- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #2.961
Ben senden umutluyum cnm benim.İçini ferah tut sennn...23 kasım :18::18:
Çok sağol ablam.. Reglin son gününü soruyosun di mi? 17 Ekim di canım.
Ya ben hamileyim ya Allahımmmmm...
23 kasım :18::18:
Ben senden umutluyum cnm benim.İçini ferah tut sennn...
hım gecmek bılmez artk yaaa inşşş güzel haberlerı alırızz bnce var sende de birseyler :)
selam kızalr..keyifler iyidir umarım..
ben bu arkadaşa 33 okuyamadım ,kusura bakmasın ancak haber vereyim dedim..
ben çok fena düştüm(( her yanım yüzüldü mofrardı..avuç içlerim baldırlarım dizlerim dirseklerim heryanım çok fena şimdiden morarmaya başladılar
akşam bakkala gittim ekmek almak için dönüşte nasıl düştüm inanın bilmiyorum bi anda başım döndü ve ben 2takla attımhemende kalkamadım öyle ,bi şaşırdımn kendime..noluyor aaaa ben nasıl düştüm öyle diye heyret ettim kendime (üstüm başım hatta ekmek bile toprak oldu,patika yoldan gitmiştim)
aklımda 2 soru var sımdı benım..cuma gunu fazlaca ayetel kursi okumustum acaba o okuduklarım bana agır mı geldiki?
diğer soru o okuduklarım sayesınde belkide boyle hafif atlattım ,korudular beni..bilemiyorum artık...
Rainbow ablacım eğer müsade edersen senden ve topikteki arkadaşlarımdan 2 gün müsade isteyeceğim.. yüzülen yerler bi kabuk tutsun diye..suya filan değdiremiyorum çok acıyor cünkü(((
keşke sabahtan yataktan kalktığım gibi okusaydım..listede kim vardı bilmiyorum ama o arkadaşa karşı kendimi mahçup hissettim ,çok utandım..gerçekten kusura bakmasınakşama okurum dinlenirken diye öyle planlamıştım ama nasip olmadı
kendinize çok iyi bakın,Allah böyle görünmez kazalardan korusun bizleri.. ben okuduğum duaların hatrına ayaktayım belkide...
hepinizi çok öpüyorummmiyi akşamlar.....
Bu ilk ayımızdı canım... Çok şükür...
Maşallah canım çok şanslısın ne güzel hemen nasip etti Allahİnşallah sağlıkla kucagınada alırsın canımmm
o beklemelerde bitecekk ti inş.o ay bu ay olsunnnnnn.öyle çok istiyorum kiiiiiiii20 aydır öyle çok yaralandım ki abla artık takatim kalmadı şu beklemelere
o beklemelerde bitecekk ti inş.o ay bu ay olsunnnnnn.öyle çok istiyorum kiiiiiiii
allahııııııııııııımm duy sesimizi inşallaaaaaaaaaahhhhh benim de yuvam şenlensin artık
Canımmm sağolasıniviiiiitttt sen hamişsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
İnşallahhhhh mesajını okuyunca tuhaf oldum eşime okudum sana ve isteyen herkese nasip etmesi için rabbime dua ettik. Sıkma canını belki de o şu an içindedir inşallahallahııııııııııııımm duy sesimizi inşallaaaaaaaaaahhhhh benim de yuvam şenlensin artık
Aminnnnnnnn canım yaaa inşallah insan evde bi ses arıyor viyak viyak ağlayan minnacık bişeyyyyy
sorma sevdeeeeemmm daha geçen gün eşimle konuştuk...ikimiz konuşmayınca evde ses yok
oyyy yine ağlattınız beni
Allah razı olsun canım amin inşallah rabbim size de nasip etsin.Maşallah canım çok şanslısın ne güzel hemen nasip etti Allahİnşallah sağlıkla kucagınada alırsın canımmm
Firarcığım en son reglinin ilkgünü değil mi 17 ekim diii hata olmasın..
sorma sevdeeeeemmm daha geçen gün eşimle konuştuk...ikimiz konuşmayınca evde ses yok
oyyy yine ağlattınız beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?