- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #2.941
Eşim sizler için dua edecek ve tabi ki ben de kızlar. Burdayım bundan sonra da inşallah sizin çift çizgilerinizi de görücem.
Eşimle zaten günlerdir var mı yok mu konuşması yapıp duruyoduk. Test yapacağımı da biliyodu. Ben testi yaptım hemen çizgi belirdi zatenEşimi çağırdım ya canım bi baksana ben göremedim bi şey sen görüyo musun dedim. Görüyorum dedi Sonra beni şöylleeee bi kavradı bi hoplattı sarıldık uzunca bi süre canım olabilir mi dedi bi daha sarıldı canım olabilir mi ya gerçekten dedi. Sonra resmini koy yorum yapsınlar hemen dedi. Diğer testleri yap nolur ne yapcaz biz şimdi süreç ne doktora gidelim iyi bi doktor bulmak lazım falan. Bunları sıralayıp durdu peş peşe Sonra gözleri doldu Allah' a şükürler olsun hemen nasip etti bize dedi. Gelip gelip öptü beni. Uzun süre oturamadı sağa sola gidip geliyo falan..En sonunda ben bi dua ediyim namaz kılıyım dedi şimdi namaz kılıyo böyle işte. İkimizde testi gördüğümüzden beri titreyip duruyoruz
Eşimden yana çok mutluyum çocuk severken içi giden bi insan o, merhamet dolu kalbi biliyorum. Onu mutlu ettiğim için çok mutluyum.
Eşim sizler için dua edecek ve tabi ki ben de kızlar. Burdayım bundan sonra da inşallah sizin çift çizgilerinizi de görücem.
Eşimle zaten günlerdir var mı yok mu konuşması yapıp duruyoduk. Test yapacağımı da biliyodu. Ben testi yaptım hemen çizgi belirdi zatenEşimi çağırdım ya canım bi baksana ben göremedim bi şey sen görüyo musun dedim. Görüyorum dedi Sonra beni şöylleeee bi kavradı bi hoplattı sarıldık uzunca bi süre canım olabilir mi dedi bi daha sarıldı canım olabilir mi ya gerçekten dedi. Sonra resmini koy yorum yapsınlar hemen dedi. Diğer testleri yap nolur ne yapcaz biz şimdi süreç ne doktora gidelim iyi bi doktor bulmak lazım falan. Bunları sıralayıp durdu peş peşe Sonra gözleri doldu Allah' a şükürler olsun hemen nasip etti bize dedi. Gelip gelip öptü beni. Uzun süre oturamadı sağa sola gidip geliyo falan..En sonunda ben bi dua ediyim namaz kılıyım dedi şimdi namaz kılıyo böyle işte. İkimizde testi gördüğümüzden beri titreyip duruyoruz
Eşimden yana çok mutluyum çocuk severken içi giden bi insan o, merhamet dolu kalbi biliyorum. Onu mutlu ettiğim için çok mutluyum.
ayy canım minnak minnak kasık batması hisseddiyorum 2 gündür ama tam değil tabiii psikolojik olabilir...az önce göğüslerimde ağrı başladı ama bu benim regl belirtimdir...umutlanmak istemiyorum ve hazırlamıyorum kendimi
Gönlümüzden hep erkek geçti bakalım nolcak.Aybikeciğim sanada nasip olsun cnm benim inşAllah.Tüm dostlarımada...
Ablacım Allah razı olsun amin inşallah. Rabbim sizlere de nasip etsin. Buradaki duaların da etkisi olmuştur mutlaka bu kadar çabuk sonuç alacağımızı düşünmüyordum. Başta sen ve herkese çok teşekkür ederim. Allah herkes huzurlu yuvalar versin. Ben de çok öpüyorum. Tecrübelerinizle hamileliğime yardımcı olmanızı diliyorum. Bulunduğumuz yerde yalnızım. Ne annem ne kayınvalidem yakınımda. Sizlere sorup öğrenicem bir şeyleri. Eksik olmayın inşallah.Öyle güzel içten anlattın ki o anı gördüm bende yaşadımsanki.Ne mutlu size maaşAllah resmi koy baksınlar demeside çok hoşuma gitti.Rabbim mutluluğunuzu daim kılsın huzurunuzu bozmasın inşAllah.Nolur dualarınızda unutmayın bizleride.Çok çok öpüyorum canım seni.Tebrik ediyorum.Tekrar sağlıkla kucağına almak nasib olsun
:) cok güzel heyecanlar bunlar ogluşuunn kalp atışlarınıda duyarsn ınşşş :) test yapma duygusu bıle ınsanın elını ayagını bırbırıne katıyorsa ben çiftcizgiyi düşünemıyorum Allahım nasip et hepımıze ..
ablaaaaaaa listede heyecandan hata yapmışsınfirarperest 2 tane var çalışmaya devam kısmından silmemişsin
kızlaaaarr yaaaa ben ikide bir 1. sayfadaki listeye bakıyorum acayip moral oluyo
Ablacım Allah razı olsun amin inşallah. Rabbim sizlere de nasip etsin. Buradaki duaların da etkisi olmuştur mutlaka bu kadar çabuk sonuç alacağımızı düşünmüyordum. Başta sen ve herkese çok teşekkür ederim. Allah herkes huzurlu yuvalar versin. Ben de çok öpüyorum. Tecrübelerinizle hamileliğime yardımcı olmanızı diliyorum. Bulunduğumuz yerde yalnızım. Ne annem ne kayınvalidem yakınımda. Sizlere sorup öğrenicem bir şeyleri. Eksik olmayın inşallah.
İnşallah biz de hep kız hissediyoruz rüyasını da gördük eşim ve ben ama hayırlısı rabbim en doğrusunu bilir. Allah hepinize nasip etsin.
firarcım ne kadar süredir istiyordunuz bebek ???
hadi ya silmemişmiyimmm
saglıkla kucagına al da kız erkek evlat işte ikiside.bıze de bulaştır firarcım :)
özlemcım bat ne zamandı
Bu ilk ayımızdı canım... Çok şükür...
Abla daha da çalışmayalım di mi ama?
Seve seveİnşallah bulaşır.
Firarcığım ypabileceğim yardım edebileceği her konuda lütfen yaz hiç çekinme emin ol birbirimizden öğreneceğimiz çok şeyimiz var.
canım hadi cetvelini yap.son reglin hangi tarihteydi cnm bebeğin doğum tarihini bulalım hemen profilden ekle olsun hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyi geceler kızlar uyku geldi bedene rahmet kalkıp gidene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?