- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #2.881
evvvveeeet ben de ikiz isteyenlerdenim, sağol canım kaç defa okuyacakmışız
İnşallah canım amin. Yapıcam az sonraaaaa
bende bendeee...sayı yok canım istediğin kadar okuyabilirsin
firar kalpten gidecem hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar meraba.bugün dr a gittim.ağrım vardı 10 gündür falan.dr su kisti olmuş dedi ama adetle gider dedi.varmı bu konu hakkında bilgisi olan.bide yumurtalarımda çatlamış bu ay kendilinden çok şükürgebelikoladabilir olmayadabilir dedi
kızlar meraba.bugün dr a gittim.ağrım vardı 10 gündür falan.dr su kisti olmuş dedi ama adetle gider dedi.varmı bu konu hakkında bilgisi olan.bide yumurtalarımda çatlamış bu ay kendilinden çok şükürgebelikoladabilir olmayadabilir dedi
ablaaaaaaaaaaaa bu topik ne kadar uğurlu geldi bize değil mi
az önce küçük araştırma yatım senin için canım ama çok bilgi yok, sadece üşütmekten oluyormuş, ayaklarını sıcak tutacakmışsın
reancığım ne oldu reglin geldi mi yoksa belirti mi var
Rean topiğimize hem hamiş haberleri hemde espriyle katılan arkadaşımız aman ha neşen eksik olmasın tatlım.
hoşgeldin fatmacığım.Evet yaaa Allahım inşşşşşşşşşşşşşşşşş Bayram yerine dönecek az sonra burasııııııııııııhayırlı akşamlar hatunlar heycanlı heycanlı hamiş haberimi bekliyorsunuz:118:
Sabah uyandım hemen bilgisayarı açıyorum eşim ne yapıyorsun dedi bir yüzünü yıka falan :)) dedimki sabah iki arkadaş test yapacak tı acilen bakmam lazım :)) Aklım hep burada hepimizin duası hepimizde kardeş gibi olduk maaşallahuğurlu olmazmı hiçç
hayırlı akşamlar hatunlar heycanlı heycanlı hamiş haberimi bekliyorsunuz:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?