RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kızlar merhaba ancak geldim kusura bakmayın nolur. Beni soranlar olmuş Allah razı olsun. Daha fazla meraklandırmadan söyliyim test yapma fırsatım olmadı bugün, çok şükür gelen giden de yokkkk Şimdi şöyle açıklıyım. Bugün sabah 5:45 te kalktık eşimle adada yaşadığımız için gemiyle gidebiliyoruz bi yerlere onun da saatleri belli. Neyse bi çay ısıtıyım dedim kendimize gelelim. Çayın kokusu bana öyle garip geldi ki anlatamam. Halbuki çayı çok severim. Afedersiniz öğüre öğüre lavaboya koştum. İlk defa böyle bi şey yaşıyorum. Neyse biz gittik gezdik dolaştık hiçbir şey olmadı çok şükür. Bu arada üç farklı markanın gebelik testini aldım Akşam yine gemiye bindik ben de bi kasık ağrısı başladı eyvah regl oluyorum dedim eve korka korka geldim. Ama hiçbir şey yok çok şükür Bi ara da bel ağrım vardı ama kısa sürüyor geçiyor sonra bu birkaç gündür var. Bugün test yapamayacağımı düşünüyorum ama sabaha inşallah olmazsam kesin yapıyorum kızlar.

kiraz sen miydin kız topikte ikiz bebek isteyen yoksa asbelova mıydı?
bi dua buldum ikiz bebek isteyenlere iyi bi duaymış

Subhânellezî halakal ezvâce kullehâ mimmâ tunbitulardu ve min enfusihim ve mimmâ lâ ya’lemûn.
Arzın yetiştirdiği herşeyden, onların nefslerinden ve bilmedikleri şeylerden çiftler (eşler) yaratan, O (Allah), Sübhan'dır (herşeyden münezzeh).
bu ıkız ısteyenler ıcın dogru surelerden bırıdır

firaaaaaaaaaaarrr 3 tane test almışsın nooooooluuuuuuuuuuurrr yap birini

kosla mıııı yarın alayım bari saol canım sen ne yapıyon tatlım nasılsın

Bende napıyım canım evde oturuyorum bir yandan tv ye bakıyorum bir yandan topiği takipteyim. Bu arada canım bence sende hamilesin hani yazmışsın ya rüyamda nar gördüm diye rüya tabirine baktım nar bereket hayırlı evlat anlamlarına geliyormuş. İnşallah sende bize yakında müjdeyi vereceksin canım kasıklarında batmada varmış hadi hayırlısı Bat tarihini beklemekde zor ya insan sabırsızlanıyor

kızlar an itibariyle göğüslerim de koltuk altından gelen ağrı başladı yaniiiii regl belirtim her zamanki gibiiiiiii

oooooooyyy oyyyyyyy inşallah, kasık batması acep psikolojik mi diyorum, az önce göğsümde koltuk altından vuran ağrı başladı ki bu benim en belirgin adet belirtimdir

Canım bende ikiz istiyorum ama sayısı varm kaç kez okunacak:)

Ya kızlar nasıl desem bugün dışarda birçok kez lavaboya gittiğimden test yapacak muhtevaya sahip değilim şu an Ondan yani...
Su içiyorum şimdi sizi mi kırcam

oooooooyyy oyyyyyyy inşallah, kasık batması acep psikolojik mi diyorum, az önce göğsümde koltuk altından vuran ağrı başladı ki bu benim en belirgin adet belirtimdir

Tatlım hiç belli olmaz gebelik belirtiside aynı adet belirtisi gibi dur bakalım kırmızıyı görene kadar umut kesilmez. Benimde bu ay sıkı çalışmam lazım bat 12 aralık inşallah hepimiz için hayırlısı olsunn

özlemcim senin için biraz internetten araştırdm, benim baktığım yerler illa kuru temizleme diyor, yoksa çok uğraşmayın rengini attırırsınız vs. diyor

Ya kızlar nasıl desem bugün dışarda birçok kez lavaboya gittiğimden test yapacak muhtevaya sahip değilim şu an Ondan yani...
Su içiyorum şimdi sizi mi kırcam

Canım hadi yapta testi bi müjdede sen ver listemiz şenlensin yine alıştık zaten hergün hamiş haberi almaya iyi oluyo valla ALLAH arttırsın kızlarrrr

evvvveeeet ben de ikiz isteyenlerdenim, sağol canım kaç defa okuyacakmışız

hadi bakalıııımmmm

özlemcim senin için biraz internetten araştırdm, benim baktığım yerler illa kuru temizleme diyor, yoksa çok uğraşmayın rengini attırırsınız vs. diyor

ahhh çok teşekkür ederim, zaten ev eşofmanıydı neyse artık

tatlim ins hamilesindirrrrrrrr ayy heyecanlandim simdiiiii

kızlar meraba.bugün dr a gittim.ağrım vardı 10 gündür falan.dr su kisti olmuş dedi ama adetle gider dedi.varmı bu konu hakkında bilgisi olan.bide yumurtalarımda çatlamış bu ay kendilinden çok şükür gebelikoladabilir olmayadabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…