüyorum ama sabaha inşallah olmazsam kesin yapıyorum kızlar.
kosla mıııı yarın alayım bari saol canımsen ne yapıyon tatlım nasılsın
Bende napıyım canım evde oturuyorum bir yandan tv ye bakıyorum bir yandan topiği takipteyim. Bu arada canım bence sende hamilesin hani yazmışsın ya rüyamda nar gördüm diye rüya tabirine baktım nar bereket hayırlı evlat anlamlarına geliyormuş. İnşallah sende bize yakında müjdeyi vereceksin canım kasıklarında batmada varmış hadi hayırlısıBat tarihini beklemekde zor ya insan sabırsızlanıyor
kiraz sen miydin kız topikte ikiz bebek isteyen yoksa asbelova mıydı?
bi dua buldum ikiz bebek isteyenlere iyi bi duaymış
Subhânellezî halakal ezvâce kullehâ mimmâ tunbitulardu ve min enfusihim ve mimmâ lâ ya’lemûn.
Arzın yetiştirdiği herşeyden, onların nefslerinden ve bilmedikleri şeylerden çiftler (eşler) yaratan, O (Allah), Sübhan'dır (herşeyden münezzeh).
bu ıkız ısteyenler ıcın dogru surelerden bırıdır
Canım bende ikiz istiyorum ama sayısı varm kaç kez okunacak:)
oooooooyyy oyyyyyyy inşallah, kasık batması acep psikolojik mi diyorum, az önce göğsümde koltuk altından vuran ağrı başladı ki bu benim en belirgin adet belirtimdir
kızlar konuyu değiştireyim size bişe sorayım
geçen ben yağ tenekesinde yağdanlığa yağ döküyodum elimden kaydı alt eşofmanıma sol bacağı boydan boya yağ oldu yani nerden baksanız 2 el boyu kadar...ben de hemen çıkardım sudan geçirip hemen makinaya attım şimdi de kurudu baktım çıkmamış yağ izi öylece duruyo ne yapabilirim bu kurumuş yağlara, böyle bi kaç kere daha oldu
Ya kızlar nasıl desem bugün dışarda birçok kez lavaboya gittiğimden test yapacak muhtevaya sahip değilim şu anOndan yani...
Su içiyorum şimdi sizi mi kırcam
kiraz sen miydin kız topikte ikiz bebek isteyen yoksa asbelova mıydı?
bi dua buldum ikiz bebek isteyenlere iyi bi duaymış
Subhânellezî halakal ezvâce kullehâ mimmâ tunbitulardu ve min enfusihim ve mimmâ lâ ya’lemûn.
Arzın yetiştirdiği herşeyden, onların nefslerinden ve bilmedikleri şeylerden çiftler (eşler) yaratan, O (Allah), Sübhan'dır (herşeyden münezzeh).
bu ıkız ısteyenler ıcın dogru surelerden bırıdır
Canım hadi yapta testi bi müjdede sen ver listemiz şenlensin yine alıştık zaten hergün hamiş haberi almaya iyi oluyo valla ALLAH arttırsın kızlarrrr
Tatlım hiç belli olmaz gebelik belirtiside aynı adet belirtisi gibi dur bakalım kırmızıyı görene kadar umut kesilmez. Benimde bu ay sıkı çalışmam lazım bat 12 aralık inşallah hepimiz için hayırlısı olsunn
özlemcim senin için biraz internetten araştırdm, benim baktığım yerler illa kuru temizleme diyor, yoksa çok uğraşmayın rengini attırırsınız vs. diyor
Kızlar merhaba ancak geldim kusura bakmayın nolur. Beni soranlar olmuş Allah razı olsun. Daha fazla meraklandırmadan söyliyim test yapma fırsatım olmadı bugün, çok şükür gelen giden de yokkkkŞimdi şöyle açıklıyım. Bugün sabah 5:45 te kalktık eşimle adada yaşadığımız için gemiyle gidebiliyoruz bi yerlere onun da saatleri belli. Neyse bi çay ısıtıyım dedim kendimize gelelim. Çayın kokusu bana öyle garip geldi ki anlatamam. Halbuki çayı çok severim. Afedersiniz öğüre öğüre lavaboya koştum. İlk defa böyle bi şey yaşıyorum. Neyse biz gittik gezdik dolaştık hiçbir şey olmadı çok şükür. Bu arada üç farklı markanın gebelik testini aldım Akşam yine gemiye bindik ben de bi kasık ağrısı başladı eyvah regl oluyorum dedim eve korka korka geldim. Ama hiçbir şey yok çok şükür Bi ara da bel ağrım vardı ama kısa sürüyor geçiyor sonra bu birkaç gündür var. Bugün test yapamayacağımı düşünüyorum ama sabaha inşallah olmazsam kesin yapıyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?