RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Öyle güzel içten anlattın ki o anı gördüm bende yaşadımsanki.Ne mutlu size maaşAllah resmi koy baksınlar demeside çok hoşuma gitti.Rabbim mutluluğunuzu daim kılsın huzurunuzu bozmasın inşAllah.Nolur dualarınızda unutmayın bizleride.Çok çok öpüyorum canım seni.Tebrik ediyorum.Tekrar sağlıkla kucağına almak nasib olsun

:) cok güzel heyecanlar bunlar ogluşuunn kalp atışlarınıda duyarsn ınşşş :) test yapma duygusu bıle ınsanın elını ayagını bırbırıne katıyorsa ben çiftcizgiyi düşünemıyorum Allahım nasip et hepımıze ..

ablaaaaaaa listede heyecandan hata yapmışsın firarperest 2 tane var çalışmaya devam kısmından silmemişsin

kızlaaaarr yaaaa ben ikide bir 1. sayfadaki listeye bakıyorum acayip moral oluyo

umutlanma ama yinede tedbirini al canım.Allahtan umut kesilmez hiç bi zaman.folik asidini al ve ağır kaldırma.hayırlısı inşallahhh

Ablacım Allah razı olsun amin inşallah. Rabbim sizlere de nasip etsin. Buradaki duaların da etkisi olmuştur mutlaka bu kadar çabuk sonuç alacağımızı düşünmüyordum. Başta sen ve herkese çok teşekkür ederim. Allah herkes huzurlu yuvalar versin. Ben de çok öpüyorum. Tecrübelerinizle hamileliğime yardımcı olmanızı diliyorum. Bulunduğumuz yerde yalnızım. Ne annem ne kayınvalidem yakınımda. Sizlere sorup öğrenicem bir şeyleri. Eksik olmayın inşallah.

İnşallah biz de hep kız hissediyoruz rüyasını da gördük eşim ve ben ama hayırlısı rabbim en doğrusunu bilir. Allah hepinize nasip etsin.

saglıkla kucagına al da kız erkek evlat işte ikiside.bıze de bulaştır firarcım :)

Firarcığım ypabileceğim yardım edebileceği her konuda lütfen yaz hiç çekinme emin ol birbirimizden öğreneceğimiz çok şeyimiz var.

canım hadi cetvelini yap.son reglin hangi tarihteydi cnm bebeğin doğum tarihini bulalım hemen profilden ekle olsun hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Çok sağol ablam.. Reglin son gününü soruyosun di mi? 17 Ekim di canım.

Ya ben hamileyim ya Allahımmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…