RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

girdim topıc eacar acmaz hamıle haberı ay ne mutlu oldummmmmm Allah kucagına aldıgın günü göstersın..bence erkek :) raınbow ablacım tablo süper ilerliooo hamılelerle dolup taşar ınşşş

amin inşAllahhhhhh bn çok umutluyum çokk...Daha çok dolup taşacak bu tablooo

firar eşiyle halaya tutuştu sanırsamm :))

bilmem teste bakınca ilk aklıma o geldi.ikiz mi acaba diye düşündüm.
sen az önce suyunu içip hiç beklemeden yapmadın mı o testi.
çizgide gayet net olunca ne biliyim.olabilir mi dedim.

ooooyyyy canımmmmmmm kıyamam nasıl söyledin eşine

bence o bir errrrrrrkeeekk

Şimdi içime öyle bir umut dogdu kı güzel haberler olur ıns.Bu topık ugurumz oldu.

bilmem teste bakınca ilk aklıma o geldi.ikiz mi acaba diye düşündüm.
sen az önce suyunu içip hiç beklemeden yapmadın mı o testi.
çizgide gayet net olunca ne biliyim.olabilir mi dedim.

Evet canım büyük bir bardak su içtim hemen yaptım zaten. Yarın kan testi için gidicem inşallah yaparlar. Değerlerimi paylaşırım. İkiz istiyorum ama bakımı zor olur diye korkuyorum.
Ya çok mutluyum yarabbim şükürler olsun. Yokluğunu aratmadı rabbim dualarımızı hemen kabul etti ben ne diyim ki başka kelimelerim yetersiz kalıyor şu an. Şükürler olsun.
Hepiniz yaşayın inşallah bu duyguyu rabbim size de nasip etsin.
Allah razı olsun hepinizden.

Canım ne mutlu maaşallah Böyle bir eşe sahipsin nolur bizide unutmasın duasında...
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin inşAllah

cnm ne kadar zamandr melegını ıstıyordun

Eşim sizler için dua edecek ve tabi ki ben de kızlar. Burdayım bundan sonra da inşallah sizin çift çizgilerinizi de görücem.
Eşimle zaten günlerdir var mı yok mu konuşması yapıp duruyoduk. Test yapacağımı da biliyodu. Ben testi yaptım hemen çizgi belirdi zaten Eşimi çağırdım ya canım bi baksana ben göremedim bi şey sen görüyo musun dedim. Görüyorum dedi Sonra beni şöylleeee bi kavradı bi hoplattı sarıldık uzunca bi süre canım olabilir mi dedi bi daha sarıldı canım olabilir mi ya gerçekten dedi. Sonra resmini koy yorum yapsınlar hemen dedi. Diğer testleri yap nolur ne yapcaz biz şimdi süreç ne doktora gidelim iyi bi doktor bulmak lazım falan. Bunları sıralayıp durdu peş peşe Sonra gözleri doldu Allah' a şükürler olsun hemen nasip etti bize dedi. Gelip gelip öptü beni. Uzun süre oturamadı sağa sola gidip geliyo falan..En sonunda ben bi dua ediyim namaz kılıyım dedi şimdi namaz kılıyo böyle işte. İkimizde testi gördüğümüzden beri titreyip duruyoruz
Eşimden yana çok mutluyum çocuk severken içi giden bi insan o, merhamet dolu kalbi biliyorum. Onu mutlu ettiğim için çok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…